{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.135 visninger | Oprettet:

Endnu et offer {{forumTopicSubject}}

Så skete det igen. Samme sted, - stort set samme historie, - ny hund - nyt offer. I dag arbejdede jeg med en dejlig schæferhund, tæve, som i dén grad havde fået et anstrengt forhold til andre hunde efter følgende oplevelser. Og igen igen handlede det om, at ejerne i den bedste tro havde tilmeldt sig "hundeleg" hos en adfærdsbehandler, hvor man lukkede en masse hunde ind i en stor indhegning. Dette for at gøre det så godt som muligt,............. - troede de. Men dét, de og ikke mindst deres stakkels tæve oplevede, var, at flere voksne aussie-hanner hu. behandlerens egen alle de gange, de nåede at komme, konstant var på ryggen af tæven, - flere på een gang.
Ejerne fik fortalt, at de ikke måtte blande sig!
Behandleren lod det stå på de 5 gange, ejerne valgte at komme. Da ejerne brokkede sig over den behandling, deres hund blev udsat for hver gang uden indgriben, fik de at vide, at de have den "duft-hund", og at hvis der skulle gøres noget ved problemet, skulle de købe noget bestemt at vaske hunden i. Ejerne fik heldigvis til sidst nok, da de selvfølgelig også oplevede, at hunden fik det værre og værre med andre hunde.

Må jeg endnu engang have lov til at advare mod de her steder, hvor man slipper mange hunde løse inde i en stor fold for at "socialisere", - hvor ejerne bliver instrueret i ikke at hjælpe deres hunde. Du risikerer meget nemt, som beskrevet ovenover, at få et langt større problem på halsen end det du havde, da du startede.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Endnu et offer
  • #4   3. aug 2012 Så vidt jeg ved er adfærdsbehandler ikke en beskyttet titel og alle kan derfor kalde sig det smiley

  • #5   3. aug 2012 Hvorfor lader folk det komme så vidt? Ejer man ingen sund fornuft eller hvad?
    Hvorfor sætter man ikke spørgsmålstegn ved diverse behandleres metoder?
    Alle kan jo kalde sig adfærdsbehandler.

    Vi er glade for arrangeret hundeleg. Vores træner er meget kyndig i hundens kropssprog og jeg har kun haft positive oplevelser.


  • #6   3. aug 2012 adfærdsbehandler
    det er da det jeg skal være i min fritid, bare med menesker i stedet for hunde


  • #7   3. aug 2012 Studsede også over det Maj-Britt smed i "".... synd for de hunde der får problemer ud af den der form for socialisering "Klar dig selv hund" :o(

  • #9   3. aug 2012 Trænger hendes aussier så meget til noget selvtillid, at de er nødt til at afstive sig vha yngre hunde, der ikke kan forsvare sig ???

    Får helt lyst til at besøge idioten og tage Deva med - så kan de der tåbelige aussier se hvad der sker, hvis de laver en "dufthund" ud af hende !!!!

    Grrrr .. hun skulle have tæv med en våd berlinger !!!!!!!


  • #11   3. aug 2012 smiley Stakkels hund (e)

  • #12   3. aug 2012 Jeg betaler gerne for at en uddannet person observerer og rådgiver under legen. Især når man har en meget skarp hund.

  • #13   3. aug 2012 Om man tror på autoriteter eller ej, kunne man jo godt tænke selv...

  • #14   3. aug 2012 Jeg har en hund, som laver mos ud af hunde han møder hvis han får lov - hvad skal han "lege" med andre for ???

  • #15   3. aug 2012 Nemlig Maj-Britt også bestemmer man selv hvem der må leges med!! kunne aldrig drømme om at smide en af mine hunde ind i sådan en indhegning med fremmede hunde.

  • #17   3. aug 2012 Stakkels tæve smiley

  • #18   3. aug 2012 Århh stakkels hund. Jeg kan så ikke forstå at ejerne ikke for lang tid siden tog deres hund og evt.fandt et andet sted, ingen ville ha holdt sig tilbage hvis det havde været deres barn der blev trynes så groft. Det er tilladt at bruge "1 salen" selvom de tror at adfærdsdimsen er meget klogere end dem selv..



  • #19   3. aug 2012 Det var dog en meget besynderlig metode i hundeopdragelse -



  • #20   3. aug 2012 Martine: hvem siger den hund skal lege?
    Man skal da kun medbringe en hund, der er glad for samværet.


  • #22   3. aug 2012 Jeg kunne nu også godt tage min kælling Chelsea med - hun er i løb og meget meget negativ for alt og alle

  • #24   3. aug 2012 Hvis man ikke må blande sig, hvad så hvis en hund ikke finder sig i den der behandling og bliver tosset? så må den der "adfærdsbehandler" blande sig eller hvad? og hvis der er skader på en hund hvad så??

  • #26   3. aug 2012 Maj-Britt hvis i tar afsted så filmer du det så vi andre også får set den idiot får med den våde berlinger og hundene stifter bekendskab med et ordenligt gebis. smiley

  • #27   3. aug 2012 Aino

    <b>så må den der "adfærdsbehandler" blande sig eller hvad? </b>

    Ja, det er kun adfærdsbehandleren og evt. hjælpetrænere, som må blande sig, da de kan se, hvornår der skal sættes ind.

    Yeah, - right!


  • #28   3. aug 2012 Nicolai & Malene

    Du skriver at du godt vil betale en uddannet person for at observere hundelegen fordi du har en "skarp" hund .. hvad skal sådan en hund være sammen med andre for ???


  • #29   3. aug 2012 Hvorfor er der blevet så in, at hunde skal lege, koste hvad det koste vil ?
    Min elsker at lege men gad han ikke så er det da lige fedt for mig. Kunne forøvrigt heller aldrig drømme om at betale en såkaldt adfærdsbehandler for at overvåge min hund, jeg kender han , jeg bestemme hvem og hvornår han leger og jeg stopper legen hvis den udvikler sig i den forkerte retning.


  • #30   3. aug 2012 Maj-Britt

    Nej da - Juice OG Deva .. så er der ikke en aussie tilbage ;))))


  • #31   3. aug 2012 Lise omg o.O

  • #32   3. aug 2012 Naturligvis majbritt. Det er jo træneren den er gal med i det tilfælde - ikke systemet. Arrangeret hundeleg er sundt, og et langt bedre alternativ til tilfældige møder i hundeskoven.
    Vi griber altid ind ved mindste tegn på at være trykket. Derfor eskalerer tingene ikke, og hundene får ikke dårlige oplevelser. Hundene leger i forskellige indhegninger! Og de sammensættes efter personlighed. Det fungerer rigtigt godt, og vores Lua har lært så meget derude. Hun kunne slet ikke acceptere andre tæver før vi begyndte derude. Nu kan de lege i indhegningen ved siden af uden hun reagerer.


  • #33   3. aug 2012 Hun skal være sammen med de hunde hun nyder samværet fra. Længere er den ikke.

  • #34   3. aug 2012 Men nyder de andre hendes samvær - når hun nu er "skarp" som du skriver ?

  • #35   3. aug 2012 Mine har lært at stilles sig bag mine ben, så skal jeg nok klare resten, de behøver ikke at gøre noget de slet ikke bryder sig om og den fungere hver gang en hund er for nærgående, Hvor er jeg glad for at de VED at mor passer på dem, for på den måde gør de sig ikke til ofre ved at sikke af, de bliver nærmere kedelige fordi de bare blir stående unden at sige en lyd.

