{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.139 visninger | Oprettet:

Muskelhunde, lad os få sandheden frem {{forumTopicSubject}}

Som følge af anden tråd vil jeg starte denne. Som de fleste nok ved er de meget omdiskuterede muskelhunde virkelig udsatte lige pt. Jeg er selv den lykkelige ejer af en, og han er den kærligste og mest sociale hund, jeg nogensinde har oplevet, og kan simpelthen blive så harm over folk generaliserer racen sådan. Har mang venner som har denne dejlige hund, som kan give mig ret.

Folkens, vi må sku gøre noget. Vi skal have gang i noget ! Og det er inden diverse politikere som sikkert aldrig har ejet en muskelhund, kræver, at vores familie medlemmer ikke hører til i samfundet. Vi skal have have det gode frem ... det kun det dårlige som bliver omtalt. Som en i tråden sagde, kan man ikk få nogle seriøse avlere til at stå frem, vise deres hverdag med de dejlige hunde, få medierne til at lytte. Få overbevist dem som ikke ejer denne race (for sandsynligt kun dem som vil stemme for) at det er en dejlig hund, som bare kræver anderledes behandling end de fleste hunde. Det kan ikke være rigtig alle skal skæres over med en kam. Har aldrig oplevet en muskelhund bide før ?

Kom med jeres ideer hvad vi kan gøre ? Vi kan da ikk bare lade dette ske ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Muskelhunde, lad os få sandheden frem
  • #1   4. aug 2009 Ser lige med

  • #2   4. aug 2009 SamT; nu er det jo helt frivilligt om man gider læse med:-)

  • #3   4. aug 2009 Sam T : Hvis duikk interesserer dig for emnet, så er det altså ikke sværere end at du lader være med at kigge det . smiley Men nysgerrigheden, og måske lysten, til en lille debat trækker måske lidt i fingrene . smiley

  • #4   4. aug 2009 Haha, ja for din kommentar sam "din hund bliver utilregnelig når den bliver 3-4 år" var jo bare SÅ klogt sagt smiley Jeg påstår ikk jeg er klog, jeg vil bare prøve at gøre noget .. Hvis man kan ???

  • #5   4. aug 2009 Mie :
    jeg beundre du vil gøre noget, og kunne jeg ville jeg meget gerne hjælpe . Det er bare svært . Min veninde og jeg prøvede for et års tid siden . Men sig tl hvis der er noget jeg kan hjælpe med, og så skal jeg nok lige ligge hovedet i blød . smiley


  • #6   4. aug 2009 Det er jo (som jeg er det) folk der ikke burde have muskelhunde der stiller dem i dårligt lys.
    Altså, folk som ved hvordan de skal opdrages og som træner og aktivere dem, de har jo ingen problemer.
    Men de folk der har sådanne hunde or at ''være smarte'' osv, de ved jo ikke altid hvordan de skal styre dem..
    Måske kunne mange bid og overfald være undgået hvis folk satte sig ordentligt ind i deres hund.. Så måske burde der blive indført et slags ''kørekort'' eller andet? Ja, hvad ved jeg, det er bare sådan jeg lidt har det (-:


  • #7   4. aug 2009 nu er jeg ikke muskelhunde ejer, og bliver det heller ikke.

    MEN

    JEg mener ikke at et generelt forbud er løsningen. Dette vil fremprovokere skjult avl, og der vil komme flere blandinger til, hvori de forbudte racer vil være skjult.

    Jeg går ind for skærpede regler hvad angår muskelhunde:

    tvungen træning fra hunden er hvalp.
    årlig mentaltest
    tvungen neutralisering af hunde der ikke bibringer noget postivt for racen rent mentalt.
    aldersgrænse på, hvem der må eje en muskelhund.
    der skal på forelangende kunne fremvises dokumentation på de ovenstående punkter på forelangende. dvs. at politiet aktivt bør være med i at overholde sådanne regler, og kan der ikke fremvises dokumentation, skal der være konsekvenser heraf.

    min begrundelse for de skærpede regler er:

    muskelhunde er et modeikon blandt unge, og mange af dem (ikke alle) har ingen anelse om, hvordan man behandler sådan en hund (eller en hund i det hele taget).
    muskelhunde ender ofte i de "forkerte" miljøer, og bliver benyttet med forkerte hensigter.
    "vold-avl" på disse racer, har medført at mange muskelhunde ikke kan bestå en mentaltest, og rent genetisk er "forkert" skruet sammen i pæren.

