{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.127 visninger | Oprettet:

At tage hvalp retur. {{forumTopicSubject}}

Fik en rigtig kedelig opringning igår, at en af vores hvalpekøbere stod i en rigtig træls situation, og hun ikke viste hvad hun skulle gøre.

Hun har mistet sit job, er ikke i fagforening da hun skal studere her fra sep, og er under 25 så det hun kan få på kontanthjælp er meget lidt. Og har ikke penge til at både hvalp og hende kan få mad.

Vi har selvfølgelig kontrakt på ham og vi henter ham hjem på fredag, og har lovet hende at i første omgang har vi ham her til efter sommerferien og så ser vi hvordan det hele ser ud til den tid, og er det ikke en makant bedring i økonomien så må vi se om han skal blive her eller om vi skal finde et nyt hjem til ham. Han er pt 9½ mdr og heldigvis rigtig godt socialiseret.

Vi forventer selvfølgelig lidt uro den første tid, men håber da han finder sin plads i flokken. ( vi har passet ham nogle gange uden problemer)

Det var ikke lige planen at vi skulle stå her med en ekstra hanhund, men løbetid er heldigvis overstået på 2 ud af 3 tæver så der går da 6 mdr igen inden vi skal tage hensyn til det igen.

Vi håber selvfølgelig at vi gør det rigtige, og at hvis det kommer dertil at vi kan finde et super godt nyt hjem til ham.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  At tage hvalp retur.
  • #2   22. mar 2011 Jeg synes, det er rigtig flot, at I tager hvalpen hjem og lader hende få en chance for, at hun får styr på økonomien. Håber han falder godt til, mens han skal være hos jer.

  • #3   22. mar 2011 Tak Pia, bliver da helt rørt ;o)

    Der er ingen tvivl om at hun elsker sin hund over alt, og det gør så ondt på hende, har aldrig haft en så grædende pige i røret som i går.

    Og håber af hele mit hjerte at hun får styr på økonomien, men ved også godt at på en su + evt job at der ikke er meget at gøre med når man har en grand danois han som bare vokser og vokser. Og mange vil sige det skulle hun ha tænkt på, og ja det burde hun, men bliver nød til at tage den herfra hvor vi står nu, for ville græde snot hvis han ikke fik hvad han skal ha......


  • #4   22. mar 2011 Det er skønt at I er jeres ansvar bevidst og tager hvalpen retur. Men er du sikker på at det er i hvalpens interesse at vente så længe og så måske alligevel omplaceres? Var det ikke en mulighed at finde et hjem nu?

  • #5   22. mar 2011 Siri, både og..... lige nu drejer det sig om at få ham hjem så han kan få hvad han skal ha fodermæssigt.... og selvfølgelig pasning osv, men det er fodret det kniber med, og det er noget vi kan give ham ud over alt det andet..... og endnu er det ikke besluttet om han skal omplaceres eller om han skal blive her... det er noget jeg lige skal se hvordan han kan med flokken osv.... for selv om vi har passet ham nogle weekender så er det jo ikke det samme som han skal bo her fast.

  • #6   22. mar 2011 Det er selvfølgelig rigtigt. Krydser fingre for at han går ind i flokken uden problemer!

  • #8   22. mar 2011 Det håber vi også ;o) og ja vi tager en dag af gangen og ser hvad der sker.

    Har lige oprettet drengen ;o)


  • #9   22. mar 2011 Flot og ansvarsbevidst at tage hunden tilbage smiley
    Men det KAN godt lade sig gøre at have en GD på SU, for det har jeg :0)


  • #10   22. mar 2011 Flot at I vil tage ham hjem smiley

    Jeg tænker bare, at hvis hun ikke har råd til foder på kontanthjælp, vil hun så have råd til det når hun kommer på SU eller elevløn?

    Hvis det kun er fordi hun ikke har råd til foder og I gerne vil tage ham hjem og passe ham, var det så ikke en ide at lade ham blive, og så sende hende en sæk foder?


  • #11   22. mar 2011 Moster i Svøb. Det er ikke kun fodret for det har vi tilbudt, der er nok mange ting når det først ikke fungere så kommer man nok ind på mange ting så som når man er alene med en hund, kun 21 år gammel, venner, gå i byen, festivaler, osv..... har lige snakket med hende og tror det bliver til at han fast er her..... vel og mærke hvis det kommer til at gå med resten af flokken, men en dag af gangen lige nu.

  • #12   22. mar 2011 Hun får da endnu mindre på SU, end hun gør på kontanthjælp? Men der kan man selvfølgelig have job ved siden af..
    Men godt i tager vapsen hjem igen! Det må være en stor trøst, når man står og ikke selv kan klare hvalpen, at ens opdrætter træder til smiley


  • #13   22. mar 2011 Anja, du skrev bare at lige nu var det fodret det kneb med, så det er jo det man må gå ud fra er problemet. Var hun ikke alene, ung og til venner, festival og byture inden hun blev fyret?

    Synes virkeligt det er flot I vil tage ham tilbage, men var det ikke bedre for ham at finde et nyt og blivende hjem hurtigt?


  • #14   22. mar 2011 Moster i Svøb. Jo jo det var hun, men tror at nu hvor det er kændret for hende så kommer der mange ting frem.... og vi snakker meget om at han skal blive hos os permenent. Og skal han videre bliver jeg nød til for hans og evt nye ejere vide 100% hva han indeholder.... for skal han ikke blive her så skal han til hans sidste hjem og ikke retur igen.

  • #15   22. mar 2011 Suzy & Plette. jeg har ikke gjort noget for at spørge ind til husleje osv, lige nu er det for mig han får noget ro på og han får det mad han skal have.... Og det ved jeg vi kan give ham, og nej han kommer ikke bare videre for at komme afsted for så bliver han her..... jeg vil ikke ha han skal være kasteboldt, og sådan er det og så må vi bare ændre lidt i vores planer....

  • #16   22. mar 2011 Tak vi glæder os på trods af det hele til at få ham hjem og få noget sul på ham og så se hva han står for den "lille" mand....

  • #19   22. mar 2011 Malou C. Nu har jeg ikke lige kigget hvilken hund du har, men en GD i vokse alderen kan snildt komme op på 700-1000 kr om mdr bare i foder.. og det er nok meget på en su/kontanthjælp.

  • #20   22. mar 2011 til TS du er sådan en opdrætter man kun tør drømme om virkelig dejligt å sådanne som dig findes:O)

  • #21   22. mar 2011 Tusind tak.... jeg føler bare det er min opgave som opdrætter, kan godt være der er nogen der ikke har det sådan, men for mig er det, det der er seriøst opdræt.

  • #22   22. mar 2011 Sunshine.... præcis min tanke og jeg tog det på inden måde negativt....

    Jeg er bare glad for at vi kan hjælpe køber i denne dumme situation, og hvor planen var at hente ham fredag, henter vi ham i aften i stedet for. Køber et helt knust hvilket jeg godt kan forstå, hun bebrejder sig selv en masse, men som jeg sagde til hende at vi blev nød til at se fremad nu, og så er den jo ikke meget længere lige pt.


Kommentér på:
At tage hvalp retur.

Annonce