{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alene hjemme tid
  • #1   27. apr 2013 min var alene 8 timer om dagen, er hun satdig, hun er nu 10 maaneder..
    men hun sover ogsaa hele dagen.

    Men tilgengäld när jeg har fri bruger jeg hvert sekund med hende. det vil sige aftner og weekender er i min babys tegn!!!

    Saa mit svar er, jeg synes det er ok at lade den vaere alene de timer... MEN dog ikke aften og weekender!!!

    For hvis man hellere vil lave en masse andet, hvorfor saa anskaffe sig en Hund???


  • #2   27. apr 2013 Ikke når det gentager sig hver uge, nej. Jeg har det selv skidt med at min hund (på 3 år) skal være alene en aften hvor jeg, eller vi begge to, har været på arbejde om dagen, og det er sket 4 gange max..

  • #5   27. apr 2013 Kan se vi r enige:-)
    Men hvad filen stiller jeg så op? Har kun kendt ejer 1 måned og hun arbejder hver dag plus også om natten fra fredag til lørdag. Dvs hun er væk hele dagen tager hjem lufter hund og sover indtil hun mødercpå sit næste job hver fredag. Hun er som rgl i byen lørdag nat også. Derudover tager hun ofte i bio osv på alm hverdage selvom hunden har været alene hele dagen. Jeg har taget ham hjem til mig et par gange og sagt at det fordi jeg synes det er synd han skal være aLene 2x på een dag. Dette er dog stoppet da han stresser min egen hund og iøvrigt raserer hjemmet! Da jeg jo ikke kender hende ret godt har jeg svært ved at få sgt min mening og pt r vi der at jeg undgår hende og ikk svarer når hun ringer osv. Jeg kn bare ikke holde hende ud når jeg vd hun er sådan, men det hjælper jo ikke hunden.....hvad stiller jeg op?


  • #8   27. apr 2013 Synes også selv jeg er nødt til at sige det, men hvordan dvælen gør man det, med een man knap kender og som ikke ser det som et problem?

  • #9   27. apr 2013 Vores lille vuffer er alene ca 8 timer om dagen, men når vi har fri fra arbejde er vi sammen med ham alt det vi kan (læs: tæt på hele tiden, kun med undtagelse af ture i netto osv...). Jeg synes ikke det er ok at den skal være alene hjemme nærmest hele tiden... Hvad har man så hund for?

  • #10   27. apr 2013 Det er svært når du kender vedkomende så dårligt, men prøv at sætte det op mod et barn, ville hun lade et barn være så meget alene?

  • #11   27. apr 2013 Jeg synes 8,5 time er lang tid.
    Herhjemme hedder det MAKS 6 timer i streg. Og Ditte på 10 måneder har først for nyligt prøvet de 6 timer.

    Hvis det er en absolut nødvendighed med de 8,5 time, så kan man ikke tillade sig at gå fra den igen om aftenen ej heller weekender.


  • #13   27. apr 2013 Tak for svar. Skal jeg bare sige ligeud....hør der er lige noget jeg er nødt til t sige.......eller hvordan åbner jeg den ligesom ?

  • #15   27. apr 2013 for mig ville det være nemmere, at sige det til en jeg ikke særlig godt kender,frem for at kritisere end jeg kender godt.. måske bare send en sms, at du ikke synes det er okay, og at det er aynd for hunden.. smiley

  • #16   27. apr 2013 Det er ok hvis hun bliver sur, for med sådan et hundesyn er det alligevel ikke en jeg gider involvere mig i. Ja man ku selvfølgelig også skrive det til hende....hmmm må lige overveje hvad der passer bedst til mig og få det gjort, så hun forhåbentlig ændrer sin livsstil for hundens skyld

  • #18   27. apr 2013 Ikke når hunden også forlades om aftenen.
    Havde det kun været i arbejdstiden, havde der ikke været nogen ko på isen i min optik.


