{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.173 visninger | Oprettet:

1. hund - hvad skal købes? :) {{forumTopicSubject}}

Jeg har i dag være på "shopping" med kæresten, og har købt en maaasse ind til vores kommende hund, Stella. Vi har begge haft hund før, men nu vil jeg altså lige prøve at oprette et emne her, hvor alle Jer søde mennesker, kan skrive hvad der skal være styr på, inden hvalpen flytter ind :b
Fyr løs!

Jeg vælger helt bevidst ikke at skrive hvad jeg har købt, så skriv skriv skriv, kan være vi har glemt noget vigtigt i farten. Vi svimler lidt over det her, det er et stort skridt for os, og vi glæder os rigtig'rigtig meget til familieforøgelsen :o)

Mvh. Anders & Stine


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  1. hund - hvad skal købes? :)
  • #1   6. jul 2011 Jeg købte det faktisk først dagen efter for vi hentede Terkel om søndagen, samme dag vi ringede på ham, men købte:

    Seng, tæpper, legetøj, mad og vandskål, mad, snor (halsbånd havde han i forvejen), bestilte navneskilt ... Tror det var det...


  • #2   6. jul 2011 Sødt navn til hvapsen:)

    Halsbånd/sele
    Snor
    mad og vandskål
    prutposer
    kurv
    hundetegn
    hundemad
    legetøj
    tyggepinde


  • #3   6. jul 2011 Hundeposer

  • #4   6. jul 2011 Hundetegn med ejers navn, adresse og evt telefonnummer
    Rodalon
    Halsbånd/Sele
    Snor
    Godbidder (helst så naturlige som muligt, så der ikke kommer dårlig mave. Tørret kyllingekød er fx rigtig godt)
    Tyggeting, til de kløende tænder
    Loppe/flåtmiddel
    Seng- evt bare en papkasse med tæppe/pude i, de har det med at klø tænder på kurven
    Legetøj i passende størrelse
    Neglesaks
    Flåttang
    Børste/strigle- hvad der nu passer til pelstypen


  • #5   6. jul 2011 HUNDEPOSER, VI HAR GLEMT HUNDEPOSER! ;o)
    - tak for de fine lister, kan tilføje at vi da også har glemt at købe en neglesaks og shampoo.. Se, det var jo egentlig godt at jeg lige skrev herinde, selvom vi nok var kommet i tanke om det når det kom dertil at det skulle bruges ;o)


  • #6   6. jul 2011 Men - Har I ikke Pax i forvejen? Så har I vel mange af tingene?

  • #7   6. jul 2011 Pax er min hund, ja.. Men jeg fik ham imens jeg boede på mine forældres gård, og Pax vil bare SLET ikke trives i en lejlighed i byen. Så har valgt at lade ham blive i trygge rammer på gården ved mine forældre og mine to brødre, og så kommer jeg bare og besøger ham sådan ca. hver eeeeneste dag, da der kun er 4 km. imellem os :o)
    Så alle de ting til ham, er hos ham.
    Derfor skal vi igang helt fra 0.


  • #8   6. jul 2011 hehe, vi har heldigvis fået rabat, da svigerfar (Anders' far) arbejder i Støvring Maskinforretning, og de har en masse af det fysiske udstyr, såsom seler, halsbånd, legetøj, kurve osv. smiley Men ja, gud hvor kan man hurtigt blive fattig! ;o)

  • #9   6. jul 2011 Kartoffelmel!!!!!

  • #10   6. jul 2011 Køkkenruller!!

  • #11   6. jul 2011 Forsikringspapirer så I kan forsikre med det samme:-)

  • #12   6. jul 2011 Ville sige det samme som Mette. Køkkenruller og kartoffelmel og Rodalon er det man mest har brug for det første dage :o)

  • #13   6. jul 2011 Kartoffelmel er skrevet på listen over ting vi mangler, køkkenruller har vi maaaasser af ;p
    - forsikring er vi også igang med :o)


  • #14   6. jul 2011 Rodalon har vi også :o)

  • #15   6. jul 2011 ProKolin til hvis hvalpen får dårlig mave - sådan noget opstår ALTID når der er lukket ;O)

    Bur til bilen - hvis I har bil smiley

    Hundeforsikring inkl sygeforsikring - flere selskaber dækker fra dag et når det er en 8 ugers hvalp, så derfor ka det godt betale sig at tegne den med det samme..

