{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.140 visninger | Oprettet:

Virker hundeloven? {{forumTopicSubject}}

I starten vi havde den nye stramnng af hundeloven, syntes jeg ikke, at man kunne fornemme nogen forskel, men her et længere stykke tid efter, synes jeg faktisk, at den har haft ret stor virkning.

I hvert fald kan jeg her i mit eget lokalområde konstatere, at jeg ganske simpelthen ikke ser de forbudte muskelhunde eller lign. i nær det omfang, som jeg gjorde før.

Hvad oplever I andre?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Virker hundeloven?
  • #2   30. okt 2011 Masser af muskelhunde uden mundkurv, gerne løse eller med lang snor (eller det stikt modsatte, hvor ejer går og hiver hunden i ½ meter snor og den knapt kan få benene til jorden - dog stadig uden mundkurv.)

  • #4   30. okt 2011 har ingen ide...

    Tror det er virkelig forskelligt alt efter hvor man bor - Også inden for kilometer..

    I farum midtpunkt tror jeg ikke der er den STORE forskel endnu , Dog er listehunde blevet fordut at flytte ind ( altså... folk med listehunde ) - så der kommer ikke nye til.
    Men dem der er er jo som de altid har været.

    Ude i "min" ende af Farum er det same ol same ol - VIllakvater og arrige gravhunde *G*


  • #5   30. okt 2011 Jeg kan tydeligt mærke stor forskel her hvor jeg bor, og synes at det er bekymrende...
    Tænker sommetider om hundene aldrig kommer ud længere fordi ejerne ikke vil give deres hunde mundkurv på.


  • #6   30. okt 2011 Her virker den ikke, fik en snak med en amstaff ejer forleden og hendes hund skulle ikke bærer mundkurv da den jo ikke var ulovlig da den var før forbuddet.

    Den er jo bare familiehund så hvorfor skal hun have sådan en på??

    Det var som at snakke til en lukket dør da jeg forsøgte at forklare hende at hendes hund skulle bære mundkurv. Men hun grintet bare og sagde at jeg ingen forstand havde på hendes hund. Nej jeg kender godt nok ikke hendes hund personligt men jeg kender lovgivningen.


  • #7   30. okt 2011 Man kan vel sige at det er gået ud over alle de forkerte, for dem som var ligeglade før er stadig ligeglade, så der har loven ikke hjulpet meget.

  • #8   30. okt 2011 jeg tror ikke loven virker, eller jeg vil sige syntes ikke loven virker, men tilgængæld så de bivirkninger (eller hvad man skal kalde dem) som at feks DBA, Gul og Gratis osv har lukket ned for salget af de liste hunde har givet en stor positiv efekt syntes jeg, der bliver slet ikke lavet lige så meget af de her ihhh hvor er min hund sød kuld for det er ikke så nemt mere at tjene sommerferien eller julegaverne på den slags kuld mere.. det var bare det de skulle have gjordt for flere år siden i stedet for alt det forbuds pjat.

  • #9   30. okt 2011 Jeg havde ikke problemer med de hunde hverken før loven eller nu. Men ser dog stadig hunde uden mundkurv på. Derudover har jeg lagt mærke til flere unge med dobbere og rotter smiley Det er meget trist hvis det nu skal til at gå ud over andre racer smiley Syntes så også jeg ofte ser annoncer med ulovlige hvalpe

  • #10   30. okt 2011 Derudover så har loven også haft den effekt at uvidne ejere køber de der stofmundkurve hvor de slet ikke kan åbne munden. Det er meget synd for de hunde de kan jo ikke komme af med varmen!

  • #11   30. okt 2011 Her hvor vi bor er folk ligeglade med loven. Nogle af hundene får mundkurv på når de placeres foran supermarkedet men har den ikke på hverken til eller fra.

    Og en kvinde på en vej meget tæt på os, blev bidt af en stor "muskelhund" som rendte løs rundt sammen med en lille hund, i sidste uge så hun skulle opereres.


