{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  4 årig dræbt af hund
  • #3   6. nov 2013 Det er jo ganske forfærdeligt.

    Men hvorfor har de sat et billede på af en DDB, når de ikke ved hvilken race det handler om? Det gør de bare altid!


  • #5   6. nov 2013 Hvor står der henne at det var en DDB de havde anskaffet sig?

  • #9   6. nov 2013 Arh okay smiley

  • #10   6. nov 2013 Er jeg den eneste der ikke forstår, hvordan en fire årig datter kan være alene med en så stor hund, der er hentet fra et par uger siden på internat.

    Det er da fuldstændigt hjernedødt.



  • #11   6. nov 2013 Forfærdeligt smiley

  • #13   6. nov 2013 Henrik: Nej, jeg tænkte det samme. Uanset race på hunden og alder på barnet, skal en hund og et barn aldrig være alene sammen i længere tid end det tager at hente noget ude i køkkenet. Skulle der ske noget, så aner man ikke hvem der har skylden.

  • #15   6. nov 2013 de var jo ikke alene.

    Syndes nogen gange de ting folk her på HG kaster sig over i forsvar af hunden / hunde, er lidt vilde.
    Faktum er hunden på billedet har bidt et barn ihjel.
    Frygteligt.


  • #17   6. nov 2013 Det er ganske forfærdeligt smiley men hvorfor F****n lader man en lille pige være alene med en så stor hund de ikke kender særligt godt?
    vi havde en episode her i området for nogle år siden, hvor en mindre pige havde skaffet sig adgang til familiens to rottweilere, der normalt gik i hundegård når de skulle være alene hjemme. Hun ville lege med hundene.. Hun overlevede, men er skamferet for livet i hoved og overkrop. Hun vidste godt at det var forbudt at gå alene derind, og havde der nu været lås på hundegården..
    Jeg kendte begge hunde ganske godt, har trænet med ejeren og begge hunde, søde og vel socialiserede begge to, noget har tricket og slået fra, ganske forfærdeligt smiley


  • #18   6. nov 2013 Det viser nødvendigheden af, at børnefamilier tænker sig rigtig godt om, når de vælger hund / race... Sørgeligt, stakkels pige.

  • #20   6. nov 2013 de var IKKE alene...Christ så læs dog artiklerne.
    Pigen var syg og derfor var hun hjemme.
    Moderen var der også. Det var en 1 værelses lejlighed. Sku lidt svært for hund og pige at være alene i sådan en når mor er hjemme.

    Og selvom de så evt havde været alene mens mor var på WC, ude at hente et glas vand..whatever... Hunden har dræbt et barn. Der findes ingen undskyldninger.

    Det er i mine øjne usmageligt, ja desideret ækelt at lægge skylden hos den stakkels mor. Blot for at undskylde hunden.


  • #22   6. nov 2013 Det er jo frygteligt, og jeg mangler fuldstændig ord smiley

  • #27   6. nov 2013 Det var en blandings bordeaux, men sikkert nok til, at den kan komme i søgelyset herhjemme.
    De fleste mollos hunde er blide kæmper, men de er store og stærke, og har stadig lidt vogter i sig. Hvis de enten har smerter, eller ikke det rette sind, så kan de være farlige.
    Min søster fik en omplacerings DDB, og første dag jeg besøgte dem, fløj han i låret på mig, da jeg åbnede døren. Selvom han kun var 18 md. gammel, så vejede han 67 kg. Jeg nåede at få fat om halsen på ham, og efter en lille brydekamp gav han op.
    Min søster var lidt i chok. Jeg havde den gang i flere år gerne ville have en bordeaux, og de bordeaux jeg havde mødt, opførte sig ikke sådan.
    Efter 1-2 måneder kom de af med ham, da de ikke stolede på ham, og han lavede udfald mod hunde og mennesker.
    De kontaktede kennelen han kom fra, og de fandt et andet sted til ham.
    Dette nye sted var han kun 2 uger, før han bed svigerfaderen alvorligt i armen, og blev aflivet.
    Efterfølgende lavede de nogle undersøgelser om hundens baggrund, og fandt de oprindelige ejere. De ville af med hunden, da de ikke stolede på den, samt den havde dumpet en mental test, hvor den blev beskrevet som potentiel farlig.
    Kennelen sendte den så videre først til min søster og siden det sidste hjem, uden de oplysninger. Senere fandt de også ud af, at den led af svær HD, og sikkert havde smerter, hvilket kunne forklare den udfald.
    Halvdelen af kuldet var blevet aflivet inden de var blevet 2 år gammel.
    Det var en DKK avler, og tror nok kennelen blev smidt ud.