    Ellers ka jeg ik lige komme på noget...


  • #16   6. jul 2011 Vi skal ud og se på bur til bilen med min mor i dag, hun vil gerne give en "barselsgave" :b

  • #17   6. jul 2011 Hold da ferie....... jeg har da ikke en skid til mine så...... jeg har kun:

    Halsbånd
    Snor
    Mad
    Leverbites = guf
    Hundeposer
    Coat King + kam....og
    Lidt legetøj.......


  • #18   6. jul 2011 jeg tænkte også forsikring som mette...dem sørger jeg altid for træder i kraft af fra dagen de bliver hentet hjem på:) og så husk 12 ugers vaccinen hvis din hvalp er mellem 8-12 uger når du får den hjem:)

  • #19   6. jul 2011 De allerførste ting jeg købte var :

    kurv, tæpper, halsbånd, snor og hundeposer. (ganske lidt legetøj)

    dagen efter ordnede vi:
    forsikring
    chip,vacc
    lidt flere legesager
    shampoo
    sele
    bur (som vi solgte igen)


  • #20   6. jul 2011 nåååh ja

    hundetegn og foder


  • #21   6. jul 2011 Allerførst stort tillykke med jeres kommende familiforøgelse : )

    Udover alt det sædvanlige som et kvalitetsfoder, evt kosttilskud, godbidder, legetøj, mad/vand skåle, høm-høm poser, soveplads, hundetegn, tæpper, Y/Isele, Flexi line, dressur line, drikkeflaske til turen, børster, kamme, hundeshampoo, negleklipper, fil (evt bord til trimning og negleklipning), godbidspose, oprette hundeopsparing, forsikringer, evt chipning osv skal hjemmet hvalpesikres så der ikke ligger ledninger frit der kan tygges i, de dyre sko er uden for rækkevidde, blomsterne eller andet nips der står på gulvet er flyttet op i højden så det ikke kan nås osv.

    Sikring af trapper så de ikke kan gås på uden opsyn hvis I har en indendørs 1.sal / loft/kælder med trapper.

    Børne gitter til døråbninger hvor hvalpen ikke skal færdes når den er alene hjemme.

    Bogen På talefod med hunden - De dæmpende signaler af Turid Rugaas + bøgerne af Irene Jarnved Fra hvalp til hund og Helhjertet hundetræning.

    Finde et godt sted at træne hvalp (hvor de anvender de blide indlæringsmetoder) været på besøg uden hund for at tjekke hundetrænerne og træningspladsen ud og evt. booke én tid.

    Taget fri i 4-6 uger.

    Masser af gå på mod, tålmodighed og kærlighed.


  • #22   6. jul 2011 Evt transport bur hvis I har bil

  • #23   6. jul 2011 Hold da op, 4-6 ugers ferie.... Det ville godt nok udelukke mange fra at få hund, da det langt fra er alle arbejdspladser der vil lade medarbejdere holde mere end 3 ugers sammenhængende ferie..

    Et par uger er helt sikkert en rigtig god ide, og en investering der betaler sig i det lange løb..

    Jeg vil nu heller ik anbefale et DAP-halsbånd... Det er ganske fint til utrygge hunde (man kan også få en til stikkontakten der udsender disse feromoner i rummet, så hunden bedre slapper af når den er alene), men hvorfor købe noget man muligvis aldrig får brug for??
    Ingen af mine 4 hunde har været utrygge eller stressede af flytningen :O)


  • #24   6. jul 2011 *Michélle aka Fie *:

    Man er to og holder ferie forskudt kun udelukkende anbefale at holde lang ferie iforbindelse med hvalpe da de er givet godt ud og nu er det hundeadfærdsrådhiveren der kommer op i mig ; )


  • #25   6. jul 2011 Reiki master - det er helt fint at du synes det er sådan man bør gøre, jeg ser bare ingen gund til det smiley

    Hvad er det præcist du mener man skal bruge disse 6 uger til?


