{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
226 visninger | Oprettet:

Barf hvilke tilskud gir I + vælge hvilket? {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

Snart skal jeg i gang med hjemmelavet eleminationsdiæt/barf halløj til Mille.. I den forbindelse vil jeg utroligt gerne høre hvad I gir jeres hunde af tilskud og vitaminer til kost der ikk har tilsat vitaminer smiley

Jeg står pt og kan ikk rigtigt vælge mellem disse to produkter (sammen med led tilskud og olie - dog først efter 8uger). Edit og selvfølgelig ikk samtidigt som en start.

1. https://barf-elbe-elster.de/Vitamin-Optimix-Sensitive-250g
(Indhold + vitaminer står længere nede på siden)

2. https://butik.netdyredoktor.dk/multidog-tabletter-150-stk


Hvilket ville I vælge af de to? - eller ville i vælge et helt andet?

Er der andet end olie, led og vitaminer jeg bør være obs på?


Kommentarer på:  Barf hvilke tilskud gir I + vælge hvilket?
 • #1   5. nov Hvis det vitterligt er for at eliminere, må du jo ikke give andet, heller ikke vitaminer og tilskud, som jo er pakket ind i ting (stivelse, gelatine m.m.). Du må forsøge at sammensætte en diæt, som indeholder alle de ting, hun har brug for, kun med de 2 ingredienser du må give.

  Så start med at bruge hele dyret (måske minus galdeblæren), og giver du frugt eller grønt, så giv det med skal/skræl og måske kerner.


 • #2   5. nov Jeg råfodrer ikke 100%, men fodrer med Essential Foods, som jeg supplerer med lidt VOM engang imellem. Min hund får lakseolie fra Essential Foods, StrongJoint fra Innordic og Fenris fra Innordic. Jeg kan varmt anbefale kosttilskud fra Innordic.

  Jeg er dog enig i, at på en eliminationsdiæt bør man ikke give alt muligt oveni. Hvem ved, om hunden kan tåle de ingredienser, der er i kosttilskuddet?


 • #3   5. nov Som A skriver... hele pointen er jo netop, at hun ikke må få andet end det foder du vælger.

 • #4   5. nov Og som jeg skriver tilsættes det først efter 8 uger så jeg kan se om hun reagere på tilskuddet (vitamin) jeg kan netop jo heller ikk sørge for at hun får alt hun skal via kosten da hun kun må få EN slags kulhydratkilde og kød. dvs frugt og grønt er no go.. Det er sådan man gør - venter 8uger for at se kosten alene også derefter næste ting man vil afprøve..

 • #5   5. nov Så den del ER der fuldstændig styr på derfor vil jeg gerne at tråden skal omhandle hvilket tilskud jeg skal prøve mht vitaminer..

 • #6   5. nov Så prøv at kigge på Fenris kosttilskuddet fra Innordic smiley Det indeholder udelukkende Ascophyllum-tang og er derfor måske det mest velegnede, når hunden er på eliminationsdiæt. Så er der ikke en masse ingredienser i det, hvor man efterfølgende må gætte på, hvilken ingrediens det var, hunden ikke tålte. Fenris kosttilskuddet er rigt på vitaminer og mineraler.

 • #7   5. nov 6# Kigger på det smiley Tak for forslag smiley

 • #9   5. nov Ud af ren nysgerrighed - prøver man eliminationsdiæter af fordi dyrelægen ikke kan påpege nogle allergener eller er det ikke allergi men sensitiv mave eller?

  Min veninde som fodre Barf er glad for VitaPetz produkter. Hun bruger deres symbiotic. Og brugte førhen noget hvalpe vitamin mix. https://vitapetz.dk/


 • #10   5. nov #9

  Man kan ikke bestemme foderallergier ud fra allergitest (blodprøve), som man kan med fx lagermideallergi, pollenallergi eller husstøvmideallergi. Så der bruger man i stedet en eliminationsdiæt.


 • #11   5. nov 9# Fordi hun har foder allergi dvs det ikk er lagermider, husstøvmider eller pollen og du kan ikk teste for hvilke ting de tåler mht foderallergi.. Så det er at prøve sig frem en ting af gangen og se om hun tåler det eller ej.. også fører jeg dagbog med hendes reaktioner på de forskellige ting smiley Hun har fået lavet en blodprøve der skulle kunne være en smule vejledende i forhold til foder allergi (bruges kun til at give en idé om hvad man skal afprøve først).. og feks reagere hun aller mest på kylling og kanin, og ifølge blodprøven så burde det være det hun aller bedst tåler af protein.. Så den kan jeg intet bruge til.. Så ja, nu må vi prøve os frem en ting af gangen!

 • #12   6. nov Ah ok! Det var jeg ikke klar over smiley

Kommentér på:
Barf hvilke tilskud gir I + vælge hvilket?

x