{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
875 visninger | Oprettet:

hvalp knurre {{forumTopicSubject}}

Igår var jeg til hundetræf med en masse "små" hunde, og mine to, Bernhard på 4 og Lærke på 9 uger, alle hundene gik løs, undtagen lærke, hun havde snor på.
alle hundene var meget intresseret i hende, og ville snuse til hende, men lærke gik mellem benene på mig, og ville op, udover det når jeg satte mig ned, og de andre hunde kom, så knurrede lærke og bed ud efter dem, hvordan kan jeg afhjælpe dette?
vil gerne ha' hun får det godt blandt andre hunde?
hun siger intet til bernhard herhjemme, eller mine forældres kæmpe labrador?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvalp knurre
  • #1   4. okt 2010 Det har været alt for overvældende for hende med alle de hunde. Lad hende møde fremmede hunde en eller to ad gangen, så hun ikke bliver overfuset.

  • #2   4. okt 2010 At socialisere hunden ved at sætte den i en uoverskuelig situation er ret uhensigtsmæssigt.

    Jeg tvivler på at ret mange 9-ugers hvalpe kan overskue en flok p måske 10 fremmede hunde på en gang.
    Og samtidig er hun så i snor og de andre kommer løbende imod hende.

    ja jeg kan altså godt forstå hun var utryg.


  • #3   4. okt 2010 okay smiley tak
    hun møder også andre hunde en af gangen, men det var en fejl fra min side af smiley
    vi venter lidt med hundetræf smiley


  • #4   4. okt 2010 og så vil jeg lige tilføje -det er langt fra alle hunde der nogensinde kommer til at kunne overskue SÅ mange fremmede hunde på en gang, som man ofte ser til træf.
    Nogen kan -men rigtigt rigtigt mange kan ikke.

    Så træt ville jeg ikke bare vente lidt med, men vente meget længe med. Eller -personligt ville jeg helt holde mig fra det, men hvis nu det SKAL være;o)

    Det er faktisk hårdt pres at møde så mange hunde, hvor det skal slåes fast hvem der bestemmer, 10 hunde "overfalder" 1 enkelt for at hilse på den, nogen bliver jagtet og/eller tromlet osv.
    Så selv med venlige og sociale hunde, skal man altså være ret opmærksom på sin hunds signaler, hvis man vil bruge det at gå til træf.


  • #5   4. okt 2010 Har haft samme problem med en chihuahuablanding jeg havde, tænkte hundetræning er det rigtige, små hunde skal også.... Men nej havde samme problem, dog uden snor smiley til sidst løb han afsted nåede at få ham til mig inden ham nåede den store vej pu ha.. Kom aldrig mere smiley Men har aldrig haft problemer med ham ellers selvom vi mødte et par hunde af gangen, men det at møde SÅ mange på en gang no no no smiley

Kommentér på:
hvalp knurre

Annonce