{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ud med maskineriet
  • #1   7. mar 2020 Jeg ville bare bruge min lokale dyrlæge. Det er sådan et indgreb alle dyrlæger kan og skal kunne hvis du spørger mig.

  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #2   7. mar 2020 Jeg vil fortrække et sted hvor man rutinemæssigt tager prøver af hunden inden. Det gør man ikke alle steder.

    Jeg har prøvet/set at det kan gå galt mange gange nok til at jeg vil sikre mig bedst muligt.


  • #3   7. mar 2020 Jeg ville ihvertfald bede om den blodprøve de kan ta før narkose for lige at tjekke de gængse ting for at sikre hunden er okay til at komme i narkose.. Jeg får det gjort hvis der er gået mere end 6mdr siden sidst min hund var i narkose og med en ældre hund er det endnu mere vigtigt! Det er ikke voldsomt dyrt men er godt givet ud!

    Ville bruge egen dyrlæge hvis jeg stoler på dennes evner - dog ville jeg overveje at få det gjort med kikkert når nu det er en ældre hund da det er mindre voldsomt! Det er dog ikke alle der kan med kikkert..


  • #4   7. mar 2020 Jeg har ikke rigtig noget tilhørsforhold til min dyrlæge. Vi har kun været der ved tjek op og svære pote skader.
    Og en del tjek op er vi sprunget over og bare fået vacciner af en dyrlæge vi kender privat smiley
    Men tak for tippet smiley


  • #5   7. mar 2020 Velbekomme smiley (Hvis det var henvendt til mig)

  • #6   8. mar 2020 Du kender en dyrlæge privat, kan han ikke ordne det indgreb så?

  • #7   8. mar 2020 Noget helt andet godt nok men.. Jeg ville begynde (hvis ikk allerede det bliver gjort) at tjekke patterne (hele "kanalen" og HELT ned til lysken - jeg fandt selv en knude i patterne på Emma helt nede mod lysken/skridtet) for knuder! Det er desværre ikke sjældent at tæver får brystkræft og jo tidligere man fanger det jo bedre!

    Jeg fandt første gang nogensinde da jeg tjekkede min tidligere hund Emma en lille bitte knude, dyrlægen (den almindelige) ville se det an fordi det var så småt.. Jeg tog til specialist og insisterede på at få den fjernet og det var super heldigt - det Var kræft og eftersom det var så lille kunne det ikke ha spredt sig men havde jeg ventet... Jeg havde ALDRIG tænkt over at jeg skulle tjekke det jævnligt og gjorde det udelukkende fordi en veninde fortalte at hendes hund lige var død af brystkræft da det blev opdaget for sent.. Det reddede Emma smiley Så siden dengang tjekker jeg min hunds bryster/kirtler/brystkanal hver gang hun bliver børstet og hun alligevel ligger på ryggen og får maven børstet...

    Bare et godt råd.. Hunde får Ca lige så ofte kræft som mennesker, og kræft i patterne/mælkekirtlerne er noget der ses ret ofte...


  • Lens
    Lens Online Tilmeldt:
    apr 2018

    Følger: 19 Følgere: 661 Emner: 120 Svar: 6.965
    #8   8. mar 2020 tag blodprøve først altid.

    må jeg spørge for har aldrig haft tæver. hvorfor vente til hunden er 9 år? Det er for mig ennlidt høj alder for en operation som kan gøres før. er der en særlig grund til at man venter?


  • #9   8. mar 2020 Jeg ved godt, at det ikke er det du spørger om, men jeg er faktisk ikke sikker på, om jeg ville få foretaget en operation på en stor hund på 9 år, hvis det som sådan ikke er nødvendigt. Det er jo heller ikke helt ufarligt at bedøve hunden.

  • #11   8. mar 2020 Patterne bliver også grundigt tjekket igennem smiley

    Allan - Hun er ikke husdyr dyrlæge smiley Men hun har jo stadig adgang til diverse medicin.

    HL - Generelt er jeg indædt modstander af at sterilisere forbyggende, medmindre hunden har skavanker med hormoner og cyklus. Det har Sally ikke haft, foruden sidste gang hvor hun muligvis var falsk drægtig. Ellers er hendes mest "lykkelige" dage, når hun er i løbetid smiley
    Men som tiden går taler statistikken jo for sig selv, særligt isoleret Rottweileren og generelt store racer.

    Liselotte - Jeg er forholdsvis ubekymret, Sally er sund og rask. Hendes kredsløb er i tip top stand, især taget alder i betragtning. Og så er hun jo stadig kun et lille mutt nips på 30kg, og ikke en rigtig Rottweiler.

    Christina - Jeg har et par feriedage endnu, som kan bruges på de første dage. Det kan da godt være det bliver aktuelt smiley Jeg er grøn i heldragter, hvordan måles det?


  • #13   8. mar 2020 Tussind tak Emma smiley Det er en dyd for mig at holde hende snorlige, passe på hendes led og tilbyde et aktivt liv. De næste par (forhåbentlig mange) år kan jeg høste frugterne. Hun er fysisk og psykisk stortset stadig som en unghund smiley

  • #15   8. mar 2020 forstår godt dit valg, det er op mod 20-25% af ikke steriliserede tæver der får livmoderbetændelse og ikke alle med lykkelig udgang ..

    der er nogen større dyrhospitaler der gør det via kikkert operation, den er langt mindre indgribende men også dyrere … har jeg råd hvis jeg står og skal gøre det igen en gang vil jeg nok foretrække den måde ...


  • #16   8. mar 2020 I Århus (Århus dyrehospital) er der faktisk kun 500-1000kr forskel på prisen for alm. Og kikkert operation så forskellen er ikke sååå stor smiley

    Dejligt at du er OBS på patterne! Mange ved ikk at man bør holde øje smiley Jeg vidste det feks ik selv og dyrlægerne har aldrig haft nævnt det hverken før eller siden - det sys jeg egentlig de burde!!


  • #18   9. mar 2020 Pernille, er det ikke ved en lille hund?

    Jeg har berner sennen 45-50 kg. og har forespurgt flere steder omkring prisen, og forskellen på almindelig og kikkert lå noget højere, fra ca. 25-4000 kr. oveni den almindelige pris.

    Og Johnny, en dyrlæge, der tager før-op blodprøver og ikke står alene under operation, så er du godt hjulpet. Pøj pøj.


  • #19   9. mar 2020 Jeg tror at det kostede omkring 2.000 kr mere for kikkert-operation i 2016 på Århus Dyrehospital, og så 1.200 kr ekstra for blodprøve. De lægger ikke en hund i narkose uden blodprøven, så den kan man ikke slippe for.

  • #20   9. mar 2020 Det var prisen for min egen hund på 12kg hvor forskellen var på det beløb og det er vel lige godt 1,5år siden måske næsten 2..

Kommentér på:
Ud med maskineriet

Annonce