{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.694 visninger | Oprettet:

Græske gadehunde {{forumTopicSubject}}

Hejsa.jeg får nok på puklen nu, men jeg har altså noget på hjertet der støder mig.
Jeg kan se der findes mennesker, der henter græske gadehunde, fra Græske internater og tager dem her op, og sælger disse hunde videre for 3000Kr.
Misforstå mig nu ikke, jeg synes det er godt at man gør noget for disse hunde.
Når det så er sagt, så forstår jeg ikke hvorfor man ikke først tømmer vores internater herhjemme, rigtig mange sidder der længe og venter på en familie, og bliver så aflivet, mens en Græsk Gadehund sælges for 3000 Kr i den blå avis.
Ja undskyld, men det gør mig så ondt, at vi ikke ser på vores eget problem først, hvorfor hive endnu flere hunde til DK, hunde som ingen kender temperament på og som måske også havner på internat her til en uvis skæbne.
Jeg måtte bare have luft for det her, hjælp dog de stakkels små vovser, der sidder her i DK og ser den ene hund efter den anden forsvinde op i hundehimlen.
amanda


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Græske gadehunde
  • #1   13. jul 2008 Jeg er enig...

  • #2   13. jul 2008 Tja jeg er ret enig, Peiko jeg har i omplacering skulle have været aflivet i fredags fordi ingen ville have ham, heldigvis fik de tilfældigt kontakt med mig så de ikke endte der. og han er med rigtig gode papire og har ingen fejl... så helt helt enig.

  • #3   13. jul 2008 Sandt nok Amanda.... Kunne faktisk ikke være mere enig med dig....

    Det er tragiskt men sandt...... :o(


  • #4   13. jul 2008 Jeg kan slet ikke forstå at man køber en græsk gadehund overhovedet, det er skide synd for dem osv og vi skal hjælpe, (men efter min mening ikke sådan) men man ved bare ikke hvad man får af hund og det glemmer folk!
    Hundene er oftets psykisk syge og disse hunde skal ikke være blandt børn, lige pludselig går de på angreb af ingenting..


  • #5   13. jul 2008 Christina, det var ellers noget af en fordom!

    Selvfølgelig er der hunde, der har mén af deres oplevelser i Grækenland. Hunde der er for skadede til at leve et alm. familieliv, men det er bestemt ikke flertallet, er min erfaring. De fleste grækere tilpasser sig bemærkelsesværdigt hurtigt deres nye liv.



  • #6   13. jul 2008 Jeg giver dig så evig ret.
    men, at hunde forsvinder til himlen... Er ikke syndt, der er for det meste en gyldig anledning til det sker!
    Og nej! vi kan ikke redde hele verden.


  • #7   13. jul 2008 helt helt enig.. det er sørgeligt at andre folk ik tænker på samme måde...

  • #8   13. jul 2008 Bare en lille hund mere:

    Hvorfor er det sørgeligt?

    Man vælger jo heldigvis selv sine kampe, om det er at give en dansk internathund et nyt hjem, kæmpe for gadehundenes ve og vel i Grækenland, eller flagermusens udbredelse i sydamerika eller noget helt fjerde..


  • #9   13. jul 2008 Mie * med grækeren og GD'en *

    Ikke en fordom men erfaring.
    HAr mødt 3 af slagsen og de er da søde men de har MEN, nogle gange kan ejerne slet ikke komme til dem og nogle gange finder de på at knurre og vise tænder..
    Synes man skal hjælpe hunde i DK i stedet, og hjælpe de græske hunde på en anden måde i stedet for at tage dem til sig..


  • #10   13. jul 2008 Jeg ved ikke så meget om deres tilpasningsevne, hvilket heller ikke var meningen med tråden her.
    Meningen var at se på vores egen dyr og gøre noget først for dem, hvilket jeg kan se mange er enige i.
    At en hund har det godt på et internat, er ren vrøvl, hvilken hund trives i bur, uden ejer og kærlighed flere timer i døgnet.
    At de aflives er sandt, de må kun sidde et vis tidsrum, så skal de aflives, af humane grunde sevfølgelig.
    Jeg takker for jeres responds, jeg har tænkt på dette i mange måneder nu, men var egentlig lidt bange for at komme med et indlæg nogen steder, ikke fordi jeg ikke kan sige fra, men viste ikke om jeg stod alene med dette.
    Mange hilsner
    amanda


