{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.213 visninger | Oprettet:

I tvivl om loven igen :( {{forumTopicSubject}}

Efter jeg sidst oprettede at jeg var i tvivl omkring opdrætter kunne hente min hund, så er jeg igen blevet i tvivl.

Hun siger at hun kan hente ham fordi der stod på forrige ejers kontrakt at der skulle skrives under fra opdrætter på at hunden måtte sælges..
og hendes advokat siger det samme.

Jeg er bare sådan i tvivl nu og det har holdt mig vågen så mange nætter nu...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  I tvivl om loven igen :(
  • #1   12. nov 2012 Hun kan ikke hente den, hvis du har købt den i god tro.

    Men tag da en god snak med hende og forklar hvor glad du er for hunden og hvor godt et hjem, du kan tilbyde den, så skal det nok gå altsammen.

    Opdrætter er nok mest bitter over at tidligere ejer har brudt sin kontrakt og h*n ville jo gerne vide/have haft indflydelse på hvor hunden kom til at bo smiley


  • #2   12. nov 2012 Øh hov...

    Var måske for hurtig...

    Du ønsker ikke at beholde den?


  • #3   12. nov 2012 Altså hvis du ikke vil have hunden og opdrætter gerne vil, hvad er så problemet?

  • #4   12. nov 2012 Jeg har skrevet en del frem og tilbage med opdrætter og er efter det sidste hun skrev til mig idag, 90 % sikker på jeg vil beholde ham og prøve selvom det bliver svært...

    Hun virker det ene sekund som om hun er ligeglad med ham og at jeg bare skal gøre hvad jeg vil og det andet som om det er hendes kæreste eje som hun bare VIL have tilbage, jeg kan simpelthen ikke finde rundt i det....

    Jeg er simpelthen så forvirret at jeg ikke engang ved hvad mere jeg skal skrive


  • #5   12. nov 2012 Han er solgt til og starte med gratis til forrige ejer, og jeg har så købt ham der fra.
    Og hun vil nu have han tilbage fordi det juridisk er hendes ret, siger hun.


  • #6   12. nov 2012 Jeg er bare bange for jeg ikke kan magte ham i længden han har et seriøst problem med nogle få mænd incl. min forlovede og det er et stort debat emne her hjemme desværre, som tit arter sig til noget ikke så pænt..

  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #7   12. nov 2012 Lad opdrætter få den hund tilbage, jeg tror desværre ikke du magter den, elelr formår at finde nyt ordenligt BLIVENDE hjem til ham . I sidste uge sad du og kiggede ny Chi annonce !

  • #8   12. nov 2012 Så synes jeg, du bør sælge ham tilbage til hans opdrætter, så hun kan finde et passende, blivende hjem til ham.

    Hvis du er usikker på, at du kan magte det, så hellere give ham tilbage nu.


  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #9   12. nov 2012 Lise ; tænk da på hunden, den skal nu ud i hjem nr 4 , den fortjener sq ikke at blive smidt sådan omkring . Den har også været væk fra dig , hvor meget skal den udsættes for smiley

  • #10   12. nov 2012 Batdog, jeg kender intet til advokater osv. så ved virkelig ikke hvad og hvem jeg skal kontakte for at få fat i nogle jeg ikke skal betale massere af penge for.

    Chistina, jeg ønsker og have ham, af hele mit hjerte.. jeg er bare bange for han aldrig kommer til og kunne lide min forlovede og aldrig stopper med og være bange for hele verdenen...
    Jeg er bange for det ender ud i han bliver aggressiv og bider en eller anden s:
    Det er der er forvirring og frustration ligger.

    Charlotte, må man ikke kigge på og få en hund mere da man flytter i noget større om en uge?



  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #11   12. nov 2012 Lise; ærlig talt , nej, du burde ikke kigge hund når du lige pt ikke ved om du kan beholde den du har !!

  • #12   12. nov 2012 Men at han er som han er, giver mig også bare lyst til ikke og give op på ham...
    Hvis opdrætter får ham, bliver han jo også bare solgt videre?
    Og hvilken dømme evne hun har.... jeg ved hvor jeg hentede ham.. og jeg ved en del omkring forrige ejer nu som jeg ikke vidste da jeg købte ham..
    en af forrige ejers veninder har fortalt mig en hel del!!! ... føj siger jeg bare..
    10 hunde på 2 år...