  • #19   27. apr 2013 Hun finder nok ud af, at det ikke er ok, når hunden bliver teenager og begynder at rende på væggene og ødelægge ting, fordi den keder sig. Eller begynder at udvikle stereotype handlinger p.g.a. stress, fordi den ikke får nok aktivering, selskab og socialisering.

    Det er alt for mange timer, at blive lukket ind i et lille rum alene.


  • #20   27. apr 2013 Jeg syntes da bestemt det er alt for meget alenetid, men hvis ikke personen selv syntes det så er der jo ikke rigtig noget at stille op, der er jo desværre intet der kan forbyde hende at gå fra hunden, måske ville jeg simpelthen spørge hvad personen vil med en hund hvis ikke hun vil være sammen med den.

  • #21   27. apr 2013 8,5 time alene hjemme hver dag er alt for meget for en hvalp på 5 måneder.Der er den jo ofte stadig ved at trænes i tiden den skal kunne være alene hjemme på sigt. At den derudover også skal være alene hjemme aftener/nætter er at skyde sig selv i foden. Stakkels hvalp smiley
    Godt du prøver at gøre noget ved det Lotte D


  • #22   27. apr 2013 Jeg er glad for svarene og for atfindeud af at jeg faktisk har ret i min følelse af at det er for meget det der. Når jeg spørger hende hvadchun gerne vil med hunden siger hun at hun har brug for at være noget fornogen!!! Altså jeg er mundlamog lettere rystet over at et iøvrigt velfungerende menneske ikke kan se problemet OVERHOVEDET......jeg vil helt klart gøre et eller andet, men skal lige tænke over alle jeres forlag og vælge det, der forhåbentlig kommer hunden til gavn...

  • #23   27. apr 2013 Tak foropbakningen trøflen....

  • #24   27. apr 2013 Jeg synes du stille og roligt skal snakke med hende om, hvad der er hun mener, hun s mener hun er for hunden.
    Hun har sikkert rigtig gode og følelsmæssige intentioner, om at hun gerne vil være god ved en hund - men mon ikke hun tænker omvendt: Hun har brug for en lille nuttegøj at komme hjem til efter en træt arbejdsdag....... Hunden vil jo på alle mulige måde vise sin glæde over at være sammen - sådan er hunde jo, og uanset hvordan mean behandler dem vil de til næsten hver tid være glade og loyale, når man er hos dem.
    Fortæl hende at hunden har brug for rigtig meget aktivering, samvær og kærlig tilstedeværelse for at udvikle sig godt og harmonisk.

    Du skal ikke være fandens løftede pegefinger, men prøve at få hende til at forstå hundens behov. Og det tror jeg du kan.
    Held og lykke med det smiley

    P.S. Hvilken race er din venindes hund?


  • #25   27. apr 2013 Det er en blanding at westie og malteser. Hun siger ovenikøbet at hun ikke vil tage ham med ud at løbe, når han bliver ældre, for han skal ikke blive afhængig af motion!! Det er meget meget svært ikke at flippe skråt, men du har nok ret i at jeg når længst med venlighed......pokkers også:-(

  • #27   27. apr 2013 Det er såmænd heller ikke løbe-motion, han vil trænge til men mental aktivering. En westie er en jagthund og skal aktiveres med henblik på at bruge sanserne. Selvom det er en lille hund, kan den sgu ikke bare passe sig selv så mange timer i et lukket rum. Det er direkte synd!

  • #28   27. apr 2013 Det er dyrplageri i min verden:-(

  • #29   27. apr 2013 enig med nathalie, vis hende tråden, link hende dette... og se hvad hun svare dig?!

  • #30   27. apr 2013 Ville ikke bryde mig om det når hunden os forlades om aftenen. En sjælden gang, jo det er OK, det skal hunden nok klare.

    Men flere dage om ugen? Nej.

    8-10 timer mens man er på job, jo det er OK.


  • #31   27. apr 2013 Hold da op Medløber... Der var da en ting vi er enige om.... hehe

  • #32   27. apr 2013 Ja så galt kan det jo gå smiley Hehe

Kommentér på:
Alene hjemme tid

Annonce