{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.191 visninger | Oprettet:

Staffordshire bull terrier - info {{forumTopicSubject}}

Jeg er som nogen måske allerede ved igang med at finde ud af hvilken race jeg skal have når jeg skal have endnu en hund. Hvilket dog ikke er før om et halvt til et helt år. Jeg har lige siden jeg fik hende jeg har nu vidst at der skulle komme en til når hun blev 2-3 år gammel og har faktisk også brugt det sidste halvandet år på at lede efter hvilken race det skulle være, så jeg har læst om rigtig mange racer efterhånden (hvis ikke snart ALLE :O)) da det (selvfølgelig) er meget vigtigt for mig at finde den helt rigtige race som vil passe til mig, hvad jeg kan tilbyde den og som vil passe godt sammen med min skønne hund jeg har nu. Labrador/samojede blanding som fylder to år til januar.

Jeg har i et godt stykke tid blandt andet læst en del om staffordshire bull terrieren og jo mere jeg læser om den desto mere interessant finder jeg den faktisk. Men jeg vil gerne hører fra folk herinde som har den eller bare kender til racen hvad de har at sige om den? Godt som skidt. Og om i mener den vil kunne passe sammen med min hund?

Hvis det skulle ende med at blive den vil jeg kunne tilbyde den:
Et trygt hjem med masser af kærlighed og forkælelse
En skøn legekammerat som kan med alt og alle
Minimum 3 ture dagligt (to af dem af minimum en times varighed - ofte mere på eftermiddagsturen, sidste tur minimum en halv time)
Lille have de kan lege i
Hvalpetræning samt lydighedstræning for unghunde som hende jeg nu også har gået til - efter det evt. sportræning da jeg overvejer at starte op til det i det nye år med Gia og ellers måske hundesvømning engang i mellem hvis det er noget den ellers vil (Gik jeg til med Gia, men måtte se i øjnene at det mere var mig der fandt det sjovt)
Hvis jeg en sjælden gang i mellem har lange dage vil den/de komme hjem til min mor og blive passet
(De vil skulle være alene mellem 5 og 7 timer om dagen)

Ellers så jeg en meget stille og rolig person som hellere vil bruge weekenderne hjemme sammen med min hund, end at gå i byen og jamen skal jeg nogle steder kommer hun stort set altid med - kan hun ikke komme med kommer hun hen til min mor.

Og jeg vil gerne lige UNDERSTREGE at jeg pt. bare er interesseret i noget info om den her race - det ikke fordi jeg skal ud og have fat i hund nr to snarest muligt :o)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Staffordshire bull terrier - info
  • #1   6. dec 2012 Kan kun sige det er en rigtig dejlig race smiley Vores datter har en, og alle er forelsket i ham. Sød og rar hund som er med til alt... Mange mener jo det er en dræber hund, så du skal være forberet på, at der er nogle folk der fordomme.. Man hvis vi skulle have hund nu ville jeg ikke tøve, men jeg ville købe med stamtavle fordi, der er så mange uærlig folk som sælger deres blandinger som ægte desværre..

  • #2   6. dec 2012 Rigtig glad for vores. En tro følgesven smiley glad hund som vil gøre alt for sin ejer. Rigtig glad for børn og andre hunde . God størrelse
    Nogen siger staff har tendens til at hoppe op smiley men vi har lært væres fra starten at det må man ikke så det gør hun ikke.
    Jeg skal selv have nr 2 , bliver efter min egen tæve som planlagt skal have hvalpe i april, og vi selv beholder en af smiley


  • #3   6. dec 2012 Fantastisk hund, men find en med stamtavle !
    kan ikke sige noget dårligt om racen (:
    elsker min hund selvom han er blanding, men der er mest sbt i ham, han har desværre lidt svært ved at forstår at han er en stor hund, og så kan han ikke kontrollere at han er så stor når der er besøg af børn, men det handler jo bare om at lære dem at slappe af når der kommer gæster (:


  • #4   6. dec 2012 Staffen er en vidunderlig race. Der er så mange positive ting at sige om den :).
    Racen er utrolig alsidig, og du kan træne alt med den.