  • #11   13. jul 2008 Mie, jeg henter ikke flagermus i afrika, jeg forsøger at hjælpe dem,der hvor de er og hører til.
    Mvh
    amanda


  • #12   13. jul 2008 Uden at have andet end fornuft at have det i: Når man snakker om en gadehund, har den vel levet meget på gaden??? Og det vil sige at den ikke er vant til at leve "fanget" i en familie, hvis man kan sige det sådan. Den er altså ikke vant til at leve med mennesker(-måske at omgåes dem). Derfor vil det vel kræve forholdsvismæssigt mere at at vende en hund til at leve som en familiehund gør?? Jeg synes at det er at lytte mere til menneskets behov for at se hundene som vi er vant til at se dem, end hundenes egentlige behov. Selvom behovet for føde selvfølgelig er et egentlig og reelt behov.

  • #13   13. jul 2008 pernille
    Hvorfor har den danske hund, hvis ejer fik eksem eller andet ikke ret til at leve??
    hvorfor mener du en Græsk hund har mere ret til livet end den og hvorfor hive endnu en hund hertil, når der var en i forvejen.(MANGE)
    Mvh
    amanda


  • #14   13. jul 2008 Christina, så fordi at du har mødt 3 stk, som har en evt. afvigende adfærd (hvilket er lidt svært at udtale sig om uden at have større kendskab til dem, efter min mening), så er det ensbetydende med at alle græske gadehunde er sådan?

    Nu har jeg mødt en del, og jo nogle har været lidt nervøse og sky. Nogle har været bange for mænd, og nogle bange for børn. Men det tager man jo hensyn til når man finder hjem til disse hunde. Og med tid og tålmodighed kommer man langt.

    Du er helt i din ret til at have din mening, jeg opponerer bare imod at den ikke har bund i fakta. Er du egentlig klar over at størstedelen af det arbejde der bliver gjort for de danske foreninger gøres i Grækenland, med neutralisering af gadehundene, fodersteder, dyrlæge, aflivning af syge og skadede dyr, retsligt arbejde, lægger pres på regeringen for bedre vilkår osv osv.

    Vidste du at når man køber en gadehund så går en del af beløbet samtidig til arbejdet på gaden i Grækenland/til neutralisering af dyr dernede?


  • #15   13. jul 2008 Når man snakker om en gadehund så har den ikke nødvendigvis levet på gaden. En del hunde har levet i familier, men bliver dumpet på gaden når de ikke længere er sjove. Derfor har de gennemgået en form for socialiseringsproces.

    Græske hunde hiver jo ikke alle hunde ind fra gaden og sætter de i hjem De har fodergrupper på gaden, men de hunde som er adoptionsegnede og som måske ikke kan klare sig, de bliver adopteret.

    Jeg kan ikke forstå at folk har ondt i røven over at man hjælper hunde fra et andet land. Så længe man engagerer sig på en eller anden måde, så er jeg glad. Amanda, hvad gør du selv for at hjælpe?

    Jeg er plejefamilie for græske hunde, støtter WSPA og dyrenes beskyttelse. Sådan prioriterer vi jo alle forskelligt.


  • #16   13. jul 2008 Amanda, læs mit sidste indlæg til Christina, hvor jeg fortæller lidt om det arbejde der faktisk gøres for dyrene i Grækenland..

    Og hvor er det dog jeg taler om at du skulle hente flagermus i Afrika? Læs det jeg skriver :o)


  • #17   13. jul 2008 Arbejdet i Grækenland er en del af det de rkaldes at ABC program. A: hunde kontrolleres på gaden i fodergrupper B: Hunde neutraliseres og undgår derved reproduktion og C: Hunde adopteres til hjem i Grækenland eller andre lande.

    Det er videnskabeligt bevist at det er den bedste og mest effektive måde at hjælpe og reducere bestanden af ejerløse hunde.


  • #18   13. jul 2008 Hvis man gør som fx. Kina og afliver dyrene, så opstår der et biologisk tomrum som vil fyldes igen.

