{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.424 visninger | Oprettet:

At få hund nr. 2? {{forumTopicSubject}}

Ja min kæreste og jeg skal ud og se på en hund i morgen, da vi godt kunne tænke os en lille familieforøgelse smiley
Vi har været på udkig et stykke tid, da vi gerne vil finde noget, der er helt rigtigt for vores lille familie, og så er det selvfølgelig et must, at den skal kunne komme ud af det med Mille.
Vi har snakket rigtig meget frem og tilbage, så det er ikke bare en impulsiv beslutning, hvor vi går ind til det med lukkede øjne.
Vi har snakket meget om, at det ikke må gå ud over Mille, at vi godt ved, at det bliver hårdt arbejde især i starten, samtidig syntes vi jo også, at det ville være herligt for Mille at have en at lave narrestreger sammen med smiley
Vi bor på landet, har en dejlig indhegnet have, og vores udgangspunkt også med Mille, har hele tiden været motion motion motion, hun er jo en aktiv hund der gerne skal køres træt HVER DAG, desuden har vi hende ofte med alle vegne, da både vores familie og mange af vores venner er hundemennesker, så det skal jo være en hund, der kan indgå i alt det.
På længere sigt, når vi snakker om, at vi vil til og have børn osv, da har jeg det sådan, at jeg hellere vil skære i antallet af de andre dyr vi har, anskaffer vi os en hund mere, er det for at den skal blive her.
Heldigvis er vi meget enige omkring opdragelsen og helt generelt det med at have hund, og vi hjælper hinanden, så jeg er ikke i tvivl om, at den pågældende hund nok skal få det godt smiley
Desuden er jeg meget hjemme som det er lige nu, så den/de kommer ikke til at sidde herhjemme og kukkelure alene ret meget.
Men er der noget, vi skal være ekstra opmærksomme på?
Vi har snakket og snakket, og jeg syntes efterhånden, vi har fået det vendt og drejet, og som udgangspunkt syntes jeg efterhånden, vi har tænkt på det meste, og vi ved jo, hvad det vil sige at have hvalp/hund i huset efterhånden smiley
Og det er (for os i hvert fald) en selvfølge, at Mille jo skal med op og møde den lille hund i morgen, så vi kan se, om det duer.
Kom frisk, vil meget gerne høre nogle erfaringer mht det at anskaffe sig en hund mere smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  At få hund nr. 2?
  • #1   5. mar 2011 pas på 2 hunde er vanedannende ...jeg vil aldrig have 1 hund igen smiley


  • #2   5. mar 2011 " hunde kan være dejligt, men man skal have i hovedet at to hunde også er dobbelt op af de fleste ting. Begge hunde skal lære og være alene hjemme uden den anden hund. begge skal have alene tid med jer.
    Og begge skal have mad og dyrlæge.
    Jeg ville vænte til den hund har er 2 år og den er så velopdragen som i ønsker den. Den ny hund lære af den i har og hvis i køber en lidt ældre hund lære de ad hinanden. Så kan den i har være alene hjemme uden problemer? Har den nogle adfærsdproblemer, i skal have pillet af inden køb at ny hund.
    Når det er sagt så kan to hunde få meget glæde af hinanden , særlig når de har en vis aldersforskel, så der ikke kommer problemer med rangorden. Men i skal købe en hund mere fordi vil have en hund mere og ikke fordi Mille skal have en legekammerat.


  • #4   5. mar 2011 Hun er lige knap to år, Mille altså smiley
    Selvfølgelig skal de have mad og dyrlæge, men det skal ALLE dyrene vi har! Det er vi skam slet ikke i tvivl om, vi går altså ikke på kompromis med dyrenes velfærd, heller ikke selvom det "bare" er hund nr. 2!
    Mille har ikke nogle adfærdsproblemer, det eneste der er, er at man godt kan mærke, hun er jagthund, så vi er meget påpasselige med at have hende løs. Hun kan sagtens være alene hjemme, hun kan diverse tricks osv, vi har brugt meget tid på at opdrage og socialisere hende lige fra vi fik hende hjem.
    Det med alenetid har vi også haft oppe og vende, og det er vi HELT enige om, at de skal have -hver især, Mille skal IKKE hænge på den nye hund hele tiden, hun skal også have ro til at være sig selv sammen med os, samtidig skal den nye hund også have tid sammen med os, så man får et forhold til den og den til os.
    Vi kunne da aldrig drømme om, udelukkende at købe en hund fordi Mille skulle have en legekammerat, vi er fuldt ud bevidste om, at det bliver dobbelt arbejde, det troede jeg også fremgik af mit indlæg?