    Køb for alt i verden med stamtavle. Ellers risikere du at miste den :(.

    Når og hvis det bliver tiden til en staff, så huske at kigge godt efter hofteresultater. For efter Januar må man avle med D og E hofte, samt man må avle med 3 status på albuerne. Så det er nu op til køberne at være kritiske


  • #5   6. dec 2012 Tusind tak for jeres svar. Jeg vil helt sikkert købe med stamtavle! Hvad ligger prisen sådan ca på? smiley Meget rart at have noget at gå ud fra. Den lyder jo næsten perfekt når i ikke rigtig har noget dårligt at sige om den :o) Vil lige hører, hvordan har den det med eget køn? Og generalt andre hunde - skrev med en igår som skrev den ikke var helt så god til andre hunde - er i enige der? smiley
    Og mht. til gøen så det ikke noget den gør særlig meget, vel? Nu er der godt nok en der skriver at det er en tro følgesvend - hvad mener i andre, er det en meget selstændig race eller? Og hvad med stædighed - er det noget der ligger til den? :o)


  • #6   6. dec 2012 min hund legede med en sbt da han var hvalp men det kunne han ikke da han blev et halv år gammel da den var eget køns agersiv, prisen på en dkk stamtavle er 12.000 ,-
    min han er glad for alle hunde de må bare ikke gø eller knurre af ham, da han er lidt usikker på sig selv, og bliver skræmt af det, især hvis de står og gør i deres have når vi går forbi (:
    min gør meget sjælendt, kun når der kommer nogen og banker på døren,
    overhovedet ikke, min han er meget opmærksomhedskrævende og vil hele tiden nusses smiley de gør alt for mad smiley


  • #7   6. dec 2012 Det er en meget energisk og EKSTREM menneskeglad hund. Rigtig mange har problemer med at styre dem ift. andre mennesker, og da de samtidig er meget stærke, kan de virke meget voldsomme.

    Dette SKAL man vide om racen! Jeg kalder dem med et kærligt glimt i øjet for træningsbanens "kanonkugler". *s*

    Ift. andre hunde kan de både være meget venlige, - men så sandelig også det modsatte. De kan være meget hidsige, - og har man fået sig sådan en, så skal man indstille sig på, at man ikke kan vade rundt i hundeskove.

    De er også meget følsomme, hvilket får mange folk til at undgå at sætte de nødvendige grænser. Biiiiiiig mistake!

    De kan blive helt fantastiske til agility. Jeg har selv tre af dem i træning på mit agilityhold.

    De fleste af dem, jeg har mødt, har haft en god byttedrift og derfor været meget nemme at motivere vha. bold eller bideskind.





  • #8   6. dec 2012 De er meget følsomme over for høje lyde hvis mon kæreste og jeg skændes bliver han bage, og skud og fyrværkeri er han meget angst overfor også

  • #9   6. dec 2012 Giver Lise L ret.
    De kan meget nemt virke voldsomme i deres iver for at hilse på folk.
    Jeg har en hanhund på snart 4 år, og jeg har ikke haft evnen til at lære ham, han skal slappe af. Dog skal det siges, at når først de er i huset slapper han af igen. Men hilseperioden står på noget tid.

    Og som Lise også skriver, så er hundeskov IKKE noget jeg kommer i. Albert hilser og leger med hunde vi kender.
    Hanhunde er ikke hans favoritter!

    Louise O.
    Jeg har en datter med ADHD og her kan tonelejet godt været højt. Det er Albert fuldstændig ligeglad med. Fyrværkeri og skud, kunne heller ikke rage ham mindre :). Så det er ikke et billede jeg kender af staffen smiley


  • #10   6. dec 2012 Sbt mom smiley det med fyrværkerihavde vi desværre en meget dårlig oplevelse med da han var hvalp, og timo er en meget meget følsom hund og lidt usikker på sig selv, men igen det er meget forskelligt fra hund til hund.
    Men han er også meget voldsom når han bliver glad og har svært ved at slappe af når vi har gæster smiley det tar lige 30 min. Før han er rolig


  • #11   6. dec 2012 Louise

    Er din hund ikke en blanding af SBT og Shar Pei?


