{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.308 visninger | Oprettet:

muskelhunde debat {{forumTopicSubject}}

Nu er det snart et meget stort problem med alle de fordomme der er overfor de her hunde, desværre er der alt for mange ejere af disse hunde der ikke behandler og opdrager dem som de burde, men det er sku ikke hundens skyld, jeg forstår ikke at man ikke kan se det fra andre vinkler end at disse hunde er forvirrede i hoved, sindsyge og farlige, ()hvis man derimod retter blikket imod ejeren af hunden som desværre alt for tit er et fjols der har den forkerte hund sys jeg det ville være fair at kalde ham farlig og sindsyg. der er jo ingen tvivl om at de her hunde skal behandles med omhu af mennesker der ved hvad de har med at gøre fordi at hunden kan blive et meget stort problem hvis den ikke opdrages ordenligt. det er ikke en begynderhund og det bliver det aldrig.
det er jo der problemet egenglig ligger, jer der har disse hunde må vide det selv, det er så sørgeligt at så få man møder på sin daglige gåtur med sin hund der vil over og hilse men derimod kigger nedladent på en som om man er kriminel med et ladt skydevåben, man bliver sat i bås ligeså snart man har sådan en hund, man må formode at folk med disse fordomme ikke aner noget som helst om hunde og deres mentalitet, alle erfarne hundeejere må vide at enhver hund der er opdrættet rigtigt og opdraget ordenligt derefter bliver en god hund, selvfølgelig er der hunde med brister de er født med eller brister på sjælen men det er jo som sagt tit menneskets skyld, hunde følger deres instinkter og det de har lært IKKE ANDET!
sådan her er det desværre læs følgende:
hundende her bliver ofte opdrættet af de forkerte mennesker som ikke forstår at gribe situationen an, nogle af de hunde her bliver desværre ikke engang vaccineret, sundhedstjekket og bogført som de burde, opdrætterens valg af ejere er tit også helt ude i skoven, man har jo retten til at vælge fra eller til, mange hunde bliver købt at førstegangshundeejere som ikke er sikre på om det overhoved er dem at have en hund, og dersværre skiller sig af med den senere (sælger eller afliver) andre bliver brugt til kamp og derefter solgt igen. det er ikke underligt at alle disse uhæld sker med de her hunde når så mange ejere er nogle tumper!
håber virkelig folk finder ud af en dag at værtsætte de her hunde ordenligt. (VED GODT AT MANGE AF JER HUNDEEJERE UDEMÆRKET VED HVAD I LAVER OG RESPECT TIL DET)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  muskelhunde debat
  • #1   6. jul 2008 Hvorfor skrev du ikke bare det i een af de andre 10.000 tråde , der er om nøjagtig det samme emne....:O)

  • #2   6. jul 2008 fordi jeg ikke vil skrive sådan en smøre i nogens tråd, det er min mening og så ville det være rart at folk skrev deres om min.

  • #3   6. jul 2008 Peter

    Du skriver, at det ikke er en førstegangshund og at folk skal vide, hvad det er de køber, - og at folk køber de forkerte steder.

    Det kan jeg da kun give dig ret i.

    Nu er du selv 21 år, så jeg ved ikke, hvor mange hunde du selv har haft ansvaret for at skulle opdrage?
    Desuden kan man læse, at din hund er en blandingshund.

    Så du kan jo nok forstå, at jeg undre mig lidt, da disse facts står i modsætning til dét, du skriver.

    Hvis du virkelig mener, at en muskelhund ( - vidt begreb, - som jo også dækker en fransk bulldog) ikke er for førstegangshundeejere, hvor meget erfaring med hunde skal man så have, før man kaster sig ud i projekt muskelhund, synes du?

    Hvordan synes du man skal udvælge sin hund? Stambog? DKK-stambog? Krav til opdrætteren? Mentaltest?
    Hvad gjorde du selv i den forbindelse - taler du her af erfaring?

    Mvh
    Lise


  • #4   6. jul 2008 Jeg har lige - stort set svaret på det samme en gang - i tråden dømt på forhånd

    men jeg undrer mig over de samme ting her som Lise gør???


  • #5   6. jul 2008 Piv piv

    Vil også gerne have din kommentar på det Lise påpeger..

    Og så skriver du:
    jer der har disse hunde må vide det selv, det er så sørgeligt at så få man møder på sin daglige gåtur med sin hund der vil over og hilse men derimod kigger nedladent på en som om man er kriminel med et ladt skydevåben.

