{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.187 visninger | Oprettet:

Føler mig lidt trådt på ( kennel ) {{forumTopicSubject}}

Jeg har før skrevet om at min kæreste og jeg overvejede at købe en 10 mdr. malamute tæve med en korsbåndsskade.
Vi har haft ringet til kennelen flere gange for at følge hendes fremgang (samt været nede og besøge dem/hende) og har fortalt at vi er meget interresseret i hende men ville undersøge skaden samt den type operation hun har fået nærmere, derved bad vi om navn på dyrlægen i tyskland der lavede den samt hvad operationen hed. Dette kunne kennelen godt følge os i og syntes at det var dejligt med nogen der kunne hjælpe dem med hvad der kunne være godt for hunden at gøre i sin genoptræning. Dette (operationsnavnet og dyrlæge navnet ) har vi bedt om 2 gange uden noget respons fra kennelens side, kun et løfte om at undersøge det.
Der er så gået 5 dage hvor vi intet har hørt derfra og
igår ringede vi så igen for at høre hvordan det gik med hende og for at fortælle at vi nu havde bestemt os for at det var hende vi skulle have da vi nu har købt kolonihavehus hvor der er stor have til hundene på de præmisser at de kunne skaffe os en kontakt til nogle der kendte navnet på operationen samt dyrlægen.

Vi får atvide at hunden er solgt videre til en dame i Sverige som venter på at få hende derover, men bliver tilbudt at komme på venteliste til en hvalp.

Jeg, og min kæreste især, føler os noget trådt på da vi har haft tæt kontakt til kennelen angående køb af hunden samt har gjort os meget ulejlighed med at finde oplysninger om operationen, genoptræning m.m. ved en sådan skade. Vi havde jo sagt til dem at hvis hun heler pænt vil vi gerne have hende hjem, der var bare nogle fackts der skulle på bordet fra deres side først.
Og så finder vi ud af at hun er vidersolgt uden så meget at kontakte os først!

Jeg føler virkelig at vi er blevet trådt på og selvom kennelen laver fantastiske hunde og har et godt ry iblandt malamute ejere så vil min kæreste ikke købe hund der nu hvor de ikke engang kan ofre et telefonopkald på at fortælle os at der muligvis var en anden køber. Jeg sider nu med 30 siders papirer om skaden og genoptræning, mange telefonopkald til div. specialister ( dette koster penge ) samt dyrlæger, hundesvømmesteder og flere timers surfen på nettet om dette som er lige "til at smide ud af vinduet".


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Føler mig lidt trådt på ( kennel )
  • #1   28. jun 2007 Kan godt forstå du er vred / skuffet.
    Det ville jeg godt nok også være.



  • #2   28. jun 2007 aiih noed øv . .

    Hvilken Kennel er det ?! :o/
    for at være nysgerrig om det mon er en man kender . . :o/


  • #3   28. jun 2007 Øv det var da luset gjort..........kan godt forstå i er meget skuffet...........der kan man se hvor lidt folk tænker på andre.........de er åbenbart total ligeglad med, hvor meget i har gjort af forberedelser inde i ville købe hunden..........noget de burde sætte stor pris på.........det viser nemlig at i VIL det og ikke bare kaster jer ud i noget i ikke har forstand på.

    De må dælme have en dårlig smag i munden :o(


  • #4   28. jun 2007 Kan bestemt godt forstå I er skuffet....

  • #5   28. jun 2007 Ann A : Dette var noget vi drøftede meget, da vi først havde taget kontakt til kennelen havde hun ikke denne skade men fik den under et ophold i tyskland. Da vi skulle ned og se kennelen havde vi egentlig besluttet os for bare at se kennelen an da vi ikke ville have en skadet hund, men Tæven var fantastisk på alle andre områder.
    Hun havde det sind samt størrelse vi ledte efter, Var fri for HD/AA og øjensygdomme. Havde ikke et kæmpe aktivitetsbehov ( løbeture, gåture m.m. ville være perfekt til hende) Hun kunne komme overens med vores nuværende hund, hvilket kan være svært at finde en hund der kan. Samt hun havde gode papirer og en god bygning så jeg ville kunne bruge hende til udstilling. Med en unghund ved du også hvad du køber ifh. til en hvalp.
    Så efter besøget dernede drøftede vi det meget ( som du kan læse i tidligere tråde ) og prøvede at finde så mange oplysninger muligt om skaden.