  • #12   6. dec 2012 Lise l
    Jo det er han ? Hvorfor


  • #13   6. dec 2012 Endnu en gang tak for jeres svar.

    To ting jeg vægter meget højt er at få en hund som er god mod andre, både mennesker og andre dyr (eller ihvertfald andre hunde). En anden ting er at den ikke skal være særlig gøende - synes det er røv irriterende for at sige det lige ud og så går det bare heller kke her hvor jeg bor. I forvejen har jeg en som kun siger noget når det ringer på, og stopper så også med det samme igen.
    Det med at kunne med andre hunde så har jeg brugt utrolig meget tid på at socialisere hende jeg har nu og hun har fået lov (og får det stadig) til at hilse på stort set alle vi møder og også lege med en hel del af dem. Den nye hund jeg får vil jeg gøre det samme med og sørge for at starte lige fra jeg får den af - vi vil som sagt også melde os til både hvalpetræning samt lydighedstræning når den bliver unghund - både for at træne/styrke båndet mellem os og for at socialisere den med andre hunde. Så hvad siger i der kender til racen - hvis den ellers bliver godt socialiseret fra helt lille af vil jeg så ku få en hund der kan med andre hunde? (Ved godt man ikke direkte og med 100% sikkerhed kan svare JA eller NEJ på spørgsmålet, men hvad vil i mene?)

    Jeg mener selv jeg er god til at sætte grænser og være konsekvent når det gælder. Ja undskyld hvis jeg kommer til at støde nogle men bryder mig meget lidt om uopdragne dyr (ja gælder også børn for den sags skyld :o)), jeg vil sgu ha de høre efter :o) Men må hellere lige sige (for er slet ikke så hård som det måske lyder) at jeg kunne aldrig drømme om at råbe af hunden eller tage fat i den, men den får afvide med et bestemt nej og et "arhg arhg" hvis der er noget den ikke må og så det altså ikke sådan at den ikke må den ene dag og så gerne må den anden. Har jeg sagt nej mener jeg nej. Hende jeg har nu indrømmer jeg gerne var en stor mundfuld da hun var i trodsalderen da hun er UTROLIG stædig og meget sin egen herre. Hun prøvede virkelig grænser af men idag ved hun godt at et nej betyder nej og så der ikke noget at gøre smiley

    Nå lige et andet spørgsmål - hvordan med at være alene hjemme? Synes jeg har læst mig frem til de ikke er heeelt så gode der og godt kan ødelægge lidt ting? Er det noget i kender til ? smiley


  • #14   6. dec 2012 Timo har ikke ødelagt meget men han har da taget en del sko smiley
    Han høre heller ikke altid så godt efter medmindre han for godbider for det :,D


  • #15   6. dec 2012 Ej, men det er da også langt sjovere hvis man får noget for det smiley Det kender jeg da også fra min egen :O)

  • #16   6. dec 2012 Men en sbt skal du forvente at den ikke kan med eget køn.
    Nogen kan selvølgelig, men som udgangspunkt siger jeg nej.

    Albert kan sagtens tolere andre hanhunde, hvis vi bare går en tur sammen, men ikke løse og i leg. Det er han for meget hanhund til. Så bare udfra at det er noget du vægter højt, så ville jeg finde en anden race.

    Albert har aldrig ødelagt noget ved at være alene hjemme. Men der er også dem der gør.


