{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
693 visninger | Oprettet:

Roro T
Roro T
Tilmeldt:
13. jul
Følger: 12 Emner: 1 Svar: 1

Staffordshire bull terrier {{forumTopicSubject}}

Halløj.:)

Jeg har længe ønsket mig en Stafford shire bull terrier, så derfor vil jeg gerne lære mere om racen.
Jeg vil gerne høre hvad Jeres erfaringer er med racen, bla. Om de er god med børn, komplikationer, sygdomme, kan være alene hjemme m.m.

-og er det en god ide, at købe en hund af den race uden stambog? - jeg tænker på, hvis politiet kræver dokumentation for at det ikke er en ulovlig race.

Jeg har selv 2 små hunde . smiley


Kommentarer på:  Staffordshire bull terrier
 • #1   13. jul Jeg starter lige fra bunden . smiley Men nej, køb aldrig uden stambog....! det gælder egentlig alle racer, men særligt dem med et lidt "suspekt " udseende.
  Racen døjer desværre med en del arvelige sygdomme og der er for mange opdrættere der ikke er etiske nok, imo.
  Racen er ret god med børn, men de er vældig stærke og kan nemt vælte mindre børn.

  Der ud over så er egetkøns aggression ikke unormalt for racen.


 • #2   13. jul Da racen er blevet voldsom populær indenfor de sidste 4-5 år, så er det ikke klogt at købe uden DKK stamtavle, da der bliver avlet på alt. Det betyder desværre, at det ikke er unormalt at de har allergi og andre hudlidelser.

  Så find nogle gode opdrættere, snak med dem, besøg dem og forvent at I skal vente et halvt års tid inden I kan få en hvalp.


 • #3   13. jul Køb kun med stambog.
  Dejlig glad arbejdsvillig hund, der kan bruges til det meste hundetræning.
  Elsker mennesker men er en rigtig bullerbasse og kan være lidt for voldsom ved små børn og ældre.
  Mange har problemer med andre hunde især af samme køn.
  Der er en del sygdom i racen


 • #4   13. jul Stamtavle er et must, især ved køb af en staffordshire bull terrier.

  De er super glade for mennesker, rigtig buller hoveder, men er også gode til børn, og vokser de op med dem, lære de naturligvis at være roligere omkring børn end dem som ikke er vant til dem, og blot ser dem som små mennesker smiley

  Racens største sygdom er allergi, vi er heldigvis mange som avler med hovedet og gør vores forarbejde.

  Mange er heldigvis også glade for andre hunde/racer/køn, men de har en større chance for ikke at kunne lide især, sin egen race i samme køn efter de er blevet kønsmodne af hunde de ikke bor sammen med.

  Så mine bedste råd er, køb med dkk tavle, køb fra Testede forældre (HD, AD, L2-HGA og HC) og køb ALDRIG en blå.

  Go jagt


 • #5   13. jul Min erfaring er også, at seriøst opdrættede og stambogsførte hvalpe, ligger lavere i pris end dem uden. Bemærkelsesværdigt...... smiley

 • #6   13. jul AMEN til det med ikke at købe en blå!

  En tidligere kollega til mig, hendes kæreste ville have en blå, og smed en mindre formue efter en af de kendte hvalpefabrikker, for han ville have en blå NU og helst i går.
  Det har foreløbig kostet dem langt mere end kostprisen i dyrlægeregninger nu, pga allergi. Den får specielt hypoallergifoder, vaskes med allerderm shampoo.

  Det kostede ham dyrt at han bare ville have en bestemt farve, kontra hvis han havde været ligeglad med farven, men havde gået efter en sund hund


 • #7   13. jul 1. børn : Racen ELSKER børn- Albert er hvor børnene er :). Som andre skriver, så er racen er bullerbasse, og kan tromle børn og være voldsomme. Albert har altid været slemt til at hoppe op af folk i ren iver, men det er han heldigvis stoppet med ved børn. Dog vil han stadig gerne hoppe op og slikke dem i hovedet.

  2. komplikationer : Ved ikke hvad der menes med dette?

  3. sygdomme : Det synes jeg andre beskriver meget godt.

  4. kan være alene hjemme : Albert har aldrig haft problemer. Men han er også blevet vænnet til det. For nogen fungere det og for andre ikke, og de har dem i bur. Hvad der er gået galt kan jeg ikke sige.

  Køb uden stambog? Jeg ville ikke turde

  Lav dig en liste over DINE krav, udover en sød hund, og vig ikke fra den. Så har du i det mindste gjort dit forarbejde godt. Det er ikke alle der tjekker sine hunde for noget inden avl, da racen er ret populær, og der er kommet mange flere opdrættere til siden jeg selv købte hund.

  Du skriver også du har 2 små hunde i forvejen. Så tænk over køn også. Jeg ved at ikke alle går til noget træning med deres staff, men i mine øjne er det ærgerligt ikke at gøre det. De elsker at bruge deres hoveder, og der er ikke meget man ikke kan gå til med sin staff. De fleste er ret pleasende. Det drive ville være synd ikke at udnytte i en race der er så alsidig.


 • #8   13. jul Hvor små, er de to små hunde?
  Kunne godt være bekymret for, om ikke staffen risikerer at tromle dem, i ivrig leg. Det kan de nemt risikere, at komme til skade ved.


 • #9   14. jul Der er et par staff her i kvarteret, de fleste er super eget-køns aggresive. Dem jeg møder til div rally konkurrencer er dog dejlige hunde smiley så måske det er mangel på aktivering og socialisering der har givet stafferne her omkring en rædsom karakter.

 • #10   14. jul #9 det er vel ikke en rædsom karakter, bare fordi de er egen køns aggressive, det er der da mange racer der er.

 • #11   14. jul Egetkøns aggressiv adfærd, det ligger vel i generne. Det kan man vel næppe aktivere eller socialisere sig ud af?

 • #12   14. jul Hos os har vi 2, 1 af hver køn.. Vores tæve på 2år, kan med alt og alle uanset race, alder og køn.. Vores han på halvandet, kan primært kun med dem han kender, medmindre vi er i Hundeskov, eller andet stort frit område.. Eller er på gåtur i snor.

 • #13   14. jul #12 det kræver selvfølgelig nok et større arbejde, men jeg har set og mødt en del individer af racer med tendens til eget køns aggresivitet, hvor hunden netop ikke har det. Det er nok vanskeligere at få succes med her i storbyen med mange hunde.

  Mht rædsom karakter har vi en staff i bygningen som vil spise vores hunde til aftensmad (selv da de var små hvalpe) det er ikke karaktertræk jeg ønsker at se hos mine egne hunde i al fald, det kan man jo så også se udfra de racer vi har herhjemme smiley


 • #14   14. jul Hvis det kun er eget køns aggresivitet så går det jo nok, men ærlig talt, racen er ofte generelt aggressiv over for andre hunde, det kan være et dumt problem hvis man bor hvor der er mange andre hunde smiley

 • #15   14. jul Ja hvor vi bor er der generelt mange hunde der har det sådan desværre, uanset race. En del synes så også at deres hund skal kunne med alt og alle og hilse på alt og alle (måske der “problemet” opstår).
  De staffer jeg ser til træning tolerer fint andre hunde.


 • Roro T
  Roro T Tilmeldt:
  jul 2021

  Følger: 12 Emner: 1 Svar: 1
  #16   15. jul Tusind tak for jeres svar smiley

Kommentér på:
Staffordshire bull terrier

x