{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvordan er reglerne????
  • #1   22. nov 2008 når de er 8 uger kan man godt sælge dem, men jeg ville vente til de er omkring de 12 uger. Så får de lige den sidste tid med søskende, mor osv.

  • #2   22. nov 2008 michelle P : okay, men reglen siger 8 uger, ik? smiley

  • #3   22. nov 2008 Jo. 8 uger. Din veninde tænker nok på killinger som vist skal være 10 uger før de skilles fra moderen

  • #4   22. nov 2008 okay, tak for det folkens ...

  • #5   22. nov 2008 Hvalpe skal være 8 uger og jeg mener de har bedst af at komme væk inden de er 10 uger, da den optimale prægning på den nye "flok" er i perioden 8-12 uger.

  • #6   22. nov 2008 killinger er da 8 uger....

  • #7   23. nov 2008 Vores første hvalp fik vi hjem som 12-ugers og det gør jeg ALDRIG mere!!!!!
    Den var desværre ikke socialiseret ret godt og dét løb var desværre kørt, og uanset hvad vi gjorde, så var den IKKE modtagelig overfor nye ting, mennesker osv OVERHOVEDET!!!!

    HVIS opdrætter mener at halpenen skal blive hos moderen tilde er 10-12 uger hviler der et KÆMPE ansvar og arbejde med den enkelte hvalp på opdræterens skulder, for det er fra 8-12 uger at hvalpen er aller mest åben for nye ting osv.

    Så står den på socialisering, hvor den enkelte hvalp er "på udflugt" med opdrætteren på ene hånd, for hvis hele kuldet bare går og nusser rundt, så sker der ikke en dyt på dén konto.
    Tæven gider dem (højst sandsynligt ikke mere og fjerner sig selv mere og mere fra dem.
    Jeg har hørt mange opdrættere sige, at deres tæver blomstrer op igen efter at hvalpene er flyttet hjemmefra, og nyder friheden efter at ha født, diet, opdraget og rengjort de små tyraner i 8 uger!!!

    Nej, så hellere få hvalpene sendt afsted til de nye hjem, der kan nyde deres nye babyer!!!!

    Selvfølgelig kan der være tilfælde, hvor det ville være godt for hvalpen at få lidt ekstra tid hos opdrætteren, hvis hvalpen har haft problemer og halter lidt efter resten af kuldet, men som udgangspunkt vil jeg klart foretrække 8 uger.

    Hos gd´en er der også en kæmpe forskel på en 8 ugers-12-kilos-lækker-kortbenet-og-kluntet-baby og så en 12-ugers-20-kilos-langbenet-hvalp. Så er det bye bye babytid!!!!
    Man skulle ku gi den væksthæmmer, så man kunne nå at nyde dem endnu mere. ;o) ;o)


  • #8   23. nov 2008 Og NØØØJ, hvor mine taster lever deres eget liv her til morgen!!!!!
    Det må være frosten, der går i skidtet!!! ;o)


  • #9   23. nov 2008 Steen A. J - meget muligt det er en lov, men den håndhæves hverken af DKK eller nogle DKK-autoriserede opdrættere (dem, der har gennemgået opdrætter kursus!) - hvalpene kan sagtens komme hjemmefra 7 uger og 5 dage ........ men ens hund kan ikke blive f.eks dansk champion medmindre de skrevne regler overholdes til punkt og prikke - go figure .....................

  • #10   23. nov 2008 Tina, jeg mener faktisk ikke, er er lovgivning, der omhandler kattene - men der er etiske retningslinjer, og her står der tolv uger.

    Angående hunde - det er måske lidt forskelligt, det skal jeg ikke kunne sige, men ved min race mener jeg det er hul i hovedet at have dem længere end til otte uger. I den alder er de så voldsomme ved både hinanden og moderen, at der kan opstå kedelige skader - og det er jo uden mening, hvis det er nødvendigt at skille dem ad.

    Personligt ville jeg selv have så meget af socialiseringsvinduet åbent, så kan jeg ikke få den når den er otte uger, så ville jeg købe et andet sted.


  • #11   23. nov 2008 Pia, hvis de kommer hjemmefra før otte uger, så medfører det en kraftig advarsel fra DKK. Sker der flere gange, ryger autorisationen..

    Og i princippet kan enhver politianmelde..


  • #12   23. nov 2008 CH, kvinde, 34 år . begge dele er bleven gjort, intet er sket - selv dyrlægen, der gav en sundhedsattest tør ikke røre opdrætteren - så hvad gælder regler når ingen tør gøre noget - ikke en dyt ............

Kommentér på:
Hvordan er reglerne????

Annonce