{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foder - proteinindhold
  • #1   7. apr Hvorfor tænker du hunden kunne være sensitiv overfor protein..? Det er primært nyrerne der arbejder med det, og alt efter om det er plante eller kød protein, der er det så optagelsen af af de forskellige proteiner, der gør lidt forskel.

    I mange tilfælde er det fedtet der er den store synder, da de fleste proteinrige fodertyper oftest er ret høje i fedt% samtidigt. Det er ihvertfald vores erfaring med tørfoder.
    Der kan så være tale om formeget protein til hunde i vækst. Men her er vi oppe på over 30%.
    Jeg holder mig til foder til Boxere, på max 15% fedt til Boxere, og deraf kommer proteinindholdet typisk ned på ca 25.
    Til Rumæneren der kører jeg det han gider æde om det så er 38% protein og 20% fedt, eller om det er 13% fedt og 22% protein, det gør ingen forskel for ham andet. Han får så også piskefløde på sit foder.


  • #2   7. apr vi snakkede bare ved dyrlægen fordi hun har mistet hår i en plet på siden... og fordi der er allergi hos stort set alle hendes kuldsøskende.

  • #3   7. apr Så ville jeg nok nærmere tænke atopi/allergi eller alopecia eller måske endda sæsonbestemt flanke syndrom mener jeg det hedder. Det er skaldethed på siden af hunden, hyppigst optrædende om vinteren.
    Staffen er også en af de racer der døjer meget med dermatosis.


  • #4   7. apr ja den havde vi osse oppe at vende.
    Suk, der er godt nok mange racer som der er blevet avlet kedelige ting ind i, istedet fir ud af.


  • #5   7. apr Mennesker bliver også mere og mere udsatte for allergier og andre ting, der nok også har en del at gøre med det vi indånder og indtager. Men der avles også stadig videre på allergi. Det gør jo i så fald ikke sagen bedre.

    Du er nok nødt til at kontakte en specialist i Dermatologi for at få den rette behandling/diagnose.


  • #6   7. apr altså skotterne er kendt for at man skal passe på med protein, men jeg er ikke sikker på det er alt protein der er lige "træls"
    jeg havde en skotte der kløede, og vi var prøvede lidt af hvert med sprøjter, vask osv, skulle til og igang med den større og dyrere udredning, så var der en herinde der skrev om jeg godt var klar over at de proteiner de fleste hunde reagerede på faktisk var fra fisk og fjerkræ/kylling , og at selv i de fodermærker der ellers hed alt muligt andet var der ofte biprodukter i form af benmel fra fx fjerkræ .
    Jeg gik igang med et foder 100% fri for protein fra de 2 dyr, og hun stoppede nærmest fra dag til anden med at klø.
    Efterfølgende har jeg anbefalet det til 2 kolleger hvis hunde også havde noget hudirritation og de har begge haft den samme positive oplevelse.

    Jeg ved ikke om det kunne være noget at prøve, de fodrer begge med Wilderness, den ene med varianten Lam og Kamel..


  • CM
    CM Online Tilmeldt:
    sep 2020

    Følgere: 6 Emner: 30 Svar: 739
    #7   7. apr Hvis man nu kunne mistænke at vuffen måske er sensitiv over for proteinindhold

    Så ville jeg se på foderet hvor meget det indeholder af ikke animalsk protein !

    Hunde har brug for animalsk protein, selvfølgelig kan de være overfølsom overfor nogen af varianterne, men ikke dem alle smiley







  • #8   7. apr Det er jo allergi når hunde ikke tåler kylling, okse og laks, som er de hyppigste allergener i hundefoder.
    Så er man enten ude i hypoallergent foder hvor proteinet er smadret til ukendelighed (hydroliseret) eller det at undgå de typer protein. Der skal man kigge godt efter for mange gange tilfører de fjerkræfedt og andet sjovt. Og har man en hund som miner det rigeligt til hun klør poter, selvom hun ikke burde reagere på fjerkræfedt.


Kommentér på:
Foder - proteinindhold

Annonce