  • #26   6. jul 2011 Du skriver "man er to..." - hva så i de tilfælde hvor man ikke er to.... Det er jo langt fra alle der er i et forhold ;O)

  • #27   6. jul 2011 Man kan såmænd altid finde en løsning med hensyn til at holdee fri osse selvom man er alene.

    Hvorfor det er vigtig med at have meget fri med hvalpen i den første tid er grundet hvalpens udvikling adfærdsmæssigt, socialering, alene hjemmetræning osv og på den måde er det sikkert at man får en velafbalanceret voksen hund ....så overordnet set er det kort tid at invistere i forhold til resultatet.


  • #28   6. jul 2011 Reiki - jeg synes ikke rigtig du formår at forklare hvorfor der skal bruges 6 uger... Socialiseringsfasen varer til hundens 12. uge - og man kan sagtens sørge for hvalpens socialisering selvom man arbejder - er man ikke i stand til det, så er man jo heller ikke i stand til at aktivere den senere hen..

    Alle de ting du skriver behøver jeg ik 6 ugers ferie til at lære min hvalp - kender INGEN der holder 6 ugers ferie for at sørge for hvalpens tilpasning..

    Janni - nu ved jeg ik hvor meget erfaring du har med hunde, men det er altså langt fra altid, at en hvalp stresser over en flyning.. Ja det er en stor oplevelse for den, men en velsocialiseret hvalp burde sagtens kunne klare det, hvis ellers man som ejer følger foreskrifterne.. Som sagt har jeg endnu ikke oplevet nogle problemer - hvalpene har alle været mntalt klar til at komme ud i nye hjem smiley


  • #29   6. jul 2011 det med 6 ugers sammenhængende ferie, bliver ikke så nødvendigt.
    - jeg er afsted fra 10-15 (skånejob grundet dårlig ryg) alle hverdage, og min kæreste tager afsted 13.45, dvs. hvalpen får en time og et kvarter alene (bor 2 minutter på gåben fra mit midlertidige job). Vi har dog 14 dages ferie sammen de første to uger vi har Stella, og derefter ser vi hende sammen om morgen og så igen om aften. Altså på samme tid. Så hun er alene max. 1½ time om dagen som tingene er nu smiley

    Vi har i dag fået en sele til bilen (de er godt nok peberet!) så hun kan transporteres i bil. Der er ca. 1 times kørsel fra hvor hun er vokset op, og hjem til os smiley Vi fik også købt lidt mere legetøj, noget hvalpeshampoo, et tæppe og så kigget på en masse foder smiley


  • #30   7. jul 2011 Michélle aka Fie *:

    Wauw - sikke et udbrud - Jeg valgte at nævne grunden overordnet da det ikke var det TS spurgte til jeg kunne da sagtens gå i detaljerne men det kan jeg ikke se en grund til på nuværende tidspunkt.

    Der vil vi to aldrig blive eninge Michélle og sådan er syn jo på hunde/hvalpe opdragelse, træning, socialisering osv.


  • #31   7. jul 2011 Stine'Pax'Stella smiley (UDFORDRINGER SØGES) ':

    Det glæder mig at læse at I har masser af tid til jeres nye familiemedlem og er vel forberedt : )



  • #32   7. jul 2011 Stine'Pax'Stella smiley (UDFORDRINGER SØGES) ':

    Har I arrangeret hvordan hjemturen vil foregå, træning af bil, indlagte vand/tisse pauser osv.?

    Jeg tænker blandt andet på har opdrætter trænet kørsel i bil eller er det første gang hvalpen ser en bil når den skal hjemtransporteres?

    Hvis hvalpen ikke har prøvet at køre i bil før kan I så ikke give dem transportselen og lade dem tage selen på hende så hun lære at have den på (godbidder og ros for at have den på men rolig og glad stemmeføring) og føle sig tilpas i den samt lade hvalpen sidde i bilen først uden motoren køre og derefter med motoren køre for tilsidst at trille lidt lidt længere og lidt længere. Dette indlæres så hele tiden med ros og opmuntring samt med rolig og glad stemmeførsel så hvalpen ikke bliver gearet op.

