Dramatiske optagelser fangede øjeblikket, hvor en hval kolliderede med en lille båd i Barnegat Bay, New Jersey, den 2. august. Sammenstødet fik båden til at vælte og kastede en kvinde i vandet. Det blev senere bekræftet, at en vågehval døde som følge af kollisionen nær kysten. Der er ikke rapporteret om andre tilskadekomne.
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Rengøring i vores butik 800 kr.
  • Kan du skifte en vandhane? 1.000 kr.
  • Maling af brændt hele vejen rundt om huset. Ca. 50- 60 meter 1.000 kr.
  • Møbelsamling 1.249 kr.
  • Hækklipning 2.500 kr.
  • Hjælp til enhætte 1.249 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hvordan tilbereder jeg lever?
  • #1   3. jul 2009 (link fjernet)

    der står en masse forskellige opskrifter på guffere... også med lever...


  • #2   3. jul 2009 Jeg koger den lige først i vand, så er den nemmere at skære ud...ellers "bløder" og smatter den helt vildt for mig ihf. Jeg skærer den så i små tern, på bageplade med papir og så ind i ovnen ved 150 gr. et par timer...til de er godt tørre og knasende...Mine Sylfider eeeelkser dem. Gem i øvrigt kogevandet, jeg har frosset den ned i isterningepose og her i disse hede tider får de ind imellem en hunde-lever-is at slikke på;)))

  • #3   3. jul 2009 Og det holder ikke så længe, fordi bassen bli'r heeeelt vild med det:D Men har du en lufttæt beholder, så kan det snildt holde et par uger;))

  • #5   3. jul 2009 Jeg synes ikke det stinker, men ja det lugter af lever...jeg ved ikke om det er fordi den er kogt først, at det ikke var så slemt som jeg havde frygtet. Men at se hvor vilde Sylfiderne er med leverguf, det er det hele værd og jeg laver det et par gange om mdr.:))

  • #6   3. jul 2009 Når jeg laver leverguffer, skærer jeg først den hele lever i skiver (som til stegt lever) og koger det i rigeligt vand ca. 30 min. Derefter hælder jeg vandet fra og skyller kødsnasken af leverskiverne. Derefter lader jeg det tørre i en sigte og når det er koldt, bliver skiverne lavet til "mundrette" tern og kommes i ovnen (150 gr.) (Bradepande med bagepapir i bunden) ca, 45 min. eller til de er godt tørre udenpå, men stadig bløde indeni. De tages ud af ovnen og afkøler helt, derefter puttes de i plastpose og kommes i fryseren. Derefter er det nemt at tage den portion op som man nu står og skal bruge. Skal det gå stærkt kan man lige lade dem opvarme et minutstid i microovnen. Derefter er de klar til brug, hunden vil elske det. De er hurtigt fortæret og derfor godt egnede til træning.

Kommentér på:
Hvordan tilbereder jeg lever?

Annonce