  • #19   13. jul 2008 om pengene går til arbejdet der nede eller ej, er egentlig ikke pointen, giv da de penge til de mange der sidder her hjemme og ikke får en familie, fordi fok så absulot skal ud og hjælpe.
    Jeg har ikke et behov for at forklare hvad jeg gør for dyrene, havde jeg det var det ikke for dyrenes skyld, men for at kunne fortælle andre om hvad jeg gør.
    Sorry min barske tone, men det handler om 100vis af dejlige hunde, der må lade livet for andre landes hunde.
    amanda


  • #20   13. jul 2008 at hente flagermus er vel ige så ok som at hente en hund her op, hvilket jeg også mener er i orden, HVIS vi tog os af vores egen stakkels dyr først.

  • #21   13. jul 2008 Der er ikke nogen hunde der lader livet for nogen. Sådan kan man ikke stille det op. Det handler om prioritering og nogle folk vælger at hjælpe hunde i et andet land. Jeg ved at der er en del af de personer der også er engageret i arbejde med internat hunde i DK.

    Fint nok at du ikke vil sige hvad du gør for at hælpe, min pointe er bare at så længe man gør noget og ikke bare ser til, så må det vel være det vigtigste.



  • #22   13. jul 2008 Det du siger Amanda svarer lidt til at sige at man skal tage sig af de fattige i DK før vi tager flygtninge ind fra andre lande (firkantet set). Sådan mener jeg ikke man kan anskue problematikken.

  • #23   13. jul 2008 "om pengene går til arbejdet der nede eller ej, er egentlig ikke pointen, giv da de penge til de mange der sidder her hjemme og ikke får en familie, fordi fok så absulot skal ud og hjælpe."

    Bestemmer hvem? Skal du afgøre om jeg skal støtte foreninger der kæmper for bedre vilkår for dyr i andre lande? Hvor ved du fra at jeg ikke støtter danske dyr? Eller gør andet? Hvorfor udelukker det ene det andet? Kan man ikke flere ting på én gang?

    Så fordi der sidder danske hunde på nogle internater rundt om i landet, så skal vi nøjes med at pille os selv i navlen og udelukkende fokusere på det?

    Det var dog en beskæmmende holdning..


  • #24   13. jul 2008 "om pengene går til arbejdet der nede eller ej, er egentlig ikke pointen, giv da de penge til de mange der sidder her hjemme og ikke får en familie, fordi fok så absulot skal ud og hjælpe."

    Vil det sige at du også synes det er forkert at jeg fx støtter WSPA?? Der støtter jeg jo dyr i andre lande end DK. Jeg kan virkelig ikke følge din tankegang.


  • #25   13. jul 2008 Mie * med grækeren og GD'en *

    Er du klar over at mange af dem som gerne vil hjælpe en græsk hund og derfor adoptere en ikke har erfaring og tiden og forståelsen af sådan en hund så den kan fungere i en familie?

    Hvad er en græsk gadehund?
    Det ved ingen.
    Man ved ikke hvad man får med i pakken når man får sådan en hund.
    Det er jo en blanding af så mange forskellige racer at man ikke kan se på hunden mere hvad den ligger mest op af. Hunde fra Grækenland har Mén og hvorfor så ikke prøve at hjælpe danske hunde i stedet?

    Som tråden handler om, så jo så synes jeg man skal hjælpe hundene på de danske internater og få dem tømt i stedet for (måske), i stedet for forbarme sig over en græsk gadehund som man så tager til sig derefter har stor chance for at ryge på et dansk internater (som i forvejen er proppet med danske hund) fordi hunden var for stor en mundfuld..


  • #26   13. jul 2008 Beskæmmende lige frem??
    Mener jeg nu ikke, har du været på et internat og stået og set på den næste hund der skulle aflives i DK.
    Min holdning udspringer af jeg bare ikke forstår , hvorfor vi skaber endnu større problemer for os selv, ved at hive endnu flere hunde her op.
    Vores internater er overfyldte.
    Hvor dælen kom flygtninge ind i billedet??
    Jeg kan bare IKKE fatte, hvorfor folk synes det er synd for en græker, men ikke en Dansker, hvorfor ikke rydde op i egen rækker, så vi har plads tid og overskud til at hjælpe andre.
    Der er da helt sikkert mange der ikke dele min mening, det er jeg egentlig ligeglad med, jeg holder stadig fast i, at hvis vi ikke laver pladsen, rummet og har tiden, kan vi heller ikke give disse hunde noget, andet end en plads hos vores dyrlæger, når folk bliver trætte af store blandninger, som det sker hver eneste dag på DBA og her er også tale om Grækere.