    I al læring er det meget vigtigt at indlære via de operante indlæringsmetoder samt med 'baby step' (små skridt af gangen - hvis man er gået for hurtigt frem i indlæring går man tilbage til den fase i indlæringen hvor indlæringen var en succes)

    Al held & lykke : )


  • #33   7. jul 2011 Det er sgu da snart en hel videnskab at få hund..... hold da op.
    Det er jo lige før , man skal have indkvarteret en hunde-psykolog i gæsteværelset , inden man overhovedet henter hunden.

    Jeg har haft flere hunde gennem 45 År.... ..... ha ha ... hvis jeg skulle opfylde , alt det i mener er nødvendigt for at have hund.... havde jeg rendt rundt i rø*** på de stakkels hund hele dagen..... med en hundebog i den ene hånd.... og sunde godbider i den anden hånd........ avisen liggende slået op på " arbejdsannoncer "....for at finde en arbejdsgiver , der vil give mig 6 ugers ferie , fordi jeg skal have hund.
    Og selvfølgelig også vil give mig " hundens første sygedag " fremover.

    Slap dog lidt af....... i skal bare have en lille hvalp.....og med sund fornuft, det mest nødvendige....og en masse tålmodighed og LOVE...... så mon ikke det går alligevel.


  • #34   7. jul 2011 Reiki - et udbrud?? Tror du misforstår mit indlæg... Jeg stiller dig et spørgsmål, som du åbenbart ik vil svare på.. Fair nok, men så skriv da et i stedet for at snakke uden om..

    Vi behøver skam heller ikke være enige i hvordan man bedst gør ang hund... Vi gør forhåbentlig alle hvad vi hver især finder bedst..

    Nittib - Synes efterhånden der er mange ting i den moderne verden der er blevet yderst komplicerede; heriblandt det at holde hund.. Nogle gange gør vi vidst tingene langt mere indviklede end de behøver være ;O)

    Jeg gad godt vide hvor mange der holder 6 ugers ferie fordi de skal have hvalp..
    Stakkels opdrættere - de må ik tjene på deres hvalpe, og de har sgu da ikke meget tid at arbejde.. 1-2 kuld omåret hvor der ved hvert afholdes op mod 9 ugers ferie, og så ska der jo bruges nyt avlsmateriale = 6 ugers ferie hver gang.... En alm. arbejder har 5 ugers ferie om året.. Gad vide hvor man finder en arbejdsgiver der vil give en fri 24-30 uger om året.. ;O))


  • #35   7. jul 2011 hi hi hi vi er da slet ikke på bølgelængde Michelle - what ever - fred være med det ; )

  • #36   7. jul 2011 Købte ind til Polly mandag tror jeg og hun blev hentet om torsdagen.

    Kurv
    Tæppe (spejder/grå)
    Halsbånd
    Snor
    Legetøj - bolde, pivdyr, snor halløj med knude i enderne
    Skåle
    Tyggeting
    Hvalpeshampoo
    Børste
    Hundeposer


    En ting jeg faktisk lige i dag har fortrudt, er at jeg ikke har fået mine ledninger bag sengen tapet fast eller noget!!!



  • #37   7. jul 2011 Stella har stiftet bekendtskab med en bil, hun har siddet i den i sluttet tilstand indtil videre. De skal have alle 8 hvalpe plus forældre med til familietræf, hvor der er 20 minutters kørsel hver vej, så inden Stella skal flytte ind, har hun prøvet at køre lidt bil.
    Vi er selvfølgelig klar over, at der kan forekomme krav om pause fra prinsessen, det tager vi som det kommer smiley


  • #38   7. jul 2011 Jeg har:

    Snor + Halsbånd + Sele
    Mad + Vandskåle
    Kurv
    Tæpper
    Shampoo + Balsam
    Kartebørste + div.andre Børster
    Føntørre
    Klippebord
    Div. sakse + Trimmer + Afstandsstykker
    Ørerens
    Negleklipper + "Klip-stop"
    Hundetegn med hvad der nu skal stå
    Legetøj + Tyggeting
    Forsikring
    Og sidst men ikke mindst en stooooor konto til hvis min vaps skulle komme galt afsted..

    Hold op jeg har egentligt mange ting.. smiley

    Forresten så alle ting til klip, trim osv osv deles med resten af familien, men de står hos mig da det er mig der ordner hundene..


Kommentér på:
1. hund - hvad skal købes? :)

Annonce