  • #36   3. aug 2012 Hun elsker hanner og en del små tæver. Hun leger naturligvis kun med de hunde, hun sender positive signaler omkring. Det samme gør alle andre hunde som kommer derude.
    Vi begyndte derude for at desensibilisere og lære hende at abstrahere. Hun kunne ikke passere en anden hund uden at reagere vildt. Nu er der ingen problemer. Så vi er glade for hundeleg. Vi bruger den undervisning i kropssprog som vi har fået, sammen med kendskab til hunden og sunde fornuft. Og ved du hvad, så fungerer det sgu. Alle andre burde prøve det.


  • #44   3. aug 2012 Der sælges et middel man sprayer på "dåsen" af tæven smiley så den ikke dufter det holder bare ikke så længe som klorofyl tabs,

  • #45   3. aug 2012 Kathrine N

    <b>Hvordan kan man få den idé, at det er god socialisering at sende sin hund ind i en indhegning, med sådanne hunde? </b>

    Sikkert fordi der er en del, som hævder det. Og denne adfærdsbehandler siger tilsyneladende ikke det modsatte.


  • #47   3. aug 2012 Nicolai & Malene

    Jeg har to velfungerende hunde - hvorfor burde jeg prøve det ?

    Mine hunde har fra day one lært, at andre hunde ikke er noget man skal interessere sig for. De går pænt forbi andre hunde de møder på deres vej - også selvom jeg ikke har dem i snor.
    De kunne aldrig drømme om at skabe sig idiotisk ved synet af en anden hund.
    De accepterer uden problemer, at hvis en anden hund forsøger at komme op til dem, at jeg dækker dem af når de er løse, og jager den anden hund væk.
    De har - de få gange det er lykkedes en anden hund at nå helt op til dem - reageret roligt og stille, snuset til den anden og ellers forholdt sig nogenlunde i ro.
    Eneste undtagelse var en han-lab, som var lige kæk nok og blev lagt ned ..

    De bor i en flok på 5 hunde - de har hinanden at være sammen med ..

    Hvad i alverden er grunden til at du mener at jeg "burde prøve det" ?????

    Forklar venligst .. for jeg forstår det helt seriøst ikke !


  • #48   3. aug 2012 You said it Martine.

  • #49   3. aug 2012 <i>Sikkert fordi der er en del, som hævder det. Og denne adfærdsbehandler siger tilsyneladende ikke det modsatte.</i>

    Hvorfor skulle hun dog det ? Hun tjener penge .. så det ville da være pænt dumt af hende ...



  • #51   3. aug 2012 Bare mig

    <b> Lise, hvad gør du for at rette sådan en hund op igen? </b>

    Når det kommer fra dig, er det jo bare retorik. Du er jo fuldstændig væk i den her behandler og kan ikke se en rynke i .øven på hende.

    Men kort fortalt, så gør jeg det stik modsatte. Skåner hunden fra oversexede hanhunde, som hopper på ryggen af hende konstant, - bygger langsomt hendes tiltro op til andre hunde igen ved at hun ERFARER, at hendes værste anelser bliver gjort til skamme. Lader hende møde rolige hunde og få ad gangen indtil hun langsomt kan klare mere, - HVIS det er det, hun OG ejerne ønsker.

    Og jeg LÆRE ejerne at se på deres hund, hvad hun har brug for. Jeg oversvømmer ikke hunden med indtryk, som gør hende bange eller usikker.



    <b> Og helt nøgternt er jeg nødt til at spørge hvordan man kan være sikker på at du er en bedre adfærdsbehandler end de andre? </b>

    Bedre? Det vil jeg lade andre bedømme. Jeg kan kun give udtryk for mine holdninger og meninger og understøtte dem med de argumenter, som jeg nu engang finder logiske og afprøvede.


  • #53   3. aug 2012 Isabelle - Loool.. smiley

  • #54   3. aug 2012 Isabelle

    Håber ikke det gør så ondt på dig, som det lyder til.

    Jeg ved ikke, hvorfor du KONSTANT skal sætte dig i opposition?

    Er det hundemøder, så skal du forsvare hilsetosserne - og er det nu her med en hund, som er blevet ødelagt pga. det, jeg vil kalde kvaksalveri og fejlbehandling af værste skuffe, - så kommer du Gud dødemig også på banen og skal.....ja....hvad skal du egentlig.......bare ind og råbe røv sammen med "bare mig".

    Grow up!


  • #55   3. aug 2012 Isabelle

    Du kan åbenbart ikke klare, at jeg kalder folk, som bare lader deres hunde rende op i hovedet på andre hunde for tåber og idioter. Sorry - men det synes jeg de er.

    Og især, hvis man oven i købet HAR sagt til dem, at man ikke vil have deres hund til at hilse - så er det ved Gud både tåber og idioter man står overfor.

    Og at du vil gå ind og forsvare dem, - det må stå for egen regning.


  • #58   3. aug 2012 Hva i alverden sku det nu være godt for Isabelle. Hvis du har et problem med lise så send hende en pb hvorfor pludselig fyre den gang mundlort af som ingen fatter grunden til. Det har da intet med det der er blevet talt om i tråden at gøre. ?

  • #60   3. aug 2012 der er en god film på kanal 5

  • #61   3. aug 2012 Nå Du taler om DEN tråd..
    HELT HONEST..
    Ta dog DEN diskution i den tråd emnet tilhøre.


  • #62   3. aug 2012 Isabelle - tag den i en PB med Lise. smiley

  • #63   3. aug 2012 Jeg flippede skråt igår aftes, men holdt mig i den rigtige tråd smiley

  • #64   3. aug 2012 Troede ikke at en ejer af en SÅ rolig hunderace kunne være SÅ hidsig *GGGGG*

  • #65   3. aug 2012 GS

    <b> lise : hvad ville du gøre med en schæfer som ikke kan med nogen hunde overhovedet,....</b>

    Hvis jeg fik den opgave, så ville jeg først og fremmest lære din hund at ignorere andre hunde, - også meget tæt på. Lære at slappe af.

    Jeg har beskrevet lidt længere oppe, hvad jeg så ville gøre ved step 2, - men man kunne jo også spørge sig selv, hvor nødvendigt det er at hunden skal kunne løbe og lege med en masse andre hunde?

    Jeg mener også, at man i nogle tilfælde skal acceptere, hvis hunden ikke har glæde af at mødes med en masse andre hunde.

    Der er mange faktorer i det her hund og hund imellem. En af dem er, at folk i de sidste år er blevet indoktrineret til at tro, at en hund kun kan have et godt hundeliv, såfremt den kan lege i hundeskoven med alle mulige fremmede hunde flere gange ugentligt.


  • #66   3. aug 2012 Katrine, jeg tror desv skaden er sket, men måske den kommer op igen i morgen smiley
    andet ville være synd,
    Det er ikke så tit at der dukker så gode diskutionstråde op, altså hvor man holder sig til emnet og ikke går FOR vidt, meeen den havde ikke nået den grænse hvor alle sidder på nåle for ikke at skrive noget så tråden slettes. smiley


  • #67   3. aug 2012 Jeg går også til hundeleg og har gjort det igennem mange år med min nu Boxer og før Rottweiler.. Og har kun oplevet positive ting der, og at ingen hunde får lov til at tryne andre.
    Der er lige blevet holdt 8års fødselsdag for hundeleg, så hos hende jeg går der funger det rigtig godt...
    Men jeg kunne da godt tænke mig at vide hvor det er, det funger så dårligt at der gang på gang er hunde der bliver ødelagt, som du så Lise L arbejder med, for det da utroligt der er så mange der ender hos dig. Så burde du måske prøve at gå efter stedet, sprede ud hvilket sted det er. Så de mister kunder..