  • #6   28. jun 2007 Charlotte : du har selv anbefalet den til os smiley

    Smilende Susie : ja, det er også det der gør os lidt harme for har brugt utrolig meget tid på at undersøge dette og sikre os at det er den rette hund samt at det ikke blev en for stor mundflud for os - desværre uden grund smiley


  • #7   28. jun 2007 Sabina - naiih er det dem . .

    eehm er du sikker på de har solgt den videre . .
    for hvis jeg trror det er dem dt er . . så ejer de deres hunde sammen med en der bor oppe i Sverige og de bytter rundt somme tider . .
    det kan altåsrh godt være derfor . . at hun har sagt hun vil have den op . . :o/


  • #8   28. jun 2007 Charlotte : De har solgt den til en pensionist deroppe. Det var ikke hende de plejer at "bytte" hunde med, men en ældre dame som havde masser af tid til hende. Hun sagde at fordi hun var pensionist ville hun være hjemme ved hunden hele tiden - men vi har jo forklaret dem at min kæreste og jeg arbejder forskudt så det højeste hundene ville være alene er 2 timer om ugen max... desværre... følte nu ellers også at kennelen var rigtig god og gjorde meget for racen smt havde utrolig gode hunde - men med en envejskommunikation kommer man ikke langt.

  • #9   28. jun 2007 Sabina (Randers) Aka. Cruella Deville N

    Hmm - det var not nice gjort!
    Det er bitter - især fordi sååå mange nærmest kender en race før de køber den - og så har I lagt så meget i ved siden af!


  • #10   28. jun 2007 Sabina - neej oka . .

    men jeg ville stadig blive ved den kennel hvis det var miig . . meen kan godt forstå du føler dig godt trådt på . .


  • #11   28. jun 2007 kan godt forstå i er skuffet...jeg ville sgu også være godt gal i skralden...

  • #12   28. jun 2007 Hold da op kan godt forstå at du føler dig trådt på, det vil jeg virkelig oz føle mig, med den opførelse...
    Det er da noget underligt noget nu når i havde sagt at i gerne ville købe hunden...
    Og som Susie skriver, så burde de da være trygge ved at sælge hunden til folk til jer, som havde gjort så meget forarbejde inden i skulle købe den!!!
    Jeg synes det er for dårligt!!!


  • #13   28. jun 2007 Sabina (Randers) Aka.

    Vil lige vide, hvor mange gange har du besøgt kennelen???

    Og hvilken aftale har du indgået med kennelen.???


  • #14   28. jun 2007 Charlotte : pga af deres gode hunde, resultater osv. ville jeg måske også have bevaret en kontakt dertil - synes også at heren i huset var meget hjælpsom og nem at snakke med.. ikke en normal "sælgertype" men min kæreste har meldt blankt ud at han ikke vil bruge mere tid på dem når de ikke kunne give et telfonopkald til os, og i bund og grund er det ham der skal have en malamute så det er hans beslutning.
    Lysten til at købe hund af dem pt. er i hvert fald ikke særlig stor.


  • #15   28. jun 2007 sabina: kunne du ikke ringe til dem og fortælle dem hvor dårlig en behandling de har givet jer? måske det kunne tage lidt af den der..argh..følelse?

  • #16   28. jun 2007 Sabina (Randers) Aka. Cruella Deville N

    Syns I skulle skrive en mail til dem og hvad I føler.
    Så har I gjort rent bord. Og får måske en eftertænksom opdrætter til at svare?