  • #27   13. jul 2008 Kan ikke se pointen med udlændinge?!?! Hvad har dette med hunde i danske internater at gøre. - kan ikke følge din tankegang

  • #28   13. jul 2008 Siri, nej læs længere oppe, jeg mener man skal hjælpe der hvor dyrene er!!!

  • #29   13. jul 2008 Christina, jeg er nok mere klar over det end du egentlig forestiller dig..

    Selvfølgelig findes der mennesker, hvor deres gode hjerte løber af med dem, og de tager en gadehund til sig, uden at have den fornødne mulighed for at opfylde de specielle behov den har. Dem findes der alle steder, også blandt folk som køber danske hunde. Heldigvis mener jeg ikke at det er flertallet, der er som du beskriver. De fleste er ganske klar over hvad de påtager sig. Det er jo heller ikke således at foreningerne ukritisk kaster hunde ind i flyveren og smider dem i armene på folk. Man skal faktisk igennem en ganske skrap godkendelsesproces, hvor hundens behov og muligheder er i fokus. Samtidig vurderes hver enkelt hund, og hund/ejer-kompabilitet, inden at den aktuelle adoptionsproces finder sted.

    At forestille sig at de danske internater bliver tømt er utopisk. Både at de nogensinde bliver det, og så sandelig også at de 200-300 hunde, der ca. kommer til Danmark om året, skulle gøre nogen som helst forskel på hvor mange hunde, der sidder på de danske internater.

    Næh, i min mening så gøres der bedst noget for de danske hunde på internaterne, ved at afhjælpe al den hovedløse avl uden stamtavler..


  • #30   13. jul 2008 Hvorfor skal vi så have hovedeløs avl fra grækenland???
    det er da ved gud noget vrøvl, og jeg vil lige tilføje, jeg har set mange annoncer, hvor disse hunde ikke er neutraliseret.
    Nu synes jeg argumenterne sipper op


  • #31   13. jul 2008 Amanda, de græske hunde har ikke nogen som helst indflydelse på de hunde, der sidder på danske internater!

    Dels så kommer der så få herop, at det er en dråbe i havet.
    Dels så betyder det, at man adopterer en græker altså ikke at man dermed har fravalgt en hund fra et internat. Og dels, så udelukker de to slet ikke hinanden. Jeg kender da til mange, der både har grækere og internathunde..

    At internaterne oversvømmes af hunde skal istedet ses i lyset af at danskerne har en perverst forhold til deres dyr og skifter hund, som de skifter underbukser. Der produceres alt alt for mange hunde herhjemme, i forhold til det behov der er, og det betyder at der vil være et spild, fordi at for mange forkerte mennesker får mulighed for at købe en hund, når de istedet skulle have haft en tøjbamse...

    (Og nu skal jeg spise. I'll be back)


  • #32   13. jul 2008 "Næh, i min mening så gøres der bedst noget for de danske hunde på internaterne, ved at afhjælpe al den hovedløse avl uden stamtavler.."

    Nenmlig, men det er så en HEEELT anden side af sagen..
    Men hvis du går meget op i det så hellere hjælpe i Dk med at informere folk i DK om hvor vigtigt det er med stamtavle end at hjælpe græske gade hunde!


  • #33   13. jul 2008 At internaterne oversvømmes af hunde skal istedet ses i lyset af at danskerne har en perverst forhold til deres dyr og skifter hund, som de skifter underbukser. Der produceres alt alt for mange hunde herhjemme, i forhold til det behov der er, og det betyder at der vil være et spild,

    Præcis, og hvorfor skulle de beholde de græske hunde længere end de Danske?


  • #34   13. jul 2008 Kisser C, jeg er meget enig!

  • #35   13. jul 2008 Jeg kan kun være enig kisserC

  • #36   13. jul 2008 "Hvorfor skal vi så have hovedeløs avl fra grækenland???
    det er da ved gud noget vrøvl, og jeg vil lige tilføje, jeg har set mange annoncer, hvor disse hunde ikke er neutraliseret.
    Nu synes jeg argumenterne sipper op"

    Ej, come on. Du kan da ikke tale om hovedløs avl i Grækenland. Der er jo ingen som helst kontrol med den reproduktion der findes dernede. Den avl du ser herhjemme, er i det mindste skabt af nogle mennesker som mener at Tulle og Fnulle ville blive fantastiske forældre.