  • #12   30. okt 2011 A.V.N.

    ja de er jo ikke helt forsvundet og ja de bliver desværre reg som andre racer eller blandinger der af, men inde DBA lukkede ned for den slags salg, så var der nok 100 anoncer eller mere af den slags værd uge og nu er der måske 10 syntes jeg, det er stadig 10 for meget man det syntes jeg er en stor ned gang.

    jeg ser slet ikke lige så mange hvalpe det her sidste års tid som jeg gjord før hen og jeg kender da til flere hvalpe "fabrikker" af den slags som er lukket ned fordi de ikke kan komme af med deres hvalpe mere, så jeg syntes det er positivt


  • #13   30. okt 2011 jeg syntes ikke loven virker angående de hunde som er her eller på de folk som var problemet før, for de skal nok finde dem når de vil, man jeg føler at i de bye og kredse jeg bevæger mig i der har det at DBA og G&G har lukket ned for salget gjordt en stor forbedring i at ikke alle bar avler mere for det er blevet meget svære for dem at sælge deres hvalpe, flere af dem har så desværre bare skiftet race som de så tjener sommerferien og julegaverne ;-( har ikke nogle ide om det har haft samme efekt andre steder og i andre folkelag, men syntes man kan se en stor nedgang i kul anoncer med så en slags hunde rundt omkring på nettet.. så den del af loven har virket syntes jeg , ser så desværre bare flere og flere andre hvalpe som feks rotterne uden stamtavler ;-( så måske man bare har flyttet problemet

  • #14   30. okt 2011 og ja som du siger det er jo kun gisninger/egne meninger har ingen tal eller så noget for det

  • #15   30. okt 2011 Ja desværre ser man en kraftigt stigning,af avl på andre racer uden tavle,samt mix deraf.. Jeg møder stadig kun en hund,med mundkurv når jeg går gennem min by.. resten render stadig løse og ejerne kunne ikke være mere ligeglade.. Yderlig ser jeg stadig hvalpe,af listehunde.. de er så bare dækket ind,under et andet navn..

    Så nej,jeg syntes bestemt ikke den har effekt


  • #16   30. okt 2011 Ja det ender jo nok med at vi har ganske få hunderacer tilbage i dk som man kan vælge imellem når man vil have et nyt familiemedlem...

  • #17   30. okt 2011 den virker ikke kender mangee der har ulovlige hunde.. hunde der kommet til efter loven.. og nej jeg melder ikke da jeg ikke støtter loven.

    loven står kun i min vej..
    og kender mange mennsker der blevet såret og stemplet pga loven..

    Det er iorden at andre har en anden mening, men være sød at respekter at det er min holding...


  • #18   30. okt 2011 Kathrine N :

    Lige mine ord.


  • #19   30. okt 2011 TeamT&T:

    Der må jo også være en grund til at de bliver aflivet.


  • #20   31. okt 2011 ærligt talt så rører det mig en bjælke om evt listehunde har mundkurv på ! de bed ikke før loven og det er jo bevist at det heller ikke er dem der bider efter loven er trådt i kraft.
    Jeg er sgu mere træt af alle dem med de små hysteriske taske/pynte hunde/blandinger hvor ejeren har nul og en fis forstand på hund, hvilket tydeligt fremgår af både deres hunds opdragelse/væremåde og deres reaktion når de møder andre og større hunde. Paris Hilton effekten er at der er en fandens masse unge piger der har hund som aldrig nogensinde burde have haft en og stakkels de hunde der allerede har må leve et uværdigt og utilpasset liv med dårlig socialisering og mangel på gode vaner.


  • #21   31. okt 2011 Jeg syntes ikke jeg møder så mange listehunde på gaderne længere.
    Men forsvundet fra både dba og gul og gratis, nej det er de ikke. Men der er pludselig opstået utrolig mange boxerblandinger, og jeg mener aldrig før der har været så mange boxere i avl, som der pludselig nu er blandinger med boxere. Og det ved vi jo sikkert alle intet har med, der pludselig er et boom med blanding af boxer. Det er de racer, som er forbudte, som nu er sådanne blandinger ( eller ihvertfald en stor del)


  • #23   31. okt 2011 Tja.. nu har medierne kastet sig over at skrive om skambidninger fra rottweileren og schæferen, så nu står de for tur som dræberhunde.

  • #25   31. okt 2011 Da vi boede i Sorø så vi hver eneste dag nogle stykker, der ikke overholdte loven. Hverken med mundkurv eller snor - og så endda ved en fortovscafe i Storgade lader man sin Ambull ligge uden snor mens man lige går ind og henter sin mad.
    Jeps, ansvarligheden florerer hos de folk, der typisk anskaffer sig listehunde.
    Nu er vi flyttet og er lykkelige for det, for indtil nu har vi kun set en "listelignende" hund. Der var ejer obs på hunden og skreg som en gal for at jage vores væk, da de en dag var smuttet ud af haven ved et uheld. Dette er så ikke sket siden.

    Men nej, loven virker desværre ikke. Hver eneste dag uanset hvor man tager hen, så er der folk, der ikke overholder loven - i alle henseender.
    Det skal man vel bare lære at acceptere.