    Avlen med disse kæmper skal man tage seriøst, da de pga af deres størrelse altid vil kunne udgøre en fare, hvis noget går galt.



  • #29   6. nov 2013 Stakkels, stakkels kvinde. smiley

    HVordan kan i se at hunden ikke er ren? Jeg synes egentligt at den ligner ret godt.


  • #30   6. nov 2013 Ih, hvor er det altså bare forfærdeligt! ):

  • #31   6. nov 2013 Hvis vi snakker en hund af DDB størrelse, så kan den sagtens lave fatale skader på et 4 årigt barn, selv om mor er lige ved siden af både hund og barn.
    Det kan gå lynhurtigt !

    Stakkels stakkels familie.. Sikke en forfærdelig død og sikke et traume for den stakkels mor.

    Hvem har skylden ?...
    Ja hvis det var mig, der havde dumpet en hund på et internat, og den så bider en lille pige ihjel i sit nye hjem, så ville jeg godt nok have det skidt med mig selv.


  • #35   6. nov 2013 Ja jeg har børn og molosser , og nej det var ikke et forsøg på at undskylde hunden overhovedet. Der findes ingen undskyldning for hunden. Jeg undrede mig bare over hvordan det kunne ske ikke andet.

    Det er selvfølgeligt forfærdeligt for familien


  • #37   6. nov 2013 Stakkels familie;( så forfærdeligt

  • #38   6. nov 2013 Jeg tror ikke at man har tid til at tænke over hvad der er synd for hunden når man er desperat for at redde ens barns liv. Jeg ville aldrig anbefale nogen at gøre det, men jeg må sige at jeg godt forstår at det er sket.

  • #39   6. nov 2013 Synd for hunden, Klaudia? Skal man bare stå og glo på at hunden slår pigen ihjel? Hvad havde du selv gjort? Det nytter nok ikke at sige "slip lille hund."

  • #43   6. nov 2013 Wilma, to soon....

    En pige er blevet dræbt, og det kan ingen instinkter retfærdiggøre.
    Det der er sket er fuldkommen forfærdeligt,... For alle.


  • #47   6. nov 2013 Ja der kan være et hav af forklaringer på hvorfor hunden har gjort som den har. Men i bund og grund kan det være ligemeget når et barn har mistet livet.

    Men jeg ved hvad du mener.


  • #51   6. nov 2013 Hvor er det forfærdeligt. smiley Stakkels stakkels familie.

    At jeg så ikke forstår, hvordan man tør tage sådan en stor hund fra et internat med hjem, som man ikke kender særlig godt, og ovenikøbet når man har børn, det er så noget andet.


  • #52   6. nov 2013 Det vil bandana aldrig gøre, kun stjæle deres sko smiley


  • #54   6. nov 2013 Tragisk historie smiley
    Moderen var meget optimistisk ved at købe så stor en hund og placere den i en 1 værelses lejlighed, det giver den ikke mange chancer for at gå væk hvis den ikke ønsker kontakt. Det viser vel også at omplacerings hunde ikke altid er bedst hjulpet ved at blive omplaceret, hvis de er for skadede...og kommer i hænderene på uvidende mennesker.
    Frygtelig synd for alle det skulle gå så galt smiley


  • #55   6. nov 2013 Tragisk.. smiley
    Uanset hvad der forårsagede angrebet og hvem der har skylden, ville jeg til enhver en tid også ty til mindre pædagogiske metoder for at få kræet til at slippe mit barn....

    Noget andet er, at hunden selvfølgelig skal aflives hvis den overfalder et barn på den måde. Et er at en hund knurrer af et barn, fordi det stikker en finger i øjet på den, eller i værste tilfælde snapper ud; Det er en helt anden situation, når hunden går til angreb og rusker i et lille barn.. Og igen, Skyldspørgsmålet/forældreansvar osv. er helt underordnet her...


  • #57   6. nov 2013 Quote:
    *Håber det får internater til at være lidt mere kræsne med dem de sender hunde ud til. *

    Eller måske i det hele taget være lidt mere kræsne med hvilke hunde de sender ud.....

    Hvorfor er det at sådan en hund ikke bare bliver aflivet?
    Hvis den har været mishandlet eller misrøgtet før, hvorfor så ikke bare sige farvel og tak?

