{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.583 visninger | Oprettet:

Hvorfor vil du købe sådan en hund????? {{forumTopicSubject}}

Ja vi skulle lige ned og handle og finde ting til den nye lille Izzy så hun var jo med da jeg skulle se om der var en sele der passede.

Så ventede vi uden for en nette på tovet i Dianalund for at hun også kan møde mennesker og sådan. Så var der en der stoppede og sagde "Nååååh! Hvor ser den sød ud. Hvad er det for en lille en?" Så sagde jeg at hun var en amrekansk bulldog. I skulle have set hende i hoved!! Og så sagde hun " Hvordan tør du dog købe sådan en hund!?!?!?! De er jo farlige som voksen!" Så prøvede jeg at forklare hende at det komme an på hvordan man opdrager den. Hun sagde bare ja ja, men at den da var sød som lille!

Hvad er da det for noget at sige???? Kræet er kun 8 uger og super glad for mennesker! Jo flere der vil snakke jo bedre synes hun det er!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvorfor vil du købe sådan en hund?????
  • #1   8. nov 2008 Get use to it!!

  • #3   8. nov 2008 jeg´har også lige købt en blanding mellem am og engelsk bull,,,jeg ville bare have sagt nej nej dte er en muskel hund ikke en kamphund,,de er ikke farlige hvis de bliver ordentligt socialiseret...og ellers ja så bliver det ikke første gang du hører det

  • #4   8. nov 2008 Jeg får sikkert hug nu... men jeg må indrømme at jeg også nogen gange tænker, hvorfor valget faldt lige på den enkelte hund.. det behøver ikke være muskelhunde vi snakker om, men meget genelrelt.. hvis man bor midt i byen og ikke kan give sin hund andet end gåture i byen, hvorfor så ikke vælge en hund der kan "nøjes" med det end at man ender med en totalt umulig en der slæber ejeren rundt ved næsen.. men det har jo ikke noget med dig og din hund at gøre. du vil nok møde masser af fordomme om dem, så det må du nok lære at leve med smiley

  • #5   8. nov 2008 hun har jo ret...
    mere er der ikke at sige til det. men det har du også.. men kan godt forstå folk får mere og mere antipati over for de hunde


  • #6   8. nov 2008 Jah jeg viste skam godt folk ikke tog vildt godt i mod racen, men når hun kun er 8 uger?

    Men jeg omtaler hende heller aldrig som en muskelhund, men som ambull!


  • #7   8. nov 2008 du skal ikke regne med det er sidste gang du hører det smiley

  • #8   8. nov 2008 Jeg fik da ogs sådan noget at vide da Luna var 8 uger???

  • #9   8. nov 2008 Ja, problemmet er bare hvordan socialiser men en hund, som andre ikke gider at ha noget med at gøre, folk er jo bange for at der skal ske deres hund noget - så det bliver jo lidt sværet at socialisere den rigtigt..

    Min hund skal eller får ikke lov til at hilse på de omtale hunde.. ikke om jeg vil udsætte min hund...


  • #10   8. nov 2008 Ja der er mange af dem der har fået forkert opdragelse, men det er der jo også mange "almindelige" hunde der har! Hvorfor bliver der ikke hakket på dem? Er det fordi at mænd der mangler potens anskaffer sig dem som potensforlængerer uden viden om racen?

  • #11   8. nov 2008 tja men selv om hun kun er 8 uger nu og er sød, så ved du jo faktisk heller ikke hvordan hun udvikler sig, det ved du første rigtig om 2 år.. men held og lykke og håber du gør hende damen til skamme.. hvad vil du træne med den??

  • #12   8. nov 2008 Som Carina siger det er sikkert ikke sidste gang du hører det..
    Jeg er selv ejer af en blanding hvor der er amstaff i og det kan jeg bestemt ikke lyve mig fra (bare folk ser hendes ansigt og brede er nok) og når folk spørger om hvad det er for en plejer jeg at sige " det er en labradorblanding".. og så kigger folk lidt.. Så kommer den næste kommentar " jamen den er jo meget bred...." Ja men det må den have efter sin far.. og så gider folk ikke diskutere *GG*
    Såå sådan klares den.. altså til tider.. gg...