    De hunde fra Grækenland der ikke er neutraliserede er fordi de er kommet herop før de var gamle nok til indgrebet. ALLE hunde som er gamle nok til at blive neutraliserede bliver det inden adoption.


  • #37   13. jul 2008 Christina: "Nenmlig, men det er så en HEEELT anden side af sagen..
    Men hvis du går meget op i det så hellere hjælpe i Dk med at informere folk i DK om hvor vigtigt det er med stamtavle end at hjælpe græske gade hunde!"

    Igen, ved du jo ikke noget om hvad jeg går op i og ikke går op i. Ej heller ved du noget om hvor meget jeg plæderer for stamtavler. Men mit argument om at jeg mener at al tavleløs avl burde umuliggøres, siger vist lidt om mit ståsted.


  • #38   13. jul 2008 Hovedekulds avl er vel det samme om det sker på gaden eller i haven.
    Jeg siger det lige igen, jeg vil gerne hjælpe Græske hunde, blot vi jeg hellere hjælpe grækenland med at få løst deres problem dernede og forklaret dem hvad de selv kan gøre ved det.
    Fjerner vi deres hunde, er der jo plads til de får flere igen


  • #39   13. jul 2008 Amanda, nu er det meget meget få (om nogle) græske hunde, der havner på de danske internater.

    De to danske foreninger har et ret omfattende netværk af plejefamilier, så når der en sjælden gang kommer en græker til omplacering, så kommer den i plejefamilie, indtil der viser sig en egnet familie.


  • #40   13. jul 2008 Mie * med grækeren og GD'en *'

    Jeg er så ligeglad med hvad du går op i, men når du snakker om stamtavler så synes jeg det er en god ting og bedrift at gå op i det!!


  • #41   13. jul 2008 Amanda, i mine øjne kan man slet slet slet ikke sammmenligne det der sker med gadehundene dernede (og andre steder) med den lyst hr og fru danmark har til at lade deres yyyndige tæve få hvalpe med naboens hanhund. De to er så langt fra hinanden i min begrebsverden at jeg slet ikke kan forstå at de kan sammenlignes.

    Og igen, hvis du havde læst mine tidligere indlæg, så ville du vide at det største arbejde netop består af at afhjælpe problemerne dernede. At vi i DK adopterer i ca. 300 hunde om året, betyder ganske ganske lidt i den bestand af gadehunde i Grækenland, som ca. er på ml 500.000- 1 million hunde.


  • #42   13. jul 2008 Christina, jamen det er jo netop det at jeg skriver at jeg gør...

    Det var dog utroligt, som det ser ud til at mine indlæg ikke bliver læst ordentligt..


  • #43   13. jul 2008 Jeg har en eller anden følelese af at i snakker forbi hinanden...

  • #44   13. jul 2008 "Og igen, hvis du havde læst mine tidligere indlæg, så ville du vide at det største arbejde netop består af at afhjælpe problemerne dernede. At vi i DK adopterer i ca. 300 hunde om året, betyder ganske ganske lidt i den bestand af gadehunde i Grækenland, som ca. er på ml 500.000- 1 million hunde"

    Hvad nytte gør vi så ved at adoptere hunde der fra? hvorfor så ikke hellere bruge tid og kræfter på at hjælpe hunde i DK ? og informere hr og fru danmark om ikke har avle på blandingshunde..


  • #45   13. jul 2008 Det her kan vi debatere længe, det er nu ikke nødvendigt, en debat laver ikke om på noget og nu fik vi da alle ludt:)
    Mvh
    amanda


  • #46   13. jul 2008 "Christina, jamen det er jo netop det at jeg skriver at jeg gør...

    Det var dog utroligt, som det ser ud til at mine indlæg ikke bliver læst ordentligt.."

    Ja du går op i stamtavler og jeg citere:
    "men når du snakker om stamtavler så synes jeg det er en god ting og bedrift at gå op i det!!"

    Flot Mie... Godt arbejde! forstår du det nu?




  • #48   13. jul 2008 Christina, man kan jo mene at det betyder ganske meget for den enkelte hund, der får et trygt hjem. At man samtidig med sit køb bistår til at endnu nogle hunde i Grækenland neutraliseres og får lidt mad, kan jeg heller ikke få øje på er en dårlig ting.