  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #13   12. nov 2012 Hvis hunden er bange for hele verden, synes du så at den skal ud i endnu et nyt hjem ??? Lad hunden komme hjem til opdrætter, så kan hun afgøre om den skal ud i nyt hjem, eller ..

  • #14   12. nov 2012 Men han er en helt anden hund når der er andre chihuahua'er omkring ham.. han er glad og vil lege, ja han er som den hund han nu engang skal være..

  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #15   12. nov 2012 Hvilken dømmeevne havde den person som solgte til dig ?? Opdrætter behøver jo ikek sælge ham videre, men hun ved dog hvordan racen skal være, og den skal ud i nyt hjem, eller hvad der skal ske, sorry med der tror jeg ikke du magter den opgave !

  • #16   12. nov 2012 Aflevér hunden tilbage til opdrætter! -Den usikkerhed du har lige pt tror jeg ik bliver bedre, og er sikker på at det så ender med at du alligevel sælger ham.. Giv hunden tilbage, og så kan du prøve at få en ny hund igen om 5 år, når du har læst, mødt, undersøgt alt hvad man skal inden anskaffelse af en hund...

  • #17   12. nov 2012 Jeg ved ikke om jeg magter opgaven, men ved nogle det når de køber en hund de tror er velsocialiseret? Men at i så meget mener jeg ikke magter den, giver mig virkelig lyst til og prøve og gøre alt hvad jeg kan selv!
    Han kommer ingen stedet før jeg er 100 % afklaret med om jeg kan magte det eller ej.
    Jeg vil ikke give op på ham mere, jeg vil kæmpe for ham fordi i så brændende siger jeg ikke kan..


  • #18   12. nov 2012 Jeg synes du skal finde ud af om du kn og vil beholde hunden. Overvej om det ikke er bedst at finde et andet hjem til hunden nu INDEN den er blevet aggresiv og angst, og finde nogen som kan magte at gøre det rigtige i worst case senario... Min efaring siger mig at hvis du er i tvivl om du kan magte det, så er det fordi at du ikke kan.. Du skal ikke tage det personligt, jeg synes du skal finde et godt og blivende hjem til din hund, også kan du evt finde en hund i godt kan magte.
    Hvis jeg var dig havde jeg solgt hunden til opdrætter.


  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #19   12. nov 2012 Åh gud, så pga os som mener du ikke magter det, så vælger du at lade hunden blive prøveklud ??

  • #20   12. nov 2012 Så fordi vi forsøger at hjælpe/give vores mening til kende, vælger du at blive stædig og fuldstændig tilsidesætte hundens ve og vel?? Virkelig modent...

  • #22   12. nov 2012 Tænk på hunden før du tænker på dig selv !!! hvis det ender med du ikke kan magte opgaven alligevel, så risikere du at du har gjort hans problem meget værre... Synes du det er okay mod Leo ?

  • #23   12. nov 2012 Stine, forstår godt hvad du siger og jeg er måske en smule egoistisk når jeg så nu sidder og har besluttet mig for at beholde ham.

    Men jeg kæmper for hvad jeg har kært og måske det bare var et råb om hjælp at sætte ham til salg, måske jeg bare havde brug for en hård tone herinde fra..
    Men jeg har kontakten en adfærds specialist idag som vil komme og evaluere ham om en uge og give mig nogle ting og arbejde med og på.
    Jeg tror på han kan blive en god hund, han er ikke aggressiv endnu så det kan stadig forhindres...


  • #24   12. nov 2012 Altså, vil du måske af med hunden, og du sidder alligevel og kigger efter ny? Er det forkert forstået?

  • #25   12. nov 2012 Maj-Britt det har opdrætter måske prøvet smiley


  • #26   12. nov 2012 Og ja jeg har sat mig 100% ind i racen før jeg fik en chihuahua..
    Jeg har en rolig velfungerende lab/samojede mix gående herhjemme så jeg ved også godt hvordan det er og have en hund uden at skulle bekymre sig.



  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #27   12. nov 2012 Mit råd, lad være med at købe ny hund !!!

