{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.257 visninger | Oprettet:

Hvad kan hun fejle? {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

Nu tyr jeg til at få et bredt omfang af erfaringer, med symptomer, på banen. Vi er så mange herinde, og måske har nogle af jer oplevet noget lign.

Vi har været i gang med at finde frem til behandling noget tid, og er fortsat i gang. Der har været flere dyrlæger ind over, men det er som om vi bare ikke rammer hovedet på sømmet.

Jeg vil med vilje helst ikke oplyse meget andet end symptomer, da jeg har brug for friske øjne alene ud fra symptomerne.

Dixie går normalt så langt foran som muligt, og selvom man går kapgang, er det ikke helt til at følge med.
Når hun er løs pisker hun normalt rundt, ruller sig og finder alt muligt skrammel og kommer med.

Nu går hun markant langsommere. Nogle gange så langsomt, at jeg føler jeg er ved at falde over mine ben, for at gå så langsomt.

Når hun er løs er hun ikke meget for at galopere. Hun tager højst et par galopspring, så er hun nede i fart igen, og det er heller ikke på alle tidspunkter at hun kan trave heller.

Hun hænger med halen, men kan løfte den op til normal højde, hvis der nu lige er noget der skal skældes ud fra haven eller lign. smiley

Der er umiddelbart ingen smertereaktioner ved at halen flyttes rundt.

Det er oftest værst på morgenturen.
Lige når hun står op virker hun ok, og logrer, og traver også i haven, men når vi en halv times tid efter hun har fået morgenmad skal på tur, så er den gal. Nogle dage kan hun trave lidt, så går hun langsomt igen, så måske lidt trav igen osv.

Hun kan finde på at slikke sig en del om munden når vi går.

Eftermiddagsturen går som oftest okay, hvor hun holder nogenlunde tempo. Dog holder hun som regel halen i højst vandret position, hvor hun normalt har høj haleføring.

Aftenturen går så igen lidt som morgenturen.

Hun er generelt i godt humør og vil gerne lege, og tager også selv initiativ til det, og hun vil hjertens gerne træne. I begge situationer overdøves symptomerne fuldstændig, så ser hun helt normal ud.

Vi bliver fulgt tæt af en dyrlæge jeg er smadder glad for. Jeg har bare sådan på fornemmelsen at vi overser et eller andet, da intet af det vi har prøvet slår helt til.

Jeg håber sådan et nogle af jer har erfaringer med lign. symptombillede, og vil smide en kommentar til mig, så vi kan få fundet frem til, hvad der er galt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad kan hun fejle?
  • Mathias M
    Mathias M Tilmeldt:
    okt 2018

    Følgere: 5 Emner: 13 Svar: 372
    #1   11. maj 2020 Er der taget røntgen af ryggen?


  • #2   11. maj 2020 #1

    Ja, der er taget røntgen, fra nakke til og med halerod.


  • #3   11. maj 2020 Er hendes stofskifte tjekket?

  • #4   11. maj 2020 Anaplasmose?

  • #5   11. maj 2020 #2

    Stofskifte er ikke tjekket. Det har været lidt på tale.


  • #6   11. maj 2020 #4

    Der er ikke testet for Anaplasmose, men jeg har tænkt at jeg vil have taget blodprøve på hende, når hun er trappet ud af den medicin hun får lige nu.


  • #8   11. maj 2020 #7

    Hun er steriliseret for 2 år siden.


  • #9   11. maj 2020 Lyder som min Coco for mange år siden.
    Hun havde voldsomt ondt i ryggen, nedre ryg/lænd og var helt skæv.

    Kiropraktor, laser, akupunktur over en længere periode, først ofte, og med tiden mindre og mindre. I dag (5år efter) efter behov.


  • #10   11. maj 2020 Jeg ville sætte mine penge på enten noget flåt-sygdom eller hjerte- eller lungeorm.

    En udvidet blodprøve, hvor en slat sendes til Tyskland til test, så tror jeg du kommer en løsning nærmere.


  • #12   11. maj 2020 Tænker også ryg.. Kan jo sagtens være feks en prolaps eller lignende der ikke ses på røntgen.. Kunne også godt være en disk der er hoppet ud og sidder og gir smerter og evt trykker på noget..

  • #13   11. maj 2020 Nu kan jeg se, at du bor på Sjælland, men boede du her i Jylland, ville jeg anbefale dig, at få en vurdering af Christian Hembo fra Magtor, han er dygtigt.
    Jeg tror det muligvis er noget der har sat sig fast i ryggen eller bevægeapparatet.


