{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
459 visninger | Oprettet:

Emma J
Emma J
Tilmeldt:
24. jul
Følger: 13 Emner: 1 Svar: 1

Hvilken race/selskabshund skal jeg vælge? {{forumTopicSubject}}

Hej alle! smiley

Jeg håber meget at I kan hjælpe mig. Jeg bor alene i lejlighed og har lavet en del research om hunde og hunderacer idet jeg rigtig godt kunne tænke mig en vovse og det skal være en lille selskabshund som jeg nemt kan tage med mig omkring.

Jeg har mulighed for at tage cirka 3 måneders fri når hvalpen kommer hjem til mig, idet jeg ved det er godt at have rigeligt tid til sin hvalp i starten ift træning, at den kan vænne sig til det hele osv. Efter de cirka 3-4 måneders fri begynder jeg så til gengæld i skole. Så dvs. at hunden skal kunne være alene hjemme til det. Hvis det nogle af dagene bliver rigtig mange timer, finder jeg selvfølgelig en hundelufter eller et familiemedlem, men uanset hvad vil jeg gerne at den kan være alene hjemme i et stykke tid uden at blive destruktiv og sådan. Hvilken selskabshund er bedst egnet til det eller handler det blot om træning? Hvad har I af erfaringer?

Derudover vil jeg rigtig gerne have en hund som er glad for andre mennesker og små børn (jeg har en nevø på 2 år) samt for andre hunde således at det er nemt at tage min hund med rundt omkring. Når jeg siger "med mig rundt omkring" er det både i evt. taske fx i tog men også i cykelkurv fx når jeg skal besøge familie (ved godt man skal købe speciel cykelkurv til det).

Tanken er derudover at jeg ønsker en hund som både kan hygge med mig på sofaen men samtidig også kan tage en hyggelig skovtur med mig og komme med mig når jeg skal til familie og sådan (så den skal nemt kunne omgåes andre mennesker og hunde)

Jeg er ikke en festabe så når jeg får fri fra skole kommer jeg hjem til vovsen. Og hvis jeg skal til fest ville jeg placere det en dag hvor jeg ikkr har været væk hele dagen, således at hunden kan være sammen med mig i løbet af dagen.

Jeg har selv kigget på følgende 4 racer: bomuldshund (coton de tulear), bichon frise og bichon havanais og malteser (er indforstået med pelspleje). Ville blive rigtig glad for at høre om Jeres erfaringer med disse racer og hvad I synes passer bedst til det hundeliv jeg kan give og ønsker for en hund.


Kommentarer på:  Hvilken race/selskabshund skal jeg vælge?
 • #1   24. jul Uanset hvilken så forvent 1-2 års ventetid.
  Personligt synes jeg Coton er svær at finde en med et temperament jeg kan lide. De tre andre har jeg gode erfaringer med. MAlteseren har KLART den sværeste pels!

  Jeg havde selvfølgelig valgt Bologneseren i stedet for smiley


 • Emma J
  Emma J Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 13 Emner: 1 Svar: 1
  #2   24. jul Ginne - Hvad er din erfaring om alene hjemme træning til selskabshunde?
  Havde godt kigget på bologneseren, men havde læst og hørt at den er meget mere reserveret end de andre bichon hmm


 • #3   24. jul Som Ginne skriver: malteserens pels er den værste. Jeg har selv et par stykker, og det er nok de lækreste hunde jeg nogensinde har haft, men pelsen er virkelig en mundfuld.

Kommentér på:
Hvilken race/selskabshund skal jeg vælge?

x