{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
962 visninger | Oprettet:

Mine hanhunde kan ik lide andre tæver {{forumTopicSubject}}

Er der nogen der har en ide om hvorfor mine hunde elsker hinanden.. trods for at de begge er hanner.. men at de ikke kan lide tæver??

Lad os nu sige at vi er ude og gå tur, og de ser en anden hund.. selvom det er en pige vil de ikke lege med den, kommer den for tæt på vil den lille gø og den store vil hyle med? hvorfor??? Jeg mener, alle hanhunde jeg kender de ville blive helt vilde hvis en tæve kom forbi..

Jeg synes bare at det er underligt at to hanner elsker hinanden så højt og ikke bryder sig om piger.. hmm..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mine hanhunde kan ik lide andre tæver
  • #1   13. jul 2010 hmm. lyder lidt mærkeligt. Hvilken adfærd udviser hundene ellers når de møder en tæve? Min hund piver rigtig meget nogen gange når han ser andre hunde fordi han så gerne vil hen og sige hej det gør så at min forældres hund begynder at gø men når han de så får lov at snakke med hunden er der ikke noget.

  • #2   13. jul 2010 og deres kropsprog er på ingen måde aggresivt eller dominerende når det er. Tror bare de går lidt i selvsving

  • #3   13. jul 2010 Måske er de bøsser ?? smiley

    hehe ej jeg ved det ikke, det virker lidt mærkeligt ja, min hund han elsker i hvert fald tæver, og han kan også godt li' ande hanhunde..


  • #4   13. jul 2010 Alexandra s: hahaha, den tanke har strejfet mig..

    de gør ikke noget medmindre tæven kommer for tæt på, så begynder de begge at gø og hyle.. de vil ikke over til den men de vil heller ikke væk fra den.. de står bare og gør og hyler..
    dvs.. går vi tættere for at hilse vil de væk fra den.. og når vi så er på vej væk, ja så trækker de for at komme hen til den..
    altså, jeg ved ikke hvad det er de vil..



  • #5   13. jul 2010 okay mystisk. tror du ikke det fordi de er nysgerige og bange på samme tid?

  • #6   13. jul 2010 For at sige det helt konkret, så ser begge mine hunde ud som om de spiller smarte overfor tæven... de logrer med halen.. men de gør uafbrudt..

  • #7   13. jul 2010 Synes godt det kunne lyde som usikkerhed men det jo svært at bedømme når man ikke har set det

  • #8   13. jul 2010 Måske de "diskutere" indbyrdes om hvem af dem der har mest ret til at snakke med tæven.. Eller måske prøver de at signalere noget til tæven.. Det lyder godtnok lidt mærkeligt..

  • #9   13. jul 2010 Jo det kunne godt tyde på det.. men når det så en sjælden gang lykkes dem at snuse til hinanden.. så er de ikke interesserede i tæven..
    mine hunde vil hellere bare lege med hinanden end med andre.. de er meget asociale..


  • #10   13. jul 2010 Hvordan reagere de hvis de møder tæver hver for sig ?

    Det kan sagtens være noget usikkerhed hos den ene hund, som så smiter af hos den anden..


  • #11   13. jul 2010 har de aldrig rigtig snakket med andre hunde mens de var hvalpe?

  • #12   13. jul 2010 hmm. den store vil ikke ikke gøre noget hvis den går alene.. faktisk vil den slet ikk reagere.. medmindre det er en hanhund.. så vil han nok knurre hvis den kommer tæt på.. vi undgår hanhunde fordi at han ikke kan lide dem efter han er blevet kønsmoden.. men han er bare så ligeglad med tæver...

    den lille vil opføre sig akkurat på samme måde som hvis den store var med.. ingen forskel overhovedet.


  • #13   13. jul 2010 Den store har mødt alt og alle fra han var 8 uger... det har vi gjort med vilje for at undgå at han går hen og er bange for fremmede..
    Men han er bare ligeglad med piger.. det er som om at han ikke er tiltrukket af dem, det er sket efter vi fik den lille...Hmm.. smiley
    Før vi fik den lille kunne han godt hilse på piger.. nu er det som om at han siger " hvorfor skal jeg, altså hun er ikke spændende for mig" :0)

    Den lille fik vi først da han var 9-10 mdr...
    Og han har altid været sådan siden vi fik ham..
    Har prøvet at "socialisere" ham lige siden, men der er ikke rigtig sket nogle fremskridt.. kun lige et par enkelte gange hvor han gerne ville lege..


  • #14   13. jul 2010 jeg tror altså det er homohunde smiley DU må hellere begynde at købe lyserødt tøj til dem og halsbånde med diamanter.. Suk..
    Du som mor til dem er nødt til at være stærk, det er ingen skam at have homohunde smiley

    (Ironi kan forekomme)


  • #15   13. jul 2010 HAHAHA... for at være helt ærlig.. jeg begynder snart virkelig at tro det.. og kan se at andre mennesker kigger underligt på mig og kan ikke forstå hvorfor mine hunde er sådan og ikke gider deres tæve.. godt nok bor de sammen osv mine to hanner, men de ELSKER seriøst hinanden som var de gift.. hehe


  • #16   13. jul 2010 Miss Andre:: Hvis de ikke gider andre så der vel ingen grund til at de skal snakke med andre? Kan du ikke bare gå videre når det er?

  • #17   13. jul 2010 Jo det gør jeg for det meste også nu.. især hvis jeg kan se at den anden hund er lidt vild..
    Men jeg undrer mig stadig sommetider hvorfor egentligt de ikke kan lide piger smiley


  • #18   13. jul 2010 hehe. ja kan jeg godt forstå det er også lidt underligt. De må jo have nok i hinanden

  • #19   13. jul 2010 Mine 2 piger har det også bedst alene/sammen, de har ikke brug for legekammerater eller omgang med andre hunde på nogen måde, dog vil de godt lige se nye hunde an men lige så snart de har snust lidt så gider de ikke at ha mere med den/m at gøre.
    Nu er de søstre såfolk ser ikke noget unaturligt i det, men jeg fik dem med næsten 1års mellemrum så de var og opførte sig som fremmede overfor hinandenda de mødtes igen, og det var den "nye=sidst


  • #20   13. jul 2010 HOV hva sker der lige her...
    nu glemte jeg hvad jeg ville skrive fordi siden lavede et eller andet"hop" så jeg røg ind på en anden side og det jeg var ved at skrive blev afsendt Uden min hjælp..
    ØV altså HG..


  • #21   13. jul 2010 Vores kan heller ikke lide tæver.... De har nok i dem selv...

  • #22   16. jul 2010 Nå så er jeg vist ikke den eneste.. puha, jeg har aldrig hørt om to hanhunde der nærmest er "kærester" .. følte mig lidt sær med mine sære hunde hehehe smiley
    Det er jo altid rart at i mener at de har nok i hinanden, hellere det end at de hader hinanden smiley


Kommentér på:
Mine hanhunde kan ik lide andre tæver

Annonce