{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.911 visninger | Oprettet:

Valg/fravalg af dyrlæge {{forumTopicSubject}}

I en af de lokale FB grupper bliver der spurgt til en god dyrlæge, 2 anbefaler ham her i byen , 7 ( inkl mig) direkte fraråder at bruge ham her i byen, og et par stykker anbefaler bare en anden uden at nævne ham her i byen.
For mig er det satme både sigende og uhyggeligt at SÅ mange ud af så få svar direkte fraråder, fordi deres dyr enten døde eller fik forkert diagnose og var tæt på at dø, og at kun 2 anbefaler ham.
Kan love for at havde jeg brugt den dyrlæge og set SÅ mange dårlige historier, så havde jeg haft mine dyrs liv så kært at jeg omgående havde skiftet dyrlæge, selvom jeg ellers ikke havde oplevet noget dårligt !

Hvordan ville I reagere ? Ville I bare fortsætte med at bruge dyrlægen , fordi I jo aldrig selv har oplevet noget dårligt? På Trods af at der gang efter gang vælter dårlige historier op om dyrlægen , og ikke bare fra en enkelt person.

I får lige et billede af Henning aka nuttekaj der vil nusses på inderlåret smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Valg/fravalg af dyrlæge
 • #1   21. jan 2023 Ingen dyrlæger er perfekte smiley Fejl sker..

 • #2   21. jan 2023 Der er i min optik kæmpe forskel på få fejl, og at det så vælter frem med dårlige historier hver gang en dyrlæge nævnes .

 • #3   21. jan 2023 Jeg ville være meget obs på sådan dårlig omtale.
  Og muligvis skifte dyrlæge.

  Jeg har så lige skiftet dyrlæge da jeg var utilfreds med service, ekspertise og pris ved den gamle.
  Der hørte og læste jeg meget om andres erfaringer før jeg valgte den nye dyrlæge


 • CM
  CM Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 6 Emner: 30 Svar: 740
  #4   21. jan 2023 Dyrlæge handler i høj grad om tillid og at man kan kommunikere og forstå hinanden, at der er respekt og accept også, at man ikke altid er enig.

  Min mest benyttet dyrlæge, kunne jeg aldrig drømme om, at udskifte uanset hvilke oplevelser andre har haft og det til trods for, at jeg stod i en krise for nylig, hvor han lirede noget af som jeg bestemt ikke var enig i. Han var stresset og jeg var presset. Sagen endte godt, men også fordi at jeg kender ham så godt, at jeg kunne tillade mig at sige til ham, det der er ikke godt nok. Du er nød til at lytte på mig og hjælpe mig med den rigtige beslutning og det gjorde han !

  Jeg kender til en privat dyreklinik, der får rigtig meget ros og som bliver anbefalet i flæng af almindelige hundeejere og opdrættere. Folk som virkelig er tilfredse og føler de får en rigtig god behandling og hvor jeg har sat mine ben én gang for meget, har aldrig før måtte bede en dyrlæge om, at rengøre bordet før jeg ville sætte min hund på det, men der lå pels og afklippet negle smiley

  Også første gang, at jeg er kørt fra en dyreklinik og i bilen derfra, har bestilt en tid asap hos en anden dyrlæge, så hunden fik en køretur fra en dyrlæge og efterfølgende kørt direkte til en anden dyrlæge smiley Det sparede min hund for en gang narkose og sikkert også min pengepung for adskillige kroner. Jeg var dybt rystet over den første dyrlæge og tænkte bare og de får så meget ros og gode anbefalinger smiley ( De var villige til, at lade min hund gå i flere dage med dårligt øje på smertestillende, hvis jeg ikke kunne aflevere den tidligt morgen næste dag til operation, hav lige i mente, at de har døgnvagt !)
  Nr. 2 dyrlæge skyllede fremmedlegemet ud og konstateret, der var et sår. Medicin og smertestillende jeg havde fået på den første klinik, var ok som behandling.