  • Jinx
    Jinx Tilmeldt:
    feb 2020

    Følgere: 1 Hunde: 1 Svar: 135
    #14   11. maj 2020 Siden det sker om morgenen efter morgenmad og om aftenen efter aftensmad? og der ikke er noget midt på dagen.

    Får hunden noget ny tilskud til dens mad? ny medicin eller andet der kunne give ubehag i kroppen og måske kvalme?


  • #15   11. maj 2020 Måske noget nerve der er i klemme?
    Tænker også en tur til kiropraktor men samtidig skal man passe på med ikke at gøre ondt værre jo.


  • #16   11. maj 2020 Eller ondt i maven? Der kan halen også godt hænge.

  • #17   11. maj 2020 Er bugspytkirtlen tjekket?

  • Mathias M
    Mathias M Tilmeldt:
    okt 2018

    Følgere: 5 Emner: 13 Svar: 372
    #18   11. maj 2020 Er hunden blevet CT-scannet?


  • #19   11. maj 2020 Helt enig Mathias. Ikke alt kan ses på røntgen. Nogle prolapser/brok og andet "godt" kan kun diagnosticeres vha CT-scanning.
    Mit bud er flåt eller ryg.


  • #20   11. maj 2020 Jeg vil foreslå at få undersøgt for;
    Blærebetændelse (urinprøve)
    Flåtbårende sygdomme (blodprøve)
    Hjerte/lunge orm (afføring eller blodprøve)

    Det lyder som de samme symptomer min tæve havde for nylig.
    Vi fandt ud af, at hun havde blærebetændelse og blot skulle have smertestillende og antibiotika i min. 10 dage.
    Hun havde uden tvivl gået med det længe, uden symptomer, men til sidst kunne det ses på blodprøven ved forhøjet infektionstal, hvorefter vi udtog en urinprøve.
    Hun havde de symptomer som du beskriver med, at hunden ikke virker som sig selv, sakker bagud på gåturene, men godt kan geares op til træning og lidt leg. Hun havde så ondt - men havde ikke vist det før hun havde gået med det så længe, at blærevæggen var fortykket (sås på ultralyd)


  • #21   11. maj 2020 Det ville altid være mest logisk for mig, at starte med den store blodprøve ved noget så uspecifikt. Det kan vise parasitter, flåtsygdomme, infektioner og en status på organerne. Det er langt mere skånsomt (og meeeeeeeeget billigere) end narkose og scanninger. Og skal hunden scannes, skal der alligevel laves en blodprøve først. Og så er du tilbage ved start.

    Dyrlægen har vel mærket og konstateret at der ikke er smertereaktion fra ryg og bug?


  • #22   12. maj 2020 Analkirtler?

  • #23   12. maj 2020 Men bare for at sige så ligner symptomerne, dem jeg tog til dyrlæge på med Asger. Det var en akut bugspytkirtel betændelse taget på et tidligt stadie.
    Dvask, trak bag ud på turene, smasken og opkast ved aktivitet. Tilsidst madlede. Men han var jo stadig glad og ville lege og ville være tæt osv.
    MIne egne tanker var mavesyre, hans gamle hofteskade, hjerte/lungeorm, hjerte.
    Jeg var på ingen måde bekymret bekymret akut akut - men godt klar over det ikke var noget der skulle ignoreres. De tog en blodprøve som stillede diagnosen.


  • #24   12. maj 2020 Hvordan ser blodprøverne ud?

  • #25   12. maj 2020 Spotting, i indlæg #6 lyder det som om, der ikke er taget en blodprøve endnu.

  • #26   12. maj 2020 Ah okay! Tak for info smiley Så vil det da være et oplagt sted at starte (som jeg kan se du også anbefaler). Det burde være noget af det første man gør i udredning, sammen med røntgen og alm. undersøgelse af hunden.

  • #27   13. maj 2020 Hej alle,

    Tusind tak for alle jeres indput! smiley

    Vi har selv tænkt meget af det samme, og det er faktisk rart at få jeres udefra uforbeholdne bud også!

    Vi har dog ikke været i tanker omkring bugspytkirtel, blærebetændelse eller analkirtler.

    Det her begyndte i starten af januar, og da Dixie har en forhistorie med diskusprolaps, som er blevet opereret, faldt de første tanker på wind-up smerter og/eller spondylose.

    Røntgen viste ikke rigtig noget.