  • #68   3. aug 2012 ja det er faktisk sjovt Lise, for hunde har altid klaret sig fint nok uden at lege med andre hunde med mindre at de boede sammen..

  • #69   3. aug 2012 Mie H

    Er du "sun shine".....hvis jeg gjorde det, ville der straks løbe et par madammer op på rektors kontor ( læs admin), og så ville tråden blive slettet.

    Det var det, der skete sidste gang.

    Jeg havde så kopieret det meste af tråden og kunne starte den op igen uden at nævne det famøse sted.


  • #72   3. aug 2012 Maiken

    Det var lederen af stedet, og hun blev af disse ejere nævnt ved navn som hende, der bestemte. Så ja, - det er jeg sikker på.


  • #73   3. aug 2012 Det er vildt at SÅ mange pludseligt går til noget som alle andre hunde af tidligere
    årgange aldrig har haft behov for,
    Man kunne jo se på hundene når man mødte andre f.eks på standen så ville hvalpe og unghunde gerne lige sige hej, men de ville helst lege med deres mennesker eller en træstamme.
    Det med hundeleg er først blevet inn efter at kræene er blevet påduttet hinanden..Hmm det gir da stof til eftertanke.


  • #74   3. aug 2012 Kald mig hvad du vil Lise L... Der er vi bare forskellige, jeg ville sætte navn på, for hvad nytter det andet, det er jo bare ligesom tom snak, man kan jo ikke bruge et rygte til noget, når man ikke ved hvor det er...

    Maj-Britt hvis jeg brændte fra mit job ville jeg være ret ligeglad med Hg, slettede mig hvis jeg satte navn på et sted der ødelagde hundene.. Ellers ville jeg da smide det ud privat og bede folk om at sprede det...


  • #76   3. aug 2012 Hvis folk vil vide det så ber de også altid om pb`ere, men enten kender alle andre end jeg stedet eller også er de ligeglade ligesom jeg da jeg ALDRIG ville sætte mine hunde ind på en "legeplads" hvor jeg ikke måtte hjælpe hvis en af mine blev moppet,
    Jeg ville så heller aldrig betale for at mine hunde ku lege, det kan de overalt GRATIS desu.så gider de ikke andre hunde.


  • #77   3. aug 2012 Anita Jeg betale så heller ikke for min hund bliver moppet eller trynet.. Jeg betaler et lille beløb, for at min hund kommer til at lege med, ligesindet og at han ikke bliver trynet eller moppet af nogle andre hunde. Fordi der er nogle super dygtige træner på banen...

  • #78   3. aug 2012 Takker Bare mig Gg

  • #80   4. aug 2012 Super indlæg du skriver, det jo altid rart at vide du kan ringe fra en tlf. og se din hund hygger sig, så tillykke med det.. Men sjovt jeg kan det samme, jeg vælger bare begge ting, som en masse andre hundefolk også gøre..

  • #81   4. aug 2012 Jeg ringer bare til Maj-Britt!!......*G*

  • #83   4. aug 2012 Maj-Britt det kan også bare gå galt en gang, mellem hunde der kender hinanden og vandt til at lege sammen.
    Men fordi du er af en anden mening og holdning, behøver du jo ikke at skrive ned til mig med ligegyldig indlæg, om at du kan finde ud af at løfte et tlf rør og ringe til nogle, fordi jeg er af anden holdning.


  • #85   4. aug 2012 Grunden til jer har det sådan med sådanne steder er nok fordi jeg foretrækker at være sammen med mine 4benede venner, Jeg har kun dårlige erfaringer med de 2benede..

  • #86   4. aug 2012 Hov, det indlæg hørte vist bedre til i "døds tråden. med den sorte snak.

  • #87   4. aug 2012 Maj-Britt kan godt være dit indlæg ikke var dikteret til mig, men nu er der jo kun mig i tråden der går til hundeleg og så Bare mig.. Så det jo mere eller mindre skrevet til os der godt kan lide hundeleg..

  • #89   4. aug 2012 Har jeg gjort... Men stadig syntes jeg det virker nedladende...

  • #90   4. aug 2012 jeg ved godt hvilket indlæg jeg syntes er mest nedladende,.men det er jo igen mig der ligesom "Ikke er her" trods jeg sidder og nærmest skriver sort til mig selv Skal man være totalt på tværs og helst også svine nogen til for at blive bemærket. eller nowet.
    Der er forskel på folk og fæ ces..


  • #91   4. aug 2012 Mie

    Jeg kalder dig ikke noget.

    Er du "sun shine" er såmænd bare et ganske almindeligt udtryk ligesom "Er du vimmer"/"For pokker da" eller i den stil. SÅ lad være med at blive mopset over det.

    Jeg forstår ikke, at du ikke kan se, at når jeg en gang før har fået slettet en god tråd på netop det grundlag, så er jeg da ikke interesseret i at gøre den fejl igen.

    Og hvis du har fundet et sted, hvor du åbenbart er godt tilfreds, så er den vel ikke længere.

    Nu oplever jeg så bare, at jeg får hunde, som decideret er blevet ødelagte sådanne steder. Må jeg så ikke have lov til at advare folk?
    Er det ikke på sin plads, at jeg opfordrer folk til at passe på, at de ikke bare stoler blindt på andre mennesker, der helt åbentlyst fejlbehandler?

    Vil du hellere have, at den slags ties ihjel?


  • #93   4. aug 2012 GS

    Det tror jeg du har helt ret i.

    Og mange af de voldsomme møder eller direkte overfald, som hundene udsættes for som hvalpe, viser sig ofte først at have konsekvenser, når hunden bliver stor nok til selv at turde sige fra, .....og så har man problemet.



  • #94   4. aug 2012 Mie H

    Kom lige til at tænke på følgende.......

    Det primære er jo heller ikke, HVOR det foregår, - men HVAD det er der foregår.
    Der er jo mange steder, hvor man kan komme og "socialisere" sin hund i store indhegninger med mange hunde.

    Pointen er, at oplyse folk om, hvad det er de risikerer at udsætte deres hunde for, - hvilke mekanismer, man skal være obs. på.

    For det går jo galt mange andre steder end lige tilfældigvis det sted, som jeg her i tråden fortæller om. Jeg har bestemt også ødelagte hunde fra andre steder, hvor den slags hundeleg praktiseres.

    Denne her tror jeg vi er mange, som kan nikke genkendende til, og det væmmelige i denne her historie er ikke, at en hund overfalder en anden. Det væmmelige er, at flere stod og fortalte, at trænerne ikke greb ind, - og at man efterfølgende ikke kan fra trænernes side kan se, at der var noget galt!

    Og det er denne benægtelse af facts, jeg synes er dybt rystende.
    http://nordjyske.dk/nyheder/hvalp-skambidt-under-traening/a86b8dd9-7d63-4b99-a7ee-8b27848d97dc/4/1513


  • #95   4. aug 2012 Ja det er sgu dybt rystende :o(

  • #96   4. aug 2012 Lise L jeg bliver ikke mopset, og sjovt at hvis man siger nogen imod herinde/ har anden mening end nogle bestemte, så det fordi man enten er mopset/ sur eller ikke vil hører men fred være med det.