  Min egen mest benyttet dyrlæge havde ferie den pågældende dag.


 • #5   22. jan 2023 For mig betyder det ikke så meget, om folk er tilfredse eller utilfredse, men det er vigtigt at høre HVORFOR de er det.

  Læser man om de forskellige klinikker på Trustpilot og lign., er der mange der brokker sig over prisen, over at de ikke kunne få en tid en bestemt dag eller at deres dyr skulle aflives fordi what ever ikke kunne behandles. Sådan noget tager jeg ikke i betragtning, må jeg erkende. Men hvis der er flere der skriver om en uempatisk dyrlæge, mange fejldiagnoser, manglende vilje til undersøgelse/udredning, så er det noget jeg lægger vægt på.

  Jeg har jo desværre hft en virkelig dårlig oplevelse med en behandler (ikke dyrlæge), som ellers bliver rost til skyerne alle steder, inkl. herinde. Jeg må erkende, at jeg ikke forstår at folk bliver ved med at bruge ham, for jeg er bestemt ikke den eneste, heller ikke herinde, som kan fortælle historier, der peger i den retning smiley


 • CM
  CM Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 6 Emner: 30 Svar: 740
  #6   22. jan 2023 Min første tanke, da jeg læste Annes sidste afsnit, var fuck. Jeg har anbefalet en behandler herinde flere gange som jeg ikke selv benytter længere smiley

  Måske man skal passe på med, at anbefale smiley


 • #7   22. jan 2023 Jeg ville ikke stoppe med at bruge en fast dyrlæge, som jeg ikke selv har haft dårlige oplevelser med, baseret på andres erfaringer. Som Anne skriver, er det ofte prisen og tilgængelighed, folk brokker sig over, og det siger jo intet om dyrlægens standard.

  Hvis jeg skulle finde en ny dyrlæge ville jeg kigge anmeldelser igennem, og bruge min sunde fornuft og mavefornemmelse. • #8   22. jan 2023 Jeg har en dårlig oplevelse med min faste dyrlæge. Dog har de erkendt fejlen og jeg vil altid vende tilbage til dem da jeg ellers kun har ros til dem.
  De er så ikke kanin-kyndige (dem er der ikke så mange af) så mine kaniner har været ved andre).


 • #10   22. jan 2023 Der er en dyrlæge her i Randers som jeg har været ved én gang og det var også sidste gang. Mage til k….. . Råbte af min hund imens hun klippede negle på den. Fordi hunden rykkede på sig da hun klippede dens negle og det blødte. men mange andre synes hun er fantastisk.

 • #11   22. jan 2023 Jeg er fuldkommen enig med Anne i # 5

  Og speciel med behandleren hun omtaler. Jeg fatter ikke at folk bliver ved med at anbefale vedkommende.
  H*n har blandt andet kostet en af mine træningskammeraters hund med en rygskade livet, fordi han vidste bedre end hundens faste dyrlæge.


 • #13   22. jan 2023 Det ville ikke umiddelbart få mig til at skifte. Jeg har gennem årene brugt et par dyrlæger, der i den grad kunne skille vandene og altid fået super behandling.

  Den ene er død for mange år siden, den anden har solgt klinik for år tilbage og efterfølgeren kom jeg kun hos en gang.

  Jeg skulle have vaccineret et kuld whippethvalpe og ved samtlige var vedkommende nødt til at stikke to gange + de fleste skreg. Mine hvalpe plejer ikke at sige en lyd i den situation at vedkommende så også mente at alle havde patella i alvorlig grad gjorde ikke sagen bedre, whippethvalpe har oftest lidt løse knæ de første måneder, så selv om mange roser vedkommende til skyerne vender jeg ikke tilbage smiley


 • #14   22. jan 2023 Pernille, var det hende på Solsikkevej?

 • #15   22. jan 2023 Jeps, Anne.. kender du hende?

 • #16   22. jan 2023 Min moster bruger hende smiley De historier hun fortæller, er simpelthen så skræmmende smiley Men min moster kan ikke forstå, at det er noget hendes hund kan dø af!