  • #13   8. nov 2008 Det sku en sød hund du har smiley
    Men riiiigtig mange mennesker kan ikk lide dem smiley


  • #14   8. nov 2008 nannepigen ej det var da det dummeste spørgsmål... fordi en lab forekspel ikke angriber på samme måde som disse hunde gør, og fordi når de angriber går den anden hund virkelig i stykker.. derfor høre man mere om det og er mere bange for det..
    jeg har det som babette jeg vil heller ikke udstætte min hund for det, det er ikke mit ansvar at andre kan sosialicer deres hunde.. men små hvalp er iorden dem snakker vi gerne med


  • #15   8. nov 2008 Fordi at lige nu er det muskelhundene der er meget i medierne .. Det har skam også været fx schæfer, dobermann (Staves?) osv.

    Altså jeg købte ik min amstaff fordi jeg elsker at gå til hundetræf, hvis jeg gjorde det havde jeg ikke valgt den race, jeg ved godt at min sikkert ikke vil kunne med andre hunde senere, men det vidste jeg jo inden jeg købte hende. Og jeg synes ikke det bliver en dårlig hund af at den ikke kan med andre hunde, men selvfølgelig er det da bare et plus hvis ens hund kan med andre hunde. smiley
    Men jeg går så heller ikke vildt meget op i at hun skal være sammen med andre hunde, for hun behøver ikke at have 100 legekammerater når hun bliver ældre. Hun har ca 4 nu og det synes jeg er fint ..


  • #16   8. nov 2008 Uanset hvad ejerne kalder deres muskelhunde om det er amstaff, bulldog osv er og bliver det en muskelhund og uanset hvor godt de er opdraget så har de bare en kortere "lunte" end mange andre racer.

    Jeg bryder mig ikke selv om muskelhunde eller rottweilere fordi jeg slet ikke stoler på dem og ingen af mine hunde får lov til at hilse på disse racer!!

    Dem der anskaffer sig disse racer ved jo at der er mange fordomme omkring dem og derfor må man også regne med at mange folk tager afstand fra dem. Disse fordomme er jo ikke opstået uden grund da mange af disse racer har rigtig mange skambidte både mennesker og andre hunde/dyr på samvittigheden. Jeg ved at alle racer kan finde på at bide, men som regel er det måske et enkelt bid hvorimod muskelhunde ofte bliver ved og ved at angribe og bide.

    Jo jeg forstår godt folk har fordomme og jeg fatter ikke at disse racer er så udbredte som de er!!!!


  • #17   8. nov 2008 Iben K: Ja det er rigtig, men hvis man holder fast i det og vænner dem til "almindelige ting" og lære dem at fremmede ikke er farlige mm så bliver det jo som reglen ved med at være det.
    Primær skal hun "bare" være familiehund. Vi skal starte hvalpe træning når jeg har fundet en træner der gerne vil have dem på holdet. Og ellers skal hun bare med på en masse turer til storbyen, skoven og havet smiley


  • #18   8. nov 2008 Hvordan er en ambull egentlig overfor mennesker?
    Elsker de bare alle ?


  • #19   8. nov 2008 .. eller?

  • #20   8. nov 2008 Ved godt de gør mere skade hvis "uheldet" er ude, men jeg forstår bare ikke folk siger sådan om en hvalp. Hvis man skal være noget over for den så vær da neutral til man kan se hvordan den bliver.

  • #21   8. nov 2008 Carina: De kan godt være resaveret over for fremmede hunde og mennesker og det anbefaldes derfor at de i en tidlig alder komme ud blandt mennesker og andre dyr!

  • #22   8. nov 2008 Okay smiley

  • #23   8. nov 2008 nanne kender dem skam godt og selv om du har lavet verdens beste sosalicering med hunden, kan den vende 180 g når den bliver 2 og der er intet du kan gøre.. det er det der ligger i generne på dem.. men ud fra forældrenes mental beskrivelse kan du danne dig et meget godt indtryk af hvad der burte ligge i hunden.. min veninde har en dogo som hun træner til rednings hund. og hun træner sammen med en som har en ambull som er uddannet redningshund..

  • #24   8. nov 2008 Ja, sådan tænkte jeg ogs i starten, men nu vælger jeg bare at ignorere hvad folk siger. Så længe jeg synes det er en god hund, er jeg total ligeglad med andres meninger.. De kan tro og tænke hvad de vil.
    Men et eller andet sted forstår jeg ogs godt folk er bange for dem, når man hører en masse l*** om dem i medierne osv. Men det må vi jo bare acceptere..


  • #25   8. nov 2008 så synes du skulle overveje at bruge den til noget fornuftig, de elsker det og er ret gode

  • #26   8. nov 2008 Carina jeg forstår ikke din kommentar Citat: når man hører en masse l*** om dem i medierne osv. Men det må vi jo bare acceptere..