    Efter disk operation har vi gået fast hos dyrlæge med speciale i smerter, genoptræning og kiropraktik.
    Dixie har her fast fået laser, elektroakupunktur og massage. Og vi har fået justeret coreøvelser, som dog har været sat på hold siden start januar.

    Derudover laver jeg bindevævsmassage på hende dagligt og strækker hendes ben ud, men har siden start januar ikke gjort noget ved bagbenene i frygt af at komme til at provokere noget.
    Den sidste måneds tid har jeg strukket lidt og meget forsigtigt.

    Grundet tanke på wind-up smerter blev hun startet op på Pregabalin, uden effekt.

    Ny dyrlæge (ortopæd) blev draget ind over, som meldte ud at det var helt klassisk at en disk. operaion gav problemer 1,5-2 år efter operation fordi der kom arvæv og trykkede på nerven igen (dette var vi ikke oplyst om inden operation smiley ).

    Så start marts kom hun i MR scanner. Herudover fik hun for en sikkerheds skyld scannet hjernen også for tumor, og der blev udtaget rygmarvsvæske til undersøgelse.

    Hjernen er fin og intet på rygmarvsvæsken.
    MR-billederne af ryggen var ikke klokkeklare. Forstået sådan at der ikke umiddelbart var afklemning af nerverne. Meldingen fra specialisterne i England, var at billederne var som forventet på en disk. opereret hund, og de lagde lidt op til at det ikke burde give anledning til smerter.

    Men billederne viste også en ny disk. samme sted, eller måske arvæv. Det kan man åbenbart ikke skille fra hinanden. Men der er god plads omkring det. Det ser ikke ud til at nerven bliver klemt.

    Alligevel holdt vi fast i at det måtte være det ud fra de symptomer. Både af den ortopæd som først tilså Dixie, af den ortopæd, som tog billederne og af vores faste dyrlæge.

    Derfor blev Dixie startet op på Medrol med henblik på at give noget antiinflammatorisk.

    Inden da fik hun et skud Dexaject (mild binyrebarkhormon) med høj dosis, og det hjalp hende 1 time efter injektion. Men det er hurtigt ude af kroppen igen og allerede dagen efter var det aftaget, men når det er sagt, så syntes jeg at kunne se effekt af det i 5 dage. Dvs. hun var ikke smertedækket, men der var noget effekt.

    Vi tænkte altså at binyrebarkhormon var vejen, så hun fik Medrol. Men der skete ikke rigtig noget. Så fik hun lidt mere. Så ville hun SLET ikke gå om morgenen, og dosis blev straks skruet ned. Der gik herefter 4 dage før der skete noget.

    Dosis blev holdt der i 1,5 uge for at se ad, men i det store billede skete der ikke rigtig noget. Det lignede det samme. Derudover virkede hun konstant dopet / bedøvet.

    Hun blev sat ned i dosis igen, og Dixie reagerer åbenbart ret langsomt på det, så vi gav det 14 dage, og hun var mindre dopet end højere dosis, og der begyndte at rykke lidt på nogle ting, men igen i det store billede, skete der ikke det store. Vi gav det yderligere 14 dage, men nej.

    Nu er hun sat ned igen. Det er 6 dage siden. De andre gange hun er blevet sat ned i dosis er hun blevet meget dårlig. Hun virkede som om hun havde kvalme og havde nærmest et lag på øjnene.
    Denne gang er hun ikke blevet helt så dårlig, og når hun har de friske tidspunkter, så er hun uden tvivl noget mindre dopet på denne dosis.

    Tanken er at få hende helt ud af Medrol, da hun lader til ikke rigtig at kunne tåle det.

    Når det er sagt, så er det som om Medrol har rykket ved noget. Mens hun har været på Medrol har hun ikke gået helt så langsomt lige så ofte. Hun går stadig ikke hurtigt på nogen måde, men det har ændret lidt.

    Hun er blevet mere aktiv med sin hale. Derhjemme hang den også bare helt død før, næsten uanset hvad. Nu er hun begyndt at logre når vi snakker med hende, og hun løfter halen når vi går hen for at give hende mad. Hun løfter den også når vi lukker hende ind og ud af havedøren.

    Alt sammen situationer, hvor halen før hang helt død.

    Hun er ikke sig selv på noget tidspunkt af dagen, men eftermiddagen er oftest bedst. Både morgener og aftener kan være helt skidt og rimelig okay. Hun spiser en gulerod inden vi går tur om eftermiddagen, så der spiser hun også, men dog ikke lige så meget, som ved morgen- og aftensmad.