  Min moster fabler bl.a. om at det er sååååå billigt at få renset tænder hos hende, fordi hun ikke kræver alle mulige blodprøver, og fordi min moster (!!!!) kan få lov at stå og kigge med. Jeg har forsøgt at forklare moster, at når en dyrlæge kræver blodprøve inden narkose på en 13 år gammel hund med dårligt hjerte, er det for at sikre hunden, ikke for at tjene penge smiley


 • #17   22. jan 2023 tænker det der med dyrlæger er jo en tillidssag, og så længe man ikke selv har oplevet noget uheldigt så er tilliden jo ikke brudt .. jeg tænker jeg ved både hvem den dyrlæge er der er i oplægget, samt den ikke dyrlæge nogen skriver om.
  I mange år kom jeg ved dyrlægen, men efter det med forrige hund tog over et år uden korrekt diagnose kiggede jeg efter andre .. da min fornyligt afdøde kom til skade en dag i skoven måtte vi bruge ham akut da han er tæt på, det han gjorde var absolut ikke godt nok (og har ikke været der siden) men til gengæld fik hunden super behandling det andet sted (ikke af indehaver) men af en ansat, er sikker på det reddede hendes førlighed ..

  Så sådan er det jo med vores erfaringer ... de kan ikke andet præge vores beslutninger og vores fortælling..

  men ellers er jeg enig med Frk Jensen, fejl vil ske, ganske som i sundhedsvæsenet for mennesker ...


 • #18   22. jan 2023 Det kommer an på hvad folk siger - meget enig med Anne.

  Udover det, så har jeg formentlig nok en meget anderledes måde at håndtere det med at gå til dyrlæge. Min hund skal forholde sig roligt, jeg gider IKKE at dyrlægerne skal "baby-tale" eller smaske eller i det hele taget forholde sig til den. De skal bare være neutrale overfor dem og fixe dem - andet skal de i virkeligheden ikke gøre.

  Jeg husker engang med Iroc (min forrige malle som var så sød, så det var idiotisk). Han havde skåret sig i foden udenfor åbningstid, det blødte for voldsomt til at jeg kunne vente til at min normale dyrlæge åbnede - så afsted til vagtdyrlæge.
  Det var en kvinde .. allerede der blir jeg en smule lang i fjæset .. og da jeg havde fået Iroc op på bordet, nærmede hun sig mens hun talte ligeså stille og forsigtigt til Iroc.
  Iroc, som aldrig havde oplevet den slags, og i forvejen ikke var supertilfreds med at skulle stå på det bord, blev usikker og der kom en knur hele vejen nede fra _øvhullet - hold dig VÆK, Dame ..
  Jesus ...

  Jeg bad hende om at behandle min hund og udover det, kunne hun tale til mig, hvis hun havde det behov ... eller i det mindste tale normalt til min hund. Det gjorde hun så, og så var der ingen problemer med Iroc. Efter behandling var han ligeså begejstret for hende, som for alle andre han mødte på sin vej - men der talte hun også normalt til ham igen smiley

  Så hvis et par "alt er synd for hunden" mener at en dyrlæge har været ond og hård ved deres hunde, er det ikke lig med, at jeg vælger vedkommende fra smiley


 • CM
  CM Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 6 Emner: 30 Svar: 740
  #19   22. jan 2023 Jeg har aldrig oplevet en dyrlæge, der smaskede eller talte baby sprog, eller bare ændrede stemme til en lys stemme, tror jeg ville have svært ved, at tage den dyrlæge alvorligt smiley Tror heller ikke mine nuværende hunde ville føle sig tryg ved sådan en dyrlæge , de ville også blive mistænksomme smiley

  Jeg har akut stået med vores rottweiler, der havde skåret sig i poten og kommet ind på en for os "tilfældig" dyreklinik, hvor dyrlægen klart meldte ud, at hun var bange for rottweilere, så skulle hun kigge på den, krævede hun, at jeg sætte mundkurv på den, hvilket jeg fuldt ud accepterede og gjorde, selv om han ikke var vant til, at skulle have mundkurv på. Det gjorde hende ikke til en dårligere dyrlæge i mine øjne.