    Der findes da massevis af hunde der er blevet behandlet ordentligt, men som bare er tilovers, skulle man ikke bare formidle dem ud, og så aflive alle der er den mindste tvivl om?

    Hvorfor er det at vi skal holde liv i alle hunde for enhver pris.


  • #59   6. nov 2013 Håber da ALLE mødre vil gøre hvad der står i deres magt, for at stoppe en der er ved at slå deres barn ihjel... Uanset om det er en hund, en ged, en mand eller en guldfisk, der er overfaldsmanden...

    Ellers er man da vist ikke super egnet som mor.


  • #60   6. nov 2013 Og ja, visse internaters No-kill politik er forfærdelig og slet ikke til hundenes fordel smiley En bedre sortering i hundene, ville være rart.

  • #61   6. nov 2013 Hvis en hund som er blevet mishandlet kan redes så den får nogle gode år, så kan jeg ikke se hvorfor de ikke skal redes, så længe det kan gøres forsvarligt.
    Men ja, internater skal være grundige med at udvælge de rette hjem til alle deres dyr, og være ærlige over for ny ejer.
    Jeg kender desvære til internater som fortier en del for ny ejer. Og absolut vil rede alt også de som ikke burde/kan redes.

    Lige i dette tilfælde håber jeg ikke for internat personalet, der var nogle advarselslamper som ringede angående hundens egnethed inden formidling. Men ja, nogen må have røde øre og en grim smag i munden, over man har formidlet så stor en hund til så lille en bolig, og enda med et lille barn i hjemmet.


  • #62   6. nov 2013 Britisk politi har udtalt at ddb'en på billedet intet har med sagen og gøre. Det er pigens onkels hund.

  • #63   6. nov 2013 Rettelse. En ven af familien har udtalt at ddb'en på billedet var onklens. Havde fået blandet to udsagn sammen:-)

  • #65   6. nov 2013 Måske den engelske presse tænker mere på salg end præcis fakta? Præcis som eb

  • #66   6. nov 2013 Har læst at politiet også afkræfter at ddb'en skulle have noget med det at gøre. Medierne skulle efter sigende have fundet billedet fra moderens fb profil.

  • #67   6. nov 2013 Nej nej nej nej! smiley

  • #68   6. nov 2013 Det der er en blanding!!
    stakkels familie .. netop DERFOR bør hunde ikke omplaceres


  • #70   6. nov 2013 Det er tankevækkende så mange konklusioner man kan lave på en avisartikel...

    Ligeså tragisk sådan noget er, ligeså fuldstændig forventeligt er det, at det sker en gang imellem.

    Vil vi have hunde i vores liv, så må vi leve med, at de er dyr og tragedier som denne sker. Heldigvis ekstremt sjældent.


  • #71   6. nov 2013 den har jo aldrig set synet af den Dogue de Bordeaux ..

    profilbillede
  • #72   6. nov 2013 bevares bevares Majbritt .. den ene er mine er også en omplacering hund, og da jeg boede i england overtog vi en Amstaff der var havnet i de forkerte hænder og derved brugt til forfærdelige ting.. begge hunde er og har været de mest fantastiske dyr .. men jeg ville aldrig tage en hund af den størrelse uden at ane hvad den har gennemgået og lade den være alene med mit barn og jeg ville slet ikke tage imod en sådanne hund nu mens min søn er så lille ..

  • #73   6. nov 2013 Pigen var vist ikke alene, så vidt jeg kan læse mig frem til. Hunden sprang bare på.


  • #74   6. nov 2013 tror vidst det kommer an på hvor man læser, der er mange forskellige sider af historien indtil videre,

  • #75   6. nov 2013 Minder mere om Am bull blanding

    profilbillede
  • #77   6. nov 2013 Syntes jeg læste noget med at den måske var blevet forskrækket af fyrværkeri. Ikke at det undskylder det, men måske er der noget fra fortiden omkring dette.

  • #79   6. nov 2013 Det der ligner en pit blanding. Muligt den er med DDB i.
    Forkasteligt af internatet at formidle den til nogen overhovedet.
    Men det var velsagtens et no kill internat.

    Under alle omstændigheder et det grufuldt det der er sket, og så er jeg ligeglad hvilken race det er. Men nu jeg har set de billeder forstår jeg bedre hvorfor det skete.


  • #81   6. nov 2013 Det ligner på ingen måde en pitblanding i mine øjne.

    Amullblanding måske - men min umiddelbare tanke, når jeg ser den, er hen ad noget OEB..