    I december startede vi op på at bruge grøntsags- frugt mix, men jeg har da svært ved at tror på at det er den der gør en forskel? Ellers er der ikke umiddelbart noget nyt.

    Hun er testet for hjerte- lungeorm i februar og fik taget blodprøve i forhold til bedøvelse inden MR-scanning, men ved ikke om der er nogle ting, som ikke bliver medtaget i sådan en blodprøve?

    Senest nyt er at hun for første gang i slut april fik afføring, som var pakket ind i slim. Der gik 1 uge, før det skete igen. Så gik der 4-5 dage, så var der slim 1 gang om dagen i hendes afføring 2 dage i træk.

    I går har jeg afleveret prøver til test for giardia og orm. Det er on/off om der er slim med og vi skulle helst have nogle prøver med slim, så har taget noget tid at få samlet ind til det.

    Så mavesmerter er noget vi er gået i gang med at undersøge nu.

    Jeg er simpelthen så glad for alle jeres beskeder. smiley

    Det har også tydeliggjort at hendes symptomer kan være alt muligt. En har haft hund med de symptomer med en diagnose og en anden har haft en hund med samme symptomer, med en helt anden diagnose.

    Hvis I har flere tanker efter at have gnavet jer igennem denne smøre, så skriv endelig!

    Jeg må sige at efter 4-5 måneder uden de store forbedringer, så er jeg ved at være ret utålmodig i forhold til at finde ud af, hvad pokker der er galt!


  • Jinx
    Jinx Tilmeldt:
    feb 2020

    Følgere: 1 Hunde: 1 Svar: 135
    #28   13. maj 2020 Min kunne ikke tåle medrol og fik prednisolon istedet for, dyrlægen sagde at effekten er det samme men bivirkningerne er anderledes... for nogle hunde er det omvendt.

    Jeg havde nok fået tjekket bugspytkirtel, og for en sikkerheds skyld skiftet foder til noget fedtfattigt meget letfordøjeligt i en periode.

    Held og lykke med at finde ud af hvad det er, og god bedring til din hund.


  • #29   13. maj 2020 Wow, sikke en omgang smiley Stakkels, stakkels Dixie, og stakkels dig smiley

    Jeg krydser alt for at I snart finder en løsning for hende smiley


  • #30   13. maj 2020 Tak Jinx.

    Planen er også at afprøve Prednisolon.

    Jeg vender det med bugespytkirtlen med dyrlægen, når vi ses med hende på onsdag smiley


  • #31   13. maj 2020 Tak A smiley

    Synes også vi har været lige lovligt meget igennem. Jeg er så taknemmelig for at Dixie holder så højt humør, som hun gør! smiley


  • #32   13. maj 2020 Og slim i afføringen - helt klart få tjekket bugspytkirtlen.!
    Giver du ledtilskud med højt fedtindhold/olier? Asgers begyndte efter en tid med olietilskud Jeg gav netop for at lindre en gammel ledskade.
    Det er ikke sikkert det er det, men det er let at tjekke og ville være surt at overse!


  • #33   13. maj 2020 Jinx,

    Hvordan kunne I se at din hund ikke kunne tåle Medrol?


  • #34   13. maj 2020 Ginne

    Hun får Svenska Djurapoteket Ledsupport Vet.

    Det har hun fået siden juni 2019

    Jeg vender det med bugspytkirtlen med dyrlægen på onsdag, tusind tak! Vi har slet ikke været i de tanker.

    Troede ikke symptombilledet så sådan ud.


  • #35   13. maj 2020 Symptomer på Pankreatitis:

    - Fra mavetarmkanalen ses at hunden kaster op og kan have diarré.

    -Der er også tegn på smerter fra bughulen; mange hunde stiller sig i "bedestilling" med forpoterne strakt frem og overkroppen helt nede ved jorden, mens bagbenene står normalt.

    -De er sløve og vil ikke spise.

    -Hunden vil sandsynligvis have feber, og i mere alvorlige tilfælde vil den gå i chok.

    ..................................

    Ingen diarre eller opkast.
    Hun har aldrig stillet sig i bedestilling, medmindre hun lægger op til leg.
    Hun har MASSER af appetit. Men ok. Hun er også steriliseret, og blev derefter et KÆMPE madøre!

    Ingen feber.

