{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
763 visninger | Oprettet:

Saltvand? {{forumTopicSubject}}

Sommeren er over os, og for de små firbenede pelsbeklædte hunde betyder det at de meget hurtigere bliver varme/tørstige. Og vi nyder at gå ved stranden, og mange gange så kan mine hunde godt finde på at drikke af saltvandet.

Jeg har aldrig hørt om det skulle være farligt for hunden, men er det det?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Saltvand?
  • #1   21. jun 2010 Saltvand kan være yderst farligt at drikke i store mængder - især på meget varme dage - så det er meget vigtigt at hundene har frisk færskvand med til stranden, så de får slukket tørsten. Det gør at de ikke drikker ret meget saltvand, og at de så nøjes med højest at få tynd mave af det.

  • #2   21. jun 2010 Det sker ofte, at hunde labber lidt saltvand i sig - og i små mængder sker der ikke noget ved det. Du skal imidlertid være klar over, at hunden kan blive syg af at drikke saltvand i større mængder, og skal du til stranden en varm dag, bør du derfor medbringe en dunk med fersk drikkevand og en skål, så din hund kan slukke tørsten. Og husk så i øvrigt på, at der er mange strande, hvor løse hunde ikke er velkomne.

    Kilde: hundeinfo.

    Hertil ska det tilføjes at hvalpe har sartere maven og ikke må drike satvand samt hold øje med om der er blå-/grøn alger for så er det no go.


Kommentér på:
Saltvand?

Annonce