    Igen kan ikke se hvad du advarer imod, når du ikke vil ud med navnet. Syntes bare det virker som om, at fordi at du syntes det noget møg at udsætte sin hund for, så skal alle stoppe med det. Du hører kun en sige af historien fra steder hvor de evt. hunde måske skulle være ødelagt fra, har du nogensinde kontaktet stedet og hørt hvad der forgår og fortalt dem hvor mange hunde der bliver ødelagt hos dem?
    Og igen hvis jeg havde dit job og brændte for det, ville jeg være ligeglad med Hg og deres regler, hvis jeg viste der var dårlige steder, ville jeg sprede det ud lynhurtig.


  • #97   4. aug 2012 Skriver man navnet, så ryger tråden jo.

    Det burde du da vide Mie


  • #98   4. aug 2012 Mie, prøv at tage de positive briller på når du læser så går det nok bedre ;o)

    Jeg behøver ikke noget navn på noget sted, jeg synes det er fint der bliver lavet sådan tråd her, så folk der måske overvejer sådan form for socialisering undersøger nærmere og ved helt nøjagtig hvad de går ind til, så de ikke får et chok og står med en hund der har fået ar på sjælen.....


  • Nita
    Nita Tilmeldt:
    jul 2012

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 21
    #99   4. aug 2012 Endnu en historie fra stedet (altså et kvalificeret gæt på stedet i og med jeg ikke ved hvilket sted Lise skriver om):

    Jeg har haft en beagle på mit rallyhold, som er kommet der siden hun var hvalp. En beagle som virkelig kunne blive dygtig på rallybanen, men er så ødelagt og usikker at ejeren ikke tør gå banen uden line med den.
    Ejeren kom en dag og fortalte at hunden havde bidt en aussie til sidste hundeleg, så næste gang skulle den flyttes til holdet med store hunde, hvor der var rottweiler, schæfere mv, for så "kunne den lære det".... - det var "instruktørernes " løsning på hundens problem!!!!


  • #100   4. aug 2012 Mie, hvad hjælper det med et navn, der er sikkert mange derude der kalder sig adfærdsbehandlere, trænere , både med og uden uddannelse der har disse legestuer hvor der ikke gribes ind fordi hundene skal klare det selv, det er da bedre at man deltager i disse tråde og gør folk opmærksomme på at de ikke skal tro på alt de hører fra disse trænere så flere undgår dem eller forlader stedet når de ser hvilke metoder der bruges, hvis Lise skrev navnet og blev smidt ud så kan hun jo ikke hjælpe med i alle de andre tråde om samme emne.

    Om folk vælger at betale for legestue , mødes i hundeskoven eller med andre hundevenner er op til folk selv, hvis de bare ville bruge deres sunde fornuft og ikke tro på alt de hører fra disse smarte hundeadfærdsbehandlere og trænere, ingen hunde skal klare noget angreb selv, og som hunde ejer er det dig og ingen anden der bestemmer hvor grænsen går, du kender din hund bedre end nogen fremmed adfærdsbehandler.
    Hvis man er usikker på sin hunds signaler hvad man måske er hvis man er ny hundeejer, så få rekomanderet nogle gode fornuftige trænere evt i en tråd herinde.


  • #101   4. aug 2012 Man burde få lukket de steder ,ved godt man ikke må ligge naven og adresse her ind men de skulle ofligøres så det blev stoppet ,at flerre hunde bliver ødlagt i deres nerver,ved den behabdling,

  • #102   4. aug 2012 laika , ja det er jeg enig med dig i , men det kan man ikke, så det næst bedste er vel at opfodre folk til at spørge herinde efter de GODE trænere, adfærdsbehandlere og deres postnummer kan de jo få i PB smiley

  • #103   4. aug 2012 Omg Anja, håber da den person stoppede til det der hunde halløj..... ved ikke om det bare er mig, men synes jeg fornemmer det lyder til folk går alt for langt inden de slår bremsen i..... jeg skulle da kun møde op en gang og opleve noget dårligt, så var det slut.
    Vi som ejer har ansvaret for vores hunde, vi skal beskytte dem imod dårlige ting, der synes jeg folk fejler big time hvis de lader sådanne mennesker stå og bestemme hvornår ens hund bør reddes fra de andre der overfalder den osv.


  • #104   4. aug 2012 Jeg ser det her som at man tvinger noget ned over hundens hoved om den vil det eller ej og den har ikke en chance for at komme væk, det er forkert i mine øjne :o(
    Med positiv socialisering - oplevelser kommer man længst og får en dejlig glad hund :o)


  • #105   4. aug 2012 hvis det var en af mine hunde der var udsat for det , havde kun stådet på i 5 min så havde jeg sagt farvel og tak ,for mine hunde skal ikke stå model til det,

  • #106   4. aug 2012 Laika, Enig.

  • #108   4. aug 2012 Laika, jeg havde også taget min hund og gået indenfor de første 5 min og havde gjort det samme selvom det ikke var min hund der var ofret. Jeg havde ikke kunne holde min mund og hvis jeg ikke selv går vil jeg blive bortvist smiley

  • #110   4. aug 2012 Kan stadig ikke se ideen i at snakke, snakke, snakke om et sted, når man ikke vil gøre mere ved det end det og ikke sætte navn på og få det spredt ud, hvor de dårlige steder er.. I mine ører er det så bare snak og ja hvad så?? Der er så også steder der er rigtige gode...
    Ja du skal være obs på nogle steder er dårlige, men sån er det jo med alle ting her i livet..
    Men så gør dog noget ved det, istedet for kun snak og tage alle steder under en kam, som yder social leg...


  • #111   4. aug 2012 Mie. STEDET er sagen urelevant, for det sker også andre steder.
    Men som mange allerede har skrevet, så SKAL hunde ikke selv klare sig nogensteder bliver en hund angrebet /moppet groft/ jagtet konstant, så er det ejerens job at hjælpe sin hund, for sådan får man sin hund/e til at stole på Ejeren og det gør at de/n så ikke er SÅ bange på udebane, som hvis de/n ved at den skal klare tingen selv..
    HUSK lige : Det er ikke vilde dyr vi har med at gøre, men hunde der fra fødslen opdrages til at opfører sig pænt, så de/n ikke bider el.angriber andre osv.

    Og at en "træner el.lign.person" påstår at hunden bliver afbalanceret af at slås og at man derfor ikke må hjælpe sin hund gør at mange hunde mister tilliden til sin ejer og DET er sgu et problem.

    AGH..Jeg kan slet ikke fatte at sådanne idioter som får penge for at sige sådan til nye hundeejere som ikke selv kan læse deres hund, det er kriminelt..eller det skulle det fandeme være..


  • #112   4. aug 2012 Nemlig Anita, det vi og andre kan gøre er at gøre de nye eller uerfarne hundeejere opmærksomme på at de IKKE SKAL TRO PÅ ALT DE HØRER bare fordi det kommer fra en adfærdsbehandler eller træner. Men bruge deres sunde fornuft som burde sige dem at ingen hunde skal klare sig selv i situationer hvor den bliver mopper, angrebet eller ligende.
    Så er det ligemeget om det er dronningen der afholder disse kurser.


  • #113   4. aug 2012 Mie

    Du skriver:
    <b> Kald mig hvad du vil Lise L... </b>
    Beklager, at jeg opfatter dette som en anelse offensivt..........især på baggrund af, at jeg rent faktisk ikke kaldte dig noget som helst.

    <b> og sjovt at hvis man siger nogen imod herinde/ har anden mening end nogle bestemte, så det fordi man enten er mopset/ sur eller ikke vil hører</b>
    Øh...nå?
    Det er så ikke den opfattelse, jeg har,..men som du selv siger.......fred med det.