  • #28   12. nov 2012 Okay. Så håber jeg af hele mit hjerte at du gør ALT hvad den adfærdsspecialist siger du skal, træner og træner og træner, også selvom det er hårdt, psykisk og fysisk. Kan du ingen fremskridt se eller kan du mærke at du ikke kan magte det alligevel, så kontakt opdrætter. Tænk altid på hunden, også selvom det er skide hårdt og man føler man giver op på noget man elsker, hvis det er bedst for Leo, så er det det der skal til. Held og Lykke

  • #29   12. nov 2012 Lise - for mig at se, var du i god tro, da du købte hunden.
    Så du har nu to muligheder.
    1. At du beholder hunden!
    2. At du afleverer hunder til opdrætteren.
    Men hvis du så meget som overvejer at sælge den videre, så "klapper fælden", for nu er du nemlig ikke længere i god tro.
    Jeg ville råde dig til at aflevere den tilbage og "starte" på en "frisk" med en hvalp, som du og din forlovede selv kan præge:-)


  • #30   12. nov 2012 Lise: Hvis du skal beholde hunden, skal det være af de rigtige motiver: Nemlig, at du VIL hunden og vil arbejde seriøst for ham. Ikke fordi du vil være trodsig overfor brugere på et debatforum.

    Hvis jeg var dig, ville jeg levere ham tilbage til opdrætter og så vente en rum tid, inden jeg begyndte at tænke på endnu en hund.


  • #31   12. nov 2012 Jeg kender ikke nogle af jer så når der bliver sagt "pga. jer" så er det jo bare de ord i nu engang skriver ned her på sitet.
    Jeg er fast besluttet efter denne tråd at jeg vil prøve...
    og hvis det nogensinde går den forkerte vej, så kontakte opdrætter og så gøre handlen "klar" at hun kan hente ham..


  • #33   12. nov 2012 Camilla - øøøh??

  • #34   12. nov 2012 Jeg køber ikke en ny hund fordi jeg skriver på den, jeg spørger bare ind til forskellige hunde for at høre omkring dem ikke for at købe dem....
    Well.. det er min hobby på et eller andet plan fordi jeg intet andet har og give mig til når jeg keder mig...
    Og det er en fejl fra min side, men en måde jeg får min tid til og gå på..
    Vi er alle foreskellige...


  • #35   12. nov 2012 Jeg er chokeret... Lad dog hunden komme i kyndige hænder (opdrætter) og lad opdrætter vurdere hvad der er bedst for den. Det må være den der kommer i første række!!!

  • #36   12. nov 2012 Jeg vil bruge nogle penge på en adfærds specialist og lade dem vurdere sagen da jeg ikke ved hvad jeg skal gøre i denne situation med hunden..
    Hvis det går den forkerte vej så vil jeg tage den tunge vej og kontakte opdrætter omkring ham..


  • #37   12. nov 2012 Jeg ved at opdrætter fejl vurderede forrige ejer derfor vil det være tungt for mig og vide det kan ske igen?

  • #38   12. nov 2012 Er det ikke bedst at han kommer tilbage til opdrætter inden det gåtur den forkerte vej. undskyld, men så er du ikke bare lidt egoistisk, du er meget, du beholder kun hunden for dig og din stædighed skyld. hunden ville klart have bedst af at komme til opdrætter.

  • #39   12. nov 2012 Ok, opdrætter tog fejl af 1 køber... Det er menneskeligt at fejle...

    Men opdrætter har sikkert mere erfaring end dig i at stille potentielle købere de rigtige spørgsmål og ved du af at hun har taget fejl mere end den ene gang?

    Har du grund til at betvivle at hun reelt vil hunden det bedste?


  • #40   12. nov 2012 Jeg kan ikke lade være med at tænke, om hunden kan holde til at komme til endnu et nyt hjem??
    Hvis ikke hunden er bedst tjent med aflivning, ville jeg helt klar foretrække opdrætter...


  • #41   12. nov 2012 Du ville jo også selv kunne tage fejl af en evt køber? Men opdrætter har i det mindste erfaringen med sig, og kan derfor lidt bedre vurdere visse ting smiley

  • #42   12. nov 2012 Jeg beholder ham (egoistisk eller ej) og tager adfærds specialist på ham som så kan vurdere ham og så se om der er noget vi kan gøre i forhold til ham og hans situation.
    Jeg cutter den nemme løsning at opgive ham, jeg vil prøve med professionel hjælp og se om det kan lykkedes uden han skal ud i sit 4. hjem.


