{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
593 visninger | Oprettet:

hunde stjålet ved Silkeborg {{forumTopicSubject}}

Rottweiler med 11 hvalpe stjålet

Hund med fem uger gamle hvalpe forsvundet ved indbrud på en gård i Fårvang.


Nora og en af de stjålne hvalpe.






Selv om hunde af racen rottweiler ofte bliver brugt som vagthunde, er det lykkedes en eller flere tyve at stjæle en af slagsen fra en gård i Fårvang.

Her var tæven Nora låst inde i en gammel stald med sine 11 fem uger gamle hvalpe.

Men da ejeren Lykke Jørgensen tirsdag aften kom for at kigge til hundene, havde der i løbet af eftermiddagen været indbrud i stalden, og både Nora og hvalpe var væk.

Ifølge Lykke Jørgensen har hvalpene en værdi af 7000 kr. stykket, når de sælges med stambog. Men uden papirer er værdien under det halve.

Sagen er meldt til politiet i Silkeborg, oplyser Lykke Jørgensen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hunde stjålet ved Silkeborg
  • #2   10. aug 2006 hvad fanden tænker folk dog på .
    Jeg syntes det er langt ude at stjæle levende væsner.
    Håber de får røven på komedie dem som har gjort det.


  • #3   10. aug 2006 Iiiiiiii..... Hvorfor kan folk ikke fatte at man skal holde fingerne fra hvad der ikke er ens eget...

  • #4   10. aug 2006 SUK, hvor er det trist

  • #5   10. aug 2006 Det er skummelt!

  • #6   10. aug 2006 Kisser.....min erfaring er, at tæven slapper meget mere af (hvis hun er vant til mennesklig omgang omkring hvalpene) når de er ca 4-5 uger.
    Jeg tror desværre ikke at det er et problem for fremmede at komme til tæve og hvalpe, hvis det er en skikkelig hunhund.......taler af egen erfaring......


  • #7   10. aug 2006 FRA DKK!

    Efterlysning af 11 rottweilerhvalpe og deres mor!
    11 rottweilerhvalpe på 5 uger og deres mor er tirsdag den 8. august fjernet/stjålet fra en ejendom ved Fårvang uden for Silkeborg.

    Særlige omstændigheder gjorde at hundenes ejer havde hundene opstaldet alene på gården. Dansk Kennel Klub (DKK) blev via Dyrenes Beskyttelse (DB) opmærksom på hundene og de utilstrækkelige forhold de gik under. I et hurtigt og konstruktivt samarbejde mellem DB og DKK – og hundenes ejer – blev der allerede samme dag iværksat en handlingsplan, der skulle sikre alle hundene bedre forhold den efterfølgende dag. Men denne plan nåede ikke at blive sat i værk, for samme aften/nat blev tæven og de 11 hvalpe på 5 uger stjålet fra ejendommen.

    Dansk Kennel Klub hjælper nu med at efterlyse disse hunde. Tæven er øre-tatoveret med nr. 708520. Hvalpene er endnu ikke ID mærket. Hvalpene kræver særlig omhyggelig socialisering de næste 3-7 uger og tiden er knap. Hjælp os med at finde tæven og hvalpene så de kan blive taget hånd om.

    Har du oplysninger om rottweilerne eller deres forsvinden så kontakt venligst Silkeborg politi 87 23 14 48 eller DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen mobil 20 66 81 00.



  • #8   10. aug 2006 hmmmmmmm ..............

  • #9   10. aug 2006 Hmmm..... lyder lidt skummelt synes jeg...

Kommentér på:
hunde stjålet ved Silkeborg

Annonce