{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
597 visninger | Oprettet:

JT
JT
Tilmeldt:
3. maj 2010
Følger: 7 Følgere: 5 Emner: 8 Svar: 136

Skide emne {{forumTopicSubject}}

Et lidt delikat emne. Men hvordan er din hund(e) s skide mønstre og her tænker jeg ikke på hvor mange gange. Men hvordan.

Valle Dallle. Han er nem han skider og så er det videre.

Laurids han skaaal finde den rigtige græstop. Han kan så dreje rundt i evigheder, for så at finde ud af, at det ikke er det rigtige sted. Sådan kan der gå eviiiigheeeedder. Spørg lige om hans “mors” tålmodighed en kold blæsende regnfuld aften.? Den ef ikke stor. Særlig ikke efter en aftenvagt.

Valle Dalle er 3 sekunder om at skide. Laurids er en evighed om det. Når han langt om længe beslutter sig for, at det er et godt skidested.

Så fortæl om din hunds skidemønstre.


Kommentarer på:  Skide emne
 • #1   30. maj Albert er lige som Laurids. Ej hvor kan det også sætte min tålmodighed på prøve. Jeg skal ikke engang gøre en pose klar til at samle op, for så forstyrre jeg.

  Det ser sjovt ud når han kommer til at tabe en lille pølle, mens han løber frem og tilbage efter det rette sted.
  Det ødelægger bare det hele for ham smiley


 • #2   30. maj Thea vil helst skide på fliser og asfalt.
  Når vi går tur, søger hun ud mod vejen, og sætter sig og skider i vejkanten smiley

  Baby trækker enormt meget på første del af vores gåtur, indtil han finder det rigtige sted at sætte sig, så han kan få lettet trykket, og slappe af resten af turen.


 • #3   31. maj Håkon er en "nu er det nu"-hund og gør hvad han skal når han skal.
  Theo er lidt ligedan.

  Cujo derimod er stik modsat. Ind i græsset, gå frem og tilbage flere gange. Ikke det rigtige sted. Ud på stien, gå en meter eller 10, ind i græsset, gå frem og tilbage.
  Måske findes det rette sted der, måske ikke og så gentager han ovenstående.

  smiley


 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 9 Emner: 3 Svar: 2.072
  #4   31. maj Anton skider hvor som helst

  Lakrids skal helst på en sten, i en busk eller under et træ, så højt som muligt

  Han letter gerne ben imens


 • #5   31. maj De fleste af mine har vel været ret normale altså gerne lidt afsides. Et par enkelte har gerne ville lægge klatterne højt, så alle var klar over, at her havde de været.

  Af mine nuværende går Sunshine lidt fremad, mens hun skider, og Manilla skal gerne trampe godt derud af et stykke tid, før hun er klar til at sætte sig. Den, der har skilt sig mest ud, var Esibelle. Hvor de andre har stoppet i fronten, så stoppede Esibelle bagtil og bakkede så fronten ind i position. Det så lidt skægt ud, og det var hver gang.


 • #6   31. maj Den mest besværlige "skiderik" vi har haft , var afgjort Paw. Han brugte en masse tid på at finde det rigtig sted. Når vi så havde samlet op, fandt han så ud af , at stedet 2 m foran ham, var egentlig bedre, så fik det sted også en klat......sådan kunne han op til et par steder mere. 4 -5 poser gik der til hver gang, så selv en lille, kort tur blev lang smiley

 • #7   31. maj Marley har vanvittig travlt om morgenen, han skal sk... men vil samtidig gerne nå at snuse og tisse. Han trækker mig af sted og er lidt vimmer. Om eftermiddagen/aftenen er det mere normalt. Han skal altid dreje rundt om sig selv 100 gange (man kalder det bæ-dansen) smiley

 • #8   31. maj Cody var en "her-og-nu"- skider smiley Dejligt for så vidste man, at nu var det overstået smiley

  Viktor til gengæld - han leder altid efter det guldrandede toilet fra D'Angleterre smiley Han kan bruge en stor del af gåturen med at stresse over, at han ikke kan finde det perfekte sted at lægge klatten smiley Jeg har dog fundet ud af (til trods for at han oftest ynder at skide utilgængelige steder - og gerne med en pind/højt græs/høje buske op omkring numsen smiley ), at jeg bare skal gå en tur op igennem gågaden. SÅ kan han godt sætte sig - gerne lige foran indgangen til de dyreste forretninger smiley


 • #9   31. maj Man er ikke i tvivl når Akoya skal til at skide. Hun trækker helt vildt, for NU skal det være og det rigtige sted er liiige herhenne... måske.

  Nogle gange tager det 2 sekunder, men andre gange kan vi gå frem og tilbage i lang tid. Hun bliver dog altid i det område, hvor det gik op for hende, at nu skulle det være!


 • #10   31. maj Og så vil jeg lige tilføje, at Akoya elsker at skide på skråninger. Helst med løs jord og en vinkel så tæt på 180 grader, som muligt ?? Har været grueligt tæt på at glide flere gange, når der skal samles op ??

 • #11   31. maj Mine er ret stedfaste - i haven har de hvert deres hjørne de går til. På turene sætter de sig hvis behovet er og går ikke til siden eller noget. Asger drejer en smule rundt og skraber meget bagud bagefter, knurre lidt og gør evt.. Sally snurre endnu mere rundt men skraber ikke. Mynte sætter sig bare og trykker. Det samme med Gnocchi. Sally lugter lige til egen prut hvis det er i haven, det kan Gnocchi også finde på. På tur har de ikke tid smiley

Kommentér på:
Skide emne

x