    <b>Maj-Britt hvis jeg brændte fra mit job ville jeg være ret ligeglad med Hg, slettede mig hvis jeg satte navn på et sted der ødelagde hundene.. Ellers ville jeg da smide det ud privat og bede folk om at sprede det... </b>
    Så når jeg laver en tråd, hvor jeg advarer mod en bestemt type omgang med hunde, - og jeg forklarer, hvad i denne omgang der er ødelæggende,......så kan du ikke forstå det, fordi jeg ikke nævner navnet på dem, som gør det?


    Og når Anja skriver:
    <b>Endnu en historie fra stedet (altså et kvalificeret gæt på stedet i og med jeg ikke ved hvilket sted Lise skriver om

    Jeg har haft en beagle på mit rallyhold, som er kommet der siden hun var hvalp. En beagle som virkelig kunne blive dygtig på rallybanen, men er så ødelagt og usikker at ejeren ikke tør gå banen uden line med den.
    Ejeren kom en dag og fortalte at hunden havde bidt en aussie til sidste hundeleg, så næste gang skulle den flyttes til holdet med store hunde, hvor der var rottweiler, schæfere mv, for så "kunne den lære det".... - det var "instruktørernes " løsning på hundens problem!!!!</b>

    Så forstår du SLET ikke, hvad det er Anja advarer imod, fordi hun ikke skriver navnet på den instruktør?

    Det giver jo ingen mening.

    Og hvis du er SÅ forhippet på at vide netop lige præcist dét sted, jeg her omtaler, - hvorfor har du så ikke bedt om en pb? Har du forøvrigt ikke allerede fået den oplysning ?

    Endelig - fordi DU har lyst til at være en "døgnflue" og ville skide højt og flot på samtlige HG-regler og blive frosset eller smidt ud.........så synes du også at jeg skal gøre det?



  • #114   4. aug 2012 Aino

    Du har fuldstændig ret, når du siger, at folk er alt for længe om at sætte bremsen i, når der sker overgreb på deres hunde hos disse proff. adfærdsbehandlere, som udbyder hundeleg.

    Men det er jo autoritetstroen i sin kerne. Jeg tror desværre, det er en mekanisme i os mennesker, vi ikke kan komme udenom.


  • #115   4. aug 2012 Jeg har selv for 4 uger siden overtaget en 3 årig tæve som jeg tror at været udsat for noget lignende.
    Enten hundeleg, hundeskove eller i hvert tilfælde voldsomme møder hvor hun er blevet kanøflet..
    Resultatet af det er at når vi går tur og hun ser andre hunde, er et angreb det bedste forsvar !!

    Det skal vi ha trænet hende væk fra, for det kunne da være rart hvis hun bare gad ignorere andre hunde når vi går tur.


  • #116   4. aug 2012 Mie

    <b> Kan stadig ikke se ideen i at snakke, snakke, snakke om et sted, når man ikke vil gøre mere ved det end det og ikke sætte navn på og få det spredt ud, hvor de dårlige steder er.. </b>

    Jamen, - hvis du ikke kan forstå alle de forklaringer, som efterhånden er dukket op, så er den jo ikke længere. Ingen er forpligtet ud over deres evner.


  • #117   4. aug 2012 Enig Lise. Det ses også ALT for tit hos forskellige dyrlæger, folk tolker dr.dyr`s ord som kom de fra gud.
    Især nye hundeejere stoler blindt på dem hvis de taler pænt og er "søde".
    Jeg selv fortrækker en dylle der går op i mine dyrs helbred og stiller ? hvis de ikke lige kan se problemet, også er jeg ligeglad med om h*n er Åhh så sød, jeg har ikke brug for en ven/inde, men en kompetent dyrlæge.


  • #119   4. aug 2012 G.S

    <b> Det Lise vist vil med selve indlægget her er at advarre mod den slags, da det er ødelæggende for hundene. </b>

    Klik - treat smiley


  • #121   4. aug 2012 Lise: Jeg er helt på linie med at hundeleg er et besynderligt og risikofyldt koncept.
    Jeg er også helt på linie med at det er vigtigt at få formidlet budskabet om at det ikke er verdens bedste ide.

    Der hvor det går galt for mig er når jeg igen læser en " Og så måtte jeg.. Super konsulenten.. rydde op efter de endnu engang har lavet lort i det " tråd
    Jeg læser det lidt som en skjult reklame.

    Det er muligt jeg tolker dine ord forkert.. jeg siger bare hvordan jeg opfatter det


  • #122   4. aug 2012 Hvis nu ens job var Kiropraktor og der er kommet en patient/klient ind med et problem, så må man sku da skrive "Så måtte JEG" det har da intet med at reklamere at gøre. Nu er denne hændelse bare sket i Lise`s profession, det er da ikke hendes fejl.
    Hvorfor SKAL folk altid læse alt som om der er gemte budskaber gemt, "når/hvis de ikke er helt vild med personen som skriver.

    Vil lige tilføje at jeg ikke kender Lise, eller nogen anden herinde IRL, så jeg hepper ikke på nogen andre end dem der har en fornuftig holdning og et hjerte. som får dem til at behandle andre som de selv ønsker at blive behandlet.


  • #123   4. aug 2012 Som jeg også skriver.. det er MIN opfattelse og muligvis fejltolket..
    Jeg må vel give udtryk for min mening lige såvel som alle andre må, så længe jeg gør det i en ordentlig tone... Og det synes jeg at jeg gør.

    påpeg det gerne hvis jeg tager fejl


  • #124   4. aug 2012 Ib. Jeg undskylder..Jeg er vist blevet lidt for opkørt først over trådens emne, og så alle de "stikpiller" til Lise, som jeg kun har forstået på den måde at hun vil gøre folk opmærksomme på at de ikke "bare" skal tro på alt hvad de hører bare fordi de måske er helt nye hunde ejere.
    Beklager at jeg gik over gevind, men har pt en svær depression og det gør jo desv.at jeg har svært ved at styre både mit temp.min forståelse for andres meninger end min egen "tror jeg".


  • #125   4. aug 2012 Anita .
    Alt forladt smiley


  • #126   4. aug 2012 Det gør altså en debat enklere, specielt i en skrevet forum som dette , hvis man forholder sig til det der står i stedet for selv at tolke.
    Jeg opfattede også Lises indlæg som en advarsel til hundeejere om at være opmærksomme overfor disse trænere og disse metoder for det kan gå grueligt galt og tage lang tid at rette til.
    Jeg kender heller ikke hverken Lise eller nogen anden herinde smiley


  • #127   4. aug 2012 Uanset hvordan man ser på det, så bliver alt.. sagt eller skrevet .. tolket af modtageren.

    Jeg synes det er fair nok at sige " Når du skriver sådan, så opfatter jeg på den her måde"
    Det er IMO den eneste måde at få klarlagt om budskabet er rigtigt forstået

    Det er også en måde at gøre afsenderen opmærksom på at en bestemt skrivestil kan misforstås.
    Det skrevne skal være utrolig meget mere præcist end det talte, fordi vi mangler tone, stemmeleje og kropssprog, og derfor sker der fejltolkninger når der skrives.


  • #128   4. aug 2012 vil håbe der er flerre der vil gøre andre opmærksom på om de plasser hvor der bliver brugt de metorer ,det er kun dejlig der er nogen der tør at sige en skovel er en skovel ,og ikke stikke hovet i et jord huld

  • #129   4. aug 2012 Lise L du skriver: Og hvis du er SÅ forhippet på at vide netop lige præcist dét sted, jeg her omtaler, - hvorfor har du så ikke bedt om en pb? Har du forøvrigt ikke allerede fået den oplysning ?

