{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.411 visninger | Oprettet:

Få nu styr på jeres hunde :( {{forumTopicSubject}}

ja troede aldrig jeg skulle lave sådan et indlæg, men har virkelig brug for bare at komme ud med det.

Igår kommer jeg gående med mine hunde, der står en stor skole klasse, så vi bruger det til at øve, gå pænt forbi da Chikka er helt x'et i børn smiley vi kommer pænt forbi og kan så se en dame med en mops i snor, pludselig kommer en stor hund farende efter Chikka som bliver forskrækket og bange, hun løber skrige de væk med den store i hælene ( Den store vil bare lege, ser ikke så gammel ud, men er ALT for voldsom til Chikka ) Micha høre så Chikka skrige og flyver som en torpedo efter den store, jeg skriger NEJ ! Og kalder Micha til mig, sætter så i løb efter den store som ejer ikke mener er nødvendig at kalde på, alle skolebørnene bliver ret forskrækket, ( sker midt i det hele ) og råber tag den lille op. Micha løber så hen til Chikka får sat sig foran og viser pænt sine hvide bisser til den store, hvor jeg så hurtigt kan nappe Chikka. Ejeren går bare forbi som om intet var hent :0 er så rystet, og hvor jeg dog elsker Micha, hun er en stjerne og uden hendes hjælp ved jeg ikke lige hvordan jeg skulle gribe det an.

Idag, på min tur kommer der så en løber, jeg går ind til siden med hundene og pludselig kommer en stor schæfer trumlende hen over Chikka, jeg får kaldt hende til mig og kigger bebrejdene på ejer der løber forbi mens han siger, den gør ikke noget, i det skriger Micha så ( Gør hun når hun føler sig overumplet, hun leger ikke vildt, og bryder sig ikke om det med fremmed hunde)

Helt ærligt, kan folk ikke få styr på sine store hunde, den igår var også schæfer str og farve, tror dog det var en bl


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Få nu styr på jeres hunde :(
  • #1   18. apr 2012 Surt opstød herfra smiley

  • #2   18. apr 2012 Bare af nysgerrighed, var dine hunde i snor, blev lidt i tvivl da du skriver du kaldte dem til dig ?
    Men enig i at folk skal holde deres hunde i snor medmindre de har 200% tjek på at den aldrig løber fra dem, heller ikke når den møder andre hunde.
    Mødte en ældre mand med hans DSG i skoven forleden, der er snorepåbud, den var løs og kom hen til min og min nabos 2 hunde ( de er store) manden kalder og kalder for døve øre og da han kommer hen til os siger han, min hund plejer at kommer bare ikke når den møder andre hunde, godav man økseskaft :-))))


  • #3   18. apr 2012 Gansk forståeligt.
    Her i huset er der heller ingen af vore hunde, der bryder sig om store, fremmede hunde.
    Vi arbejder dog på sagen, men begge vore tøser er utrygge overfor store hunde, der er klodsede og legesyge. Det magter de ikke.

    Men hvor ville det være dejligt om alle folk ville sørge for at få deres hunde i snor. Så kunne man undgå en masse grimme episoder.


  • #4   18. apr 2012 Og lige det med en Chi, der skriger.
    Det har jeg hørt før. Kender et par, der har 2 store Bullmastiff og en lille Chi.
    Når den lille Chi føler sig trængt op i en krog, så skriger den som om den er ved at blive slagtet. Naturligvis reagerer mine venner på det, men mastifferne ( enten den ene eller den anden) ligger måske bare foran den kurv, hvor Chi´en gerne vil ligge og når den så ikke lige får sin vilje, så skriger den.
    Så det lyder mere dramatisk end det er - lige i denne situation.

    Men vores DSG skriger altså osse, hvis hun overrumples eller presses af en fremmed stor hund ( har vi kun oplevet en gang - tak til den løse labrador, der skræmte vores hund fra vid og sans)
    Vores papillon er heller ikke glad for fremmede store hunde, men hun bider fra sig istedet.


  • #5   18. apr 2012 Hvordan kunne dine løbe væk fra dig?

  • #6   18. apr 2012 Tjaaa..... man kan slippe for mange problemer , hvis man SELV holder sine hunde i snor.....:o)

  • #7   18. apr 2012 Nej ingen hunde var i snor, det friløbs område, og vi er meget de samme der kommer har så vi kender hinanden herude, ( normalt)

    Ja Micha skriger og løber til mor/far når der kommer voldsomme hunde. Hun må ikke lege vildt med fremmede.


  • #8   18. apr 2012 Ok...... så var der jo ingen af jer , der havde styr på jeres hunde.... siden de løb væk..... ....:o)

  • #9   18. apr 2012 Flindt ? Mine løb ikke væk fra mig, men fra den store hund.