  • #43   12. nov 2012 Jeg siger ikke at opdrætter ikke kan stille de rigtige spørgsmål osv... men jeg har bare i hovedet hvor han endte sidst.
    Ikke at det sker igen, men det er stadig hårdt og sende ham tilbage til for mig.

    Opdrætter skrev også at jeg bør sælge ham gratis til et kærligt hjem for at bevise det ikke handlede om penge fra min side....


  • #44   12. nov 2012 Så igen tænker du ikke på hundens ve og vel, men på dit eget indtryk af opdrætter??

  • #45   12. nov 2012 så det er ikke hundens ve og vel det ikke skal have nyt hjem alligevel og kan blive og få hjælp fra en professionel? det forstår jeg ikke

  • #46   12. nov 2012 Synes skam det er rigtig fint at du får hjælp fra en professionel.. Men jeg har dog stadig mine betænkeligheder om hvor lang tid der går før du alligevel ender med at sætte vovse til salg... Og det er udelukkende pga dine egne udtalelser... Du valgte jo kun at beholde ham, og få professionel hjælp fordi du blev stædig da "vi" herinde kom med vores mening/råd om at aflevere ham tilbage til opdrætter... -Og nej, det er ikke at tænke på hundens ve og vel i min verden...

    Dernæst skriver du at DU ikke kan forlige dig med opdrætters vurdering af tidligere køber, og derfor ikke ønsker at aflevere hunden der igen.. Hvilket igen ikke handler om hundens ve og vel, men dit eget indtryk....


  • #47   12. nov 2012 STAKKELS hund som er fanget midt i alt det her rod.

  • #48   12. nov 2012 Lad dog hunden komme tilbage til opdrætter.. Du ønsker jo ikke at have hunden alligevel.. I min verden tager man enten hele pakken eller også gør man ikke.. Det er et levende væsen..
    Og nej.. DU skal ikke have en anden hund.. Få dig et tøjdyr.. det har ingen følelser og psyke..


  • #49   12. nov 2012 Han ved ikke han var sat til salg, intet er ændret her hjemme...
    Andet end jeg har kontaktet en der kan hjælpe min kæreste med at forstå vores hund..
    Hunden har IKKE et problem med mig, men min kæreste.


  • #50   12. nov 2012 Han er den sødeste og kærligheste hund når det kun er mig, men har et problem med min kæreste... og vi ved ikke hvorfor.

  • #51   12. nov 2012 jøsses da

  • #53   12. nov 2012 Jeg har snakket med opdrætter nu og hun har sagt at det er okay jeg beholder ham og hvis det ikke går vil hun sige ja til g skrive under på jeg sælger ham videre på det grundlag at der skal laves en kontrakt fra mig til nye ejer på han IKKE må avles på.

  • #54   12. nov 2012 HVIS du ikke vidste noget om de forbehold tidligere ejer og opdrætter har indgået, kan hun intet gøre.
    Det er brugstyveri hvis hun kommer og henter den...


  • #55   12. nov 2012 har ingen idé om hvad brugstyveri er s:

  • #56   12. nov 2012 Øhm... Så opdrætter giver dig lov til at prøve og så sælge videre når/hvis det ikke lykkes... Du skal selv finde et egnet hjem?

    Jamen, hvor mange hjem skal den hund flyttes rundt imellem?


  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #57   12. nov 2012 Stakkels lille hund ;(

  • #61   12. nov 2012 Endnu en grund til man aldrig aldrig bør sælge dyr til "børn" TS viser tydeligt hvor uansvarlige unge kan være til tider.
    Græder indvendigt over den stakkels hunds skæbne


  • #62   12. nov 2012 Hov hov, synes da vi er nogle unge stykker herinde, som godt kan finde ud af at holde hund...

  • #63   12. nov 2012 R: Jo da.
    Men hvis jeg skulle sælge en hvalp ville jeg ikke sælge hvor chancen for det blev noget lort var sådan ca 50% eller mere. Syndes desvære alt alt for tit man høre unge ikke er ansvaret voksent


  • #64   12. nov 2012 Enig med R!!

  • #65   12. nov 2012 Ej, synes altså ikke, det er helt fair - der er masser af unge og meget ansvarlige hundeejere herinde. Og jeg har selv en datter på 23, der har haft hund i lidt over 3 år, som er yderst ansvarlig.
    Der vil altid være uansvarlige imellem - uanset hvilken aldersgruppe vi taler om. Jeg har da også set indlæg herinde af "modne" mennesker, hvor jeg tænker: JØSSES!