    Jeg er også af den holdning, at da der blev fremlagt et forslg omkring at muskelhunde skulle bære mundkurv, skulle seriøse muskelhundeavlere og ejere, allerede der, have reageret, og fremlagt et lignende eksempel som jeg har givet oven for.

    Jeg mener at "laden stå til" og fornægtelse, har bragt muskelhundeejerne i den situation de står i nu - der skulle have været forslået et samarbejde fra muskehundeejernes side for længe siden, i stedet for bare at sætte sig på tværs - så var det ikke kommet så vidt.

    mvh

    karina


  • #8   4. aug 2009 I kan evt. læse denne her tråd og sæ hvor hurtigt man kan
    blive stemplet og dømt uden af folk kender een... smiley

    http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=339877


  • #9   4. aug 2009 Folk skulle bare have holdt sig til de regler der har været hele tiden .
    Holdt hundene i snor samt indhegne haven forsvarliugt .
    så ville vi have undgået nok 80 % af de angreb der har været ..
    for mange uansvarlige hundeejer der skider på loven ..
    så i den sidste ende kommer til at koste hunden ..


  • #10   4. aug 2009 Man kunne gøre det at man forbød muskelhunde uden tavler og avl af dem!.... Så ville vi slippe for alt det lort der sker konstant rundt omkring !....

  • #11   4. aug 2009 Ja, jeg har det som mange andre, dyre politi, dyrepoliti dyrepoliti .. Hvor folk er specialeseret i diverse racer, arter osv .. Staten brokker sig alligevel over job mangel, så hvorfor ikk ?

    Sabrina .. Det lyder godt, for der skal virkelig ske noget. Må jeg ansøge dig, så jeg kan komme i kontakt med dig ?


  • #12   4. aug 2009 Sam er bare en der er påvirket af medierne... Han har sine 2 hunde som vi andre tilsyneladende ikke må se og så er han meget imod amstaffen. Jeg husker ham fra et forum hvor nogen med en amstaff havde en del problemer og hans vise ord var "amstaff, afliv lortet!"... Ham skal vi bare overse tror jeg...

    Mie D: Jeg tor bare vi skal håbe på at det brev der er sendt ud til medierne idag, giver pote.... Og så bare sprede vores budskab til omverden. Bl.a så jeg der var en bruger herinde der havde fået lavet en trøje med teksten "bevar muskelhunde under ansvar" det synes jeg var alletiders og har selv bestilt en med samme tekst...


  • #13   4. aug 2009 Kære Mie:
    Som jeg ser min hverdag... og har givet udtryk for i div. tråde...
    fatter jeg ikke I,, der har valgt en sådan race ikke påtar jer det ansvar der er forbundet med jeres race...
    I har valgt racen,,, I er nød til at vise I påtar jer et ansvar PÅ hunden... så vi andre kan se I har erkendt at racen KAN forvolde umådelig stor skade...

    Vis dog lille fingeren til dem.. der ikke viser et ansvar ... og går hovedløs uden snor på deres hund/hunde...
    Gå først med gode eksempler.. og påtag jer det.. at vise I bære SNOR samt MUNDKURV hver gang I bevæger jer i det offentlige rum....

    Jeg tror .. desværre først vi er nået langt... når I indser det er JER der skal drage til handling ..og vise omverden i påtar jer dette ansvar ved at ha denne slags hund.... en dyb erkendelighed....

    ... det umådelig synd.. at dem der indenfor de renracet racer . og som gør en masse indenfor god.. rolig avl rammes...
    .. men jeg tror udviklingen.. og chancen for at bevise .... er opsluppen i det danske samfunds overbærenhed....

    og er et forbud så det... der gør ..VI ALLE (med eller uden hund ) kan færdes mere trygt i offentlig rum....
    Håber jeg.. det er det værd...


  • #14   4. aug 2009 Allerførst vil jeg sige at jeg IKKE går ind for et fobud af muskelhunde, mest fordi at problemet i langt de fleste tilfælde ligger hos ejeren og ikke hunden.

