{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.955 visninger | Oprettet:

Spørgsmål ang. Boxer {{forumTopicSubject}}


Hej Hundegalleri (:

Jeg er en dreng på 16 år, som bor sammen med min mor & far. Jeg har gået og plaget om en hund da jeg synes jeg er lidt ensom engang imellem, og altid godt har kunnet lide hunde. Jeg har haft 2 schæfere, dog ikke på samme tid. De blev begge aflivet pga. Hd hvilket jeg var utroligt ked af. Nu 3 år efter er tiden så kommet til at jeg gerne vil have hund igen, og i den anledning har jeg set mig an på en Boxer. Først have jeg øje for en Amerikansk Stafordsshire Terrier, men efter diverse research fandt jeg ud af at dette nok ikke var hunden til min familie & jeg, så jeg fik hurtigt et godt øje på Boxer. Det jeg er ude efter er en medium hun som er maskulin at se på, men som samtidig er lidt anderledes & speciel.

Grunden til jeg ikke bare køber er at man har hørt så mange ting om muskelhunde/kamphunde om jeg må, og jeg snart ikke ved hvad jeg skal tro på & hvilke racer som indgår under muskel/kamphunde listen, det er som en religion nogle tror på de er meget voldige, andre synes at de er guds gave, men jeg har så valgt at spørge til råds herinde.

Vil gerne vide ALT om racen Boxer som jeg kan komme til. Hvordan er den som familiehund?, er den meget voldig/aggresiv overfor andre hunde, mennesker, fugle, katte osv., hvor langtids motion/gåtur skal den have om dagen, og hvor mange gange? (2-3 eller 4 ture?), er der nogle problemer med racen såsom hudsygedomme, problemer med hoften, tænder, mund, øre osv. ?, hvordan er den i familie som en daglig brik i hverdagen?
- er der noget jeg har glemt at spørge om, eller noget som i synes jeg skal vide er i meget velkommen til at informere mig om det (:

Håber på at få nogle gode svar herinde fra.
- Og husk, jeg har ikke lavet dette indlæg for at begynde en diskution om det er en kamphund, muskelhund eller andet, men for at få så meget viden om hunden som mugligt. Og jeg har søgt på forum, men synes ikke rigtigt jeg fandt et emne hvor jeg fik det afvide som jeg gerne ville vide om Boxeren.

Jeg har selvfølgelig læst mig til at det er en aktiv hund osv. og er indforstået med det, men vil stadig gerne have mere viden.
Mvh.
Kristian P. Olsen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Spørgsmål ang. Boxer
  • #1   7. mar 2008 I skal være opmærksom på, at boxeren ligesom schæferen er disponibel for HD, så husk at køb fra sunde linjer =)
    også øjnene og næsen kan de have problemer med, så vær lidt på vagt og få evt. hjælp af kyndige boxerkendere =)

    Ang. temperament.. Boxeren er en glad glad hund der elsker at lege =)
    den er energisk, men bliver den aktiveret nok, også et stort puttehoved =)


    Jeg har kun en boxer-blanding, men min kræver aktivering ca 3 timer dagligt, fordelt på 4 ture (morgen, eftermiddag, aften og nat-lufter)..


  • #2   7. mar 2008 jeg er opvokset med to boxer hunde. og lever nu med en rottweiler, en engelsk bull dog og en dogue de bordeox.. men jeg savner så meget og have en boxer i mit liv. jeg kan kun anbefalde dem. de er så god hjertet, og vil gøre alt for dig. den vil helt klart være din bedste ven. de kræver at skulle gå til hunde trænning. da de er meget aktive, og brænder for og bevæge sig og udføre øvelser du ber den om.. begge vores døde desværre af kræft, den ene som 8årig og den anden 10 år. de kan også som alle andre have hd, havde vores på 10. men de risiko er der ved alle racer tror jeg.. men kan kun anbefale en boxer. jeg skal helt sikkert ha en i mit liv igen !!!

  • #3   7. mar 2008 Kristian, syntes du er interreseret i en del racer??

    Hvad siger dine forældre?


  • #4   7. mar 2008 Boxeren er en af de sødeste og dejligste familiehunde du kan forestille dig... de er utrolig legesyge, og forbliver hvalpede/fjollede i deres opførsel langt op i årene. Men ja det er meget aktive hunde, og kræver derfor en del aktivering. Det er helt sikkert en boxer jeg skal have når jeg flytter i hus...

  • #7   7. mar 2008 ** Miss Muuh ** : Hvad mine forældre siger? Lige pt. er vi i min familie igang med at finde en god, trofast familie hund! Og ja, jeg/vi er interesseret i mange racer, men man er nød til at udlukke dem en efter en hvis man vil finde en hund som passer til en! Ja jeg har spurgt om masser af forskellige racer her på hundegalleri, men ville det være bedre at lade være også måske have endt med at købe en staffordshire terrier? Nej!

  • #8   7. mar 2008 -Mente om ikke de havde en ide´om hvad de søgte, så ro på.

  • #9   7. mar 2008 Se min hund han er en bokser og amstaff blanding =) Så der er begge dele i =)

  • #10   7. mar 2008 *:~kiwie~: *

    Nej boxeren betragtes mærkværdigvis ikke som en "muskelhund" , den er ikke på listen, og nævnes stot set aldrig i sammenhængen med de såkaldte dræberhunde smiley

    Men folk ved jo hvad en boxer er, jeg har rigtig rigtig ofte selv da jeg var lille hørt fra gamle damer at de siger "neeej det er jo en boxer, sådan en havde jeg som barn"
    ¨
    jeg er opvokset med boxere, og elsker den race, kender den inderst inde


  • Bitten B
    Bitten B Tilmeldt:
    mar 2011

    Følger: 1 Svar: 7
    #11   4. nov 2013 Min lille papillon er netop blevet overfaldet af 2 boxere, mens vi gik fredeligt i venstre side af vejen en stille søndag morgen. Heldigvis fik han (så vidt vi skønner indtil nu) "kun" knubs og blå mærker, men han er pt meget sky og bange for høje lyde. Han HAR været hos dyrlægen, og får noget smertestillende hver dag. Ejerne kaldte IKKE hundene til sig - de gav end ikke hundene skæld ud. Jeg skulle finde mig i to "legesyge" hunde, der hoppede op af mig tæt ind på min brystkasse. Det var virkelig skræmmende. Jo, en boxer er og bliver en kamphund. smiley

  • #12   4. nov 2013 boxere er ikke kamphunde.

  • #13   4. nov 2013 Bitten, og det fik du lige lyst til at skrive i en tråd fra marts 2008?

    Og nej, det er ikke en kamphund.


  • #15   5. nov 2013 nu er det ikke mere end et par dage siden at Bitten oprettede præcis samme indlæg i en anden tråd dog fra 2009 om boxere, så tror bare hun har set sig sur på racen... smiley

  • #17   5. nov 2013 Krumme det eR præcis hende..

Kommentér på:
Spørgsmål ang. Boxer

Annonce