 • #20   22. jan 2023 Hanne : Jeps du kender godt dyrlægen smiley Det jeg synes er skræmmende er at der hver gang han nævnes dukker historier op om fejlbehandling, død pga fejlbehandling, og dyr der var tæt på døden pga fejlbehandling, og det er ikke bare få historier .
  I vores tilfælde ville han jo heller ikke erkende sin fejl da jeg konfronterede ham, han sagde endda at han ville gøre præcis det samme igen , når der næste gang ville komme en ind med samme symptomer . Det gør ham bare endnu mere elendig og farlig i min optik, fordi han netop ikke lære af sine fejl og nægter at erkende han fejler.
  I tråden igår i en af byens gruppe var der igen flere der skrev om døde dyr pga fejlbehandling, og flere der som os skrev om fejlbehandling der var tæt på at koste deres dyr livet.


 • #21   22. jan 2023 Anne : Med ham herude er fejlbehandlinger , død pga fejlbehandling , og tæt på død pga fejlbehandling de historier der går igen hver gang han nævnes . Til mig sagde han jo også at han ikke mente han havde fejlet , og at han ville handle på præcis samme måde en anden gang. På trods af jeg fortalte ham at hvis jeg havde lyttet på ham var Mailo død, og at han var så syg han fik hjertestop under akut operationen et andet sted .

  Jeg er helt med på at alle kan fejle, men når man fejler SÅ mange gange, og man samtidig nægter at erkende sine fejl, så er man i min optik både virkelig elendig til sit fag, men man er også direkte farlig.


 • #23   23. jan 2023 Jeg har brugt den samme dyreklinik siden 2005. Jeg er rigtig glad for at komme hos dem og de er gode til at ansætte nye dyrlæger der er dygtige når der er en der forlader. Jeg har aldrig oplevet ikke at føle mig tryg ved den behandling vi har fået. De har fx været gode til at sende en videre til specialister hvis de har fornemmet at det var ud over hvad de selv ville kunne klare. Det var sådan set årsagen til at Perle overlevede leptospirosen.
  De kender mig og den måde mine hunde skal behandles på.
  Jeg kender også til folk der siger at der sætte de aldrig deres ben igen. Det får ikke mig til at droppe dem. Ofte handler det om økonomi eller om at dyrlægen ikke kunne få hunden til at sige av og ejer skønnede at røngten for dyrt. Jamen så er det altså svært at opdage et brud.


 • #24   23. jan 2023 Hov - en anden ting jeg lige kom i tanke om, og som er vigtigt for mig.

  Det er at min dyrlæge ved hvad jeg mener, når jeg siger "kan den blive OK igen" .. så mener jeg om den kan fortsætte med den ekstrem hårde træning den bliver udsat for, og om den kan fungere som aktiv konkurrencehund.
  Jeg spørger IKKE om, "kan den blive god nok til at tøffe lidt rundt og tage nogle lange gåture på stranden" ..

  Det er alt, alt for træls, hvis man i en presset situation skal stå og spekulere på, hvad det egentlig er at dyrlægen mener smiley


 • #26   23. jan 2023 Vi er helt enige, Isabelle - med den lille krølle, at jeg aldrig ville holde liv i en ung malle der "kun" kunne være aktiv familiehund.
  Da jeg af princip er imod at sælge hunde med fejl, ville jeg vælge at aflive.