    Dernæst så kan jeg godt forstå at der er kommet et ramaskrig landet over. Jeg kan godt forstå at folk bliver bekymrede og frygter denne race, da det jo (ligegyldigt hvor meget vi så end tramper i jorden) er fakta at disse hunde har lavet ekstrem meget skade på mennesker og hunde (ja ja det sker også med almindelige racer).

    Skyldes folks frygt for de flinke muskelhunde uvidenhed? Ja sikkert, men man kan ikke forvente at hr. og fru Danmark sætter sig ind i muskelhunderacer, ligesom jeg ikke kan forvente at hr. og fru DK kan kende forskel på min hund og Lassie, det er hvad jeg kan forvente når jeg har købt den race jeg har.

    Jeg skal da være den første til at indrømme at jeg ikke lader mine hunde lege med muskelhunde, simpelthen fordi jeg har mine hundes liv for kært til jeg tør tage chancen - så kan hunden være nok så flink, jeg tør simpelthen ikke..

    Hvad vi kan gøre? Jeg aner det ikke, jeg tror at racen får svært ved at slippe af ned sit dårlige rygte..


  • #15   4. aug 2009 selv om man får tavle på sine hunde . vil det da ikke hjælpe .
    så længe folk ikke kan finde ud af at holde hunden i snor .
    tror i folk bliver bedre til at få snor på sin hund fordi der er tavle på den ..


  • #16   4. aug 2009 Karina. Det var virkelig brugbare ideer .. Dem skriver jeg lige ned.

    Sam. Nej, jeg haaader så bestemt denne negative omtale om muskelhunde. Er du da gal, jeg ønsker sku ikk min dejlige dreng skal aflives smiley Du må da være forstyrret, hop venligst ud af tråden hvis du ikk har noget at sige vi kan bruge.


  • #17   4. aug 2009 Charlotte >>> Ja, fra dig, tak.

  • #18   4. aug 2009 Sam T : Min umiddelbare mening om dig, er at du er præcis samme opmærksomheds-krævende menneske du påstår muskelhunde-ejere er ! Du starter ud med at skrive Gab, og nu skal man endnu engang høre på ...... Hvilken opmærksomhed ønsker du ? Du ønsker at prikke og provokere folk, fordi du VED at folk er ved at være ømskinnet over denne debat ! Du ønsker et nemt skænderi . smiley Hip hurra Sam T ! Håber ikke folk i denne tråd gider lytte til dig, for emnet hedder ikke: Sam T . Desværre ! smiley

  • #19   4. aug 2009 Annette .. Vær sød ikke at generalisere smiley Når du siger i, og snakker til mig, lyder det som rettet mod mig smiley Jeg er yderst opmærksom på hvor jeg kan tillade mig at have ham løs. Og det er indendørs, eller når vi svømmer. Så kan noget aldrig blive hans skyld, selvom han er godheden selv.

  • #20   4. aug 2009 Sabrina .. Har først set hans indlæg i dag, men puhaa for en type .. giver dig ret ... Må være trist ..

  • #21   4. aug 2009 Sabrina: præcis, hvis man ikke er interesseret i emnet kan man bare holde sig væk, men Næ Sam elsker opmærksomheden og desværre for han den jo nu - så uanset hvilke provokationer der kommer fra hans tastatur, vil jeg beslutte at ignorere dem.... Lad os koncentrere os om det emne Mie startede tråden for.

  • #22   4. aug 2009 Ja, lad os det. Ingen som kender nogle muskelhunde opdrættere ??

  • #23   4. aug 2009 Mie D: det er i hvert fald en hård men konstruktiv måde at komme al den ballade til livs, og samtidigt giver mulighed for at bevare de hunde der IKKE gør skade.

    Det nytter jo ikke noget at kaste mudder frem og tilbage - det får man ikke en konstruktiv debat af.

    Men som andre skriver, så kræver det også at ALLE muskelhundeejere åbne øjnene for problematikken, for selv om deres egne rollo og king ikke har forårsaget skade, og sikkert ikke kunne finde på det - så findes der individer inden for racen der ser rødt så snart de ser en gråspurv lette forkert - og det er disse individer der skal fjernes fra omverden.

    så tænk konstruktivt når i skal redde jeres race, og få hårdt og kontant sorteret ud i de individer der ikke kan begå sig.



  • #24   4. aug 2009 Pepsi : Genial ide . smiley For det er da noget der er værd at bruge sin tid på .