  • #26   31. okt 2011 min dyrlæge sagde til mig i dag, at det var godt jeg brugte mundkurv på basse.
    hun afliver nemlig rigtig rigtig mange muskelhunde, som politiet kommer ind med..


    såå loven har helt sikkert bevirket noget, spørgsmålet er så bare om det er den rette effekt??


  • #27   31. okt 2011 Her virker den ikke. Jeg ser ofte listehunde uden kurv i især Nørresundby.

  • #28   31. okt 2011 Og angående, at man ikke ser dem ligeså ofte i bybilledet - hos os hænger det sådan sammen, at de bliver luftet på mystiske tidspunkter nu - eller slet og ret ikke får lov til at komme udenfor haverne.

  • #29   31. okt 2011 Jeg mener hundeloven skal overholdes om man er for eller imod den. Men vil ikke ringe til politiet for hver hund jeg ser uden mundkurv når der er styr på den og den ikke er aggresiv. Hvis alle ringede hver gang de så en uden mundkurv på kunne politiet ikke gøre andet

  • #30   31. okt 2011 Danielle: Den tanke har jeg ofte haft om at de ikke bliver luftet ret meget for synes det sjældent jeg ser nogen og det er dælme en trist bevirkning af hundeloven hvis den holder stik smiley

  • #31   31. okt 2011 Katrine N: OMG ... du er vidst god til at brygge histrorier i dit hoved, noget af en tumbet kommentar til Jacob !!

  • #32   31. okt 2011 Her virker den inte, Jag anvander sjalv inte mundkurv. Men jag har styr på min hund. Och altid henne i snor.

  • #34   1. nov 2011 Nej det tanker jag inte gora. Det går inte galt eftersom jag har styr på min hund. På grund utan det finns idioter som låter deras hundar løpa fritt, Så tanker inte jag stå for det.Kommer det fram en aggresiv hund till min så har jeg pepperspray alternaivt puttar bort hunden. Min hund vejer 10 kg så jag kan ta upp henne. Jag går inte med min hund dar andra hundar er uden snor o.s.v Hvorfor skulle en menneske eller hund bli bidt?

  • #35   1. nov 2011 Miriam S: Endnu engang må jeg tilslutte mig din kommentar, for jeg er fuldstændig enig smiley

  • #36   1. nov 2011 Jeg ser stort set ingen muskelhunde mere, inden loven "hang" de tit i træer i parken....

    De få jeg ser er i snor og skaber ingen problemer, de har ikke mundkurv på, men så længe de er i snor, så er jeg ligeglad


  • #37   1. nov 2011 Miriam: Det er precis det jag mener. Och jag kan saga att ja jag ar val lite ansvarsløs som ikke anvander munkurv, men å andra sidan har jag extremt mycket koll på min hund.

  • #38   1. nov 2011 20 kg, inte 10 ;o)

  • #40   1. nov 2011 Miriam, tjaa, det skabte en del utryghed at disse hunde hang i reb og grene uden snor på, og derudover uden kontrol.

    Så flere er glade for de er væk fra gadebilledet her, hvor de er , det anes ikke ?


  • #42   2. nov 2011 Nej men varfør har man då hund? Om man inte kan hålla i den? smiley Jag puttar bort hunden, anvander mitt pepparspray eller lyfter upp min hund. Nu ska du veta att Jag har ALDRIG behøvt att gøra något av delarna. Vad tror du egentligen? Att jag går runt med en mørdarhund som ska bita alla hundar hon ser??? Nej som sagt jag har styr på min hund, Kommer det førbipasserande så tar jag in min hund tæt intil mig och går førbi. Och vet du? Det e alltid lika sjov nær vi går førbi hundar som inte kan uppføra sig och min hund bara ignoerar dom smiley

  • #43   2. nov 2011 Der hang amstaffer i træerne, mens ejere stod og drak øl ved siden af

  • #44   2. nov 2011 Hov jow i grene og de reb folk havde sat op i træerne

  • #45   2. nov 2011 De rep du snackar om heter Springpole. En sport som trænas/tævlas mycket i U.S.A. Dock ska det inte utføras på av unga idioter som inte kan ett skit och førstør træden, Vet inte avd dom gør. Vet man inte vad man gør så ger det kan ge skador på rygg,tænder o.s.v.

  • #46   2. nov 2011 tævlas = konkurrerans

  • #47   2. nov 2011 Ja och springpole utførs ikke på ett træd hehe, Mena bara att det med repet som René snackar om heter/kallas springpole smiley

  • #48   2. nov 2011 Hahahaha smiley

Kommentér på:
Virker hundeloven?

Annonce