{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
921 visninger | Oprettet:

Startpakke til hund og forsikringer {{forumTopicSubject}}

davs folkens! smiley

Ja, nu er jeg skrevet op til min Dober hvalp, så det bliver jo spændende, om alt går vel, så er jeg den glade ejer af en Dober i start næste år! smiley

I forhold til tilbehør til hunden, hvad tænker i er et must når man får sådan et nyt familiemedlem ind?

Og dertil, hvilke forsikringer til hunde har i gode erfaringer med?

Tak for hjælpen og god dag til jer! smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Startpakke til hund og forsikringer
  • #1   25. sep 2020 Det bliver spændende smiley

    Ang. forsikring så har jeg altid brugt Dyrekassen DK til både mine katte og mine hunde. Det giver mening for mig, at bruge et forsikringsselskab, der er specialiseret inden for denne slags forsikringer, at jeg selv kan sammensætte min forsikring, at de ikke er kendte for, at lave forbehold, at de ikke er kendte for voldsomme prisstigninger ... at de er troværdige og gennemskuelige.

    Det forsikringsselskab jeg har mine andre forsikringer i, har ikke katteforsikring, og de hundeforsikringer de har, kommer ikke i nærheden af, at være så gode, som det Dyrekassen DK, kan tilbyde mig.

    Kunne jeg ikke have Dyrekassen DK, ville jeg nok vælge Tryg ... og aldrig Agria ... smiley

    Ang. tilbehør etc. så kigger jeg ind senere, og ser om jeg kan byde ind med noget, som de andre ikke har tænkt på ... udover kartoffelmel, toiletpapir/køkkenrulle og Rodalon smiley


  • #2   25. sep 2020 Forsikring, jeg bruger Agria smiley de har en god dækning i deres opdrætterforsikring og alle mine hvalpe er sygeforsikrede i Agria når de flytter smiley men der vil være masser af meldinger her;) fx kunne jeg aldrig drømme om at bruge Dyrekassen dk smiley

    Startpakke, prøv at trække vejret og hør opdrætter hvad du får med til hvalpen:) så kan du bedre finde ud Af hvad du selv skal købe


  • #3   25. sep 2020 Jeg har Agria til mine to tøser smiley

    Startpakke: forhåbentlig får du noget foder med til hvalpen, når du henter den. Og evt få at vide, af opdrætter, hvad de bruger, så du kan købe noget hjem.

    Derudover halsbånd, snor, poser til at samle op, mad og vandskåle smiley


  • #4   25. sep 2020 Forsikring har jeg Dyrekassen DK og jeg har typen der hedder HundTotal, den er lidt dyr, men når jeg tænker på hvor dyr Coco har været i dyrlæge, så er jeg bare glad for den. Dyrekassen dk betaler altid uden bøvl, og selvom jeg hvert år af Cocos 7,5årige liv har brugt forsikringen for mere end den koster, så har de ikke hævet eller ændret på den overhovedet.

    Start udstyr: kurv, halsbånd, snor, foder, ruskelegetøj og bamser, og rengøringsmidler til når uheldet sker indendøre (min Coco var især glad for at tisse på tæpper, så jeg brugte meget mere kartoffelmel (eller er det majsmel man bruger??) end Rodalon, fx)

    Så kan det være fint at sammensætte en lille førstehjælpskasse til sin hund:)


  • #5   25. sep 2020 Stemmer i med Dyrekassen DK

    Vi har desværre haft meget brug for dem. Det er uden nogle problemer.

    Vi har HundTotal

    Vær obs på at de har en ulykkesforsikring (mener jeg den hedder).. Det er ikke en sygeforsikring.

    Få læst grundigt hvad der bliver dækket og hvad der ikke bliver dækket, uanset, hvad du vælger smiley


  • #6   25. sep 2020 Tal med opdrætter om det hele. Vedkommende ved præcis hvad du skal gå efter af udstyr og forsikringer.

  • #9   25. sep 2020 Jeg har også Dyrekassen Danmark.

