{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.245 visninger | Oprettet:

Hund mangler selvtillid {{forumTopicSubject}}

Hej HG.
Jeg har fået en hvalp tilbage fra tidligere ejer da hun pludselig blev syg og skulle på sygehuset i længere tid, hundes fremtid er stadig uvidst, indtil videre er han ved mig også finder jeg ud af med ejer senere om dette sygeforløb stopper eller om det vil fortsætte og dermed skal hunden sælges.
Da jeg havde ham blev de socialiseret meget og mødte mange hunde og ved at ingen af de andre hvalpe har problemer med dette. Men ham her har altid været det helt store tøsedreng, og igår møder vi en anden hund, han begynder faktisk bare og gø af den her hund, og han tør kun snuse til den, hvis den står med røven til, vender den sig om skynder han sig væk og begynder og gø igen.
Han er rigtig dygtig med renlighed, der sker uheld med fred være med det, men han er også begyndt at spise ALT hvad han kan få fat på, jeg kan fjerne de fleste af tingene, men han har ødelagt min sofa. ØV, imorges gik jeg så en laaang tur med ham og håber han er gjort godt træt til idag, det gjorde jeg dog også i aftes, men alligevel bed han i voksdug og sofaen i nat smiley Håber bare han ikke har ædt den igen her til morgen når jeg kommer hjem kl 12.
Nogen der kan hjælpe mig med begge dele ? hvad gør jeg lige? har aldrig haft disse problemer med Trille, og er ikke meget for at skælde ham ud fordi han i forvejen mangler selvtillid, og det hjælper jo ligesom heller ikke alligevel (selvom man virkelig har lyst til det!)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hund mangler selvtillid
  • #1   29. nov 2012 Hvor gammel er han?
    Det lyder som om du har fået en hvalp hjem, hvor du bliver nødt til at starte HELT forfra med socialisering samt alene jemme træning...
    Du har ikke en hvalpegård han kan være i når han er alene hjemme?


  • #2   29. nov 2012 Han er 4 måneder på lørdag, han er nemlig vant til at være i hvalpegård hjemme ved tidligere ejer, men jeg har ingen desværre, har overvejet om jeg skulle få købt en, tænkte bare det ville være synd, når nu jeg har en anden hund, som godt må gå ude. Men tror du har ret.
    Jeg overvejede at starte til hunde træning med ham, men nu bliver det jo vinter så er der ikke rigtig noget før næste år smiley


  • #3   29. nov 2012 kan desværre ikke hjælpe dig med hvad du kan gøre med hvalpen.. men hundetræning syntes jeg lyder som en god ide, jeg har gået til indendørs hundetræning, og kan se det er der hele vinteren smiley

  • #4   29. nov 2012 Det jeg har fundet her i Horsens er bare kun udendørs og med start i januar, jeg ved jo slet ikke om jeg har hunden til den tid smiley

  • #5   29. nov 2012 Hvad med at lave noget hjernegymnastik med ham, søge efter godbidder eller skal løse en opgave for at få godbidden, det kan være et krus eller når det skal være sværere en tallerken.

  • #6   29. nov 2012 Lad ham lede efter fodder istedet for bare at få det i skålen... smiley

  • #7   29. nov 2012 Han vil ikke have godbidder................. (han ligner hans mor som hvalp gør han, den kræsne møgunge ;)) Tørfoder spiser han heller ikke for meget af, han har det til at stå hele dagen og plejer at spise det om aftenen.

  • #8   29. nov 2012 Kan være jeg bare skal tage det fra ham, også lade hamlede efter det om aftenen lidt efter spisetid

  • #10   29. nov 2012 Man kan bruge leverpostej under koppen eller tallerkenen. smiley

  • #11   29. nov 2012 Jeg har lige været ude ved ejeren, var ikke glad for at spørge hende, men jeg har den med hjem, han var selvfølgelig i fuld gang med sofaen igen for tredje gang nu. Han har det helt fint med både mor, men også hans bror som han så i forgårs ham havde han ikke set i to måneder.
    jeg har en veninde som har en hvalp også som er noget større, tror jeg vil prøve at kontakte hende. Evt uden snor? ved ikke om det er fordi han ved han ikke kan komme væk at han er utryg ved andre hunde.


