{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.147 visninger | Oprettet:

Mette H
Mette H
Tilmeldt:
5. apr 2009
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

Hovawart {{forumTopicSubject}}

Hej.

Jeg overvejer at anskaffe mig en Hovawart hvalp. Jeg vil gerne høre hvad folks erfaringer er med den race. (Jeg er opvokset i et hjem med Schæferhunde og synes dette er en dejlig race, men vil gerne prøve en lidt anden race)

Derudover har jeg set at nogle skriver man skal passe på hvilken kennel, de kommer fra.. En uddybelse af dette ville være rart.

Håber nogle kan hjælpe.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hovawart
  • #1   5. apr 2009 Hej Mette

    Velkommen til HG

    Jeg har sendt dig et link i en PB


  • #2   5. apr 2009 Det er også en skøn race, men fra det forkerte sted kan du risikere, at få en hund, der ikke er socialiseret og derfor vil have stor risiko for at være afstumpet overfor andre hunde, dyr og mennesker.

    Jeg kan kun anbefale dig, at google de kenneler som du evt kunne være intresseret i, og så ellers bruge din sunde fornuft inden du vælger kennel / hund.

    Tag fx på udstillinger, og mød de forskellige hunde og deres ejere så du kan få et indtryk af, hvordan deres temperament er.

    Snak med ejerne - de er altid villige til en snak om deres race på godt og ondt - tag ud og besøg mange forskellige steder, og fravælg de steder, hvor hundene ikke bor i huset, og hvor der er flere racer, der kunne indikere, at de ikke får den fornødne tid....

    Og en RIGTIG god idé kunne være at rette kontakt til specialklubben...


    http://www.dansk-hovawart-klub.dk/


    Held og lykke i din søgen!


    / Trine


  • #3   5. apr 2009 Ja, jeg har også fået at vide, at det ikke er en god førstegangs hund. Og det er fra en opdrætter i Jylland.

    Hun har skrevet en bog om racen:-)

    Hende var jeg i snak med via mail.. og det var derefoter, at jeg valgte racen fra..

    Men en dejlig og flot hund er det helt sikkert:-)


  • #4   5. apr 2009 Jeg har også haft hovawart da jeg boede hjemme, men valgte også racen fra som førstegangshund da jeg flyttede hjemmefra. De er meget aktiveringskrævende og kan være op til 3 år om at blive mentalt modne - til gengæld findes der ikke en bedre vagthund og den er meget tolerant over for børn.
    Jeg personligt skulle bruge en hund der var lidt nemmere at håndtere når jeg nu er studerende. Jeg ønsker mig dog racen igen når jeg har tid til at dyrke brugshundesport (hvilken en har jeg ikke sat mig fast på endnu)


  • Mette H
    Mette H Tilmeldt:
    apr 2009

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #8   5. apr 2009 Hej Alle..
    Mange tak for jeres hurtige respons på min besked og ikke mindst jeres uddybende svar. Jeg vil selvfølgelig tage det til efterretning..

    Jeg har også tænkt andre "størrere" hunde, som labrador eller golden retriever.

    Det gør mig ingenting, at det er en aktiv hund, da jeg gerne vil finde en hund jeg netop kan lave nogle ting med og få nogle oplevelser med igennem den vej.

    Og tak til jer, der har skrevet privat til mig, det har været en stor hjæp!

    Tak Mette


Kommentér på:
Hovawart

Annonce