{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
963 visninger | Oprettet:

Behøver lidt hjælp {{forumTopicSubject}}

vi har for lidt over en uge siden fået os verdens dejligeste alaskan malamute hvalp. hun er 14 ugr gammel nu. de første dage var hun så bange for at være i haven men det hygger hun sig meget med nu. hun er så bange når vi tager hende i snor og med uden for haven. hun tør slet ikke gå ture og lægger sig bare ind i en busk eller hvad der lige er hun kan gemme sig i.. vi mangler råd og vejledning til hvad vi kan gøre da vi ikke har prøvet at have denne slags hund før.. havde amstaff før og det er jo noget helt andet så håber vi kan få noget hjælp fra nogen flinke mennesker her inde smiley på forhånd tak smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Behøver lidt hjælp
  • #1   24. feb 2011 Hejsa, følger lige lidt med i denne tråd smiley

    Vi har selv fået os en alaskan husky hvalp for 1 uge siden, som er meget forsigtig og sky. Han er knap 12 uger, og der er sket store fremskridt, men har stadig også lidt problemer med at gå tur med snor.

    Idag var vi ude at gå tur med vores to andre hunde og lille Bongo, og det gik faktisk fint, så længe de to andre var foran, for så ville Bongo med. Men ligeså snart han mærker snoren trække lidt i ham, så stivner han helt op og vil ikke gå længere.

    Vi prøver at have ham ude i snor hvor det hele foregår i hans tempo og vi bare følger efter.
    Vi har ingen problemer i haven, men når Bongo er med på kærestens arbejde, er han lidt svær at få til at gå.

    Hilsen Sarah


  • #2   24. feb 2011 vi prøver med godbider hele tiden og presser hende ikke på nogen måde, men hun er godt nok bare bange og vil ikke... men det er vel bare at blive ved og ved så kommer det vel med tiden. smiley

  • #3   24. feb 2011 .Når I tager den i snor og vil gå udenfor haven, så lad være med at gå særlig langt. Den første tid er det måske bare 2 meter med megen ros og godbidder. Når den så er tryg ved de første 2 meter, så kan i forsøge Jer med 2 meter mere.
    Huske at rose, gøre det sjovt, dog uden at I bliver for overivrige og jeres lokken måske skræmmer den.
    Man skal ikke gå lange ture med sin nye hvalp, tag den tid det tager.


  • #4   25. feb 2011 tak for de gode råd.. det vil vi prøve smiley og skrivr en lille update om hvordan det går med hende smiley

  • #5   25. feb 2011 Min farmors hund ville heller ikke andre steder end i haven det første lange stykke tid, men nu er han nærmest ikke til at holde inde fordi han er så glad for at gå tur. så tålmodighed smiley hun skal lige lære jer at kende, og stole på at I passer på hende når hun er på ny grund..

  • #6   25. feb 2011 En god idé ville være at starte uden snor. På den måde kommer hun ikke til at føle sig fanget. Tag så nogle godbidder med på turen og lad som om i leger noget fangeleg. Hvalpe elsker fangeleg. Så hvis du bare begynder at løbe burde hun følge efter. Sørg også for at rose hende, hver gang hun tager et skridt, da ros er 75% af en opdragelse.
    Hvis dette ikke hjælper så prøv at få hende til at fokusere på godbidden hele tiden imens i prøver at gå. Husk også der at rose hende meget og give hende en godbid når hun gør det rigtigt.
    Sørg for aldrig at blive sur på hende smiley


  • #7   26. feb 2011 annika m. ikke nogen god ide at lade hende være løs da hun stikker af og ikke kommer tilbage.. det halsbånd hun havde med fra opdrætter holde ikke en meter så det sprang og væk var tøsen.. så det gør vi ikke en gang mere med at hun skal være fri.

Kommentér på:
Behøver lidt hjælp

Annonce