    At man har besluttet sig for at hjælpe hundene i Grækenland og/eller at adoptere en, gør jo ikke en til et dårligere menneske, fordi man dermed ikke støtter de danske internathunde. Hvis jeg brænder for én sag, betyder det jo ikke at andre ikke kan støtte en anden. Jeg forstår ikke denne enten/eller-holdning.


  • #49   13. jul 2008 Christina, jeg misforstod dit indlæg. Sorry :o)

  • #50   13. jul 2008 Amanda, det kan godt være at en debat ikke laver om på noget, men det er jo aldrig en skidt ting at høre og læse andres holdning til et givent emne. Det kunne jo være at man kunne lære noget :o)

  • #51   13. jul 2008 Mie * med grækeren og GD'en *

    Nå Mie, tak for diskussionen, det har været en fornøjelse selvom du ikke vil give mig ret eller jeg dig, men man kan kun blive klogere..

    Jeg skal nå i bad inden søndagsfilmen.. uhhh... glæder mig til at se den..
    Hygge


  • #52   13. jul 2008 Nu har jeg både arbejdet på et dansk internat og været med i Græske hunde og selvom jeg bestemt ikke støtter Gh længere må jeg lige sige at de danske internat hunde (i hvert fald der hvor jeg var) har det langt bedre end de Græske gadehunde har det. Jeg synes så heller ikke man skal tage for mange grækere til Danmark og man skal virkelig sørge for at tjekke dem fysisk og Psykisk først inden man gør det.
    Men mange af dem der adoptere grækere er folk der ikke må adoptere en dansk internat hund og tit på et latterligt grundlag. Jeg blev afvist på et dansk internat, jeg arbjede derude og havde været der over 1 år, jeg havde passet hunden derude og den var blevet knyttet til mig men jeg havde i følge deres regler 10 m2 for lidt så derfor var jeg ikke egnet... Det synes jeg er noget totalt fis og jeg ved at mange andre er afvist på samme grundlag. og derfor har de så kontaktet GH.

    Jeg har selv en Græker og hun har/haft store psykiske problemer og jeg har faktisk trænet hos kisser c med hende i over 1 år og hvis i så hvordan hun var første gang i hun var med til træning ville i have været chokerede, hun er blevet langt bedre men har stadig en del problemer i dag og det er en af grundene til jeg ikke selv skal have en Græker igen, men jeg skal så heller ikke have en internats hund, det bliver en stamtavle hund til mig fremover, jeg vil vide hvad det er jeg køber og hvor den kommer fra og ikke bare håbe på det bedste.

    Jeg kan som i kan høre se tingene fra begge sider, jeg vil ikke svine nogen til her men jeg ved i hvert fald hvad det er jeg støtte i dag.


  • #53   13. jul 2008 I må lige bære over med alle mine stave fejl det gik lidt stærkt!!!!

  • #54   13. jul 2008 hehe læste lige ,at vi nu også er ved at danne en forening for at hjælpe og adoptere spanske hunde... det er da godt hunde ikke kender ordet racist......

    jeg mener også vi skal have lov at støtte, hjælpe og adoptere hunde fra, de foreninger og internater vi har lyst til, vi kan alligevel ikke redde hele verden, så hvorfor ikke hjælpe det vi føler for... det at vi alle er forskellige, gør også der er nogen til at hjælpe alle


  • #55   13. jul 2008 Amanda: "Fjerner vi deres hunde, er der jo plads til de får flere igen" Prøv at læs de to indlæg hvor jeg nævner biologisk tomrum samt ABC program. Det er jo netop et kontrolleret program der gør at der ikke opstår et biologisk tomrum.

    Og Nadja - synes det er trist at du har haft så store problemer med din hund, men ja, nogen af dem har mange lig i lasten. De sidste plejehund jeg havde var nu heldigvis en sød og velfungerende hund.

    Og Ina - jeg er rørende enig. Hvorfor kan folk ikke få lov til at hjælpe hvor de vil. Så længe man gør noget og ikke ser stiltiende til.


  • #56   13. jul 2008 Hvorfor har folk, der kritiserer andre for at adoptere en græker istedet for at få en dansk internathund, ikke selv en internathund fra DK?