    Så spørger jeg..
    1 : Hvad havde du forventet ?
    2: Har du tænkt over at ejeren af den anden hund måske ved at hans hund ikke enes med andre hunde ? Bare fordi di tror den ser ud til gerne at ville hilse kan det jo godt være at den i virkeligheden vil slås.. Ikke mange (faktisk kun jeg selv) kan se om min hund vil lege eller slås.
    3: Hvorfor synes du hunde skal hilse på tilfældige forbipasserende hunde ? Mine skal ikke uanset hvilken hund der kommer forbi .. Og de skal heller ikke være med til frikvarter efter træning eller lege med fremmede hunde til træf eller i hundeskov.


  • #6   6. jul 2008 Peter F: Med hensyn til dem der kigger nedladent på jer og ikke vil hilse når i går tur, så kan de jo ikke vide om du er en af de der unge fyre der har købt en dårligt avlet hund, og ikke forstår at opdrage den.... det kan de jo ikke vide noget om når ikke de kender dig, og vil måske ikke gamle deres huns helbred på at prøve at finde ud af det.
    Jeg vil da nok være mere tilbøjelig til at gå hen og klappe eller hilse på en amstaff, hvis det er en voksen dame der går med den, end hvis det er en ung fyr med tusser... hvis du forstår hvad jeg mener.


  • #7   6. jul 2008 Jeg tror andre muskelhunde ejere er mega uheldige .... Jeg har ikke modtaget hverken negative blikke eller kommentarer længe ... Det er milliarder af år siden sidst ... Men har derimod modtaget det stik modsatte ... folk der kigger og smiler, og siger han ser sød ud osv ... :o)

  • #8   6. jul 2008 Rygklapper til hende med puttetroldene..
    Hvor er jeg bare enig


  • #9   6. jul 2008 Altså når jeg møder hunde af disse racer, så er det ejeren der i første omgang bliver målt og vuderet i mine øjne, her handler det udelukkende om fremtoning og måden man optræder med sin hund på.



  • #10   6. jul 2008 Hende med Puttetroldene - du har ret

    Og så smider jeg lige mit indlæg fra tråden dømt på forhånd her

    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Nu er jeg så fra landet - og har haft såkaldte "muskelhunde" - men jeg har nu ikke oplevet noget der tilnærmelsesvis ligner det der omtales her..

    Der var en heftig debat slut 80érne start 90érne - men på ingen måde noget der kunne give os og hundene dårligt ry - dog endte det med et forbud på Pit.

    Heroppe - på landet - er der mange båtnakker der fører sig frem med deres "muskelhunde" - for en uge siden stod en sådan foran Aldi i Jægerspris og ophidsede sin Amstaff til at gø af folk der kom tæt på ---- idioten stod lige i indgangs partiet - så folk skulle forbi - ikke bare en men to gange - for at få en indkøbsvogn og komme ind i butikken

    Den slags tåber - uden nogen form for aktivitet mellem ørerne - er skyld i at folk "dømmer" --- og det er jo så IKKE uden grund

    Så tak alle jeres races medejere for det i oplever - og bed til at der ikke kommer et forbud..

    Jeg håber det - Forbud på avl af "muskelhunde" uden tavler - det kan redde racerne med lidt held - hvis det da ikke er for sent


  • #13   6. jul 2008 Altså jeg går en stor buge om næsten alle udvoksne Amstaffer her i vores område, da de her næsten kun bliver brugt som potensforlænger og skal fremstå som farlige. Der har været maaaange episoder hvor andre hunde blev overfaldet af dem og Baloo havde selv en siddende i nakken for ikke så lang tid siden. så jeg er vel i min gode ret til at gå den anden vej og fravælger at hilse på dem?

  • #14   6. jul 2008 Team .... Er du selv amstaff ejer ? Det er du selvfølgelig i din gode ret til ... Det gør jeg også selv ... Jeg kender ikke de andre hunde, og har ikke lyst til at tage chancen ..

  • #16   6. jul 2008 I see: Hehe nej jeg er ikke Amstaff ejer men A.M.S.T.A.F.F. ejer ... det står for Aggresive Mindre og Større Tæppetissere Af Farlige Følgesvende ;o)

    Har noget med denne film at gøre http://www.hundegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=25803


  • #17   6. jul 2008 Team ... Aaaah ...... Tænkte lidt over det for du havde jo ikke en oprettet , så var nysgerrig ... G ... Du er ikke den første jeg har set det ved ... :o)

  • #19   6. jul 2008 Team .. Det er et fotoalbum ?