    Men ikke dermed sagt at det skal udelukkes, når I bringer det på banen. Læser man om symptomer på diskusprolaps, så passede Dixie ikke vildt godt ind i det. Hun reagerer jo også mærkeligt på Medrol... Så... Jeg er lidt der hvor jeg tænker hun kan fejle ALT


  • #36   15. maj 2020 Dixie er testet positiv for giardia.

    Vi håber at det er årsagen til hendes symptomer.


  • #37   15. maj 2020 Åh stakkels jer smiley Det er noget fanden har skabt!! God bedring smiley Håber det er årsagen så I ikke skal igennem mere!

  • #38   15. maj 2020 Jeg håber også det er forklaringen, så I har fået lidt afklaring og kan gøre noget.

    God bedring til hende smiley


  • #39   15. maj 2020 Rigtig mange tak Pernille og Therese smiley

  • #40   23. nov 2020 Hej

    Jeg opdaterer lige her, da de færreste jo lige kunne gennemskue hvad Dixie slås med.

    Helt kort.

    Hun blev jo testet positiv for Giardia. Det blev behandlet, og måneden efter var der negativ Giardia test, men Dixie havde ikke fået det bedre.

    I dag har vi fået svar på biopsier, og Dixie har fået IBD som følge af Giardia, og hun er ramt i både mavesæk, tyndtarm og tyktarm.


  • #41   23. nov 2020 Tak for opdateringen smiley

    Det var ikke lige det, man havde håbet på smiley men, nu er der i det mindste en diagnose, og dét er jo til en vis grad positivt smiley
    Så ved man i det mindste, hvad man har med at gøre, og kan tage sine forholdsregler ud fra det smiley


  • #42   23. nov 2020 Præcis, Salla...

    Endelig en diagnose, som dyrlægerne nærmest afviste til det sidste.

    Da hun fik lavet endoskopi i forrige uge, lod de også liiige deres egen ortopæd gennemgå hende, for det måtte da være ryggen, men ortopæden udelukkede det meget klart. Ryg og hofter er fint.

    Det skulle da også være for vildt at 2 ortopæder skulle have overset noget.

    Hun har på ingen måde været typisk i sine symptomer.


  • #43   23. nov 2020 Dejligt at de endelig kunne stille en diagnose.
    Også selvom det ikke er den bedste.
    Man håber jo altid de kan blive 100% raske.
    Håber det kan styres med diæt og evt medicin.
    Rigtig god bedring med hende smiley


  • #44   23. nov 2020 Godt du fik en afklaring!! smiley

  • #45   24. nov 2020 Hvor er det godt, at I endelig har fundet ud af hvad der er galt! Hvordan går det med hende nu?

    Jeg ved ikke om hunde reagerer som mennesker, når det kommer til IBD, og om du allerede har fundet et foder der fungerer, men du kan prøve at kaste et blik på Low Fodmap (som er en diæt til mennesker med irritabel tyktarm), og se om du måske ka bruge noget af det til Dixie. Måske mest i forhold til godbidder og tyggeting.


  • #46   24. nov 2020 Godt i endelig har fundet ud af hvad Dixie fejler, hun har da også været meget igennem. Håber hun så bliver helt rask igen smiley

    Men hvad er IBD?


  • #48   24. nov 2020 AG
    Mange tak smiley Jeg håber virkelig også at hun kommer tilbage til at være helt sig selv, og at vi kan undvære medicin med tiden.

    * Donk tilsat Juice.
    JA! Da du skrev at du troede på at de nok skulle finde ud af noget ved endoskopi, der tvivlede jeg virkelig meget. Fordi vi bare har rendt panden mod en mur så mange gange. Og de fandt da heller ikke det store ved selve endoskopien, men jeg er så lettet over at biopsierne kunne afsløre det når nu vi, selv på dagen for undersøgelsen, fik at vide at det var nok ikke maven der var noget galt med.

    A med Bomstærk og Tykke
    Det er så godt! Tak for din interesse smiley
    Vi påbegyndte behandling med Prednisolon d. 11-11-2020 og efter en uges tid kom der bedring, men der er et stykke vej endnu. Til gengæld er jeg lykkelig for at hun på ingen måde har de samme bivirkninger, som hun havde på Medrol. Dog skal vi være utrolig opmærksom på muskeltab, da hun har tabt sig her den sidste måneds tid. Den ortopæd som mærkede hende igennem på undersøgelsesdagen for endoskopi sagde at hun havde gode muskler, men det kan jo gå godt ned af bakke med Prednisolon. Jeg er dog i det mindste glad for at han syntes hun var fin i muskulaturen trods at vi ikke har kunnet passe hendes coretræning i over 10 måneder. Det bliver godt at komme stille i gang igen, men det kommer nok til at tage lidt tid, før vi kan kræve det store af coreøvelser, når hun stadig kan have mavesmerter.

