{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.380 visninger | Oprettet:

Aggresiv adfærd hjælp! {{forumTopicSubject}}

Har lige været ved dyrlægen med min pomeranian.

Jeg spurgte dyrlægen hvorfor hun bed meget og knurrede..

Han sagde hun har aggresiv adfærd smiley selv ikke han kunne stikke fingerne ned for at kæle for hende.

Jeg har i 5 uger forsøgt at få hende til at stoppe med at bide men hun bliver ved. og er begyndt rigtig meget at knurre ad mig og andre. Jeg gør alt for hun bliver aktiveret. Hun ødelægger planter, karme, ledninger, tapet osv. Til trods for vi har gået i en time, leget i flere timer, leget med andre hunde osv..

Et konsekvent nej eller AH hjælper heller ikke på hende..

Jeg har talt med opdrætter som bare tilbød mig en ny hund smiley og så ville han tage sig af emma ..

Jeg kan da ikke undvære emma..
er der ikke noget man kan gøre?

Hvad ville i have gjort?
synes bare ikke man kan "bytte" sin hund smiley
selvom opdrætteren siger det ville være det bedste.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Aggresiv adfærd hjælp!
  • #1   10. okt 2008 Det er nærmest umuligt at hjælpe når man ikke har set hunden. Men tror altså det er tvivlsomt at det er agressivitet så tidligt. Få fat på en adfærdsbehandler der kan hjælpe dig. Det at den ødelægger ting er altså bare hvalpadfærd og har INTET med at være agressiv at gøre

  • #2   10. okt 2008 Uden at kende hverken dig eller hunden....

    Nogle gange passer man bare ikke sammen.. Kemien er forkert og man kommunikerer dårligt.
    Med den erfaring jeg har med min tervueren ( som jeg fik 2½ år gammel) vil jeg sige at det kan være bedst for alle parter at levere hunden tilbage... Hurtigt

    Et alternativ for dig kan være at få en adfærdsbehandler på besøg..
    Jeg synes det lyder for alvorligt til at vi kan "fjernbehandle" her fra HG

    Se evt her.

    www.etologiskinstitut.dk


  • #3   10. okt 2008 Okay..
    Men dyrlægen mente også bare at det var det med at snappe ud efter folk og knurre..



  • #4   10. okt 2008 Ja, få noget hjælp - af en KOMPETENT person (dyræger er ikke altid så stærke på det punkt)..

    Start til hundetræning, så i kan få et godt samarbejde, og kontakt en god adfærdsbehandler, det kan lede jer på rette vej.


  • #5   10. okt 2008 Har haft hende i 5 uger nu. Så på en måde synes jeg også bare det er synd for emma.

    Og hvad nu hvis den nye hund er lige sådan?


  • #6   10. okt 2008 Anette A ..
    Det var en god ide

    men hun er så svær at få til at lystre. f.eks når hun bider i en ledning, siger jeg AH og hun fjerner sig. 1 min efter er hun der igen. Jeg går så hen for at fjerne ledningen eller hende og så bider hun og knurrer..


  • #7   10. okt 2008 Hvis du kender en med rigtig meget hundeerfaring.. ( du kan evt kontakte en dch konsulent ) så bed vedkommende om at tage med ud og se på hvalp sammen med dig.. Han vil være meget mere kritisk end du fordi det ikke er ham der har forelsket sig i en bestemt hvalp og han vil også være i stand til at gennemskue skjulte fejl... Hvis der tændes nogle advarselslamper, så vælg en anden hvalp eller måske helt anden kennel.

    Men snak da med en konsulent om Emma først..
    Dyrlæger ved sjældent ret meget om adfærd


  • #8   10. okt 2008 "Jeg har i 5 uger forsøgt at få hende til at stoppe med at bide men hun bliver ved."

    Helt præcist HVAD har du gjort for at få hende til at stoppe ?

    Jeg synes det lyder lidt underligt det her, og jeg kan overhovedet ikke få det til at passe sammen med det, der står i hendes profil.

    Derfor kunne jeg godt få en lille mistanke om, at I har fået "gode" råd om lige at "tage fat" i hende. Gør man det, er man godt på vej til at få en "aggressiv" (læs: bange) hvalp.