    Er lige kommet på nu igen og jo har fået en privat besked nu, har ikke læst den endnu, men kan godt være svaret er i den. Men havde det ikke da jeg skrev... Og er enlig også ligeglad med stedet som sån, for kan godt selv klarer at soterer i steder om jeg syntes om det....
    Men igen du tager alle steder over en kam, og det syntes jeg stadig ikke man skal, for der er også steder der er gode og kan finde ud af at passe på hundene.
    Det lidt ligesom at sige alle indvandrer er dumme, dovne og farlige....

    Og igen jo forstår godt hvad du skriver og advarer imod, men så gør dog noget for at få lukket stedet og spredt ud hvilke sted det er istedet for bare at snakke og fortælle hvor tit du får en ødelagt hund ind fra det sted pga. hundeleg..


  • #130   4. aug 2012 *SUK* Er der helt tomt på loftet,
    *BØVS*


  • #131   4. aug 2012 Ib

    <b> Der hvor det går galt for mig er når jeg igen læser en " Og så måtte jeg.. Super konsulenten.. rydde op efter de endnu engang har lavet lort i det " tråd
    Jeg læser det lidt som en skjult reklame.

    Det er muligt jeg tolker dine ord forkert.. jeg siger bare hvordan jeg opfatter det </b>

    Og hvordan vil du så have, at jeg fremover skal udtrykke mig, så du ikke læser det sådan?

    Jeg skriver, at "I dag arbejdede jeg med en dejlig schæferhund, tæve, som i dén grad havde fået et anstrengt forhold til andre hunde efter følgende oplevelser..."

    Skal jeg fremover i stedet for at "arbejde med" skrive "mødte", "stødte ind i" eller hvad?



  • #132   4. aug 2012 Anita

    Åbenbart. smiley


  • #133   4. aug 2012 tja lise jeg ser det altså også lidt som ib, som om du fremhæver dine evner og at det er dig alene der "redder" de hunde der komme fra stedet du advare i mod, det har jeg dog intet i mod men en inddirekte reklame var det første jeg tænkte da jeg læste dit indlæg i går

  • #134   4. aug 2012 Nu tager jeg at Anitas indlæg er til mig og igen hvorfor nedladende når man ikke deler jeres mening.. Og nej der er bestemt ikke tomt på loftede og vil gerne frabedes at du snakker sån til mig....

  • #135   4. aug 2012 Jan

    Jeg kan ikke rigtigt se, hvad jeg kan gøre ved det, - andet end at holde min mund......og det har jeg ikke tænkt mig, hvis jeg mener, at jeg har noget på hjertet, som kan gavne andre.

    Der er SÅ mange, som uden at tænke videre over det, valfarter til det ene og andet sted, hvor der foregår en masse hundeleg, fordi der stort set ingen modvægt er til alle dem, som skamroser al denne imo. overdrevne hundeleg og virkningerne deraf.

    Jeg vil have lov til at gøre folk opmærksom på bagsiden af medaljen, så folk stiller sig mere kritiske til gavn for hundene.

    Og fordi der er nogle stykker, som får ondt i røven af at høre mig sige: "Pas på med al den hundeleg, - pas på ikke at læg hovedet og stol blindt på alle mulige autoriteter", så stopper jeg aldrig med det.

    Endelig - jeg har oprettet en profil herinde, - jeg deltager i debatterne. Alene dét vil ALTID kunne tolkes som reklame. Det må man så bare leve med.


  • #136   4. aug 2012 Jeg syntes det hele ligner en personlig hetz, pænt pakket ind af dem der er velformulerende og ikke som jeg og Mie der er lidt hjernedøde, Mie`s modvilje er da åbenlys selvom jeg ikke ved om hun ved hvorfor hun blir ved med at gentage sigselv.

    Undskylder min åbenlyse frækhed, men orker ikke pakke alt ind.,

    Øv og Føj hvor er folk nogle sære og ubehagelige væsner.


  • #137   4. aug 2012 Mie..Lige for lige..Må du, så må jeg godt nok også.

  • #138   4. aug 2012 lise jeg har intet i mod din måde at lave indlæg på. ville bare sige det også kan læses som inddirekte reklame

    Anita. De 3 tøser`s slavinde. ;o) . hold da op en måde at kommunikere på man skulle tro du var en lille pige på 6 der ikke måtte få en is, og ikke en voksen dame på 53 år


  • #139   4. aug 2012 Jan. Ved du hvad..Det rager mig pt..Mine 2 sidste familiemedlemmer ligger for døden, jeg selv er nu så syge at jeg må finde en løsning på mine hunde som har været hele mit liv..tror du virkeligt at jeg så kan ta mig af jeres meninger..
    jeg har talt pænt til alle herinde i al den tid jeg har været her, men da det også snart er slut, hvorfor fanden sku jeg så ikke te mig for bare Een gang i mit liv, det kan være den sidste chance.

    Men oplys mig lige..Hvor ter jeg mig som er 6årig der vil ha en is..For jeg tigger sku ikke nogen steder jeg pakker bare ikke min mening ind.


  • #140   4. aug 2012 gør hvad du vil........ i min verden handler det om et være et ordentligt meneske hverdag, og derfor studser jeg mig over dit ordvalg.. men igen så længe du kan stå inde for det du skriver og den måde det vil afspejle dig selv, så må du gøre hvad du vil, det er dig der skal leve med dine udtalelser og ikke mig

  • #141   4. aug 2012 det med den 6 årig var din måde at svare tilbage på, efter min mening meget barnlig

  • #142   4. aug 2012 Lise:

    Hvordan du så skal formulere dig..

    Avs.. den var sg værre smiley

    Jeg vil gerne blankt erkende at jeg efter mange års færden på HG har fået nogle meninger om andre brugere, og at jeg helt sikkert har en mening om hvad afsenderen mener alene fordi det er den afsender det er.. Og jeg på forhånd har en mening om hvad der skrives.. Fordi det er den afsender det er.
    Det er så noget jeg må prøve at arbejde med smiley

    Du er helt i din ret til at skrive og beskrive hvad du oplever og helt i din ret til at opfordre hundeejere til at tage hovedet med når de socialiserer, træner osv.

    Jeg kan ikke sætte fingeren på hvad det præcist er der gør det, men jeg får ofte en " jeg alene vide" fornemmelse når jeg læser dine tråde og indlæg, og det synes jeg er ærgeligt, for det får mig også til at tage afstand og "blokere" lidt.

    Det ærgelige er ikke at lige jeg misser brugbar information..
    Det der er super ærgeligt er hvis flere har det på samme måde og du så ikke kommer igennem med dit, i øvrigt meget relevante, budskab.


    Det blev langt og rodet og måske helt ubrugeligt fra min side.. Håber du trods alt kan følge mig en smule


  • #143   4. aug 2012 Anita velbekommen håber da du har det bedre nu, og du har nok altid været som du er nu og ikke fordi du er syg og ved at miste familiemedlemer osv. hvilket da er enormt sørgeligt. Men altså kan man ikke bruge som undskyldning for at ter sig på et forum..
    Og hvor er det så jeg ikke taler pænt til dig eller andre?


  • #144   4. aug 2012 Og så det da enligt ærgeligt at du Anita måske får slettede denne tråd ved at svine andre til...

