{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
587 visninger | Oprettet:

Gode råd søges vi er desperate {{forumTopicSubject}}

Hejsa....
Vi har et stort problem med vores ellers dejlige lille hund.
Han er lige blevet 2 år og vores store problem er at han stadig ikke er renlig når han er alene hjemme(selvom det kun er kort tid) Vi har snart forsøgt alt. Først fik vi ham undersøgt på kryds og tværs hos dyrelægen for at tjekke at det ikke havde fysiske årsager, dernæst kontaktede vi en adfærdsterapeut der mente vi skulle prøve at få ham kastereret da det løste problemet i 9 ud af 10 tilfælde, dette virkede så heller ikke :-(. Vi kan ikke finde ud af om det måske er fordi han er ked af at være ALENE, men han virker glad nok når vi går. Er der nogen der har nogle gode forslag til hvad vi kan gøre/prøve??? vi skal flytte til August i en sprit ny bolig, samt vi venter barn og vi ville jo være ret ked af at også den nye bolig skal blive ødelagt af hans tis, samt det er ulækkert at junior skal kravle rundt i uopdagede tispytter. vi har en tid hos en adfærdsterapeut på torsdag og håber selfølgelig at han kan hjælpe os, vi vil så nødig skille os af med vores bette bamse..... men man bliver ret desperat til sidst.
et lille suk fra mig.
v.h pia


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gode råd søges vi er desperate
  • #1   24. feb 2006 prøv at ringe til etologisk Institut: www.etologi.dk/GratisRaadgivningBody.htm

  • #2   24. feb 2006 Hejsa

    Hvor meget plads har han, når han er alene?

    Nogle hunde kan ikke klare for megen plads, når de er alene hjemme...de har alt for meget at skulle holde øje med/passe på og det gør dem frustrerede og usikre.
    Tisseriet kunne jo også tyde på, at han forsøger at markere territoriet og på den måde holde uvedkommende væk.

    Hvis han har adgang til flere rum, så prøv at begræns det. Invester evt. i et stort bur -han skal ikke lukkes inde...det skal bare bruges som en tryg hule, han kan gå ind i, hvis han får brug for det :o)


Kommentér på:
Gode råd søges vi er desperate

Annonce