    Jeg kan ikke se det er l*** som du skriver men derimod sandfærdige beretninger. Som jeg læser dit indlæg lyder det som om det er noget der bare bliver fundet på??? Hvornår har nogen læst om at f.eks. en springer spaniel eller labrador har dræbt eller bidt det halve af ansigtet væk på et barn? Jeg kan ikke erindre nogen episoder derimod er der masser af tilfælde med muskelhunde og rottweilere.

    Mange mennesker tror fejlagtigt at det kun er et spørgsmål om den rette opdragelse, men det har sandelig også utrolig meget at gøre med de gener der ligger i hunden, dem kan man nemlig ikke opdrage sig ud af!



  • #27   8. nov 2008 tina ja det har jeg også lagt mærke til.. at de historier bliver ofte affærdiget som løgne som hundene aldrig kunne finde på at gøre sådan noget .. men det er jo det, at det kan de og det gør de. og ja der er selvf andre race som også har gjordt det nogle gange. men det er altså mere undtagelsen end reglen.. og jo der har været histoier med lab der har aflivet nogle børn.. men de bliver også se nærmest som børnes private legetøj uden batterier... og bliver ellers ikke brugt...

  • #28   8. nov 2008 Nu har vi en rotte blanding og han har aldrig skambidt nogen, hverken hunde, børn el. Han har aldrig vist tegn til at ville bid nogen over hovedet.. Men han får så heller ikke lov at lege med børn uden at det er under opsyn af enten mig eller min mand.

    Han er heller ikke køns agrasiv og kan stort set med alle slags hunde (Er lidt usikker på schæfer efter div overfald osv.).. Vi har socaliser (staves) ham så godt som mulig siden hvalp.. Og har i dag den skønneste hund.. Men holder altid øje med ham når han leger med andre hunde, da man aldrig ved om tingene kan udvikle sig pga div ting... Da jeg ved hvad han indholder af racer og hvor stor skade han kunne lave, hvis tingene gik galt...

    Har også tit oplevet at folk ikke ville hilse på ham eller lade deres hunde lege med ham netop pga hans blanding. Men det tager jeg med og viste det allerede den gang vi fik ham.


  • #29   8. nov 2008 hmm,,så vidt jeg ved er en ambull bestemt slet ikek som en amstaff??eller har jeg taget helt fejl??inogen af jer skriver at en buldogg bla bla,,en fransk er også en bulldog og en engelsk,,så vidt jeg ved angriber de ikke....mht rotten er det vel mere børn end andre hunde den tit går på??

    Hos amstaff har jeg lært mig frem til at de bare er sådan mht det ikke at kunne lide andre hunde(tit af samme køn),,men ambull ikke har det i sig på samme måde???


  • #30   8. nov 2008 Fandt lige dette udmærkede link omkring kamphunde i en anden tråd
    interessandt læsning synes jeg
    (link fjernet)


  • #31   8. nov 2008 Hvorfor har det så stor en betydning hvad andre mener om vores hunde?

    Hvorfor skal andre absolut synes de er såååå søøøøde og såååå dejlige?



  • #32   8. nov 2008 Famøse Famse Janie :
    ja.... godt spørgsmål...


  • #35   8. nov 2008 Det er netop hvad jeg mener..........

    Ingen skal fortælle mig de kan lide alle racer og blandinger.
    Vi har alle vores farvoritter og dem vi ikke bryder os om.

    Det er ok at snakke om alt andet vi ikke kan lide, men ved hunde skal vi sandelig holde kæft for vi kan støde ejer.

    Ærligt, jeg er faktisk ligeglad med hvor mange jeg støder ved at have min mening. Og jeg har samme ret til at udtrykke den som alle andre i de situationer jeg selv vælger og jeg kunne ikke drømme om at flippe ud på andre over deres mening over mine hunde. Jeg har bedste veninder og venner der er meget imod både schæfere, muskelhunde og blandinger. Jeg har det hele. Skal det forhindre dem i at udtrykke deres mening om tingene? Skal de elske mine fordi det er mine? Gu' skal de ej. Vi er venner fordi vi nyder hinandens selskab ikke grundet hundene. Det eneste jeg forventer er, de respekterer mine hunde i mit hjem. Endnu mindre forventer jeg af fremmede.

    Synes det er så træls og nogle gange nærmest pinligt som folk jamrer over folks meninger om hunde der er absolut ligeglad. De logrer lige så meget med halen om de er elsket eller hadet af andre.


  • #37   8. nov 2008 Famøse :
    Hvor kan jeg godt lide din sætning som lyder som følger :
    "De logrer lige så meget med halen om de er elsket eller hadet af andre."...


