{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.311 visninger | Oprettet:

Hvad laver de?? {{forumTopicSubject}}

Jeg er ejer af to Shih tzu en tæve og en han, de er begge intakte, vi har også en Westie som er kasterat.

Tæven er her den der bestemmer, ingen tvivl om det men hun gør det på en god måde, hun knurre aldrig eller gør, men går blot ind foran de andre to og stiller sig hvis der er twvist om noget, udenfor er hun den der skaber ro, hvis der kommer en anden hund der ikke kan opfører sig ordentligt overfor de to andre, og det er uanset størrelse, igen med en stor ro og det virker altid for hende.
Se det jeg undre mig over er: Tæven går til vores kasterat og slikker ham i mundvigen, det betyder normalt underkastelse men!! Her bliver hun ved og får vores kasterat til at trække sig baglæns, og den anden Shih tzu han følger trop, til sidst kan de trænge kasteraten helt op i et hjørne, til trods for han knurre og snapper ud, og de stopper ikke før jeg bliver rigtig vred.
Jeg undre mig for dette sker ofte, men ellers kan de alle sammen lege og ligge sammen, dog har Shih tzu hannen en stor tildens til faktisk at hænge på ryggen af tæven med den ene pote, ikke parring, men bare hænge, når tæven vil lege med kasteraten, og han blir ved til tæven leger med ham og ikke kasteraten.
Jeg forestiller mig det er fordi westien er kastereret at tæve måske gør dette, men det skete aldrig før den nye han kom til for to måneder siden.
Nogen der har et bud på hvad der foregår?
jeg vil lige sige at her er jeg altså lederen og jeg skiller dem ad, de er rimelig godt opdraget ellers og kan med alt og alle.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad laver de??
  • #2   3. dec 2010 HL, "...men da hunde ikke er flokdyr..."??? Kan du ikke lige forklare det for det er nyt for mig:)

  • #4   3. dec 2010 Helle, 1000 tak...jeg har godt nok hørt lLIDT om det før, men ikke sådan uddybende. Det er rigtig spændende, jeg tror, jeg vil fordybe mig lidt i Boitani;)))

  • #5   3. dec 2010 Det virker på ingen måde stresset, mere som om hun søger kontakt med ham, men han forstår ikke rigtig hvad det er hun vil, det gør jeg så heller ikke lige.
    Isac vores kasterat er en speciel hund der knurre af alt, men ikke rigtig mener noget med det, men det kan ses både som dominans eller kontakt, det er virkelig svært at se, hun stresser slet ikke, det foregår stille og roligt men igen er hun helt oppe i hovedet på ham.
    Poten over ryggen ender ikke her i salgsmål, men leg, den lille shih tzu hænger altså på tæven, lægger sig på hende osv, hun finder sig i det, da det i sidste ende er hende der bestemmer, men det andet er altså underligt.
    jeg har altid haft hunde, men aldrig set denne addfærd på den her måde, jo når en hund møder en anden, men det foregår anderledes.

    Vores tamhunde er jo ikke bygget til det vilde liv, men jeg tror dog alligevel at hvis alle slap ud, ville de danne en flok som Dingoer og lign, de kan ikke overleve alene, og jeg kan da se mine hunde gennem tiden trives bedst med at der er flere, fremfor at være alene.


  • #7   3. dec 2010 Hvis en ranghøj tæve slikker en rang-lav intenst i munden/vigen, KUNNE det skyldes en dårlig tand hos den ranglave.

    At hoppe op på ryggen ( eller gøre det tildels) på en anden hund, er ofte en stærk ( og krævende) opfordring til leg.


  • #8   3. dec 2010 Orv den med den dårlige tand har jeg slet ikke haft inde og vende, jeg vil da lige tage et kig i hans mund, han har dog næsten lige fået tjek hos dyrlægen, men man ved da aldrig.
    Ja jeg kan se det er fordi han( den lille shih tzu ) udelukket når de to andre leger og kun ved at hænge på ryggen af hende kan han få hende væk fra westien, men han ynder også at ligge ovenpå hende, eller skubbe hende væk, på en eller anden måde opfatter jeg ham som lidt utryg i forhold til hende og ikke dominant.

    HL. det vil jeg da gøre, man kan altid lære noget nyt:)
    Dog vil jeg holde fast i at de her fungere som flokdyr da der er tydelig rangorden:)



  • #9   3. dec 2010 At hunden ikke skulle være flokdyr, har jeg meget svært ved at tro.....
    Men jeg må jo prøve mit engelske, og få læst linket smiley
    Ellers synes jeg Lise L. som regel, har nogle rigtig gode bud. Hvad siger du til påstanden?


Kommentér på:
Hvad laver de??

Annonce