{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
746 visninger | Oprettet:

Knurre af andre hunde {{forumTopicSubject}}

Hejsa.. Jeg har købt en lille hvalp som er en Amstaff / Ambull.. Den knurre af alle andre hunde den ser "Både hun og han".. Har hellere ikk rigtig lyst til at lege med dem , så han vil hellere lege med os.. Er det noget som ændre sig i løbet af tiden , og så bare blive ved med at lade ham lege med andre hunde , så han kan se de ikke rigtig gør noget : ).. Ved godt det kun er en hvalp , men ville høre om andre havde haft samme oplevelse og det måske gik væk af sig selv , eller hvordan ? ... smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Knurre af andre hunde
  • #1   19. aug 2008 Lyder som om den er usikker... Og ja det kan socialisering ændre på...

  • #2   19. aug 2008 Hov -og så ville jeg i første omgang lade den møde 1 rolig og voksen hund af gangen. Ikke 5 på engang og hvalpe der leger voldsomt.

  • #3   19. aug 2008 vil tro han er lidt usikker ...lad ham møde dem på sine præmisser.ik pres ham lad ham evt gemme sig bag jer og lad ham selv komme frem mens i evt taler med den andens hunds ejer .
    lad være med at sig nej og stop osv når den gør og skaber sig og gemmer sig .det gør bare det hele værre og fremmer den uønsket adfærd da den blir bekræftet deri.
    men vær rolig og afslappet så den finde ud af det her er ok.


  • #4   19. aug 2008 Avs. det lyder som en usikker lille hvalp. Lad ham kun lege med en hund ad gangen indtil han er mere sikker- og i trygge omgivelser. Der skal mere til end det, men det ku være en start

  • #5   19. aug 2008 tror at det er RIGTIG vigtigt at i får ham socialiseret på en god måde.. en hund af den race, skal socialiseres meget fra helt små, hvis der skal være et håb for at den kan med andre når den bliver stor

  • #6   19. aug 2008 Så jeg skal simpelthen selv lade ham finde ud af at hunde ikke gør noget forkert såvel som han kan lide mennesker?? .. Så han skal være alene med en stor hund "Som ikke er vild" og så selv lade ham komme til den uden sådan rigtig og virke pressende eller noget ?

  • #7   19. aug 2008 Jeg er lidt nysgerrig: hvad for en slags sted er han fra? Hvor meget gjorde opdrætter ud af socialisering osv?

  • #8   19. aug 2008 Danny -du skal ikke efterlade ham alene med en stor hund nej. Du skal bare nøjes med at lade ham lege med EN rolig (og voksen) hund af gangen. Det er muligt en mindre hund vil virke mindre farlig men det må du prøve dig lidt frem med.
    Du ska jo gerne selv være til stede


  • #9   19. aug 2008 hvi du kan finde en lidt ældre hund, som ikke er så vildt intr i ham så er det ret godt til at starte med, så bare slip dem og lad dem selv finde ud af det, ikke pyldre om ham, men lad ham gemme sig bag jer.. den anden hund vil højstsandsynligt gå rundt og snuse lidt, det vil han til sidt ikke kunne stå for, og han vil begynde at efterligne den anden hund.. på den måde kan han se at andre hunde ikke er farlige

  • #10   19. aug 2008 En amstaff/ambull bruger tit stemmen mere end andre hunderacer/blandinger. Er du sikker på at den knurrer???

    Men find andre hvalpe+ venlige voksne hunde, og lad den lege med dem. Foreløbig kan du tage det med sindsro- den skal nok lære det.

    Men som sagt, så er det tit en "snakkende" hund, så det kan lyde vildt drabeligt indimellem, selv om det kun er leg og pjat.


  • #11   19. aug 2008 ja det er elt rigtigt annika.. man skal også være forberedt på at de lyder ret drabelige når de leger, men det betyder ikke de er ved at æde hinanden

  • #12   19. aug 2008 Michelle: hehe , ja det er jeg jo klar over smiley , lukker da ikke bare de 2 ind i et rum og tror det hele bare ordner sig selv:)

    Annika: Ja , jeg er helt overbevist .. den står bare helt stille og kigger lige med små øjne på den og så ellers bare knurre.. og hvis den kommer for tæt på , knurre den og løber over bag mig :P..

    Den er fra Vejle , langt ude på landet.. Ja de har virkelig opdraget på dem "Sagde hun" , men da vi kom skulle vi ikke røre moren før den havde set os an osv og den kunne bestemt ikke med andre hunde.. Ved ikk helt om det måske kunne være derfra ?



  • #13   19. aug 2008 Danny -åååh for pokker. Hvorfor i alverden købte i så hunden? Dårligt temperament er arveligt. Hvis ikke gennem generne, så fordi det er moren der har præget hvalpen i de første 8 vigtige uger...