  • #10   25. sep 2020 Jeg brugte Dyreforsikring Danmark smiley

  • #11   25. sep 2020 Tillykke. Jeg har været godt tilfreds med Agria til min Dober; de har dækket det jeg har sendt til dem uden at stille et eneste spørgsmål (jeg sender så ikke 'småting', men har kun sendt det virkelig dyre, som da min hund fx var dødsyg af leptospirose som ung eller en operationskrævende skade i skulderen som 5 årig) Bliv ikke forskrækket, men en Dober er lidt dyr at forsikre.
    Mht udstyr så kræver en dober ikke andet udstyr end alle mulige andre racer. Men den er korthåret uden underuld så dækkener kommer du til at bruge mange af smiley


  • #12   25. sep 2020 Også Dyrekassen DK.

  • #13   26. sep 2020 Jeg bruger også Dyrekassen DK - de har dækket alt, og der er bare aldrig bøvl med dem.

  • #14   26. sep 2020 Vi bruger Agria og kan varmt anbefale dem. Eller dvs det ved jeg faktisk ikke for vi har heldigvis aldrig haft brug for dem.
    Jeg synes du skal spørge din opdrætter hvor denne forsikre og så overtage forsikringen. Mange har en form for avlsforsikring og der anbefales at tegne inden hvalpen er 4 mdr. Hvis man overtager hvalpen med en sundhedsattest, så behøver Agria fx ikke en ny fra dyrlægen, men den medfølgende kan bruges.
    Så helt klart spørg hvor din opdrætter forsikrer. Du kan jo altid flytte hunden over.


  • #15   26. sep 2020 Jeg er opdrætter og bruger Agria. De hvalpe jeg sender videre er også forsikret i Agria, den kan køber så vælge at forlænge eller sige op og finde en anden.
    Vi har adrig haft problemer med Agria, og vi har valgt dem, fordi den indeholder en god opdrætter forsikring.

    Angånede hvalpepakke, så tal med opdrætter. Ofte følger der en hvalpepakke med, så det er dumt at have dobbelt af noget af det.
    I hvalpepakken vil jeg regne med, at der er foder til den første tid, men ofte får man også et tæppe med, evt halsbånd og line, lidt legetøj osv.


  • #16   26. sep 2020 Louise: DKK er sponsoreret af Agria, så får du DKK-hvalp bliver du oftest helt automatisk ringet op af Agria, få dage efter ejerskifte ...
    Min opdrætter har valgt Agria fra, men alligevel bliver hvalpekøberne ringet op, af Agria.

    Jo tidligere du forsikrer din hvalp, jo billigere og bedre, kan den forsikres, uanset selskab.
    Men man bør se ud over pris, især når der er tale om et selskab, der er kendt for, at ændre denne, som vinden blæser.


  • #18   26. sep 2020 Hmmm gad vide, hvad Ombudsmanden synes om den praksis Agria kører. Rimelig stor overtrædelse af både GDPR og dansk markedsføringslov.

  • #19   26. sep 2020 Sanne ja vi bliver kontaktet af Agria som Krumme skriver. Jeg spørger mine hvalpekøbere. Dem som ønsker at Agria kontakter dem, der videregiver jeg oplysninger. De andre er så vidt jeg ved aldrig blevet ringet op af Agria.
    Ja jeg kender godt til sponsoratet.


  • #20   27. sep 2020 Jeg har Topdanmark til de to ældste, og er rigtig glad for dem, desværre dækker de ikke hele hundens liv, så det skal man være obs på, og var også grunden til at de blev valgt fra ved min Papillon smiley

    Min Papillon har Agria, det var der jeg fik den bedste dækning, og det min opdrætter har, valgte jeg at tegne forsikring der.
    Hos os foregik det sådan at opdrætter skrev og spurgte om Agria måtte kontakte mig med et tilbud om forsikring, jeg gav lov, men bedte om at de skrev en mail, da jeg ikke er god til at snakke i telefon og generelt godt vil have tingene på skrift så jeg kan sidde stille og roligt selv og læse det hele igennem og sammenligne med andre. Dette respekterede Agria fuldt ud. Så jeg er fint tilfreds. smiley Jeg har dog heldigvis endnu ikke haft brug for dem, så den del kan jeg desværre ikke fortælle om.


  • #21   28. sep 2020 Hej alle smiley

    Jeg håber, at i har haft en dejlig weekend.
    Rigtig mange tak for de mange gode og konstruktive indspark! smiley


Kommentér på:
Startpakke til hund og forsikringer

Annonce