  • #9   10. okt 2008 Jeg kan simpelthen ikke forstå hvis en rask hvalp er aggresiv? Måske er der gået noget galt i de 5 uger du har haft hende? umiddelbart tror jeg ikke det vil være en god løsning bare at få en ny hvalp.

    Men som de andre skriver, lyder det som et rimeligt stort problem, spm man ikke kan vejlede i uden at have set hunden. Så jeg syntes en adfærdsbehandler er det eneste rigtige svar..


  • #10   10. okt 2008 Umiddelbart lyder det "bare" som en legelysten hvalp, som i ikke ved hvordan i skal håndtere..
    Hvalpe bider i ledninger, hvis de kan komme til det, og de reagerer først på et nej, når det er ordentlig indlært.
    Den bider og knurrer, fordi det gjorde den også, da den legede med sine søskende - den skal først lære, at i bestemmer, hvornår der skal leges...

    Derfor - skynd jer at komme ud til træning/få noget hjælp, så i kan håndtere hunden rigtigt.... Og der ikke opstår flere konflikt-situationer, de bliver sværere at rette op på jo ældre hunden er.


  • #11   10. okt 2008 Må jeg forresten spørge hvem din dyrlæge er? Du må gerne skrive det i en PB.

  • #13   10. okt 2008 Undskyld men det er en hvalp du har (og en meget mærkelig dyrlæge). Hvalpe bider, knurre osv, det er HELT normalt.
    Self skal de lære ikke at bide, men der er altså intet unormalt i at hun gør det.

    Og self hjælpe nej/ah ah ikke så længe hunden ikke har lært denne kommandor (og sådan en kommando sidder næppe 100% i skabe før hunden er 5-6 mdr)


  • #14   10. okt 2008 Jeg tror måske at du skal få den nye hund og prøve hvis den så også er aggresiv må du simphelhen spørge om du må få pengene tilbage.. Altså hvis du ikke kan få Emma til ikke at være aggresiv mer må du jo gøre et eller andet bare et lille forslag.

  • #15   10. okt 2008 Ja det er faktisk Normalt de skal bare lære at de ikke må sådan noget men hvis hun virkelig er så slem som du får hende til at lyde må i jo få den nye hund eller gøre et eller andet med hendes Adfærd

  • #16   10. okt 2008 Jeg vil også råde jer til at få en adfærdsbehandler ud at se på hende og jeres omgang med hende.

    Umiddelbart lyder det også til, at hun får alt for meget motion og aktivering, hvilket kan gøre hende stresset, overstimuleret og overtræt. Jeg mener f.eks. ikke at en 13 ugers hvalp bør aktiveres mere end 3 gange om dagen i 10-25 minutter.

    De fleste hvalpe knurrer og bider og det kan tage lang tid inden bideriet holder op. Er I kommet forkert ind på hinanden og håndterer I Emma forkert, så kan I også, uden at vide det fremprovokere den aggressive adfærd, her kan en adfærdsbehandler hjælpe jer med at komme på ret køl igen. Min hvalp, Lia, er en blødere hund end min første hund var og vi kom helt forkert ind på hinanden, fordi jeg tog for meget hensyn til hende og hendes usikkerhed. Det resulterede i at hun blev mere og mere aggressiv og utryg i løbet af de første to uger vi havde hende. Jeg fik så en snak med opdrætter, der garanterede for at Lia kunne tage noget tryk og at jeg sagtens kunne og faktisk skulle håndtere hende, som jeg havde håndteret min første hund og at vi så ellers skulle tage pause med træning, socialisering og alt hvad der ellers kunne stresse hende indtil vi havde fundet ud af hvor vi havde hinanden.

    Jeg ændrede så adfærd så snart jeg havde lagt røret på og kunne med det samme mærke en forandring i Lia også. 3 dage efter det var det stort set slut med hendes knurren og snappen, så så lidt skulle der til for vores vedkommende.


  • #17   10. okt 2008 Malene H: "Jeg tror måske at du skal få den nye hund og prøve hvis den så også er aggresiv må du simphelhen spørge om du må få pengene tilbage"
    Du får det til at lyde som et stykke tøj, hvis det ikke passer en, bytter man det da bare?? Det er et levende væsen vi taler om. Og en normal hvalp, vil ikke være aggresiv, med mindre der er noget helt galt!!


Kommentér på:
Aggresiv adfærd hjælp!

Annonce