  • #145   4. aug 2012 Areh... jeg tror nu der skal lidt mere en lidt mundhuggerier til for at tråden slettes

  • #147   4. aug 2012 BRAVO, det er netop det jeg IKKE skal mere, DERFOR er jeg sådan som jeg er i disse dage.
    Men jeg er da godt klar over at ingen forstår hvordan det er når man lige har fået sin egen dødsdom og skal finde ud af hvad man skal gøre med mine hunde som ikke kan klare en genhusning, samtidigt med at min mor og moster begger ligger på hospitalet i sidste stade af hver deres cancer art og jeg ikke engang kan besøge dem..SKIDE SJOVT..NOT..
    Men vær så god ,tro du er så klog og hensynsfuld, fortæl mig hvordan du tror du ville reagere når man pludseligt og indenfor få dage får at vide at vi alle er døende.
    Jeg har sgu ikke bedt om min depression og dens virkning.på min opførsel.


  • #149   4. aug 2012 *Ib*

    Jeg kan sagtens følge dig.

    Min pointe er bare, at min blotte tilstedeværelse her på HG jo kan opfattes som reklame, - ALT, hvad jeg skriver, kan opfattes som direkte eller indirekte reklame, - for lige så snart, jeg laver et indlæg, står der Lise L...og går man ind under min profil, kan man jo se, hvad jeg laver.

    En anden pointe er, at det jo derfor ikke handler om HVAD jeg skriver, - men AT jeg skriver.

    Mht "jeg-alene-vide"-attituden:
    Det er muligt det virker irriterende, til tider provokerende, på folk, men da dét at træne/undervise omkring hunde og deres adfærd er min proffession og at jeg har gjort det så mange år, som jeg har, så betyder det jo også, at jeg sikkert generelt er mere over- og bevidst om, hvad jeg udtrykker ifm. hermed.
    Jeg ER som regel sikker i min sag, - synes egentlig det ville være underligt andet, og det er jeg ganske godt klar over kan virke provokerende, men det må jeg så leve med.



  • #150   4. aug 2012 G.S

    <b> *suk* fatter nada af hvorfor pokker folk ikk kan holde sig til emnet.
    nu handler det om hvorvidt Lise reklamere for sig selv og at anita er uartig...ej altså. kan folk ikke være bare lidt seriøse, synes nu emnet er alvorligt nok. </b>

    Ja, det er lidt ærgerligt, - men jeg tror nu også, at det der skulle siges omkring "sagen" nu er blevet sagt. smiley


  • #151   4. aug 2012 Mie..Jeg har hele mit liv har taget mig af andre,og været vellidt overalt, så hvad du tror rager mig også høstblomst.
    Men godt du kunne få lidt ud som IKKE var om Lise..Hurra, du har vundet en gåtur.


  • #152   4. aug 2012 Jeg som ikke kender Lise og som forøvrigt ikke er den store fortaler for hundeleg og slet ikke at betale for det, kan altså ikke se hvor Lise reklamerer for sig selv, er det mon den berømte jantelov der lige viste sig smiley ?
    Forøvrigt så kan man altså godt have en mening selvom man har en virksomhed, må nok sige at nogle er lidt nærtagende eller måske er der gamle lig i lasten, glem dem, denne tråd handler ikke om Lise men om hendes og andres gode råd når man vælger at lade sin hund gå i legestue.


  • #154   4. aug 2012 GS.Takker for rådet, og jeg ved det godt, jeg kan bare ikke stoppe mig selv, al det had der er i denne tråd er så gennemsyrende at man blir smittet ved at deltage,

  • #155   4. aug 2012 jeg vil da håbe den vil blive så andre kan få noget ud af konsekvenserne ved hunde leg

  • #156   4. aug 2012 Emnet er alvorligt.. Ja..
    Formidlingen af det budskab endnu vigtigere smiley

    Vi er igennem mange mange år blevet tudet ørerne fulde af hvor vigtigt det er at socialisere sin hvalp, men der er bare aldrig fulgt en "brugsanvisning" med.

    Jeg håber de fleste hvalpemotivationshold indeholder en vis portion teori, hvor man bla kommer rundt om emner som socialisering og miljøtræning


  • #157   4. aug 2012 Anita

    Jeg er rigtig ked af at høre, at du er så syg, Anita.

    Men du skal sgi ikke lade dig gå på af sådan noget ubetydeligt noget som sådan en tråd som denne.

    Stor trøstekrammer herfra smiley


  • #158   4. aug 2012 Jan

    Håber du, at tråden bliver slettet?

    - eller misforstår jeg dit sidste indllæg?



  • #159   4. aug 2012 nej jeg ser den gerne blive, synes det er synd med de mange tråde som bliver slettet, da jeg var ny tog jeg dem fra en ende af, og lærte meget på den måde

  • #160   4. aug 2012 Ib

    <b> Vi er igennem mange mange år blevet tudet ørerne fulde af hvor vigtigt det er at socialisere sin hvalp, men der er bare aldrig fulgt en "brugsanvisning" med. </b>

    Både ja og nej.

    For jeg møder da stadig mange, som får at vide, at hunden skal socialiseres efter devisen "Øl er sundt, MEGET øl er MEGET sundt". Altså......ud at se og hilse på så mange som overhovedet muligt hver dag, - og livet igennem.

    Og dén "brugsanvisning" oplever jeg har mange hunde, som kommer ud på den anden side med enten stress, dårlige oplevelser, problemer ift. andre hunde, dårlig kontakt til ejeren, middelmådig lydhørhed etc.


  • #161   4. aug 2012 Selvfølgelig har du en stor viden om emnet Lise. Det er her en del andre der også har smiley

    tror jeg vil lade den ligge her smiley

    Er enig i at vi har fået fjernet fokus fra emnet.. Undskyld
    Og mine,, hmm.. problemer.. er jeg bevidst om, og så kan jeg arbejde lidt med det smiley


  • #162   4. aug 2012 Hovs.. Det med at meget øl er meget sundt..
    det er præcis det jeg mener med at brugsanvisningen mangler smiley


  • #163   4. aug 2012 IB

    Jo, men det er jo stadig en type brugsanvisning - bare en dårlig en af slagsen, vil jeg mene.


  • #164   4. aug 2012 Nærmere en "brugsforvirring" *GG*

  • #165   4. aug 2012 Anita: det gør mig ondt.

  • #166   4. aug 2012 Førstegangs hundeejer - hun er nu 20 mdr

    Jeg blev også tudede ørerne (og øjnene, idet sådan står der også i nogle bøger) socialiserer din hund; socialiserer din hund og igen

    Jeg bragte desværre også min hvalp i hundeskov, lod hende hilse på alt og alle osv. jeg er også blevet rost for, hvor godt jeg socialiserede hende.

    Jeg vidste ikke bedre - og hvad mester gør, gør svend................

    Selvfølgelig fulgte jeg anvisningerne; jeg kommer til træning for at lære; og nej af gode grunde kan præcis nye og uerfarne hundeejere ikke nødvendigvis se det og slet ikke følgerne af det

    Det sagde de andre mere erfarne hundeejere; nogle træningssteder arrangerer sommerfest m.m. i hundeskov; jeg har endda oplevet at nogle hundetrænere havde træningsplads i hundeskov, hvor løse hunde kom løbende hen og forstyrrede alt og alle - med begrundelsen at det er bedre træning for sådan er det virkelige liv

    Jeg er utrolig glad for disse debatter på HG - og følger intens med - og lærer og lærer

    Ville ønske at jeg havde vidst, hvad jeg ved idag - jeg endte op med en hund, hvis indkald ikke duede og synes, at alle hunde og mennesker var en guf til hende; svært ved at holde fokus på mig og hvis/når hun gik i jagtmode kunne jeg ikke få kontakt til hende

    Det har kostet utallige træningstimer og hårdt slid at rette op på fejlindlæring -


    Så derfor - så kom endelig med disse advarsler

    Desværre er det svært at nå de helt nye hundeejere - de er sikkert ikke på HG endnu. Det var jeg ihvertfald ikke


  • #167   6. aug 2012 Karen, du virker da i den grad "farvet" med det indlæg her......