    Dette er ikke en debat om hvor vidt jeg skal lufte mine hunde med eller uden snor, men om folk skal havde kontrol over deres løse hunde, hvis mine var i snor var de nok stadig blevet skræmt.


  • #10   18. apr 2012 Nittib: Sorry du har tabt mig, min hund bliver bange for den store der jagter den, derfor skal jeg havde fat på hende da jeg ikke kan få fat i den store. Mine hunde løber såment ikke væk, Chikka er bare skide bange.

  • #11   18. apr 2012 Hmm jeg synes du bør feje for egen dør .... og så få dine hunde i snor!

  • #12   18. apr 2012 Hvordan kan det være fritløbs område, fyldt med børn??
    Jeg er slet ikke med.


  • #13   18. apr 2012 Ja problemet er at fordi man ikke behøver snor så tror mange at man heller ikke behøver at have styr på sit hund, så er det bare at slippe den så kan den selv lege og passe sig selv.

  • #14   18. apr 2012 Er uforstående overfor den bliver lagt overpå mig, som har styr på mine hunde ?

    Mine hunde vil altid få lov at gå løs hvor det tilladt, så de kan nyde naturen. Ja det nok ikke sidste gang jeg møder hunde der ikke er styr på, men uanset om mine er i snor eller ej, kan jeg ikke være herrer over andres hunde, der var højst Sansynelig ikke kommet mere kontrol over de andre ved at jeg havde mine i snor, Chikka ville blot flyve rundt for enden af snoren med en løs hund efter sig, jeg kunne så bælge at trække min skræmte hund til mig.

    Men hvor tit ser vi ikke at kombi løs+snor oftere går galt end hvis de løs begge, eller i snor begge ?

    Chikka havde måske svaret tilbage med bid hvis hun var i snor og følte sig truet, hvem ved, den store kunne havde svaret igen og fået fatale følger.

    Her vælger hun at flygte i stedet, hvilke store hund tror er leg, så Micha i stedet går imellem og hun bliver respekteret af den store.


  • #15   18. apr 2012 Kan sagtens følge dig har prøvet det samme:(

    Anette nu der steder hvor man må har hunde løs men det kræver af alle at man viser hensyn og ham med den store hund viser ikk hensyn..


  • #16   18. apr 2012 Flindt: Bernstorff parken er også fyldt med børn om sommeren.

    Anette: Feje for egen dør ?? Beder ikke om at de i snor, blot der er kontrol over dem, hvilket jeg har over mine ?


  • #17   18. apr 2012 Ja og jeg slipper dælme ike mine hunde løs i en park fyldt med børn, uanset de lystre, der kan være børn der ikke kan lide hunde.

    Desuden forstår jeg ikke du vælger et sted med løse hunde hvis din chi er så bange for andre at den ligefrem skriger, jeg ville da nok få den socialiseret først og ikke tage den op hver gang.

    Jeg syntes klart man skal have styr på sin hund, det er bare ikke noget man kan påregne alle har, derfor er det nok en god ide at vælge de steder hvor man ikke ligefrem har kondiløbere og børn løbende rundt om hundene.


  • #18   18. apr 2012 Mamma: Jeg slipper ikke mine for de kan passe sig selv men fordi jeg føler både jeg og hunde får mere ud af at kunne gå løs, mine hunde opsøger ikke andre, men passer blot sig selv, kommer på plads når der kommer fremmede, cykelister eler løbere. Og dette fungere ganske fint indtil en idiot der IKKE har styr på sin hund kommer smiley

  • #19   18. apr 2012 Nu med Chi , det var nu heller ikke dig jeg tænkte på da jeg skrev det, men mere generelt :-))

  • #20   18. apr 2012 bea : hvilket Idikere at jeg ikke har ? Micha kommer i det jeg kalder, Nej Chikka ville ikke komme hvis jeg kaldte da hun er ret bange. Jeg havde ikke set den store, som sagt så jeg damen med mopsen i snor, der har jeg hundene på plads da vi jo lige er gået pænt forbi børnene, jeg skal ikke den vej hun kommer fra med sin hund, så vores veje ville ikke krydse hinanden, og mine opsøger ikke andre.

    At Micha løber er for at hjælpe Chilka der er bange, jeg kalder hende hend pg hun kommer promte, da jeg så løber over mod den store er Micha jo med, og går der imellem.

    I mine øjne er det kontrol, jeg vælger ikke at kalde på Chikka, men prøve at få fat på den store da jeg ved hun kun tænker på at komme væk fra den, vi taler ikke om Chikka spurter i stik modsatte retning af h til, men at hun undviger den store.

