{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.730 visninger | Oprettet:

Tilskud til MEGET aktiv hund? {{forumTopicSubject}}

Salik er en MEGET aktiv hund. Han løber meget og hurtigt. Han kommer på en tur på mindst 15 km om dagen (han løber jo meget længere fordi han løber fri på meget af turen). Han hopper og springer meget og er generelt meget hård ved sig selv.
Det er sådan set ikke noget problem. Men jeg ville dig høre om nogle af jer kan anbefale noget foder, kosttilskud osv. til meget aktive hunde.
Han får Acana sport/agility. Men har også fået Tast og the wild med and og bison. Desuden har han fået Orijen som jeg lidt overvejer at komme ham tilbage på.

Men hvad siger jer med meget aktive hunde - hvilket foder bruger I og bruger I nogle kosttilskud og lignende for at "skåne" eller "støtte" deres krop?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tilskud til MEGET aktiv hund?
  • #3   21. maj 2013 * Ballet Slippers *
    Ja det lyder nemlig som en meget god ide. Tænker nemlig det kunne være super at kunne give ham noget som hjælper ham med at holde vægten og energien og ja meget gerne også støtte ham i at holde varmen om vinteren.. Og især noget som kunne hjælpe med at han ikke slider meget på sin krop


  • #4   21. maj 2013 En grå schæfer er en rå schæfer!
    okay - du bruger så Glucosamin forebyggende?


  • Matilde
    Matilde Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Hunde: 2 Svar: 869
    #5   21. maj 2013 Uhm... Vi købte sådan noget "natur slik" til vores for at få dem til at tage på... De er normalt-aktive men har meget høje stofskifter og havde tabt sig for meget. Så vi fik anbefalet sådan noget til slædehunde, for at de kunne holde energien og ikke tabte sig for meget. Kan ikke huske hvad det hed, men det lignede en plade mørk Chokolade, og det bestod hovedsageligt af spæk. Købte det i Maxi Zoo for et par år siden. Det lugtede forfærdeligt, det virkede og hundene elskede det.

  • #6   21. maj 2013 Vi har jo så aktive slædehunde, og under træksæsonen giver vi Luposan Gelenk for at beskytte leddene, samt oksetalgpulver for at give ekstra energi/fedt.

Kommentér på:
Tilskud til MEGET aktiv hund?

Annonce