  • #25   4. aug 2009 Mie : jeg kender en der har en stor kennel på sjælland . Det er med Ambull . Og de sælger til hele verden .

  • #26   4. aug 2009 Har en ide .. Hvis man kunne få folk til at optage og sende film, af en god længde, og så fik dem lavet til en film ? Jeg har på et tidspunkt været i kontakt med tv2 east, og bor kun 15 km derfra (det ligger i Vordingborg) så kunne prøve at tage derned med filmen, og få dem til at høre måske ? Eller lyder det fuldstændig åndssvagt ?

  • #27   4. aug 2009 Sabrina, er de her på HG ?

  • #28   4. aug 2009 Mie D Det lyder som en god idé med at klippe en film sammen...

  • #29   4. aug 2009 Mie : Det med filmen kunne da være et forsøg værd . Det lyder ikke helt skidt .

    Nej, det er de ikke .


  • #30   4. aug 2009 Mie; .. jeg vil hellere generalisere.. for jeg kender ikke dig.. eller de andre der skriver herinde... og at lave hetz på enkelte.. er ikke tilladt...
    og da jeg i min hverdag på mine daglige lufteture...desværre støder på en del af den meget provokerende slags .. og deres hunde ...er det ligesåvel dem... jeg sætter min projekttør på !
    Hvordan du opfatter mit skrevne.. kan jeg ikke være ansvarlig for...
    Jeg har kun ytrert min mening... endnu engang...

    Og da det ser MEGET ud til I må finde jer i der vil blive lavet et forbud mod jeres racer ...
    Var det måske så ikke en rigtig god ide.. at være mere lydhør overfor gode råd .. hvorden vi andre kunne se med lidt andre øjne på jer .. i det offentlig rum...


  • #31   4. aug 2009 Det er da klart et forsøg værd smiley Har et godt program jeg kunne bruge, men HVIS de ville bruge det, klipper de jo selv i det. Laver en tråd så at folk kan optage og sende videoer på min mail, billeder, og alt det vil, hvor man kan se hvordan de er. Bare fra min hund har jeg masser af film og billeder folk ville kunne sige ååååårh til smiley

  • #32   4. aug 2009 God ide Mie . Hvis det ikke virker, så virker det ikke . Hvis det gør, jamen så er det bare fedt ! Og det må da også være på tide at se et dejligt billede af hundene . Istedet for kun at sætte fokus på det dårlige . Så bestemt et godt forsøg værd !

  • #33   4. aug 2009 Annette .. Ja, men ligefrem at skære alle over med en kam og bruge ordet i, det er jo præcis samme problem vi har med vores hjertebørn pt .. Ikk ondt ment, og vil ikk disse dig, men det er et følsomt emne .. forestil dig hvis din hund var i denne position .. At du ikk ved hvad din fremtid for din hund bliver ... det sku ikk sjovt .. han er mit barn ...

  • #34   4. aug 2009 Min hund er blevet socialisret rigtig godt med andre racer. Vi har aldrig haft problemmer med hende på noget tidspunkt og hun bliver 3 år snart. Vi har til gengæld fået en boxer, som ikke har fået en god opdragelse fra de forrige ejer, som gør den mere utilregnlig end vores muskelhund, som vi kan have løs, hvis det er, men det ved vi, at vi ikke kan så godt med boxeren. Men nu må hund jo ikke løbe løs, det har hæmmet en del i socialiseringen, men prøver at få det ind andre steder, men det er bare ikke lige så godt som det andet, hvor vi samledes flere racer og køn i mellem, hvor de legede med hinanden.

    Jeg har kontaktet flere politikere og medier ang dette. de skulle prøve at finde ud af, hvor mange af de andre racer, der har gjort noget. Jeg ved at muskelhunde kan blive farlige, men kontrol over ejere og adfærds bedømmelse, burde blive en del af undersøgelsen hos dyrlægen, hvert år. Vi har fået stor ros af vores dyrlæge, hvor hun sagde det ikke var alle der var så godt stimuleret.

    På en anden hjemmeside, som jeg nok ikke må udtale her, er der en kattegor, hvor de er ved at samle underskrifter ind, på at muskelhunde, ikke skal afskaffes, men ejere skal have dem under kontrol. De ved ikke om det vil hjælpe, men det er vel forsøget værd. Indtil videre er der over 4000 underskrifter fra DK.


