{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
968 visninger | Oprettet:

puha grim oplevelse :( {{forumTopicSubject}}


Her den anden dag ( i torsdags) var mig og min kæreste ude at gå tur med vores hund Angel, vi går den tur som vi altid plejer at gå om aftenen..
der er så et hus hvor der bor en mops og en jack russell terrier..
Hver gang de 2 hunde er ude i haven, går jack russel terrien altid fuldstændig amok, står og hopper op ad hegnet og gøer som bare fanden...


men så i torsdags kom vi gående, kan vi se hen til huset og det er så min kæreste der går med Angel..
så kommer jack russel terriern bare løbende fra huset, ud i haven, hopper over hegnet og angriber Angel.. min kæreste får fat i Angel og holder hende oppe ved brystkassen mens jack russel terrien står og hopper op ad min kæreste..
jeg løber bare hen til dem og så kommer ejeren hvor hun råber "spark til hunden" det gør jeg så, så får hun heldigvis fat i hunden og så begynder hunden at bide ud efter sin ejer.. (jeg tænker bare at de har hvert fald ikk styr på den hund)

der skete heldigvis ikke noget men delme en stor forskrækkelse for Angel og os smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  puha grim oplevelse :(
  • #1   7. jul 2009 Det er altid ubehageligt når der kommer en hund springende ud fra en have.. Eller andre løse hunde for den sags skyld..
    Godt der ikke skete jer noget


  • #2   7. jul 2009 ja det er er nemlig meget ubehageligt..

  • #3   7. jul 2009 Fint den slipper på kommando og ikke fortsætter med at bide den anden og har fået sat sig i respekt overfor den anden hund også godt der intet drastisk skete under den modangreb på shæfren

  • #4   7. jul 2009 Jeg må på racens vegne beklage din oplevelse, det er jeg meget ked af at høre.
    Desværre er der alt for mange mennesker der har jack russell terrier uden at vide hvad de går ind til. Det er en meget stor hund i en meget lille krop, og de er ikke bange for noget som helst. Jeg har selv to af slagsen, og den ene, en gammel tæve på 13 år, er så aggressiv. Hun går altid i snor, og andre hundeejere bliver bedt om at holde sig væk fra hende.
    Men jeg er glad for at hun ikke er større, for så var hun godt nok farlig.
    Og godt der ikke skete noget med din hund, nu skulle du så bare møde en jack russell som er sød. For de findes da, jeg har en af dem


  • #5   7. jul 2009 Jesper S: ja jeg kan godt forstå du er stolt af din hund smiley dejligt med sådan noget smiley

  • #6   7. jul 2009 maj-britt:

    min svigermor har en blanding melllem en jack russel terrier/ beagle som er en hunhund, hende og Angel leger rigtig godt sammen og hun er virkelig også en skøn hund smiley

    Men Angel har desværre været rigtig uheldig med andre hunde, da jeg fik hende tog vi hende hjem til mine forældre og de har en fransk bulldog hanhund, og Angel var omkring 10 uger dengang..
    Første gang den franske bulldog og Angel så hinanden, sad den franske i halsen på Angel, uden at der skete noget men han blev bare ved med at være efter hende også selvom hun viste den franske at det var ham der bestemte ved at ligge sig på ryggen med halen mellem benene..
    desværre kunne min mor ikke se at det IKKE er normalt at en hund bliver ved med at snappe ud efter en hvalp.. så til sidst sagde jeg at Angel aldrig skulle være sammen med mine forældres hund igen..

    Så nu prøver jeg bare på at socialisere hende med andre hunde så meget som muligt smiley - og det går også rigtig godt.. vil delme ikke have at Angel skal blive utryg ved andre hunde..


Kommentér på:
puha grim oplevelse :(

Annonce