    Flindt : min chi er ikke bange for andre hunde, men bliver bange hvis de jagter hende.



  • #22   18. apr 2012 Bea: i min verden, er det mere logisk at få den store til at stoppe med at jagte Chikka, og bringe ro på, ikke at begynde at stå og kalde på en hund der er sikker på den skal dø, med en stor lalleglad hund i r****



  • #23   18. apr 2012 Bea: Folk med respekt for andre ville ikke lade sin hund jagte andre? Du kan ikke stoppe en bil, og hvis din hund løber ud foran en bil er det den der er galt på den, her er det ejer af den anden hund der er galt på den, anden ejer har mulighed for at kalde, men vælger at lade vær. Normalt stopper store hunde i det hun skriger, og så ved de hun gider ikke. Som jeg har skrevet før, går mine hunde ALTID på plads ved møde med fremmed hunde her, jeg havde simpelthen bare ikke set denne før det var for sent smiley min fejl. Så kun den i snor. Dette er ikke noget jeg før har oplevet her, og vi går her dagligt, ja Chikka kan blive usikker på store hunde, men er ikke bange for dem jo mindre de jagter hende.

    Syntes folk skal have styr på deres hunde så min, trods str også kan være her.


  • #24   18. apr 2012 Allergisk smiley skønt at høre, så længe de bare er søde genere det mig ikke.



  • #25   18. apr 2012 Bea: hvis en løs hund vil hapse hende, er den nok ligeglad med snor smiley

    Alter Ego : Er ikke med ? At mine hunde betaler for de ikke var i snor ?


  • #26   18. apr 2012 Må man ikke forvente at løse hunde vil opsøge ens egen, hvis man ligefrem går et sted hvor der må føres hunde uden snor? Som udgangspunkt (uden at have set situationen) så lyder det som leg. Jeg mener din lille chi er jo ikke blevet bidt/ædt eller noget, vel? smiley

  • #27   18. apr 2012 Når jeg vil hoppe af smiley syntes det fantastisk det fungere perfekt for jer hvad i gør smiley skønt at høre det de færedte hunde der er blevet udsat for ubehag som min lille Chik, for det er virkelig øv.

    Jeg vil dog nok skuffe mange ved at sige vi igen imorgen vil tage vores faste rute løs, sammen med de faste hunde venner samt ejere. Og skulle jeg møde denne hund igen, kommer mine hunde i snor forbi og så tror jeg jeg vil fortælle hende om min opfattelse af mit møde med hende hund smiley

    God dag.


  • #28   18. apr 2012 Hellan : Den store ville kun lege, Chikka er bare Skt for lille og blev skræmt af den lalle glade store hund smiley de må også gerne opsøge, bare de ikke ligefremmest jagter, Chikka gjorder ret klart hun ikke brød sig om det.

  • #30   18. apr 2012 Nu med Chi, jeg ville nu også gøre som BEAUCERON * siger, tag din lille hund i snor, for nej du kan desværre ikke forvente alle du møder på din vej har styr på deres hunde, vil mene det er de færreste der har :o/ så derfor for at sikre dig der ikke sker din lille hund noget, så hold hende i snor :o)

  • #31   18. apr 2012 Jeg synes godt folk kunne have lidt respekt over for andre hundeejere.. Jeg har selv 2 store hunde, og jeg spørg hver gang om de må hilse på andre hunde, for det er jo ikke alle hunde der kan lide fremmede, eller store hunde smiley
    Men ja, super surt smiley forstår dig udemærket..


  • #34   18. apr 2012 Ingen tvivl om det er en trist oplevelse. Men når man har en lille hund, har man et lige så stort ansvar som dem med store hunde. JA- stor hunds ejer skal ta sin hund i snor, men det skal lille hunds ejer også. Ergo- er i begge galt på den. Som ejer skal du forudse og forhindre som vores træner altid siger smiley og det er ingen undskyldning at man ikke var den eneste der ikke havde styr på sine kræ.

  • #35   18. apr 2012 Skulle nok bare havde ringet til kæresten omkring min øv situation, i stedet for at lægge herind smiley men man kan jo altid være bagklog.

    Til jer der skulle være i tvivl, dyrker jeg ikke at at gøre mine hunde utrykke, jeg syntes det var ganske forfærdeligt, og havde derfor også brug for lige at komme ud med det.


    Jeg vil dog stadig gå løs med mine hunde, når der kommer fremmede vil jeg dog overveje at tage Chikka i snor når vi passere.

    Tror det ret normalt chi "skriger" når de vil have store hunde på afstand, for at råbe " pas lige på !!"


Kommentér på:
Få nu styr på jeres hunde :(

Annonce