  • #35   4. aug 2009 Sam T, hvad laver du egentlig her inde, når du ikke selv har noget profil på hund. Du er en af dem der bare prøver at skabe ravage på de forskellige emner, du må virkelig kede dig.

  • #36   4. aug 2009 Elen@ :
    ja men desvære er det jo også de racer der har været omtalt så mange gange ang angreb på andre mennesker og hunde smiley

    men hvis folk bare ville holde deres hund i snor og hegne deres have ordenlig ind .
    ville vi have undgået ca 80 % af de angreb der har været ..



  • #37   4. aug 2009 Lige et spørgsmål, er det at jeg ikke lader mine hunde lege med muskelhunde en generalisering fordi jeg frygter de bliver overfaldet? (ja man er lidt farvet af medierne)..

  • #38   4. aug 2009 josefin J: problemet er bare at "kontrol" kan fortolkes på mange måder. for at ALLE kan forstå det, skal kontrol bøjes på meget forklarligvis i neon, der skal simpelthen være skarpe regler for hvad kontrol er, og hvad konsekvensen er, for ikke at overholde dette.

    Og her mener jeg ikke bare et bødeforlæg på en plovmand, næh nej, politiet skal have rettighed til at tage den uvorne hund (og ejer) med på stationen - og derfre vil jeg mene at hunden skal igennem en kontrol på lydighed osv, samt en mentaltest.

    det lyder hårdt, men jeg vil mene at hvis man har sit på det rene mht lydighed og mentalitet hos sin hund - så har man intet at frygte smiley



  • #39   4. aug 2009 Heidi - 4/6-09: En aften jeg vil huske for evigt .
    forstår skam godt du ikke tør lade din hund lege med muskelhunde efter alt den omtale der har været de sidste mange måndere.
    det er jo bare at se sandheden i øjnene og ikke lege med sin hund,s liv .


  • #40   4. aug 2009 elena: hvis nu, der havde været mulighed for allerede nu, at politiet måtte tage hundene (og mændene) med på stationen til nærmere undersøgelse og konsekvens - ville du såhave tøvet med at ringe? selv om du måske også har en muskelhund - ville du jo på den måde, få sådanne typer af gaden, eller de får vel i hvert fald lært at holde hundene i snor.



  • #41   4. aug 2009 hvis folk har sin hund løs steder der ikke er tilladt skulle politiet have lov til at tage hunden og aflive den . så kan det være at folk vil begynde at holde deres hund i snor ..

    tror at det er en del af løsningen .


  • #42   4. aug 2009 bonnie: så kraftigt turde jeg så ikke gå til værks smiley men jeg kan sagtens følge dig.

  • #43   4. aug 2009 Nu vil jeg altså lige endu en gang påpege ... Muskelhunde overfalder IKKE mennesker mere end andre hunde .. men ja, de overfalder flere hunde .. Læs selv her,

    http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10938097.html

    statistikken til højre.


  • #44   4. aug 2009 Bonnie - Netop! Det var der jeg ville hen.. Jeg kan godt lide muskelhunde, jeg synes de er skønne, men jeg vil ikke lade min hund lege med dem, fordi hvis nu min hund skulle provokere den anden hund (og dermed selv være skyld i øretæverne) så tror jeg desværre ikke at den ville vinde en evt. kamp..

  • #45   4. aug 2009 karina S

    var det måske også smiley
    men det er måske den eneste løsning der kan få øjene op for de uansvarlige hundeejer . at hvis de mistede hunden hvis den var løs på steder den ikke måtte . ja så var det aflivning på stedet ..

    hvor mange pegefinger skal folk have ??
    hvor mange flere hunde skal skambides ??
    hvor mange flere mennesker skal skambides ??
    før folk vågner op og indser hvad de har imellem deres hænder .
    og begynder at vise hensyn ..


  • #46   4. aug 2009 heidi: nu skal de jo lige igennem en vis mægde pels først smiley
    men jeg er helt enig med dig - min lille jacks får heller ikke lov - men han er jo heller ikke meget mere end en snack for sådan en stor vuf smiley


  • Anne R
    Anne R Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 1.101
    #47   4. aug 2009 Fra på mandag, der skal alle der ejer en af disse typer hunde eller der disse typer hundes morfologi, som ik har stambog efter klubbernes avlsrestriktioner, ha neutraliseret deres hund.

