{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
821 visninger | Oprettet:

Hjælp hvad skal de gøre??? {{forumTopicSubject}}

Hejsa alle sammen jeg har en ven og hans kærste de har en hund og det er også okay MEN de har et problem med den når de tager på arbejde og går ud af døren, så ville høre om der er nogen der måske kan hjælpe med lidt gode råd og det Her er deres Problem:

Når vi går fra lagliheden piver han og gøer hele dagen det er der proplemet

På forhond tak


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp hvad skal de gøre???
  • #1   10. okt 2012 Får de gjordt den godt træt inden de går fra den, har de peøvet med diverse tyggeben aktivitets legetøj gå og gemme gode snack i huset som den skal lede efter?

  • #2   10. okt 2012 Der er helt klart gået noget galt i deres alene-hjemmetræning... De må starte forfra.

  • #3   10. okt 2012 Tag 2 ugers ferie, start forfra med alene hjemme træning. Du kan finde mange tråde om emnet herinde så de kan se hvordan det gøres. Derudover skal hunden have brugt hjernen inden de går hjemmefra, så stå op 30 min tidligere end normalt, ud og gå en god tur, og læg evt et spor. Hjemme igen server maden i en aktivitets bold eller ligende eller gem maden i huset og lad den søge efter det. Inden I går skal hunden være rolig og afslappet.
    Hunden kan være urolig hvis huset er for stort så der er for mange rum den skal holde tjek på men det hjælper ikke at lukke den inde i et eller flere rum før den har lært at være alene hjemme. Held og lykke.


Kommentér på:
Hjælp hvad skal de gøre???

Annonce