  • #14   30. nov 2012 Susanne J jeg forstår ikke helt det med skålen ? altså hvordan du mener det er en del af problemet, han spiser det han skal selvom han ikke spiser mere end 1-2 gange om dagen, men her hjemme får han også også dåsemad til hvalpe fra RC.
    Hvordan skal jeg ikke have ham for tæt på? her er han jo en del af familien, og vi er nok en flok, igår tog jeg ham også i at gø af nogle mænd, så det kan sagtens være der er noget om den snak. Men hvad kan jeg gøre for at undgå det ?

    Stine H - det er nu engang sådan landet ligger lige nu, jeg går i skole 3-4 gange om ugen i 3 timer maks om dagen plus en times transport. Han har fået hans hundegård ind til os i soveværelset, men vi vil ikke have ham rendende for han gør lige hvad der passer ham og æder alt hvad han kan komme til.


  • #16   1. dec 2012 Okay. 1000 tak for de gode råd det vil jeg helt sikkert prøve, det er nemlig når vi er ude og gå han gør af andre mennesker. Det er rigtig træls og jeg ved jo folk bare tænker "uopdragne hund" Han har jo sin mor og abe efter, men det ser d til han bare gør det modsatte, Trille har dog aldrig været den helt store "hilser" hun gider det ikke rigtig.

    Igår spiste han faktisk mere end han plejer, så det var rigtig godt, han er meget spinkel så her får han alt det han kan spise og får han dåsemad, dog ikke hver dag, ikke igår fx da han nu havde spist meget tørfoder. Jeg har fundet godbidder han gerne vil have smiley så nu skal vi igang med en søgeleg med dem begge smiley

    Han var i hundegården i nat, men peb i omkring to timer, så til sidst måtte jeg flytte hundegården fra vores soveværelse til stuen også gik der ikke lang tid før han sov. Jeg har godt nok dårlig samvittighed over at han skal befinde sig i hundegården så "meget" selvom det er det jo ikke, men han er der jo så snart vi ikke er hjemme eller sover. Ved ikke helt hvad jeg lige skal gøre, for det gør godt nok ondt at hære ham være så ked af det.


  • #18   2. dec 2012 Jeg har også hund med ham hele tiden, men hende kender han jo selvfølgelig. Vil lige se på det, det kan sagtens være det bliver aktuelt, mange tak for tilbuddet smiley lydighed kan jeg godt selv klare, synes bare ikke det er det der er vigtigst lige nu, men han er sådan lidt lydig når han gider smiley
    Jeg går heller ikke hen og trøster ham, men det er godt nok svært at høre på. Han har sovet inde i stuen i nat, der har ikke rigtig været noget.
    Buret er åbent altid, tæven kan også finde på at gå derind, og også ham selv, så tror egentlig fint ha kan lide det.

    Overvejede også at lave et opslag på facebook der er jeg medlem af en gruppe for hundeejere i Horsens omegn smiley Men starter lige med at prøve at snakke med min veninde der har hundehvalpen smiley


  • #20   3. dec 2012 Jeg har aftalt med to der har hvalpe nu, vi møder stadig flere hunde her hvor vi bor og kan så småt se liiiiidt fremgang han tør godt snuse til dem nu, men han komme med små usikre bjæf også tør han ikke helt og snuse mere. Mor er nu begyndt at blive lidt overbeskyttende, så hun begynder faktisk at knurre af dem nu... Det går godt smiley

  • #21   3. dec 2012 Så må du skille de to hunde ad når du går med dem.
    1 for at han ikke kan gemme sig bag sin mor
    2 for at mor ikke ender med at bide de andre..


  • #22   3. dec 2012 Han gemmer sig ikke bag ved mor, men hun får ikke længere lov at snakke med de andre hunde. Så hun står plads ved mig, mens han får lov at hilse, sådan gjorde vi sidst og det gik fint nok smiley hun har aldrig været interesseret i at hilse, og er det egentlig heller ikke nu, men hun knurre bare lige lidt hvis han står og gør.

Kommentér på:
Hund mangler selvtillid

Annonce