  Det er naturligvis noget andet med ældre hunde, der bliver pensionerede .. de skal dæleme have lov til at være her sålænge de kan leve sådan et liv, som du beskriver dine hunde gør smiley


 • #27   23. jan 2023 Jeg er enig med Anne med flere.
  Kigger jeg anmeldelser vurderer jeg på hvad der klges over, det samme ved hear say.
  Jeg boycotter en dyrlæge MANGE opdrættere foreslår at bruge her på sjælland simpelthen pga hans moral om hvad der er etisk. Kan man inseminere en over 8 år gammel og en 6 1/2 år gammel førstegangsfødende tæve begge med spondy konstateret som
  2 års, med sæd fra en han der tappes pga den ikke har væske til at sende sæden afsted, så er man fandme rådden. Så vil jeg sådan set blæse på hvor dygtig han ellers er.
  Det vil aldrig være en jeg ville kunne stole på at tage vare på mine hundes bedste.
  Lars og Ken kender mig og ved hvad mine hunde bydes og skal tåle, selvom det er en lortedag på kontoret at skulle sige farvel til en evigskøn 4 mdrs halt Boxer.


 • #28   23. jan 2023 Martine - Jeg har det på samme måde. Mine whippets skal ikke leve et helt liv, hvor de skal skånes.
  De skal kunne tåle at tage de spurter som racen er skabt til og elsker.

  En af mine to unge tæver, har ødelagt bøjesener på to tæer, simpelthen fordi hun er en vildbasse, der laver nogle vilde stunts, senerne kan ikke fixes, men hun har ingen smerter, så hun bliver her.
  Hun skal ikke videre, for jeg kan ikke vide hvordan den skade på sigt vil påvirke hendes fysik og jeg vil selv have lov til at sige stop den dag, der evt. støder andre ting til.


 • #29   26. jan 2023 Da jeg fik de to små valgte jeg en anden dyrlæge, fordi jeg mente at de var nok mere "up-to-date". Kanon sød og meget dygtig dyrlæge. Men der var bare ingen kemi og jeg manglede den "genkendelighed" fra personalet, når jeg kom. Jeg kunne også mærke at dyrlæge og jeg talte forbi hinanden, så jeg kunne mærke at jeg havde brug for at komme tilbage til dem, jeg havde før (og så var det nok en fejl fra min side at jeg skiftede, det indrømmer jeg blankt!!).
  Så er jeg faktisk ret "ligeglad" med hvad andre synes om "mine" dyrlæger. De kender mig og jeg stoler på dem smiley


 • #30   1. feb 2023 Hvem faen er den behandler der flere gange bliver nævnt?! Jeg har en mistanke, og er det korrekt har jeg selv været der. Og jeg vil sgu gerne vide om min mistanke er korrekt.

 • #32   1. feb 2023 Tja, så modsiger jeg nok mig selv smiley
  For jeg bruger Magtor og er super godt tilfreds.
  Så jeg er nok lidt ligeglad med anbefalinger og dårlig omtale, når alt kommer til alt. I hverttilfælde når det er et sted jeg selv har erfaring med


 • #33   2. feb 2023 Det væsentlige er måske, at dyrlægen har styr på sine egne kompetencer, og er villig til at sende videre til specialister, når en tilstand falder udenfor?

  Men jeg synes klart, at det har været noget af en udfordring, ved at jeg er flyttet - istedet for vores dyrlægen gennem stort set hele mit liv (som ikke var perfekte, men hvor jeg selv havde ret godt styr på, hvad de kunne/skulle klare, og hvornår jeg skulle videre), har jeg skullet finde en anden.
  Jeg er stadig ikke sikker på, at jeg er landet i den rigtige klinik, og opslag i de lokale FB-grupper peger i alle mulige forskellige retninger ift. anbefalinger.


 • #34   2. feb 2023 Jeg har fået svar, vil jeg lige sige. Så andre ikke spilder deres tid smiley

 • CM
  CM Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 6 Emner: 30 Svar: 740
  #35   2. feb 2023 Hvis det er konstruktiv kritik af en behandler, så er der vel ikke noget til hindrer for, at man melder klart ud, at man ikke kan anbefale vedkommende ?