  • #38   8. nov 2008 jeg får overvejende positive henvendelser og rigtig mange vil gerne hilse på når jeg går med hundene så verden er ikke så ond :o)


  • #40   8. nov 2008 Vend dig til det og det blir ikk bedre når den blir ældre smiley

  • #42   8. nov 2008 Jeg tuder ikke og har aldrig beklaget mig herinde eller andre steder, at nogen ikke kan lide min hund. Jeg er da fuldstændig ligeglad hvad andre mener om min hund, så længe jeg selv er glad for ham er alt andet lige meget...

    Kan da heller ikke forstå at nogen herinde laver de her tråde, for de må da have vist hvad de gik ind til da de købte sådan en hund... Der er fordomme omkring rigtig mange hunde...

    Det med møde imellem min hund og andre muskelhunde. Jeg har ikke noget imod de leger sammen, så længe at der ikke er tegn til agrasivitet/slogskamp, kan jeg ikke se problemet.. Hvis vi møder en hund uanset race og jeg kan se at den ikke virker venlig, så går jeg helst uden om.


  • #43   8. nov 2008 Siger skam heller ikke at alle skal synes om min hund smiley Jeg holder af hende! Synes hun er sød, dejlig og smuk! Men jeg er lidt choket over at folk kan sige sådan om en hvalp som kommer logrende hend til alle de folk der går forbi.
    Viste godt det kunne være slemt med "grimme kommentar", men troede dog først de kom når hun var lidt størrer. Dog har da været flest søde og rigtig mange vil hen og snakke med hende smiley


  • #44   8. nov 2008 Nannepigen
    Tror mere det er fordi folk tænker "den fortsætter nok ikke med at være en lille sød hvalp, som vil hilse på alle"... Kan godt forstå du synes det er tidlig at du får disse komentar, men du er nok nød til at vænne dig til det... Sådan er det bare når man har en af disse racer, som ikke alle synes om uanset om det er hvalp eller ej.


  • #45   8. nov 2008 Ja jeg var skam også forberedt på det, men det chokker nu stadig smiley

    Har altid været fasineret af disse "farlige muskelhunde" og har altid vist jeg ville have sådan en, en dag uanset hvad folk tænker og tror. Jeg vil gøre mit til at hun bliver en god hund som folk kan snakke med. Om det lykkes må tiden jo så vise, men troen og håbet er der. Og jeg ofre gerne blod, sved og tåre for at nå målet smiley


  • #47   8. nov 2008 Nanne.........Om du ender med en hund der er super glad eller rasenden gal på andre betyder intet. Folk har den indstilling de har uanset hvad du gør. Og har du en super glad hund tør de folk alligevel ikke stole på den. Det ligger for dybt i de fleste.

    Det bedste du kan gøre er at accepterer det.

    Jeg oplever mange positive reaktioner bare ved at holde mine i snor, smile og sige "Jeg forstår godt din reaktion. Der er sandelig også hunde jeg ikke bryder mig om" Ups.........Ikke lige det de forventede, og de falder ned og er mere til at tale med. Og dem der ikke er, ja dem om det. De får stadig et smil og et nik med på vejen :o)


  • #48   8. nov 2008 Lucy: Hvem har dog bild dig ind jeg tuder over det? o_O
    Man må sgu da gerne blive chokeret over at folk siger sådan en om babyhund selv om man viste de kommentar ville komme!


  • #50   8. nov 2008 Lucy: Det er skam ikke et tude indlæg! Jeg keder mig og var choket. SÅ må man måske ikke oprette et emne? Og jo hun synes skam hun var helt sød til hun hørte racen!

  • #51   8. nov 2008 jeg kunne faktisk godt finde på at spørge en hvorfor de valgte lige den race, det er da sjovt at få et indblik i andre mennesker og hvad de vælger ud fra smiley behøver igen ikke kun være den race men også andre racer

  • #53   8. nov 2008 jamen det har jeg også spurgt flere om, ikke nogen med muskelhunde, for dem ser man ikke så ofte der hvor jeg går ihvertfald

  • #55   8. nov 2008 det er super smiley

  • #56   12. nov 2008 Tina: Jeg mener slet ikke at det er noget de bare finde på. Jeg skrev bare l*** fordi jeg snart er træt af at høre om det, selvom jeg prøver at undgå det.. Jeg synes ikke man behøver skrive sådan noget i en masse blade osv., selvfølgelig er det forfærdeligt når en hund bider et menneske, men det ødelægger det bare så meget for os som har de racer..
    Håber du forstår..


Kommentér på:
Hvorfor vil du købe sådan en hund?????

Annonce