  • #17   6. dec 2012 Jeg har bestilt Staff hvalp og vi får ham hjem her d. 21/12.
    Jeg forelskede mig i racen igennem mit job som veterinærsygeplejerske. Altid glade, venlige og dejlige hunde...:-)

    Det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det er med Tavlen, da det er dit bevis på at der ER en staff du har ( for ikke at nævne sundheden)
    Der findes mange gode kenneler rundt om i landet, som alle er villige til at fortælle om og lade dig møde deres fantastiske hunde. Jeg kan kun sige at jeg er fuldstændig forelsket...:-)

    Med hensyn til andre hunde, tror jeg det er vigtigt, at man er klar over, at det ikke er en labarador man har købt sig. Min kommer f.eks ikke til at komme i hundeskove og kommer kun til at lege med andre hunde jeg kender. Også for at undgå de episoder som medierne elsker.. smiley

    Kan kun give folk ret i at det er en lille humør-bombe og altid med et kæmpe smil...:-)



  • #18   6. dec 2012 Okay, nu har jeg jo en tæve i forvejen - og når sbt har tendens til egetkøns aggresivitet vil du så mene (hvis jeg vælger en tæve mere) at når den bliver ældre så måske ikke vil kunne med den jeg har nu på trods af de så har levet sammen siden den var helt lille?

  • #19   6. dec 2012 Tak for dit svar Christina. Og tillykke med den lille vaps. Bliver da spændende smiley Jeg vil vælge to-tre racer ud som jeg synes passer til mig og mit liv og den hund jeg har nu og vil så netop tage ud til nogen som har de her hunde og besøge dem for at finde den helt rigtige race smiley

    Jeg vil så også lige sige at bliver det en sbt kommer den IKKE til at gå løs nogen som helst steder udover i haven, nemlig af den grund som du også skriver. Jeg er godt klar det er en hund som er på obs listen og selvom hvis det er min (hvis jeg får en sbt) som blev angrebet af en anden hund (ikke muskel-hund) så er det højst sansynligt min hund der ville få skylden så der vil jeg heller ikke bare lade den lege med alle. Gia (hende jeg har nu) er også sjældent fri, faktisk kun i haven og på sportspladsen når vi leger med andre hunde så det ikke fordi det er et problem for mig at den ikke kan gå fri.


  • #20   6. dec 2012 Nanna

    Lad mig sige det helt tydeligt - hvis du køber en SBT-tæve og i forvejen har en den tæve, - så ER der en reel sandsynlighed for, at det går galt.

    Derfor SKAL du være villig til evt. at leve med at skille dine hunde ad. Det ER en powerfuld race, hvis først den går i gang.

    Og din tro på, at du kan socialisere en staff til at kunne med alle andre hunde, BØR du revidere.


  • #21   6. dec 2012 Lise: Jeg siger IKKE at jeg kan socialisere den til at kunne med alle andre hunde - JEG SPØRGER netop af den grund at jeg er i tvivl om det er en hund som er god til andre hunde! smiley Ligesom jeg netop SPØRGER til råds om den ville kunne fungere med min tæve. Hvis du læser mine opslag burde du også vide at jeg netop går utrolig meget op i at finde den HELT RIGTIGE som både passer til mig, mit liv OG min tæve - så det ikke fordi jeg bare er ude i at få en hvilken som helst race hurtigs muligt!

  • #22   7. dec 2012 Louise O

    Fordi det i dine indlæg lyder som om, du fortæller om staffen ved at tage udgangspunkt i din egen staff/shar pei-blanding.

    Men det er måske noget, jeg har misforstået?


  • #23   7. dec 2012 Nanna

    Ok, - jeg ville bare være sikker på, at du havde forstået alvoren.

    Jeg synes nemlig ofte, at folk overhører de advarsler andre med erfaring kommer med, - for senere at dukke op her inde med tråde om, at nu gik det galt.
    Ville bare sikre mig, at du ikke blev én af dem *s*


  • #24   7. dec 2012 Lise: Helt okay - mit opslag skulle altså heller ikke forståes surt - det var ikke meningen, men ville også selv lige understrege at jeg ikke bare går ud og køber en hund uden at have tænkt tingene igennem. Har bestemt ikke lyst til at stå i en situation hvor jeg bliver nød til at finde et andet hjem til den ene - ser jo gerne de får gavn af hinanden og ikke omvendt hvor jeg har to hunde jeg skal skille ad :o) Men du skal have tak for dit opslag, jeg kan jo så forstå at det klogeste i mit tilfælde ville være at få en han, hvis det skulle ende med sbt smiley

  • #25   7. dec 2012 Meget enig i det, de fleste siger om staffen.
    Perfekt familie hund, der er enormt menneske glad.
    Dog skal man ikke sammenligne denne hengivenhed over for mennesker, med andre dyr/hunde.
    De fleste er ikke glade for hunde af eget køn, og så nøjes de sjældent med at rejse børster eller knurre.
    En ansvarlig Staff ejer lufter sin hund i snor..


