{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.469 visninger | Oprettet:

Jojo B
Jojo B
Tilmeldt:
7. jan 2009
Følger: 1 Emner: 10 Svar: 130

Genbrugshund {{forumTopicSubject}}

Er der nogen, der har en hund, de ikke har haft fra den var 8 uger ?
Hvad er godt og dårligt ved at få en hund med "bagage"
Hvis hunden igennem flere år har haft en uhensigtsmæssig adfærd, kan en ny ejer så rette op på det ?
Er der nogen, der har eksembler på ubehagelige overraskelser, der pludselig er dukket op i deres genbrugshund ? Og hvad blev gjort ved det ?
Var sælger helt ærlig omkring evt. problemer med hunden ?
Kommentarer på:  Genbrugshund
 • #2   7. jan 2009 Min hund er genbrugshund. Den havde det ikke godt hvor hun var før, men dette er en lang historie.
  Der er ikke dukket noget uventet op ved os men har heller ikke haft hende så længe.
  Og vi vidste intet om hende inden vi fik hende men hun er så også kun 5½ mdr. og vi fik hende for en lille mdr. siden. Hun havde ingen opdragelse da vi fik hende så det er en kamp at lære hende lidt opdragelse men vi opgiver ikke.


 • #3   7. jan 2009 Vi har en Scæfer vi fik da han var et halvt år. Han havde ikke haft det ret godt og i starten sprang han på vores anden scæfer når de sku ha mad. Men det gik i sig selv da han fandt ud af der var nok til dem begge.
  Men han var meget kulret og man kunne ikke kalde ham til sig og han åd og tyggede i alt. Men nu er han en rigtig dejlig familie hund han er 8 år nu og han kan med alle andre hunde og mennesker.
  Vi gav ham legetøj og tygge i og sagde nej når han tog noget han ikke måtte. indkaldet kom af sig selv da han begyndte at stole på os.
  Så vil sige man sagtens kan få en god genbrugshund. Men man kan jo aldrig være sikker på hvilken hund man får og hvordan den vil blive. så det lidt en chance.
  Jeg er frivillig for et internat i Portugal og har haft 2 hunde med hjem til nye ejere det bare gået rigtig godt og det nogen gode hunde. Det var en tæve på 7 måneder og en på 1 år.
  Men se hunden et par gange før i vælger så i selv kan vurdere dens sind og hvor meget i evt. skal arbejde med hunden


 • #4   7. jan 2009 Jeg har en dejlig genbrugshund - og jeg ville ikke have valgt en hvalp ! Jeg elsker min hund og har ingen problemer haft med ham smiley Vi besøger dog stadig de tidligere ejere og han er glad for at se dem - men han er endnu mere glad når han finder ud af han skal med hjem igen smiley

 • #6   7. jan 2009 Har haft genbrugs hund og den var den bedste hund jeg har haft. Kom fra dyreinternat og der bliver de set an inden de kommer ud i nyt hjem. Nej man kan ikke altid regne med hvad folk fortæller om hunden. Men folk på internater er vant til og se på hunde og vil opdage en del ting ved hunden men den er der. Det internat jeg fik fra var drevet af en dyreværnsorganition.

 • Jojo B
  Jojo B Tilmeldt:
  jan 2009

  Følger: 1 Emner: 10 Svar: 130
  #7   7. jan 2009 Okay.. Det lyder da dejligt at I har så mange gode erfaringer..
  Jeg er nu stadig noget skeptisk...
  Den vi har kig på har som sådan ikke haft det dårligt, men ejerne magter den slet ikke. Den styrer ALT og det virker som om ejerne er bange for den. De tør bla ikke give den kødben fordi den bliver agressiv når den har et. Og den har snappet / lavet udfald mod dem
  Hunden er 3 år


 • #8   7. jan 2009 Jeg har Walledyret. Hun var 2 år da jeg fik hende. Hun har levet en meget kummerlig tilværelse på 3 sal i en lejlighed og havde ikke været ude af den da jeg hentede hende. Jeg brugte de første måneder på at lære hende at være hund, være renlig og at være alene og har ingen problemer idag 9 mdr senere. Men det har været hårdt arbejde.

  Jeg har også haft en Alaskan Husky jeg fik da han var 8. de problemer han havde fik vi også rettet op. Han er nu død af sygdom.

  Men det kommer jo an på hvad man forventer, hvad man er villig til at gøre og om man er villig til at tage chancen.


 • #9   7. jan 2009 Og her hedder det ikke GenbrugsHUND her hedder det Genbrugs Guld.

 • #10   7. jan 2009 Jojo. Nu beskriver du lidt om hunden og den ville jeg personligt ikke engang overveje og købe. Joh den kan da måske blive en god hund med de rette mennesker ved roret , men men men. Ja jeg villle ikke.