  • #20   6. jul 2008 Hun linker forkert
    http://hundegalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=13803


  • #21   6. jul 2008 Hovsa... tak tinna :oP


  • #22   6. jul 2008 jeg lader chico hilse på alle der er interesserede. men jeg lader ham helst kun lege med hunde af samme type. jeg har set ham med forskellige racer og det er som om de taler fuldstændigt forskellige sprog og så begynder slagsmålene. derimod har jeg kun haft gode oplevelser med andre muskelhunde (endnu). jeg forstår godt folk og deres store buer. som tidligere udtalt handler meget ad hundens adfærd om ejeren og socialisering, det aner folk på afstand jo ikke om min hund har fået.

    heldigvis er der en hundemark hvor jeg bor så jeg altid kan have styr på ham når han er løs. men ellers går han altid i snor.


  • #23   6. jul 2008 hehehe super god griner...

  • #24   6. jul 2008 altså filmen...hehe

  • #25   6. jul 2008 ;D

  • #26   6. jul 2008 Ja, muskelhunde eller ej, så vil jeg sq selv bestemme, hvilke hunde mine hunde skal hilse på!!! Kortere kan det vist ikke siges. Og så er jeg enig i at vi hører PIV PIV fra mange muskelhundeejere. Hvis man ikke har sat sig ind i at andre har respekt/er bange for disse racer, hvor seriøs en muskelhundeejer er man så?? Og klap på skulderen til de, heldigvis mange, muskelhundejere, som VED hvad det vil sige at have disse hunde og som tager deres ansvar alvorligt og er bevidst om racernes "problemer":-))

  • #28   6. jul 2008 jeg er ikke i tvivl om at jeg skulle ha købt en ren Amerikansk bulldog, jeg Købte min blanding Amy og hun var sundhedtjekket og havde sin vacciner osv, da hun var 8 måneder blev hun mentaltestet med gode resultater, kan godt forstå i mener at det er amartør at købe en blanding af disse hunde, men jeg er glad for hende og hun er glad for mig og alle andre, så det bliver der ikke lavet om på før hun forlader mig på naturlig vis.
    Nu skal i forstå mig ret, for ja det lyder underligt at kalde mig erfaren, men ligesiden 94 har vi haft hunde i huset, vi har haft mastino napoletano 2 stk samtidig, amerikansk bulldog. og min søster opdrætterede Mastinoer og der hjalp jeg til i fritiden. og ligesiden vi fik den Amr bulldog i 97 har JEG haft ansvaret for den selvfølgelig med en hjælpende hånd fra forældre da jeg ikke var myndig, men trænet den og sørget for den så jeg vil sige at jeg erfaren på det punkt, jeg KLYNKER aldeles heller ikke og jeg mener ikke at min hund skal hilse på alles hunde, jeg spørger pænt om de må hilse og kan sagtens tåle et nej og det kan min hund også, når jeg går tur med min hund sørger jeg ALTID for at have tøj på som ikke signalere at jeg er en ung bølle med kamphund for det er jeg selv imod. tager ansvaret for mine handlinger, derfor acceptere jeg at folk har det som de har, det er i princippet ikke mit problem det ved jeg, men jeg sys det er ærgeligt at de er blevet tager helt derud de her hunde hvor de evt bliver ulovliggjort. det er da ærgeligt at folk ikke kan acceptere andre og deres hunde, og sørge for deres egen hund opføre sig pænt eller har den i snor. personligt har jeg altid min hund i snor for jeg vil ikke resikere noget heller ligesom jer andre, derved har jeg også min ryg ren hvis der en dag skulle ske noget, så har jeg styr på min hund. jeg ville mene at et kørekort til disse hunde ville være en god mulighed, selvom der vil være illegale individer.. man er vel erfaren nok når man har fåeståelse for de her hunde og ved hvordan man skal behandle dem. håber det er svar nok ellers må i skrive, men mange af her SPAMMER! lad vær med det, hvis i har seriøse kommentare så er det okay men smilyer og andet snak nej tak,


  • #29   6. jul 2008 Peter F: Jeg er helt enig med dig at der bør være kørekort for man må eje disse racer. Det ville afhjælpe mange af problemerne.
    Og så har politiet jo muligheden for at bede de unge lømler der bruger hundene som potensforlænger, om at se deres hunde-kørekort.
    Synes måske det var en ide at indføre det for alle racer, da man så samtidig sørger for at der ikke er nogle hunde der lider grundet uvidenhed om deres pasning.
    Og så skulle man selvfølgelig kunne få taget kortet, hvis ikke man behandlede hunden ordentligt.


  • #30   6. jul 2008 Nu har jeg ikke læst de andre muskehunde debatter herinde, men jeg vil lægge ud med at sige at jeg er positivt overrasket over hvordan i udtaler som ejere af de racer.
    På mange andre hundesider kommer der altid en tåbe der begynder at sidde og skrive ting som "fuck dig, min hund er den sødeste hund i verden din lort." Og ja det er den jo nok, men sproget siger en del om ejeren syntes jeg.