    For eftertiden er det kun registrerede opdrættere under DKK som må avle. De skal 1 gang om året atter søge om avltilladelse hos deres races klub/DKK og politiet

    Hvalpekøbere skal først erhverve sig en godkendelse, som de får via klubben/DKK/politi. Med denne i hånden, der kan de tage kontakt til opdrætterne. Afgørelse om salg hviler nu på opdrætterens "mavefornemmelse"

    Alle hvalpe skal være chippet/registreret/forsikret FØR salg

    Nu mangles bare resurserne.........*sukker dybt*


  • Anne R
    Anne R Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 1.101
    #48   4. aug 2009 Det gik liiige en kende for hurtigt......

    Rettet:

    Fra på mandag, der skal alle der ejer en af disse typer hunde eller en hund som har disse typer hundes morfologi, og som ik har stambog, efter de af klubbernes vedtagne avlsrestriktioner, ha neutraliseret deres hund.


  • #49   4. aug 2009 Karina S: Loool ja det skal de smiley Men som du siger, man skal ikke tage nogle chancer.. smiley

  • #50   4. aug 2009 bonnie: der er blevet givet rigeligt med pegefingre - der skal konkrete regler og konsekvenser af brud på disse regler til, for at få bugt med uansvarlige hundeejere.

    og jeg mener bestemt ikke at en bøde på en plovmand kan slå dem ret hårdt i hovedet.

    Næ nej - vi snakker fjernelse af hunden, og har den først skambidt - så er det aflivning på stedet og ikke bare et råd om at den nok bør aflives. og det være sig om det er et menneske eller en anden hund.

    som jeg skrev noget længere oppe, så må man igennem sådanne påbud krav og forbud kunne komme problemet til livs. det kan føles som en hetz for de hundeejere - men det er en konsekvens af ikke at have reageret allerede fra start.

    og så mener jeg at priserne på sådan en fætter bør hives op i et niveau hvor ikke alle og enhver kan være med - så man er sikker på at hvalpen fra start havner i de rigtige hænder.



  • #51   4. aug 2009 karina S
    enig ...


  • #52   4. aug 2009 heidi: så du må guds skyld aldrig trimme dem smiley man kan bare håbe, at der med tiden kommer så meget styr på avl og mentaltests at det kun er eksemplarer med hovedet skruet rigtigt sammen man møder på gaderne smiley



  • #53   4. aug 2009 bonnie: men puhada, så er der mange muskelhundeejere i sønderborg der kommer i klemme. de er simpelthen over alt - og de er meget unge! og mange afdem jeg har set burde simpelthen ikke have sådan en hund - eller dyr i det hele taget.



  • #54   4. aug 2009 karina s: Ej øv jeg havde ellers blaner om at gøre dem til korthårs collier, hi hí hi smiley

    Ja det kan man håbe..


  • #55   4. aug 2009 heidi: er du ude på at smadre deres selvtillid? smiley

  • #56   4. aug 2009





    OBS OBS OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




    SKRIV UNDER HER





    http://www.onlineunderskrift.dk/Vis/Skriv%20Under/BRIAN


  • Anne R
    Anne R Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 1.101
    #57   4. aug 2009 Ingen der vil kommentere mit indlæg?

    Negativt/positivt??

    Troede at det var derfor denne tråd blev oprettet..*ss*


  • #58   4. aug 2009 Hvis jeg må smide min mismodige mening ind i debatten så tror jeg desværre slaget er ved at være tabt for vores race Muskel hunde.
    Da alle medie liderlige politiker vil gøre det deres mærkesag at indføre et forbud så de kan score nogle billige stemmer på den regning.
    Og plus typer som SAM T (som tydeligt er en meget ensom mand) endeligt har fået nogen at snakke med når det ikke lige regner så kan de jo rakke ned på de der onde muskel hunde uanset hvor mange fakta vi så smider på bordet om hvor dejlige og velopdragne vi nu syndtes at vore egen hund er det bider ikke på folk mere de har alle set den svenske!! pittbull som aviser og fjernsyn ynder at vise frem som skræmme eksempel på hvor grufulde voes dyr er.

