{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
915 visninger | Oprettet:

gode råd søges vedr. gammel hund {{forumTopicSubject}}

Hej derude.
Jeg har brug for nogle erfarringer. Vi har en ældre labrador 10 år.
Den har altid været lidt speciel, bla, nervøs, bange for folk og nye ting og nu vil den ikke altid med ud og gå tur, den viser det meget tydeligt, ved at knurrer, vise tænder og så gemme sig under sengen. det skal også lige nævnes at den her i sommer har haft en slem øreinfektion, som ikke har gjort det bedre. Vi overvejer så om det er nu, vi skal sige farvel til den eller om vi skal have en valp først. men så kommer spørgsmålet, vil den lille nye få den gamles dårlige vaner eller vil den nye måske kunne hjælpe den gamle til ikke at være så nervøs, eller skal man bare tage til dyrlægen og give den fred???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  gode råd søges vedr. gammel hund
  • #1   20. nov 2012 Din hund virker til at have smerter med den adfærd. Jeg synes bestemt ikke I skal bringe en hvalp hjem til de forhold. Giv den gamle fred først.

  • #3   20. nov 2012 Tak for svar. Den har været igennem 3 måneder med binyrebak og antibiotika, og det har hjulpet godt og selvfølgelig kommer dyrlægen med på råd ville også bare lige høre andres mening.
    Lige et spørgsmål mere hvorfor er det et dårligt tidspunkt at få valp på? kender da flere som har fået hund om vinteren.


  • #5   20. nov 2012 Bortset fra at det er sjovere at stå i haven klokken lort om morgenen og vente på at hunden letter sig i juni end det er i december er der ikke noget problem i en vinterhvalp, har prøvet begge dele, og det bliver aldrig kalenderen der bestemmer.

  • #8   26. nov 2012 Så er dyrlægen bestilt til på fredag. Så for den gamle tøs fred og vi kan begynde at se efter en ny ven.

Kommentér på:
gode råd søges vedr. gammel hund

Annonce