  • #6   5. mar 2011 Linda E: Der snød du mig lige indenom smiley
    Jeg har ingen forventninger om, at det bliver en dans på roser, slet ikke smiley
    Vi har også været rundt på nettet og læse stolpe op og stolpe ned om det ene og det andet, men alligevel bliver man sådan lidt, "har jeg nu tænkt på det hele?" Selvom man jo godt ved, at når det handler om dyr, så kommer der altid noget, man ikke lige kunne tage højde for smiley
    Det er jo ikke fordi, vi ikke mener vi kan, men vi vil gerne være så godt forberedte som muligt, som sagt er det ikke en impuls handling, langt fra.
    Mille er heldigvis en glad hund, der er meget selskabssyg, og hun er også moden nok til at sige fra, når andre hunde krydser hendes grænser, og i det store og hele tror jeg ikke, der vil blive voldsomt store problemer med hende, men man ved selvfølgelig aldrig.
    Det spurgte kæresten også om, hvad nu, hvis det bare bliver et galehus?
    Mit svar er ganske enkelt, at så mener jeg, det er os der har fejlet, ikke hundene, og så skal vi have hjælp til at finde ud af, hvad vi så gør. Men man kommer altså langt med en god opdragelse, omtanke og almindelig sund fornuft smiley
    Som sagt, vi springer jo ikke ud i det med lukkede øjne smiley


  • #7   5. mar 2011 Krumme: 5 hunde, ja så må to da være en smal sag smiley

    Nu er der en del i vores omgangskreds, der har mere end en hund også, og vi kan jo se, at det med lidt omtanke godt kan fungere.
    Jeg syntes da selv, vi har gjort det rigtig godt med Mille, hun er meget velopdragen, også selvom der er mange der mener, at man ikke kan opdrage på en beagle smiley
    Vi har oplevet hende sammen med hunde af begge køn, store og små hunde, hvalpe og gamle hunde, som sagt har vi brugt meget tid på at socialisere hende, da vi mener det er meget vigtigt, jeg vil ikke have en hund der går til angreb eller i forsvarsposition når den møder en anden hund, eller render væk/gemmer sig af frygt.
    Og igen, motion, motion motion, det har vi nu erfaret er den bedste kur mod nykker smiley


  • #8   5. mar 2011 nu ved jeg ikke om den i tænker på også skal være en beagle, men min oplevelse er i hvert fald at lige børn leger bedst.... En beagle er en meget aktiv hund og så kan den næste ligeså godt være en der også har brug for en del aktivering!!

    Jeg har jo to beagler: Vega er 4 ½ og hun var godt 3 da vi fik Eico (som jo nu er knap 1½ år) og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund at vi fik Eico - den glæde de to hunde har af hinanden er helt utrolig. Vega er ikke den store putte-hund men hun elsker at lege med Eico og omvendt - efterhånden gider de ikke rigtig andre hunde.... Det virker som om de har nok i deres egen lille homogene flok.

    Der er ingen tvivl om at det nogen gange er nemmest kund at have en hund, men hverdagen med to hunde opvejer helt klart de få dage om året hvor man godt bare ville have en.


  • #10   5. mar 2011 Rikke B: Åh det er jeg glad for at høre smiley

    Mht aktivitetsniveau, det er godt nok en blandingshund, men det den er blandet med, er også noget, der har "krudt bagi", vi er personligt, ingen af os i huset, til en hund der ikke skal aktiveres ret meget, desuden elsker jeg at træne, det er så dejligt at kunne vise manden et nyt trick hunden har lært, simpelthen fordi den nyder det og gerne vil arbejde smiley
    Vi bliver aldrig den type mennesker, der har hundene for at de skal være til pynt smiley
    Og så bor vi rigtig dejligt, med kæmpe marker lige uden for døren og kun 5 min til den nærmeste hundeskov smiley


  • #11   5. mar 2011 Jeg får heller aldrig en hund igen.
    De har så meget glæde og fornøjelse af hinanden og jeg har af dem.
    Man skal selvfølgelig være obs på alt koster ekstra.


  • #12   5. mar 2011 Kan kun give Dan ret:-) Har man først haft 2 hunde, ender man ikke med én igen. Det giver naturligvis mere rengøring, mere mad, flere dyrlægeregninger osv. Men dét er sagt, er der SÅ mange flere fornøjelser med at have 2. Deres leg og indbyrdes fællesskab:-) + at man ikke har så dårlig samvittighed når man er nød til at forlade dem nogle timer. og HUSK vi har med flokdyr at gøre:-)
    Men alt mulig held og lykke til jer:-)


  • #13   5. mar 2011 Mange tak smiley
    Ja alt bliver dobbelt, men det skræmmer os nu ikke voldsomt smiley
    Jeg vil hellere give mine dyr væk end at de skal sulte og gå for lud og kold vand, det er i hvert fald en ting der er helt sikkert! smiley
    Selvfølgelig skal hund nr 2 også have det årlige tjek ved dyrlægen, og bliver der skut brug for det, så skal den også have det.
    Jeg kommer fra et hjem, hvor min mor altid har sagt, at "enten har man dyr, eller også har man ikke dyr". Den sætning sidder godt fast smiley


Kommentér på:
At få hund nr. 2?

Annonce