 • Jojo B
  Jojo B Tilmeldt:
  jan 2009

  Følger: 1 Emner: 10 Svar: 130
  #11   7. jan 2009 Tina : Jeg ved heller ikke helt om jeg magter det lige nu.. Jeg har haft hunden alene og arbejdet lidt med den et par gange.
  Den virker mere forvirret end agressiv, men jeg kan se potientiale i den. Jeg tror bare der ligger års arbejde foran hvis den hund skal kunne fungere normalt i en familie


 • Jojo B
  Jojo B Tilmeldt:
  jan 2009

  Følger: 1 Emner: 10 Svar: 130
  #12   7. jan 2009 Et eller andet sted tænker jeg at det er bedre hvis den får fred. Den må være frygtelig stresset og utryg nu. Og vil man kunne tilgive sig selv hvis hunden en dag virkelig bider alvorligt ?
  På den anden side.. Det er jo stadig en rimelig und hund, der som sådan ikke fejler noget.


 • #13   7. jan 2009 Jeg ville nok (meget MÅSKE) give den en chance hvis jeg virkelig mente jeg kunne se noget i den. Men jeg ville også indstille mig selv og familien på at hvis det ikke gik når vi nåede min satte deadline (f.eks. et halvt år.) at så var dette dens sidste hjem.. altså = aflivning. • #14   7. jan 2009 jeg har hørt fra andre indenjeg fik min at de er svære at rette når de er over et år og sådanne som du beskriver den ville jeg ikke vælge den. vores havde vi også i starten på visse betingelser. Bl.A en gang den bider skal den væk og den har lov at være her vores søn jonas skal være her og kunne de ikke sammen skulle den også væk.
  Men der er gudskelov ingen problemmer og den skulle ikke til andet hjem for den havde oplevet rigeligt.

  Vi har haft den 1 mdr. nu og kun haft positive oplevelser, hvis man ser bort fra aldren altså. for den er en lømmel.


 • #15   7. jan 2009 Jeg vil tro at sådan en hund, med det du beskriver, mangler en TYDELIG LEDER, for at føle sig tryg. Hvis du er sikker på at kunne give den det den har brug for og den iøvrigt ikke har andre "brister", tror jeg at den kan have gode chancer for at komme til at fungere.

 • #17   7. jan 2009 Jeg har mit første genbrugshund.. Zeuz

  eller Chanti var det vel osse lidt,hun var dog kun lige 4 mdr da hun kom her til..

  Zeuz vadede ind her med store poter,for et lille halvt år siden ca..

  Han skulle bare ha været her til,en ny egnet ejer var fundet..

  Han er aldrig kommet videre..

  Han er klart en af de hunde,der lynhurtigt omstiller sig og finder sig til rette et nyt sted..

  Han har ingen lig i lasten og det var hvad jeg fik at vide fra tidligere ejer..

  Jeg kunne ikke ønske mig en bedre hund og det der er lagt i ham,er helt perfekt..

  Han er godt opdraget,kan være alene,har ikke vogte tendens på noget..

  Han fungerer helt surverent med min søn ( 5 år) til trods for han ikke selv,kommer fra et hjem med børn..

  Så kunne man få en sådan genbrugshund hver gang.. ja ¨så er han nok ikke den sidste..

  Jeg vil af gode grunde ikke ha hunde ind,med større problemer,da jeg har en hund mere og et barn at ta hensyn til..

  Disse henviser jeg til folk,der har tiden og forstanden til at løse deres problemer,samt vudere om hunden i det hele taget er egnet til et nyt hjem..

  Dette har jeg ikke erfaring eller kompetence til..


 • #18   7. jan 2009 Sisse;
  En genbrugshund jeg fik. Hun havde boet i en hundegård hele sit liv (4 år), hun havde aldrig rigtig haft kontakt med mennesker, andet en når der var folk i stalden. Da hendes ejere så skulle skilles, fik jeg hende, da jeg havde gået mange ture med hende, og havde knyttet et utroligt bånd til hende. Hun lavede dog udfald overfor andre hunde, da hun aldrig var blevet socialiseret. Det endte med, at hun bed min far, da han ville standse hende, fordi hun var på vej igennem hækken efter en anden hund, og så mente vi at det var nok. Hun var en dejlig hund, men hun ville simpelthen ikke få det godt, hun var alt for forvirret. Jeg savner hende stadig.

  Bette;
  Bette fik jeg efter Bette, vi hentede hende på Brande Internat, da hun var fire uger. Der har overhovedet ikke været nogle problemer med opdragelse med hende. Hun er født på internatet, da hendes forældre var blevet indleveret. Jeg har aldrig oplevet en dejligere hund end hende smiley


 • #19   7. jan 2009 Hvilken type hund er det? Det har jo også meget at sige.