    Nå men nok med al den ros til jer. smiley Jeg ville lige hoppe ind i denne debat og fortælle at jeg er en af dem der undgår større hunde og især muskelhunde.. (grunden til jeg skriver især muskelhunde kommer længere nede), men det er fordi at jeg, ligesom jer, er klar over hvad for en hund jeg har. Mine er jo ikke andet en én mundfuld hvis det kommer til stykket. Vi hilser selfølgelig men det er udelukkende kun hvis både vi og den andens hunds ejer er tryg ved situationen og vil hilse. Alt det der pussenusse med at alle hunde skal hilse på hinanden er noget fis, man tvinger jo heller ikke sine børn til at rende hen til alle andres børn og sige hej. Nogen gange vil man jo hellere gå en hyggelig tur med sin hund alene og andre er det hyggeligt at få sig en snak med en anden hunde ejer mens hundene hilser.

    Nå men til min især muskelhunde kommentar, i må ikke forstå det som jeg hader dem man kalder muskelhunde for det gør jeg altså ikke.
    Mine svigerforældre passede en gang vores lille chico om dagen og en dag de var ude og gå med ham kom der en mand med sine 2 muskelhunde. Som selfølgelig var løse, mine svigerforældre nåede ikke at se ham og hans hunde før hundene var få meter fra dem. De for lige i flæsket på chico, heldigvis er chico en hidsig stodder hvis han bliver truet/angrebet så de kunne ikke få fat i ham. Min svigermor fik ham hevet op til sig men han var så hidsig og vred sig ud af hendes arme, da han landte havde han ikke fodfæste og det var der de fik fat i ham. Hundenes ejer havde nu indhentet sine hunde og fik fat i dem efter min svigerfar havde sparket dem væk og så kommer kommentaren som jeg hader, ejeren undskyldte og sagde derefter: "Det forstår jeg ikke de er sådan nogle søde familiehunde og det har de aldrig gjort før." Men sjovt nok forsvandt han lynhurtigt med sine "søde familiehunde".
    For at gøre en lang historie kort kostede det os frygten for at miste chico og ca 15000,- i dyrelæge regninger. Han er idag sund og rask, men stadig under genoptræning, da han var meget svækket efter det forløb men hans muskler er ved at være i topform igen nu.

    Det er derfor jeg/vi undgår den kategori meget, ikke pga selve hunden men pga vores frygt der ligger i os nu. Chico er ligeglad han er stadig glad og elsker alle og vil hilse når han kan komme til det.

    Og endnu engang jeg er glad for at være blevet introduceret til den her side, det er rart med ordentlige hundejere der ved at de har med levende væsner at gøre og ikke bare noget legetøj.


  • #31   6. jul 2008 Hov nu glemte jeg lige det med kørekortet. Jeg syntes der burde være en førerbevis til alle hunderacer, stor som lille. Det er ok man mener større hunde kan være farlige i de forkerte hænder men alle hunde kan mistrives/mishandles.... så førerkort til alle som er seriøse hundeejere.

  • #32   6. jul 2008 ja jeg går også meget ind for kørekortet med alle hunde som i siger kan alle vanrygtes.

    tak for jeres kommentare positive som negative det er jo det som skal til i en debat.


  • #33   6. jul 2008 Irene 48 år

    "... så er der Brian igen igen. Han skridter godt ud med benene placeret så langt fra hinanden som han nu kan skræve, mens han kigger sig omkring for at se om nu alle kan se at han både kan gå med en cigaret i munden, en flaske et eller andet i den ene hånd, og erstatningen for det der skulle have været i bukserne i den anden hånd."

    *GGGGGGGG* - dén beskrivelse kunne jeg bare ikke lade være med at grine af, - man ser ham for sig.......


  • #34   6. jul 2008 Mange snakker om kørekort til hunde - men hvad om der var ordentlige krav til opdrætterne også?

    F.eks. at man som opdrætter af særlige racer skulle have taget et særligt certifikat.

    Jeg mener, at sælgerne af hundene/opdrætterne har et meget stort ansvar.



    Peter.
    Du lyder bestemt til at have orden på dit hundehold, - og på trods af din unge alder også en hel del erfaring.
    Også godt at du har forståelse for, at alle ikke af den ene eller anden årsag har lyst til at lade deres hunde møde din/ andre muskelhunde.


    Da jeg var i din alder havde jeg fået min første schæferhund. Jeg kan godt huske de blikke, som man fik på gaden, når man gik tur ( - dengang var det sch/dobber/rott som havde den "status", som mange muskelhunde i dag har overtaget) - men det er utroligt, hvad en "på plads-kommando" ( - der vel at mærke bliver efterfulgt) samt et smil og et evt. "goddag" kan gøre.


Kommentér på:
muskelhunde debat

Annonce