    Men jeg medgiver, at unge mennesker måske ikke altid lige har styr på fremtiden, hvor de skal bo, arbejde, uddanne sig. Men hvis de er ansvarlige, så finder de også ud af det. Min datter har da taget sin hund med sig til Sjælland, da hun skulle derover i 1½ år i forbindelse med uddannelse. Nu er hun vendt retur til Aarhus og sørme om ikke også hun fandt en lejlighed dér, hvor hun må holde hund.


  • #66   12. nov 2012 Bente
    Hvordan i alverden fandt hun den og hvorhenne i Århus?? Jeg ledte i halvandet år men fandt intet. Nu bor jeg så i ejerlejlighed, så er det lidt lettere, men det fandt vi var den eneste løsning..


  • #67   12. nov 2012 R: På Vejlby Toften i Risskov - 2-værelses-ungdomsbolig. (Hun bor sammen med kæresten). Dér boede hun også, inden hun flyttede til Sjælland, bare i en 1-værelses. Det er faktisk rigtig lækre lejligheder og til meget rimelige penge. Inden da boede hun i Hjortshøj også i ungdomsbolig, men hun ville tættere på Aarhus.

  • #68   12. nov 2012 Ja det var da ikke så langt ud. Hmm hvorfor fandt jeg aldrig det smiley dejligt for hende det kunne lykkedes!

  • #69   12. nov 2012 Ja, det var rigtig dejligt smiley

  • #70   12. nov 2012 Jeg har været på venteliste i 2½ år, men fik ikke noget resultat af det smiley men skidt, det er også ligemeget nu, jeg flytter hvert fald ingen steder smiley

  • #71   12. nov 2012 Bente: Helt enig smiley Jeg fik Pina da jeg var 21, Pina er nu 5,5 år og har boet hos mig siden hun var 8 uger. Jeg føler selv jeg var og er ansvarlig, og havde taget stilling til hvad jeg ville gøre i forskellige tænkelige og utænkelige situationer inden jeg fik hende.

    Mit liv har taget nogle drejninger, som jeg ikke havde kunne forudsige, men en ting er sikkert, hvis man er indstillet på det, så kan man altid finde en løsning der gør, man kan beholde sin hund og have tid til den, hvis det er det man vil.


  • #72   12. nov 2012 Præcis Christina smiley

    R: Der må da være sket en fejl? Så lang tid stod min datter på ingen måde på venteliste. Men godt, at du har fået en god bolig alligevel smiley


  • #73   12. nov 2012 Kan det have noget med afstand at gøre? For jeg havde på daværende tidspunkt adresse hos mine bedsteforældre i Lystrup, eftersom jeg ikke havde noget sted at bo. Jeg fik skam også tilbud på et par lejligheder, dog uden husdyrhold.

  • #74   12. nov 2012 Det ved jeg sørme ikke, R, da min datter fik den i Hjortshøj boede hun her hos mig, og det er slet ikke i Aarhus kommune. Og hun fik så efterfølgende én i Risskov. Og Lystrup er jo tættere på Aarhus end Hjortshøj. Jeg må blive dig svar skyldig.

  • #75   13. nov 2012 Enig med Bente og alle jer andre, jeg ik min hund som 14 årig, der boede jeg selvfølgelig hjemme og havde støtte fra min mor, men da jeg bedte om at blive anbragt som 15 årig, så blev det sgu et sted jeg måtte have hund og da jeg flyttede igen som 16 årig så blev det i en lejlighed hvor man må have hund. Min hund og jeg er tæt knyttet og jeg får altid komplimenter om hvor godt hun er opdraget nu når man tænker på der er gravhund i hende... Så den generalisering vil jeg gerne spares for, jeg synes også der er mange ældre mennesker der er uansvarlige overfor deres hund og familier der ikke ved hvad det vil sige at have en hund...

  • #76   13. nov 2012 Nej bestemt ikke, jeg har søgt ALT hvad der var at søge, for jeg vidste, at det kunne være svært at finde et sted at bo i Århus.. Men det kunne da godt lyde som om, at der er sket en fejl, når I andre så hurtigt har kunne få steder at bo :S men det er jo også ligemeget nu, jeg skal hvert fald ingen steder, jeg har også med med ud af foreningen smiley

  • #77   13. nov 2012 Jeg forstår ikke du skriver du vil beholde ham og kæmpe for ham, når så han står til salg på guloggratis ?