 • #20   7. jan 2009 Min ene hund er genbrugsguld.. Og han er det hele værd.. Jeg fik ham fordi han var agrasiv.. De var ærlige om alle hans problemer (pånær at hans hofte var smadret.. Til deres forsvar: Deres dyrlæge havde fortalt dem det var et for kort ledbånd)

  Det tog 14 dage at få han tilbage til at være en normal hund, og han har ALDRIG bidt nogen efter jeg fik ham. Ikke engang mig..


 • #21   7. jan 2009 Mit liv har været fyldt med genbrugsGuld, jeg har faktisk kun haft 6 stk fra de var hvalpe, hvor de 3 af dem er dem jeg har nu, + Benji som bor hos min mand, og er nu 10år gammel,

  Men "genbrugsguldet" har været fra ca.2 år og opefter, de fleste af dem har være omk. de 4-5år, da jeg fik dem ind i mit liv, men det har været de BEDSTE og mest TROFASTE hunde jeg nogensinde har haft..
  Det hårdeste er så bare at man ikke har dem SÅ lang tid som hvis man havde haft dem fra hvalp, men så kunne jeg jo "redde" en anden, og den reddede mig igen gennem den værste sorg..
  Men Måske fordi jeg tar ud på internaterterne og lader hundene vælge mig og ikke omvendt, self. var der visse racer jeg slet ikke ønskede, men dem så jeg så heller ikke på. Man skal ikke friste skæbnen vel ;o))*Gg*
  Jeg ku li store store hunde som jeg ikke faldt over, og der også et stort og bredt udvalg, det fandt jeg hurtigt ud af, og det var før en masse af de nye og udenlandske racer opstod, og blev kendt herhjemme ;o))
  jeg har så ikke altid "fået" den race jeg helst ville ha, "Tit langt fra" men jeg har altid fået hunde der var mig så tro, at man skulle næsten sku tro at det var mig der havde født dem, for aldrig har jeg mødt mere loyale og trofaste hunde, som dem jeg har haft fra internaterne.


 • #22   7. jan 2009 Jeg har to skønne hunde fra Den Blå Avis, den ene var 13 mdr., da jeg fik ham, den anden 5 år. Jeg tror, jeg finder fremtidige hunde der også. De er begge afleveret til mig af tidligere ejer og har begge haft det godt i de tidligere hjem. • Jojo B
  Jojo B Tilmeldt:
  jan 2009

  Følger: 1 Emner: 10 Svar: 130
  #23   7. jan 2009 Tak til alle der har svaret.
  Det har hjulpet os til den beslutning at denne hund ikke er noget vi har overskudet til lige nu.
  Der skal lægges virkelig mange timer ( år) i at få den til at fungere normalt og hensigtsmæssigt i en familie

  Det er i øvrigt en blanding af collie, border collie, schæfer


 • #25   17. jan 2009 Jeg ejer selv en lille hundepension + formidler jeg hunde for dem som af en eller anden årsag ikke kan beholde dem mere smiley
  Det er både meget sørgeligt og trist , både for hunden og ejeren .
  Men alle dem som jeg har formidlet har der ALDRIG været problmer med at få "afsat" Det er ikke sådan at de bare får et nyt hjem til den første og den bedste der kommer , det kræver meget meget tid og ikke mindst tålmodighed at finde den rette familie.
  Jeg kræver at folk har sat sig ind i hvad det vil sige at have en hund , racen som de vælger om de ved nået om den , eller det det bare fordi de syntes den ser nuttet ud ? Jeg føler at det er mit ansvar at finde den helt rigtige ejer til den hund der nu engang er her hos mig .
  I øjeblikket har jeg 3 skønne Chinese crested Powder puff , som ejer desværre ikke kunne beholde mere pga helbredsmæssige årsager , hun har forsøgt at aflever dem på et eller andet internat på sjælland , hvor hun kom og besøgte dem 1 mdr efter , det der mødte hende var SÅ forfærdeligt at det ikke kan beskrives ( heldigvis er stedet lukket af politiet og dyreværnet)
  Men det jeg vil sige med dette er, selvfølgelig er disse hunde præget af det , OG de kommer ikke vidre herfra før jeg har styr på om de egenlig er egnet til det ! Er de ikke det er de bedre tjent med ikka at være her mere ....
  Så hvis du skal af med din hund og du er tryg ved dem der kommer , så lad dem komme på besøge nogle gange , og LAD være med at formidle ham væk til den første og bedste.
  Spørg dem om alt du kan komme i tanke om , også selvom du måske syntes at du sætter dem i et personlig forhør smiley


 • #26   17. jan 2009 Nå der misforstod jeg vist indlæget smiley
  Men held og lykke med købet
  Hej fra mig
  kH Pernille


Kommentér på:
Genbrugshund