  • #14   19. aug 2008 Michelle: Jamen , moren var bestemt ikke nogen dårlig hund .. Den passer bare ekstra på.. De havde haft avlet hunde før , og virkede utrolig professionelt , og jeg ville netop ikke bare ha en hund for at få en hund og specielt ikke af denne race , da jeg ved hva det kan føre til.. Derfor valgte jeg hende her som havde sat denne annonce ud.. : /

    Men jeg håber det kommer til at gå , har utrolig mange venner med samme race , som virkelig er stille og rolige hunde.. Så den må jo ku socalisere sig gennem nogle af dem..


  • #15   19. aug 2008 og jeg ville netop ikke bare ha en hund for at få en hund og specielt ikke af denne race , da jeg ved hva det kan føre til.. Derfor valgte jeg hende her som havde sat denne annonce ud.. : /


    Hvad gjorde denne opdrætter præcis så god ? hvilket egenskaber hos forældredyrene tiltrak dig?


  • #16   19. aug 2008 Det lyder for mig meget useriøst. En serøs opdrætter laver ikke samme kombination flere gange bare fordi de selv har han og tæve.

    Dertil kommer at amstaff IKKE skal være reserveret. Tværtimod. Så moren har et meget atypisk temperament for racen.

    Ja det er ikke for at rakke jeres hvalp ned, for den er sikkert sød og alt muligt. Men i kan godt påregne MEGET arbejde for at få den til at fungere. For den har altså odds imod sig.
    Det skal ikke forståes som at jeg ikke mener den kan blive en god hund. Men arbejdet er langt større, og i skal forvete at nogen af morens karaktertræk kan være nedarvet til hvalpen... og de kan ikke sådan lige ændres...


  • #18   19. aug 2008 Dausíe: Har haft hunden i 3 dage..

    Michelle: Første kuld / kul , de lavede var rene Amstaff.. og så ville de prøve med Bulldog da det skulle være en go race blanding.. Men ja , da vi var dernede knurrede moren meget af dem hver gang de ville noget osv.. Der var f.eks ingen problemer dernede med de andre hunde den legede med , og moren vaskede den osv.. *:/


  • #19   19. aug 2008 Danny -ja nu kendte hunden jo altså osse de hunde der var dernede... så der skulle ikke gerne være problemer.

    At blande muskelhunderacer er generelt altid en dårlig idé. For de fleste mennesker er de en udfording i sig selv, helt uden at være blandet med noget.

    Og igen -hvis moren var amstaff så skulle hun dælme ikke være reserveret...


  • #20   19. aug 2008 Mark blom: Hej mark , utroligt lige og se en besked frra dig smiley .. Men ja , hun gjorde jo ikke rigtig noget , andet end at hun virkede til at ha styr på det , og at hundene var godt opraget til at kunne komme afsted..

    Chine: Det er nede ved noget der hedder Bøgeagervej , der var os en masse heste "som de havde"


  • #21   19. aug 2008 Stedet ? Hva' mener du ?

  • #22   19. aug 2008 Danny -små hvalpe er jo ikke opdraget. De er små tumlinger der gerne må have hilst på børn og andre hunde, evt have prøvet at køre bil og have halsbånd/snor på... Det er ikke opdrgalese men socialisering og miljøtræning og det lyder det ikke til at din hund har fået masser af (eller osse har moren haft ret dårlig indflydelse grundet hendes temperament)

    Er de vokset op inde i huset eller ude (eller i lade/stald). Hvor mange hunde havde de, og hvordan var deres voksne hunde. Er far og mor tjekket for arvelige sygdomme osv?

    Det er jo nok nærmere den slags der afgør om et opdræt er seriøst, end hvorvodt de påstår at have opdraget hvalpene


  • #23   19. aug 2008 http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=56210592 <-- Her er annoncen fra hvor jeg købte min hund.. Som i kan se er der lagt nye billeder ind af resten af hvalpene , så lige der osse var et billede hvor Lou var på smiley ..

    Men det var på en gård , hvor der var en indhegning , og de sov så kun indenfor og legede meget med sin mor om dagen osv.. Så det virkede jo til at den var socaliseret med mange hunde omkring sig.. Men efter ankomsten herhjem har den ikke kunne lide at se bare en ny hund : /..


  • #24   19. aug 2008 Det havde jeg faktisk os tænkt på at gøre.. Men det er så bare ikke med i prisen :).. Det skal man selv sørge for.. hehe.. Ej , jeg vil komme med løbende opdateringer til hvordan det går med lille Lou smiley

    Mange tak , for den søde hjælp og vejledning indtil videre smiley


  • #25   19. aug 2008 Tja, denne udtalelse fra sælger gør i hvert fald at eg ville springe fra: "det er helt bevidst vi har bladet de to racer, idet vi har indtryk af at denne blanding er eftertragtet.
    smilll"

    At blande fordi den er eftertragtet = penge i kassen er altså ikke god stil. Havde de ønsket nogt bestemt med blandingen i form af egenskaber osv kunne jeg bedre acceptere det (omend jeg mener muskelhunde generelt ikke bør blandes)

    Af positivt er jo at de får deres 3 gange ormekur, et godt foder osv.

    Af negativt -intet beskrevet om forældredyrene, ingen HD-resultater osv...


  • #26   19. aug 2008 Ive got it all: Jepper

Kommentér på:
Knurre af andre hunde

Annonce