{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.060 visninger | Oprettet:

Erfaringer med sterilisation af tæver? {{forumTopicSubject}}

Hej. Jeg vil rigtig gerne have alle de input jeg kan få for og imod sterilisering. Her tænker jeg ikke så meget på sygdomme livmoder betændelse, kræft osv. Men på ADFÆRD. Min tæve er i forvejen rimelig dominerende, og jeg er bange for hun bliver endnu være, hvis vi steriliere hende, så hun intet østrogen producere. Hvad er jeres erfaring?? desperat efter input, synes ikke det er nogen nem beslutning! Tak for jeres hjælp!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Erfaringer med sterilisation af tæver?
  • #1   27. nov 2009 Så vidt jeg ved, så ændrer hunhunde ikke adfærd i samme grad som en hanhund i mange tilfælde gør.


  • #2   27. nov 2009 Du skal være meget obs på, hvornår i hendes cyklus hun bliver sterilliseret. Hvis det er et tidspunkt hvor hun har et højt testosteron niveau, vil hun kunne blive endnu mere dominerende, når en sterilisation fjerner hendes østrogen. Det ER dog noget, der kan rettes op på efterfølgende, hvis det skulle ske. Man kan få et naturpræparat som går ind og stabiliserer deres hormonniveau.

  • #3   27. nov 2009 Karina og Møghundene: Det lyder spændende er nemlig en meget stor bekymring. En ting er at leve et fustrende hundeliv når man er i løbetid. men er også synd, hvis hun skal stresse hele tiden fordi hun skal dominere. Hun er nelig udpræget hyrdehund, så kan hurtigt blive en rigtig dårlig kombi.. Hvad er det for nogen naturpræparater?

  • #4   27. nov 2009 Lanka fik et naturprodukt der hed Arnica. Så vidt jeg ved giver man det også til kvinder efter en abort, for at stabilisere hormonerne. Hun fik det i to eller tre uger for flere år siden, og siden da har hun været stabil ,-)

    Lanka er så ikke dominant, men derimod usikker i en grad, der gør hende udfarende, og et forhøjet testosteron nivau var absolut meget dårligt i kombination med hendes adfærd.


  • #5   27. nov 2009 Det lyder på dig heldigvis som om der er en løsning skulle det problem opstå, for sterilisationen kan jo ikke laves om. Usikkerhed er heller ikke sjovt for en hund, det kan Klunte også være især om aftenen når det er mørkt, og hun har helt sikkert også besluttet at "angreb" er det bedste forsvar.

  • #6   27. nov 2009 Lanka er født som vildhund, så det ligger dybt i hende, at alt ukendt skal holdes på afstand. Det kan alverdens træning og socialisering desværre ikke lave om på.... ;-(

    Gudskelov stoler hun virkelig meget på os, så hvis hun bare arbejder sammen med os, så kan hun faktisk godt arbejde meget tæt på andre hunde - også nogle hun ikke kender.


  • #7   27. nov 2009 Min schæfer er ikke blevet mere doven eller dominerende.
    Men derimod er der gået helt ged i hendes pels - Hun fælder extremt meget hele året rund.


Kommentér på:
Erfaringer med sterilisation af tæver?

Annonce