{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.941 visninger | Oprettet:

min lille hund bliver han rask :( {{forumTopicSubject}}

måske nogen har oplevet noget lignende eller gode råd?
bamse har siden lille kastet op kort efter vi fik ham, til at starte med fik han ikke nok mad( en lille uge vores skyld ) vi fodre ham med mere og mad =kaster stadig op plus dårlig afføring= en lille alm og så kort efter skal han igen med tyndere hvor han kæmper og bestemt ikke ser særlig rart ud smiley
da min træner mener at det er helt normalt så ser jeg tiden an indtil han ikke har den vilde appetit og kaster galde/ mad op igen, bestemmer mig for at skifte fodder, hjælper ikke, skifter igen og så spiser han men døjer stadig med opkast og dårlig mave. Lægen dengang mente at han nok skulle få lysten igen for han så fin ud og var ikke undervægtig( så han fik jo hvad han havde brug for) da jeg ikke magter at blive ved med at tumle rund med dårlig mave og opkast, kontakter jeg dem og vi får taget en afførings prøve som beviser at der er ubalance i maven han får en kur på 3 uger antibiotika, læge vil se tiden an men jeg insistere på endnu en prøve og det viser sig nu at han har en parasit ( hvorfor har de ikke opdaget det noget før ? ) nå men så får han en kur på 3 dage og så siger hun at nu burde der ikke være mere. han har så kastet op igår middag og igen her i morges.
Føler mig så hjælpeløs Jeg har skiftet fodder 70% frisk kød i som har givet ham en bedre afføring men der er jo noget galt føler lægen gætter sig frem jamen så prøver vi eller vi kan også . Jeg vil sku have en læge der siger så gør vi sådan en der tager en fast beslutning om hvad der skal ske det er sku ikke mig der har læst til dyrlæge smiley
ØV er bare så sur og ked


Kommentarer på:  min lille hund bliver han rask :(
  • #1   6. jan 2012 Jeg ville kontakte en specialist. Din almindelige dyrlæge kan samlignes med din praktiserende læge dvs. de har en meget overordnet viden, men de er ikke specialister.

    God bedring til vapsen!


  • #2   6. jan 2012 Husk også st for mange foderskift i sig selv kan give dårlig mave.
    Det tager noget tid at komme sig. Er skånekost fra dyrlægen forsøgt?


  • #3   6. jan 2012 Mine forældre havde noget ala samme problem med deres hund. Det viste sig at være en hjertefejl som han nu får medicin for.

  • #4   6. jan 2012 Vi har haft en hund som kastede enormt meget op - den franske bulldog Hannibal. Der var (mindst) tre årsager til det - har får du mine erfaringer med at håndtere det. Det er jo ikke sikkert at det er det samme din hund fejler, men noget af det kan du jo prøve dig frem med uden særlige gener.

    Årsag nr. 1 - forstørret spiserør: Det viser sig ved, at hunden kaster op efter at have drukket/spist + kan kaste tørfoder op ufordøjet længe efter det burde være røget videre i systemet. Det kan ikke opereres eller behandles, men kan bedres kraftigt ved, at hunden spiser og drikker med halsen lige, så maden "glider nedad" og ikke skal opad mod tyngdekraften. Vi havde altid skålene stående på en omvendt klodskasse - det passede i højden + alt tørfoder blev opblødt i varmt vand ca. 10 minutter. Han kunne slet ikke tåle tyggeben/godbider og andet som kunne genere spiserøret, så det levede han desværre uden (et kedeligt hundeliv måske, men det er også øv at kaste op hele tiden).

    Årsag nr. 2 - mavesår: Viste sig tilfældigt ved en knæoperation, hvor han forinden havde kastet voldsomt op af medicinen. Dyrlægen var nede og kigge i maven med en kikkert, og så 10-15 små mavesår (av og øv). Årsag ukendt - men ses ofte ved allergier o. lign. Da det var konstateret fik han mavesårsmedicin en periode (både syreneutraliserende og tabletter), og det hjalp meget. Herefter gav jeg ham mavesårsmedicin, når han igen begyndte at kaste op, og det stoppede det næsten altid. Ud fra det du skriver, kunne man godt forestille sig noget lignende mht. din hund. Mavesårsmedicin i pilleform er dog ikke noget man skal lege med uden at have talt med dyrlæge.

    Årsag nr. 3: For lang blød gane = vejrtrækningsproblemer. Dette ses næsten kun ved "fladsnuder" som den franske. Det giver eksplosive opkastninger ved anstrengelse. Det forsvandt efter en næse/ganeooperation.


  • #5   6. jan 2012 Min Lady havde det sådan i 2 år, det viste sig at hun havde allergi.
    Hun havde flere gange tarmbetændelses, blev røngtenfotograferet 7 gange på et døgn, de fandt ikke ud af hvad hun fejlede.

    til sidst ledte en ny dyrlæge tanken hen på allergi, der blev taget en blodprøve og sendt til udlandet, den påviste flere allergier


  • #6   6. jan 2012 Anne Julie F: hvor finder jeg sådan en specialist ?
    Heidi med muttedrengen : ja ved jeg men RC og eukanuba spiste han ike så måtte gøre noget så han ikke tabte sig så skiftede til arion som han spise men ikke hjalp efter nogen måneder. Så fik han skåne kost ris kylling og grønsager skete der en forbedring i han afføring og har nu skiftet til tørfodder med 70 % kød. det er det samme afføring som på hans skåne kost og elsker det og spiser det med stor glæde. han kaster desværre bare stadig op og han afføring er jeg ikke 100% tilfreds med. dyrlægen vil have ham på deres skåne kost men tør ikke skifte da jeg lige er skiftet og kun lige kommet op på 100% på det her fodder med 70 %. så synes ikke det er smart at skulle skifte igen ?

    May - Den slemme HG søster - nu med Boston : ja skal måske foreslå det med mave sår


  • #7   6. jan 2012 Du kan f.eks spørge her på HG.

  • #8   6. jan 2012 Jeg har prøvet google, og jeg har kun kunne finde dyrlæger på Sjælland, men her er et link :(link fjernet)



  • #9   6. jan 2012 Øv, fik lige set at damen jeg har linket til kun har speciale i mave/tarmlidelser hos eksotiske dyr....

  • #10   6. jan 2012 Her er vist noget relevant : (link fjernet)

  • #11   6. jan 2012 Der er også noget her

    Dragør Dyreklinik
    Nordre Engvej 3
    2791 Dragør

    Tlf.: 3253 5146


  • #12   6. jan 2012 lige pt bor jeg i sønder jylland men må jo tager til sjælland hvis det kun er der de findes smiley tak for hjælpen:)


  • #13   6. jan 2012 Abiild dyreklinik ligger vist i Jylland.

  • #14   6. jan 2012 Selv tak.

Kommentér på:
min lille hund bliver han rask :(

Annonce