  • #78   13. nov 2012 fordi TS er en... det må jeg nok ikke sige her... grådig egoist som vil skide på hvalpen.

  • #79   13. nov 2012 Say what??

  • #80   13. nov 2012 Christina: Ja, den tanke er jo ganske nærliggende smiley Føj!

  • #81   13. nov 2012 Jeg opdagede den rent tilfældigt da jeg via en anden tråd skulle vise hvad man kunne få en chihuahua med tavle til.


  • #82   13. nov 2012 Mit hjerte græder for den stakkels hund smiley

  • #83   13. nov 2012 Man kan jo håbe opdrætter også holder øje med guloggratis

  • #84   13. nov 2012 Er der ingen der ved hvem opdrætter er og kan give hende et hint??
    Normalt er jeg imod at blande mig i sådan noget, men når det handler om en hunds ve og vel blander jeg mig gerne...


  • #85   13. nov 2012 ørnfeldt: var det ikke en ide at sende et link af annoncen til Charlotte, som jeg forstår det, så kender hun opdrætter

  • #86   13. nov 2012 Der kan man bare se... Så var det alligevel ik hundens ve og vel hun tænkte på... Big surprise.. Eller..

  • #87   14. nov 2012 Ja undskyld jeg har haft travlt og ikke har fået den slettet -.-'
    i er simpelthen så gode til det der med at antage alt muligt og gejle hinanden op til og tro både det ene og det andet....
    Og Opdrætter ved godt han var til salg på gul og gratis, det må i sq gerne spørge hende om hvis det er det der er jeres problem.
    Hun kontaktede mig kun fordi jeg ikke havde skrevet han IKKE må avles på..
    Og han har ikke et problem med mænd har vi fundet ud af, det er min kæreste..
    og jeg regner da stærkt med at hvis han en dag skal sælges så kommer de kommende ejere til og se ham nogle gange før de får lov og få ham med hjem så de selv kan opleve ham, så jeg prøver ikke og svindle nogle for noget..


    Og tak for de mange komplimenter omkring min ansvarlighed, at jeg ikke vil udsætte min hund for at flytte alligevel og vælger at søge professionel hjælp det er da total uansvarligt af mig, det er jeg simpelthen så ked af...
    Puuha, uansvarlige mig, der vil prøve og få hjælp før jeg bare sælger ham videre..
    Nej nej nej... jeg kan slet ikke bære og være så uansvarlig........

    Skal jeg fortælle jer om min lab/samojede mix som er velopdragen og som har boet hos mig og min kæreste i snart 2 år uden problemer?

    Neeej.. hvor er jeg bare egoistisk og uopdragen og dyremishandler og alt det der.. føj hva...


  • #88   14. nov 2012 Hvorfor er den til salg derinde, og for 6000 kr.?

  • #89   14. nov 2012 Den der med at antage en hel masse...

    Mon ikke det er fordi din annonce på dba er fra starten af november og den på guloggratis er oprettet forleden aften?

    Men hvorom alting er, så håber jeg hunden finder et godt hjem. Jeg må indrømme at jeg synes situationen virker som en dårlig parodi :(.

    Hvis du beholder ham, så kæmp for ham! Ellers så sælg ham tilbage til opdrætteren så hun kan vurdere ham mhp evt omplacering.


  • Charlotte
    Charlotte Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 856
    #91   14. nov 2012 Lise; hvis du har besluttet at beholde ham, give ham en chance, så slet din annonce på G&G .

  • #92   14. nov 2012 Ulla tror sgu ikke der er særlig mange fornuftige mennesker der vil give 6000 kr smiley *G*

  • #93   14. nov 2012 Rikke, overdrivelse fremmer forståelsen..
    Han er bange for høje lyde og hurtige bevægelser, undskyld min udtalelse om hele verden, trækker jeg lige tilbage.

    Opdrætter har sagt jeg skal og må sælge ham videre med avlsforbud fordi hun ikke ønsker hunden og at hun gerne vil hjælpe mig med en juridisk kontrakt på han ikke må avles på HVIS jeg ikke kan have ham. Hun ønsker ikke hunden tilbage alligevel, det var derfor hun solgte ham i første omgang har hun sagt.

