{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
883 visninger | Oprettet:

døjer din hund med hårsækmider? {{forumTopicSubject}}

døjer din hund med hårsækmider? og synes du at du har prøvet alt, og er du træt af lange behandlinger og langsomme resultater?

har jeg nu en løsning til dig. Har selv en miniature bull terrier der har døjet rigtig meget med hårsækmider næsten siden jeg fik hende. har været i behandling med hende i snart 4 måneder og med meget lidt fremskridt. Men de sidste 2 uger jeg har givet hende en kur jeg har købt gennem en specialist i hårsækmider i ungaren og med rigtigt flotte resultater! Det er noget meget kraftigt noget men blev helt choket af resultatet så hurtigt.

Synes du det er synd for din hund og bare vil have den skal blive rask nu så skriv en privat besked for mere info. Billeder af resultatet kan blive sat ind på fotoalbum hvis det er:)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  døjer din hund med hårsækmider?
  • #1   1. jul 2012 Jeg vil da gerne vide hvad det er du har fået din hund behandlet med, kan du ikke skrive præparatnavnet her i tråden?

    Ellers vil jeg sige, at det kan hjælpe rigtig meget at sterilisere en tæve, men det står jo selvfølgelig ikke som eneste behandling.

    Hvis du ikek vil skrive i tråden vil jeg gerne have en pb. Desuden er der oprettet en gruppe for dem med hunde med hårsækmider.


Kommentér på:
døjer din hund med hårsækmider?

Annonce