{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.404 visninger | Oprettet:

En grim oplevelse {{forumTopicSubject}}

I fredags skulle vores lille hund til hundeklipper på et dyrehospital Vorup (randers), så hende klipperen ringede et par dage i forvejen og spurgte vi kunne ændre tiden som var aftalt 3 uger i forvejen, allerede der var der tegn på tidspres.
Men dagen kom og vi kørte derud, efter en time ringede klipperen og sagde at der var nogle knuder i pelsen hun ikke kunne rede ud om hun skulle klippe ham eller vi ville komme en anden dag hvor han kunne blive bedøvet, vi sagde at hun kunne klippe ham, i guder hvor ser han ud han ligner noget der er plukket pletvis.
Da han kom hjem gik han mærkeligt og han virkede depremeret hele weekenden,han var ved dyrlæge i mandags som åbenbart har et samarbejde med den klinik han blev klppet på så han sagde at det var ryggen og at det var fremkaldt ved en voldsom hændelse men det står ikke nogle steder for han vil ikke træde den anden over tæerne.
Han var så ved en anden dyrlæge idag hun fandt et bækkenbrud (hende stoler vi på).
Så klipperen har trykket ham og vil ikke vedkende sig sit ansvar har skrevet 2 mails de svare ikke, ringede til dem og de råbte af mig i telefonen mage til dårlig behandling har jeg aldrig været ude for.
Leder efter gode råd til hvad vi skal gøre og leder efter andre der har været udsat for noget lignende


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En grim oplevelse
Kommentér på:
En grim oplevelse

Annonce