    Men den største skuffelse finder jeg nu her på hundegalleriet hvor så kaldte hunde venner skulle kunne mødes og hygge snakke hvor man burde kunne finde forståelse for sin fascination i Muskel hunde men nej der møder man de største modstandere trist (hunde venner bvadr) for hver gang der har været diskuteret om de omtalte hunde og der er frem kommet foreslag til hunde kørekort og sele påbud for alle hunde racer så uha nej så skal de jo selv til at være ansvarlige det kan vi jo ikke ha det er jo ikke deres hund der er problemet men alle de andres.
    Når jeg nu har skrevet det så vil jeg gerne være den første til at kunne forstå folks skræk for!! ja muskelhunde for de er nogle gange temmeligt skræmmende at se på med afskårede ører og kæmpe store læder halsbånd med nitter osv så bliver de temmeligt tit ført af en tisseble som er bange for at få en røvfuld som så vælger at tirre sin hund så den konstant går rundt og gør af folk på gaden det er dem som man ser mest i gade billedet, for vi andre som har et naturligt forhold til dem har ikke behov for at gå rundt blandt handlende og føre os frem med en savlende dræber maskine og jo jeg ser det hver dag igennem mit arbejde som fører mig rundt i københavn.
    Jeg vil afslutte med at fortælle hvad der fik mig til at få en amstaf.
    Jeg har 3 store unger som godt kan være lidt for aktive smiley dejligt
    Så hvis vi skulle have en ny hund skulle det være en hund der kunne tåle at tumle hårdt og samtidigt være en familie kærlig hund som kunne beskytte vores værdier se der kommer en amstaff ind på rette hylde
    Vores oplevelse af amstafen er at den kan tumle 4 timer i tiende gear uden at vise trætheds tegn den elsker sine søskende og deres lege kammarater over alt på jorden, og vores ældste søn er nyresyg og derved ikke så fysisk stærk hvilket får hunden til at være mere blid ved ham når de leger sammen han får eks lov til at trække hans træk snor ud af munden uden modstand få ham hvilket vi andre virkeligt skal kæmpe for at gøre.
    Han er den perfekte vagt hund når han er alene hjemme.
    Som et bonus point har vi samtidigt fået en utroligt lærenem hund hvilket overraskede mig efter at have haft både Schæfer og Rottveiler syndtes jeg er kommet nemmere over indlæringen med min Amtaf.
    Vi vidste fra starten at når han blev køns moden ville der værre nul tolerance med det samme køn hvilket ikke har været det store Problem han bliver bare holdt fra andre hanhunde.

    Nå jeg må hellere slutte med at sige til alle jer modstandere der ikke har oplevet ordentlige muskelhund mens de var lovlige Danmark det er jeres TAB.
    Og lige held og lyke med de kommende blandings racer af tvilsom karakter som i så skal til at bekæmpe.

    Med venlig hilsen
    En Muskel hunde elsker på godt og ondt



  • Anne R
    Anne R Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 1.101
    #60   5. aug 2009 Søren

    Tak *S*

    Nej ik på den måde.

    Jeg mener, at racens klub (som jo er opdrætterene) ved hvad deres hunde kan/har brug for for at fungere bedst, gennem deres mangeårige avlsarbejde. De er om nogen intra i, at deres hvalpe får et godt liv, samt at deres race ik bliver ødelagt
    DKK har den brede viden
    Politiet har viden om feks love/paragraffer, samt de kan se, om hvalpekøberen er straffet for feks grov vold, boligforhold via cpr osv

    Sammen laver de så nogle kriterier, som hvalpekøberen skal opfylde.

    Hvad og hvordan, det må være op til dem der kommer i gruppen


  • Anne R
    Anne R Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 1.101
    #62   5. aug 2009 Søren

    Jammen så er vi jo enige, for en del af det du skriver, vil nok komme i den endelige godkendelse, som panelet udfærdiger


  • #63   5. aug 2009 Søren *JA til mundkurv - JA til ansvar* Antimafia* .

    Er enig, men ikke med mundkurven...


  • Anne R
    Anne R Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 1.101
    #65   5. aug 2009 Søren

    Den franske model syntes jeg er genial. Man går med seler og bælte i den lov, og gider hundeejeren ik følge loven, så er bøden så høj, at vi taler om at få et nyt pantebrev i huset for at kunne betale

    Jeg vil virkelig godt se Frankrigs statestikker vedr. hundebid før/efter deres nye lov trådte i kraft


Kommentér på:
Muskelhunde, lad os få sandheden frem

Annonce