  • #57   13. jul 2008 Siri jeg har også været plejemor og formidler for GH... og det var jeg i 2 år... Stoppede for omkring 1 år siden.

  • #58   14. jul 2008 Jeg var også helt enig med trådopretter indtil jeg fik forklaret (flere gange endda) at man ikke afliver raske hunde i grækenland. Det gør vi "heldigvis" herhjemme samtidig med at flere internater ikke sælger til ejere der bor i lejlighed (hvilket er noget gedigent fis), så der kan sådan set godt være plads til de græske individer der kan resocialiseres. Selv vil jeg aldrig eje andet end hunde med tavle, men jeg kan godt respektere grækerne som et alternativ hvis man som ejer har overskud til det.

  • #59   14. jul 2008 Jeg har både dansk internathund og en græsk hund. Kan ærligt talt ikke forstå hvorfor nogle mennesker er så meget imod, at der kommer 2-300 græske hunde til DK om året.
    I min verden har de græske hunde mere brug for hjælp end de danske internathunde. I Grækenland afliver man ikke bare dyr. De må leve videre på trods af sygdomme, mishandling osv. På gaden risikerer de at blive forgiftet, mishandlet eller kørt ned. Og på de græske internater er der sjældent hænder nok til alle hundene.
    I Danmark får de foder, rent vand og socialisering med mennesker og andre hunde, og skulle det endelig gå så galt, at de skal aflives, er det stadig en bedre skæbne end de kunne have haft i andre lande.


  • #60   12. jul 2009 hej... ved godt at det er længe siden at der sidste blev skrevet i denne tråd, men vil nu alligevel skrive et indslag, med mine tanker og erfaringer...
    jeg har adopteret den skønneste gadehund fra grækenland, og har ikke fortrudt på noget tidspunkt... og ville helt sikkert gøre det igen en dag!
    jeg har osse før det været frivillig på internat herhjemme, og jeg syntes ikke at de generelt var seriøse, der var ikke fokus på den enkelte hund, og hva den indebar, og der var ikke kontakt imellem dem som gik med hundene og passede dem, også dem på kontoret som formidlede dem.. ku ikke se at der var fokus på hunden som helhed og hvem den sku ha som familie..
    og sådan syntes jeg langt fra at det har været hos græske-hunde, de sætter sig ind i hvem man er som person/familie og hva man har at tilbyde hunden, og om man ville ku være et match sammen, hund og ejer..
    jeg kan heller ikke se hvorfor andre, bruger tid på at undre sig over at man er forskellige, og tager sine valgt, der for man føler for...
    i mine øjne er det, det samme som at mene, at man ikke syntes at der skal adopteres børn fra andre lande, da vi skal tænke på de børn som er her i landet, sagt i kort variation...


  • #61   12. jul 2009 Karina

    Nej, det kan overhovedet ikke sammenlignes! Vi har ikke internater der bugner med uønskede børn herhjemme.


  • #62   12. jul 2009 tankegangen med forsømte indenlands og udenlands, og hva ens hjerte brænder for...

  • #63   12. jul 2009 men osse tænkt på en anden måde for at forholde sig til det emnet handler om, så hvis man skal se på om det er dårligt at hente forsømte hunde hjem fra udlandet i stedet for at ta dem her hjemme, så skal man jo ligesom generalt for alle hunde, sørge for at koncentrer sig om alle hunde herhjemme først.. også lade vær med at hente hunde i udland uanset grund, uanset race el blanding, mener at det så er forkert at hente nogen som helst hunde/dyr til dk, så må man nøjes/vælge nogen som er født og bosat i dk, hvis man har den tankegang...
    men personligt, kan jeg ikke tænke sådan...!
    jeg vil heller ikke blande mig i om folk vil støtte det ene el andet, og hva man føler for og vælger, om det er med el uden stamtatavler, blandinger el forømte og forladte hunde...
    det er jo godt at vi er så forskellige, og har forskellige holdninger til hva vi vil støtte og gøre...
    bare man gør det i go mening, vil hjælpe og behandler dyrene godt.... det er jo det som det handler om.. ikke om hvor dyret stammer fra...


  • #64   12. jul 2009 at man sætter sig ind i det man vælger at gøre, det var osse det jeg mente, det er jo væsenligt vigtigt uanset hvad..

Kommentér på:
Græske gadehunde

Annonce