  • #17   28. jun 2007
    Babett --En trænet hund er en rigtig hund-- .
    Det kan du læse i den anden tråd som Sabine oprettede omkring korsbåndslidelser


  • #18   28. jun 2007 Babett : vi har besøgt den 1 gang i de 3 uger vi har snakket med dem. Vi havde også snakket meget om at besøge dem igen men dog først når hunden havde gjort lidt fremskridt da både vi og kennelen mener hun skulle have tid til at hele.
    Vi har haft telefon kontakt 2-3 gange om ugen ( eller vi har haft ringet til dem 2-3 gange om ugen )

    Vi har ikke nogle fast aftale med dem da vi ville undersøge skaden nærmere og ventede på svar fra dem om operations navn samt dyrlægens navn, men ellers hed aftalen at vi skulle holde kontakt og følge hendes genoptræning dernede og når de følte sig sikker på at hunden var klar til et andet hjem så fik vi hende hjem hvis det var det vi ville.


  • #19   28. jun 2007 Karin H : er gjort, gjorde det da jeg kom hjem fra arbejde da jeg synes at de skulle vide hvad vi føler om dette og at vi føler at tilliden er svigtet.

  • #20   28. jun 2007 Sabina - Okaaj det er bare ærgeligt sådan noget . .

    Men godt du har skrevet hvad du føler til dem . .


  • #21   28. jun 2007 Charlotte : de skal selvfølgelig vide hvad vi føler, det hjælper hverken dem eller os at ikke kommunikere om dette.

  • #22   28. jun 2007 Casio : som sagt så har jeg også skrevet en pæn mail til dem hvori jeg har forklaret hvor meget vi egentlig har lagt i dette samt at vi føler at kommunikationen er bristet og at vi er kede af dette da vi havde glædet os til en hund fra dem.
    - Jeg er meget i tvivl mht. om jeg har lyst til at købe hund derfra hvis det er måden det skal foregå på men stadig vægter sunde hunde, gode tavler og et godt sind højere for mig end selve ejerne.
    - Min kæreste derimod føler sig meget til grin over dette og har ikke lyst til at købe hund der igen hvis det er sådan det skal forgå.


  • #23   28. jun 2007 Hmmm - man skal se langt når man køber hund.
    Ligeledes når man vælger en avlshan - ikke skele til den der ejer den osv.


  • #24   28. jun 2007 Karin : er bare skuffet, for havde ( og har stadig ) en god fornemmelse om kennelen og dens arbejde, synes de har gjort det rigtig godt og tager hatten af for dem for den tid de bruger på dette, det er jo næsten hele deres liv.
    Ingen tvivl overhovedet om at det er gode og sunde hunde der kommer ud af den kennel.
    Er bare ked af at blive tilsideset på denne måde når vi sidder herhjemme og har gjort så meget for at kunne give Luna det bedst mulige hvis vi tog hende hjem.
    Var de ikke interresserede i os som ejer kunne de sige det når vi havde snakket med dem eller selv ringe og sige dette, de har jo været klar over at der sad et par i Randers og undersøgte det med korsbåndsskader ret godt.

    Skal lige siges at denne tråd ikke er oprettet for at hakke kennelen ned ( hvis nu HA eller anden tror dette ) for som sagt tager jeg hatten af for deres arbejde og personerne bag var skam også utrolige hjælpsomme da vi var nede og snakke med dem samt meget ærlige (hvilket jeg vægter højt) .
    -Men ville bare gerne af med det og høre andre om deres meninger m.m. da jeg lidt føler at Kasper brænder sine egne broer lidt ved at total afvise denne kennel pga. manglende komunikation - men føler også selv at vi er blevet "brændt af" ved ikke at oplyse os om salget af dejlige Luna.
    Igår da jeg snakkede med kennelen bad jeg dem også om at sende en mail når/hvis de laver samme parring igen da jeg stadigvæk synes at parringen var skidegod og håber da at vi får en god kommunikation igang inden da.
    -Men lige nu og her må vi se tiden an for det var ikke en sjov overraskelse og få.





  • #25   28. jun 2007 Jeg læser det ikke som du rakker noget som helst ned.
    Og forstå din frustration omkring lige præcist det du har oplevet her.
    Måske du skulle saxe noget mere ned omkring følelserne og sende dem?


Kommentér på:
Føler mig lidt trådt på ( kennel )

Annonce