  • #26   7. dec 2012 Tonny

    Jeg vil hellere sige, at en ansvarlig hundeejer kun slipper sin hund ( uanset race ) løs, såfremt hxn har styr på den!

    De 3 staffs, som træner agility hos mig, har også gået til lydighed & adfærdsforståelse hos mig. De bliver alle tre ( ejet af samme ejere ) luftet i fri dressur, - og jeg ser INTET galt i det, da der bestemt er fuld kontrol over de hunde.

    Jeg vil ikke være med til at stigmatisere disse hunde, - de kan lære en god og sikker lydighed, hvis ellers ejeren er "mand" for det.


  • #27   7. dec 2012 Hej Tonny. Tak for dit svar smiley Ligegyldigt hvilken race det bliver så bliver det ikke en hund der kommer til at rende frit udover i haven og evt. sportsplads (dog slet ikke sikkert dette kommer til at ske hvis det bliver en sbt) og ellers vil dette kun ske hvis der er 100% styr på hunden som Lise L også skriver. Egentlig har jeg det bare bedst med at have hunden i snor når vi er ude fra hjemmet.

    Er der nogen af jer som har kommenteret her som har flere hunde sammen med jeres sbt eller har i kun denne ene? Hvis ja, er der eller har det givet nogen problemer?


  • #28   7. dec 2012 Lise da min hund minder mest om stb så tar jeg udgangspunkt i det, fortæller om min hund og hvordan han er.. Og da jeg kender til racen fortæller jeg hvad jeg ved.. Og fordi han er blanding ved du jo ikke hvilken race han mindre om. Og syntes også jeg fik skrevet han var blanding

  • #29   7. dec 2012 Lise:
    Nu tænkte jeg mere på hundeskove, parker osv, hvor man ikke kan kontrollere omgivelserne.
    Staffen er ret modtagelig for træning og lydighed, og selvfølgelig kan en veltrænet staff være uden snor i forbindelse med træning.
    En staff er ret nem at lave 99% indkalds sikker, men min erfaring med racen er, at de kan reagere ret kraftig på provokation/udfordringer.
    Hvis man lufter sin staff i hundeskove eller i parken uden snor, så kan man ikke kontrollere om der kommer en fremmed hund hen til den. Og uanset hvem der starter, så vil staffen komme i søgelyset og få skylden.
    Da racen er på OBS listen håber jeg derfor ejere går med livrem og seler.

    Staffen har nogle helt enestående egenskaber blandt mennesker, og jeg vil sige det er en af de bedste familie hunde man kan få, man skal dog altid have respekt for de gener der ligger i racen. Er man en ansvarlig hunde ejer er det ikke noget der fylder meget, men der skal kun nogle få uansvarlige idioter til, før denne race kan ende med at blive forbudt, og det mener jeg vil være meget synd.


  • #30   7. dec 2012 Tonny

    Så er vi fuldstændig enige.

    som du skriver:
    <b> Hvis man lufter sin staff i hundeskove eller i parken uden snor, så kan man ikke kontrollere om der kommer en fremmed hund hen til den. </b>

    Nej, - desværre har man ikke en skid ( pardon my French ) at skulle have sagt ift. om ens hund skal møde en anden hund i en hundeskov.
    Som vi i så mange andre tråde har set igen og igen, så er der megen hensynsløshed og ulovlig håndtering af løse hunde, der finder sted der.

    Ikke et sted jeg ville anbefale en staff-ejer.................eller anden hunde-ejer for den sags skyld.


Kommentér på:
Staffordshire bull terrier - info

Annonce