  Lige nu kan man jo gætte på flere forskellige behandlere man tror det er smiley

  Jeg har selv haft enorm stor glæde af Kent Ravn og har også glad og gerne anbefalet ham, jeg har ikke oplevet noget grimt, men jeg synes der er gået for meget forretningsimperium i den smiley Priserne er for Kent ca. 2x prisen i forhold til mange andre) Og jeg vil ikke (endnu) gå hos dem, der er udlært osteopat hos Rie Ravn.

  Jeg bryder mig heller ikke om, at der skal skydes med sprede hagl om hvor dårligt andre behandlere måske er, når man skal gøre reklame for egen virksomhed. Derfor har jeg fravalgt Kent Ravn (Det er ikke ham, der skyder med spredehagl) Og jeg anbefaler ham heller ikke længere medmindre jeg rent faktisk ikke kan komme i tanke om en anden behandler, der ville kunne løse den specifikke situation.
 • #36   2. feb 2023 Jeg kan på det varmeste anbefale Kent Ravn, synes bestemt at han er prisen værd.

 • #37   4. feb 2023 Jeg kan anbefale Niels fra M-Touch og han er ikke dyrlæge heller. Er ikke bange for at bruge folk der ikke er dyrlæger, da selv de bedste dyrlæger har haft patienter med fejlbehandling og utilfredsstillende resultater bag sig. Selv Ken Lindeblad er der folk der ikke vil have behandlet deres hunde af, da de ikke nener han har styr på bla dværgvækst.

 • #38   4. feb 2023 Niels er genial !!

  Esh om formiddagen


  profilbillede
 • #39   4. feb 2023 Om eftermiddagen efter besøg hos Niels

  profilbillede
 • #40   4. feb 2023 Han er intet mindre end fantastisk. Både mig og hunden bliver fikset hos ham. Jeg har fået liv i en tommelfinger jeg kunne stikke en nål i uden at kunne mærke det og den anden tommel er der næsten normal følelse i. De har begge været døde og følelsesløse i 5-6 år. Hunden er der for spændinger i lænd og mave efter bugspytkirtelbetændelse og inkontinens.
  Det er minimal hvad hun er utæt nu.
  Magisk..

  Hvor er det fedt at se Martine


 • #41   4. feb 2023 Jeg ville gerne ha Tjab derop, men det dur ikke fordi han ikke kan slappe af desværre.

  Esh er fan smiley


  profilbillede
 • #42   4. feb 2023 Xena er også kæmpe fan. Hun har været der 3 gange nu og bliver for fremtiden behandlet en gang om måneden.
  Selv den store som ikke kan lide mennesker vil med over i behandlingsrummet. Så håber at han kan få tur også.

  Øv med Tjap. Er sikker på han også ville have godt af det. Men det kræver jo netop at han ikke spænder. Og ikke æder Niels smiley


 • #43   4. feb 2023 Æde Niels vild aldrig ske - Tjab har altid mundkurv på hos dyrlæger.
  Han står også pænt og roligt og accepterer tingene - det forlanger jeg jo - men han er spændt som en flitsbue og rumler nede i halsen.

  Det dur jo ikke så smiley


 • #44   4. feb 2023 Er ikke bange for at bruge folk der ikke er dyrlæger, da selv de bedste dyrlæger har haft patienter med fejlbehandling og utilfredsstillende resultater bag sig.

  Der er da masser af dygtige behandlere, som ikke er dyrlæger. De skal bare ikke kalde sig kiropraktor og “manipulere” med ryghvirvler, eller give diagnoser til hunde, i stedet for at sende dem til dyrlæge.


 • #45   4. feb 2023 Vi havde jo Gorm her i Kolding.
  Han var rigtig dygtig.
  Brugte ham til Taliban mens hun havde brækket benet også bagefter.
  Ikke nok med at han var dygtig, så var han også meget behagelig og så brand godt ud.
  Det var lige før at jeg bestilte tid bare for at komme ind til ham, selv om hunden ikke trængte.
  Desværre flyttede han og behandler kun heste i dag.


Kommentér på:
Valg/fravalg af dyrlæge

Annonce