{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
964 visninger | Oprettet:

Cavalier DKK avler? {{forumTopicSubject}}

Hejsa,

Jeg er begyndt at overveje hund nr. 2 - det vil først skulle være om et år, men da der er er en del overvejelser at tage med er jeg så småt igang.

Min drøm har sådan set i flere år været en lille Staff, men jeg er bange for at det i sidste ende ikke vil være der ideelle følgesvend til min Oda. Jeg er derfor begyndt at overveje et alternativ og tror umiddelbart en Cavalier vil være en god kammerat til Oda og vil passe fint ind i vores hverdag.

Jeg bruger meget tid på min hund og vil gerne både udstille og træne (evt. også agillity). Jeg har været inde på Cavalierklubben og kigge lidt men hvalpelisten virker ikke umiddelbart opdateret. Jeg er mest interesseret i at komme i kontakt med en opdrætter for at høre nærmere og selvfølgelig finde ud af hvor jeg gerne vil have en hvalp fra såfremt det bliver aktuelt.

Jeg vil meget gerne have lidt input, hvis der er nogle herinde der kan anbefale en opdrætter (SKAL være DKK) ville det være dejligt. Da jeg som nævnt gerne vil udstille vil jeg også gerne høre om råd hertil såfremt nogle herinde sidder med erfaringer. I forbindelse hermed vil jeg gerne høre lidt til farverne - er der nogle der er bedre hvis man udstiller end andre?

Selvom Oda er velsocialiseret søger jeg i høj grad også en legekammerat til hende og de skal selvfølgelig passe sammen, både temperamentmæssigt samt nogenlunde størrelsesmæssigt (selvom jeg ved mange har store og små hunde sammen uden problemer). Jeg søger derfor også en Cavalier (han) i den mindre ende af skalaen, men selvfølgelig indenfor standard. Eftersom jeg har en del overvejelser og krav vil det også tage lidt tid at finde den rette vaps så det er også en grund til at jeg allerede er begyndt at lure lidt.

Håber der sidder nogle med nogle gode råd og anbefalinger smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Cavalier DKK avler?
Kommentér på:
Cavalier DKK avler?

Annonce