    Dixie reagerer ikke engang som andre hunde (i hvert fald ikke ifølge 2 tarmspecialister), så det er vidst svært at svare på om hun kan sammenlignes med mennesker.
    Vi startede op på Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome, ifølge aftale med en af dyrlægerne d. 23-10-2020
    Foderet har ikke kunnet rykke på noget alene, så om vi forsætter på det, ved jeg ikke endnu.

    D. 03-12-2020 skal vi ind til ernæringsteamet ved KU, så håber virkelig at de har totalt tjek på det hele, og virkelig kan hjælpe os mht. foder og snacks. Men KÆMPE tak for forslaget! smiley
    Jeg vil helt sikkert kigge på det, og spørge ind til det ved KU smiley

    H Hopla
    Ja. Vi er heldige at hun er sådan en fighter, der formår at holde humøret oppe smiley

    Jeg kan forsøge at forklare hvad IBD er, men synes at selv beskrivelserne af det på nettet er lidt svævende.

    IBD (Inflamatory Bowel Disease) er kort sagt.. Kronisk tarmbetændelse, og så alligevel.

    IBD er inflammation uden bakterier. Kroppen reagerer som om der er noget den skal reagere på, hvilket der egentlig ikke er.

    Det behøver ikke at være kronisk som sådan. Man kan være heldig at tarmene heler helt op igen, og at man slipper for medicin. Men der er risiko for tilbagefald, og der skal være meget fokus på hvad man giver af mad.

    - Nicole -
    Ja, jeg har også indtryk af at det er flertallet af hunde, der har haft Giardia, som er ramt kronisk bagefter. Selv hvis de er heldige at slippe udenom IBD, så er deres maver bare ikke det samme som før Giardia.

    Vi har nærmest oplevet det modsatte. Altså at dyrlægerne har været sådan lidt "joeh, jaeh, der er da noget", men det er ikke ligefrem fordi de har syntes at det har været voldsomt. Dixies krop har åbenbart en tendens til at bekæmpe ret kraftigt, så symptomer bliver sløret eller helt anderledes. Til stor frustration for os, fordi det jo komplicerer det hele.

    Jeg håber vi hurtigt lære at navigere i det. Især når Dixie ikke reagerer med diarré eller manglende appetit, så det er ikke helt tydeligt.

    Virkelig dejligt at Enya er blevet medicinfri!

    Hvis I oplever tilbagefald, så prøv evt. at kontakte Nanna Enemark ved Anicura Aarhus Dyrehospital mht. Mesalazin. Jeg har fået fisket noget gammelt frem her på HG, hvor en bruger har brugt det til sin IBD-ramte hund med succes, og hun skriver at det er Nanna, som har sat gang i det, men at dem ved KU også var med ind over.

    Mere hvis I ikke allerede er klar over det. Jeg synes det er vigtigt at få delt viden, da man bare er meget alene med syg hund, og det er svært at finde frem til hvem pokker der kan hjælpe.


  • #49   24. nov 2020 A med Bomstærk og Tykke

    Kan dette bruges?

    https://www.aleris-hamlet.dk/4a8adf/siteassets/aleris.dk/pi/diaet/low_fodmap_kostraad.pdf


  • #50   24. nov 2020 Det er den smiley Ikke at jeg tænker at du fylder vovse med menneskemad, men der kan alligevel være nogle ting (fx det med korntyper og bælgfrugter) som kan være fint at have en opmærksomhed på.

  • #51   24. nov 2020 Helt sikkert. Mange tak! smiley

    Jeg får lige hapset det med til KU

    Glæder mig til at vi stille kan begynde at give andet end ét tørfoder.

    Har i denne proces tit tænkt, hvor hamrende heldige vi er at hun på ingen måde er kræsen.


  • #52   24. nov 2020 smiley smiley smiley smiley

  • #53   27. nov 2020 - Nicole -

    Hvilken dyrlæge brugte I til Enya?

    Dixie er jo også angrebet i mavesækken, udover tynd- og tyktarm.

    Jeg synes godt nok det er svært at hitte logik i dyrlægens udmelding. smiley


  • #55   29. nov 2020 Okay, tak smiley

    Det er da navne jeg ikke har hørt nævnt før i forbindelse med mave-/tarm


Kommentér på:
Hvad kan hun fejle?

Annonce