    Opdrætter sagde også jeg burde give ham væk til en kærlig familie gratis, hvis jeg virkelig tænkte på hunden.

    Og annoncen har lignet den var fra et par dage siden, fordi jeg har opdateret den hver dag for at den har ligget øverst.


  • #94   14. nov 2012 Synes du burde skamme dig... Stakkels hund altså...

  • #95   14. nov 2012 Stine - Det er desværre ikke fornuften folk bruger når de køber hund smiley Det er tråden her jo bevis på smiley

  • #96   14. nov 2012 Som svar på første indlæg, fordi resten du skriver bare er forvirrende:
    Opdrætter kan ikke kræve den tilbage, når du har købt i god tro. Så er den vedkommende som opdrætter har solgt til i første omgang der står til ansvar. Det kan ikke berøre dig.

    Du kan få gratis advokathjælp, hvis du ikke har særlig mange penge. Søg på gratis retshjælp på google og nærmeste storby.

    Resten orker jeg ikke at kommentere på. JEg håber bare du tænker lidt på at hunde ikke er legetøj.


  • #97   14. nov 2012 Molly - bare fordi TS er dybt uansvarlig og uden nogen fornuftig sans kan andre der kigger hund jo godt være det smiley og tror de fleste går uden om en hund af den slags til 6000 kr. Håber da også TS ejer lidt fonuft så hun kan vælge fornuftige og kompetente mennesker til hunden også lige gå et par tusind ned i pris..

  • #98   14. nov 2012 Åh hvor det dog skærer i hjertet at tænke på den stakkels hund.. havde jeg tiden, ville jeg hjertens gerne tilbyde at tage det stakkels individ til mig og lære den en tryg verden.. beder til den får et godt, kærligt og blivende hjem i fremtiden.

  • #99   14. nov 2012 Forstår i ikke jeg vil gøre hvad der er bedst for ham?
    Prøve og skaffe professionel hjælp og så lade ham blive i vante rammer så vidt det er muligt, hvor er det jeg er uansvarlig, jeg ser det ikke!?

    Det er da frygteligt at du er uansvarlig og ukompetent i dagens danmark hvis du siger du vil kæmpe for noget du ikke ved om kan lykkedes, jeg tager en chance for at han ikke skal lide unødig stress.. og rolig nu, han lider skisme da IKKE! Han både spiser, drikker og får sin daglige motion og kærlighed som han skal.
    Han ved som sagt ikke han har været til salg, han er en hund, han er ikke et menneske og har bestemt ikke følelser som et!

    Han er det eneste af mine dyr jeg har prøvet og sælge så slap dog lige af og slå koldt vand i blodet mennesker o.O


  • #100   15. nov 2012 Det jeg tror mange reagere på det er at du først og fremmest er ked af i dit start indlæg om opdrætter kan hente ham, på trods af det så har du jo ham til salg i dit start indlæg. Hvorfor fanden må opdrætter så ikke hente ham ? er det pengene her den er gal med ??? Og når du så sidder og siger at nu er han ikke tilsalg mere, og du vil hjælpe ham selv, så er han sgu stadig till salg alligevel....

  • #101   15. nov 2012 Lise jeg tror det der bliver reageret på er at du modsiger dig selv hele tiden.. Først er han til salg, så er han ikke og du er bange for at opdrætter henter ham.. Så er han alligevel til salg først på dba og for et par dage siden på G&G.. Men så sidder du ovenikøbet og siger at du vil gøre alt for at han kan blive hos dig..

    Du må da indrømme at det hele lyder død forvirrende og synd for den stakkels vuf?


  • #102   15. nov 2012 Jeg fik ikke lige slettet annoncen og det skrev jeg også herinde, men gjorde det lige bagefter i påpegede det, og jeg kan ikke få den slettet fra dba, da den på mystisk vis ikke vil logge mig ind.

    Det lyder forvirrende, men hunden tager jo ikke skade af jeg overvejede og sælge ham?


  • #103   15. nov 2012 Det virker bare for mig fuldstændig vanvittigt at du opretter en annonce for så kort tid siden for at den bare skal slettes igen.. Du må jo have haft noget alvor i det og ikke ment at der skulle noget prof hjælp til når du har bare sat ham til salg INDEN du har overvejet hjælp..
    Du mener jo først at der skal hjælp til EFTER flere herinde har påpeget det..


Kommentér på:
I tvivl om loven igen :(

Annonce