{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Ture på Lolland / omkring Maribo?
 • #1   8. jan Altså der er jo vældig fint ved Maribo sø, hvor der jo også er ørne. Domkirken er ret fin og man spiser ret godt på "Vin og brød". ??
  https://www.cafevinogbrod.dk/


 • #2   9. jan Der er rigtig mange gode steder i nærheden af Maribo og på Lolland i det hele taget at gå ture. Som inspiration kan jeg anbefale dette link: https://sannesskovture.dk/

  Jeg bor ikke så langt fra Maribo og kører meget rundt og går ture, men man skal være klar over, at det meste er private skove, som jo altså betyder snor på hundene.

  En af mine favoritter er Maltrup Skov, men også Søholt Skov og Christianssæde Skov kan man gå gode lange ture. Også længere end det, der er beskrevet i Sannes Skovture.

  Vil du ud til vandet og gå er der gode muligheder ved Saksfjed Fuglekrog, Lyttesholmvej eller med start fra Lalandia eller Bredfjed.

  I selve Maribo er der mindre men dejlige ture f.eks. fra Bangshave eller fra Frilandsmuseet. Hvis man går forbi det, kommer man til en skov. En anden mulighed er Lysemoseskov, start ved p plads ved afkørsel 48 fra motorvejen sydgående. Derfra kan man også gå under broen ved søen og gå en runde omkring Nørresø.

  PT der er nok ganske vådt en del steder i øjeblikket, men med et par gummistøvler går det jo så fint. God fornøjelse.


 • #3   9. jan Tak skal I have.
  Jeg kigger på det.

  Vores hunde er altid i snor, medmindre de er på min egen indhegnede fold , for ellers er de terriers nok til at stikke af. smiley


Kommentér på:
Ture på Lolland / omkring Maribo?

Annonce