    Lise skriver om en oplevelse en af hendes kunder har haft.

    I bund og grund kunne hun jo være helt ligeglad og bare "glæde" sig hver gang en hund blev "ødelagt" og det lykkes for hende at rette den op igen

    Så hvem der fremstår usympatisk og patetisk, er vist op til den enkle bruger selv at vurdere smiley


  • #169   6. aug 2012 *S* Isabelle

    Selvtak.

    ( Fra én, som højst sandsynligt er en anelse "erhvervsskadet" og ser "rødt", hvis folk ikke vil spørge om lov før de slippe hunde løse........og den er IKKE til dig, for du lyder til at have styr på dine hunde og vise hensyn.)


  • #170   6. aug 2012 Karen

    Det var da godt nok en lav tankegang at rende rundt med, - men det kan jeg ikke gøre noget ved. Tro det eller lad være.



  • #172   8. aug 2012 Isabelle

    Godt gået!


  • #173   8. aug 2012 Jeg er - og vil altid være - fortaler for en god, sund socialisering af min hund; dvs. for at give den en masse POSITIVE oplevelser, også med hundeleg og møde med fremmede mennesker osv. Jeg vil ikke have en hund, som jeg ikke kan tage med mig ud blandt andre mennesker og hunde, fordi den er bange eller måske oven i købet så reserveret, at den udvikler aggressiv adfærd.

    Efter min mening handler det om at bruge sin sunde fornuft og gennem kommandoer at lære sin hund, hvornår "man" leger med andre hunde og mennesker, og hvornår man pænt følger sin ejer, selv om vi møder andre hunde og mennesker.

    Og det handler selvfølgelig også om at finde en GOD autoriseret hundeadfærdsspecialist, hvis man sammen med sin hund skal deltage i hundeleg. Samt at bruge sin sunde fornuft og sige fra, hvis man selv ser noget, man vurderer som værende uhensigtismæssigt for sin hund. Jeg ville ALDRIG acceptere at lukke min hund ind til en flok fremmede hunde uden at måtte blande mig, hvis jeg fandt det nødvendigt.

    Personligt har jeg - med den måde jeg har valgt at socialisere min hund på - kun positive erfaringer med det. Vi har været i hundeskov og til hundemøder og ude at opleve en masse forskellige ting, samtidig med vi tålmodigt træner det der med, at man kun leger/hilser på fremmede, når man har fået lov til det. Og dette har resulteret i, at jeg har en unghund, som er RIGTIG dygtig til hundesprog og til at omgås fremmede hunde "korrekt" + en hund som også bliver bedre og bedre til at blive hos mig, når vi går tur, frem for at ville hilse på alt og alle, vi møder.

    Så jeg har slet ikke fortrudt denne tilgang til tingene. Men som sagt skal man selvfølgelig hele tiden aflæse sin hund og tage hensyn til den, og man skal i hvert fald ikke tillade uhensigtsmæssig behandling af hunden under nogen omstændigheder - heller ikke fra en såkaldt adfærdsbehandler!


  • #175   8. aug 2012 har flere gange fådet en hund tilbage der har haft en dårlig oplevelse både med ,mendsker og andre hunde ,tro mig det er rigtig svær at få en god hund ud af den igen,så alt det med at de skal kunne lege sammen med andre hunde i flok ,er ikke ok her fra,mine hvalpe bliver altid hvalpe tested inden de rejser her fra ,så jeg ved hvad de indholder,

  • #176   8. aug 2012 <i>Vi har været i hundeskov og til hundemøder og ude at opleve en masse forskellige ting, samtidig med vi tålmodigt træner det der med, at man kun leger/hilser på fremmede, når man har fået lov til det.</i>

    Jeg har aldrig været i hundeskov eller hundemøder - og jeg har aldrig behøvet at "træne tålmodigt det der" med at man kun leger / hilser på fremmede når man har fået lov.

    De har lært at ignorere andre hunde - de har hinanden og mig .. <i>jeg</i> går tur med <i>mine</i> hunde og kan fint aktivere dem uden hjælp fra en masse fremmede hunde / mennesker.

    Men selvfølgelig er Fido da mere brugt når han han løbet rundt med en masse andre hunde - og ejeren behøver slet ikke yde noget i den sammenhæng. Kan godt se det nemme i den metode ...


  • #177   8. aug 2012 Martine så det vil siger at du tror os der går til hundeleg, kun gøre det fordi det nemmere at gøre Fido træt sån og så vi fri for at lave noget andet med vores hunde?

  • #178   8. aug 2012 Mie -

    Hvad er formålet ellers ?



  • #179   8. aug 2012 Mie må altså holde med Martine, mange mange af dem ( måske ikke dig) der går i hundeskov kommer der for at hunden skal komme af med sin energi så den kan få ro og fred til at se tv avisen, det har jeg hørt mange sige og det er vel også derfor at så mange hunde i hundeskovene er uden kontrol ( selv om loven foreskriver at man skal have kontrol over sin hund på alle offentlige pladser)

  • #180   8. aug 2012 Martine og Jordnødden ja det er for at hunden skal få en oplevelse og blive træt. Men jeg laver da masser af andre ting med min hund.
    Martine læser det som om du skriver, at os der benytte hundeleg/hundeskov gøre det fordi det nemt, og så behøver vi ikke lave andet med vores hunde.
    Men jeg laver mange andre ting med min hund for at den skal være veltilpas og blive brugt, hundeleg/skov er bare en af de mange ting. Så syntes bestemt ikke jeg bare vælger den nemme løsning.


  • #182   8. aug 2012 Mie og Christian, jeg skriver at jeg tror mange bruger hundeskoven til at få hunde træt og sætter dig mia i parentes ( måske ikke dig Mia) og jeg kan da også selv bruge Peanuts legevenner til at få ham træt engang imellem ( jeg bruger ikke hundeskove) og det er da helt ok og op til en selv. Det er er synd i min verden er at bruge den altid og som den eneste aktivitet.
    Og så kommer det jo an på hvilken hund man har , min elsker at lege og må gerne hilse på andre hunde hvis jeg ser det er sikkert.


  • #186   9. aug 2012 Jamen så gør jeg det - pudser glorien ..

    Er man hellig fordi man ikke kommer i hundeskovene ? Og fordi man gider aktivere sine hunde selv, uden indblanding fra andre mennesker / andre hunde ?

    For så er det da det, jeg er .. hellig ...


  • #187   9. aug 2012 Yes! Så fik jeg da også lige en glorie - sådan én har jeg altid ønsket mig smiley Jeg har aldrig været i en hundeskov, og de stakkels hunde får ikke lov at komme til hundeleg.
    Hundene aktiverer heller ikke hinanden, så det hele hænger på stakkels mig...


  • #189   9. aug 2012 Isabelle: Du kan få lidt af min, det er alligevel så uvant for mig at have glorie smiley

  • #191   9. aug 2012 Jeg har heller ingen glorie, Peanut leger med andre hunde og han elsker det, dog er det hundevenner i nabo laget eller i hundeklubben, jeg benytter nemlig ikke hundeskov hvor hundene ikke kender hinanden. Og jeg indrømmer gerne at det er skønt en gang imellem at vi kommer hjem og han er død træt så kan jeg få lidt fred smiley

Kommentér på:
Endnu et offer

Annonce