{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  aktivering når alene hjemme
  • #1   25. sep 2008 Gør ingen ting...
    Mindst mulig aktivitet når hunden er alene hjeme.. her skal den bare ligge og sove


  • #2   25. sep 2008 Ja her finder Tyson selv ud at aktivere sig. Det vil sige .. poser med mel, diverse bøtter, tomater, skraldespande, strikketøj + strikkepinde, chipsposer det sig være tomme som fyldte, sutsko, reklamer ... ja som du ser ... listen er lang. Du skal bare ha´ i mente at ... det tager omk. 2 timer at rydde op når man kommer hjem *GG*

  • #3   25. sep 2008 Han kan så godt være alene hjemme ... der er bare een gylden regel .... hundegården skal undersøges grundigt, han skal være i ro / hvile når vi går fra ham = ligger og sover ... altså pulsen helt nede i nul / ingen stress / ingen forventninger om, hvad der skal ske ... så kan han være alene hjemme i 6 timer. Og det ser for os ikke ud til han har rørt sig fra vi gik til vi kom hjem.

  • #4   25. sep 2008 ja hunden skal have så lidt plads så mulig og så lidt at lege med så mulig. vi plejer bare at sprede lidt godbider rundt på gulvet og går først når hun ligger i sin kurv. og der ligger hun også når vi kommer hjem. og hun er kun i bryggerset

  • #5   25. sep 2008 Balto får sin aktiveringsbold når vi går hjemmefra. Så spiser han lidt guffer og lægger sig til at sove. Han har hele lejligheden at være i. (det er kun en 2-værelses på 56 km2) og han laver aldrig ulykker. Men når vi får noget større, får han mindre plads at tumle på.

  • #6   25. sep 2008 Har han fortalt dig at han begynder at kede sig ? *GG*


    Ej, du skal nok sørge for at han bliver tilstrækkelig mentalt stimuleret når han ikke er alene, så han kan bruge tiden alene til at hvile sig i. Det er jo en temmelig aktivitetskrævende race, som også er meget selvstændig. Ergo finder den selv på noget, hvis du ikke sørger for at aktivere den, når du er der.


  • #7   25. sep 2008 Her bliver ikke aktiveret. Når han er alene vil jeg gerne have at han slapper af/sover.

    Han har nogen få tyggeting (tørrede sener e.l.), men det er osse det. Og han rører dem ikke før jeg kommer hjem alligevel.


  • #8   26. sep 2008 nej vimse røre heller ikke noget af sin mad, men når vi så kommer hjem spiser hun hele bøtten.

Kommentér på:
aktivering når alene hjemme

Annonce