  • #82   6. nov 2013 Er det ikke fuldstændig ligegyldigt, hvilken race hunden er? Fakta er at en lille pige er død smiley

  • #84   6. nov 2013 En rigtig frygtelig sag for alle involverede.

    Når det er sagt synes jeg hundens race er vigtig. Især så uskyldige racer ikke uberettiget kommer på en obsliste. Jeg sank da en ekstra gang det pressen skrev en kæmpe Mastiff blanding, og kiggede på mine 2 broholmere, danske mastiffer.

    Personligt ville jeg aldrig turde tage en internathund af den type, og især ikke med små børn i huset. Nogle hunde bør simpelthen ikke omplaceres.


  • #85   10. nov 2013 Jeg er sgu lidt rystet over at 8% giver hunden skylden, her kl 15 søndag, en hund gør det den må gøre, ingen hunde er født onde, men de har nogen gener, som kommende hundeejere må sætte sig ind i, INDEN de køber den hund.
    En mastiff er ingen førstegangshund, og det nytter ikke at sige, "Jamen jeg har haft hund hele mit liv", ja du er 18 år, og dine forældre har haft hund i hele dit liv, du har bare været tilskuer.

    Min den store satte tænderne i hovedet på en dreng vi kender særdeles godt, 10 år, det viser sig at han stikker hovedet ind i munden på den da den gaber, er det hundens skyld?
    Det skete mens vi alle sad i sttuen, ingen så det, knægten forlod bare stuen for at gå på toilettet for at inspicere "skaderne", der var 4 mærker, og så hylede han, det havde jo åbenbart været farligt synes han.
    Faren der er politimand kunne godt se hvad der var foregået, og forklarede knægten at det jo ikke var så smart.
    Men var det hundens skyld? Ja det var jo den der lukkede munden, bla bla osv.
    Hvor heldigt at have polisen til at sidde der, lige når tingene sker, bare synd at ingen af os så noget.

    Og så synes jeg i øvrigt at sælgere og avlere burde være mere minded på at hunden får det rigtige hjem, end at køber har de 12.000,- hunden koster, desværre kommer pengene oftest først. Synd for hunden.


  • #90   10. nov 2013 Hvorfor er der så et billede af en Mastiff, det er da at forvirre/forværre fakta?

    Aner ikke om det er instinkter, derfor skriver jeg heller ikke noget om det Minion.

    Orker ikke at læse alle de indlæg, har jo andet at lave.


  • #92   10. nov 2013 Det kan ALDRIG være hundens skyld, den reagerer på en handling den ikke finder ok, den forsvarer sig, og alle ved jo at hvis en hund kan undgå det, så bakker den hellere end at angribe.

    Se hunden i CMs program Dogwhisperer, den Pittbul/Amstaff eller hvad det nu er han har, den vender sig væk hvis andre hunde konfronterer den, fremragende at den kan det, men det er jo ikke dens natur at være så ligeglad.
    Ha en go søndag


  • #100   10. nov 2013 Minion, der er meget få hunde der bider ifølge ejeren. Som du selv siger kan den hund ALDRIG finde på at gøre nogen noget.

    Sådan tænker de fleste til det modsatte er bevist. - Og det har desværre konsikvenser.

    Ikke at jeg overhovedet siger at det er selvforskyldt, og moderens skyld.


  • #102   10. nov 2013 Okay. Jeg prøver fra en anden vinkel.

    DU som forældre skal beskytte dit barn for EVENTUEl fare. Også selvom det sikkert ikke går galt, så skal man beskytte til barnet er gammel nok til at forstå dyr og andre potentielt farlige ting for et barn.

    Hvis en forælder bringer feks. en brædeovn ind i hjemmet, så skal der også en hvis sikkerthed til, for at barnet ikke risikere at brænde sig. Eller sø i haven, whatever.

    Alle ting er noget børn mister livet til, fordi man tænker at det aaaaaldrig går galt. Men den eneste der kan sikre at det ikke går galt er forældrene. Hverken dyrene eller børnene.
    '
    Beklager den blev lidt kringlet.

    Og det er IKKE for at kaste med skyld. Det er modbydeligt det der er sket!, men selvom det ikke var moderens skyld at det skete, så var hun den eneste der kunne have forhindret det.


  • #104   10. nov 2013 Jeg er sikker på at moderen her også var helt sikker i sin sag.

    Der er også børn der venter alene ved skolebussen. (uden der sker dem noget)- Det har du valgt at sige er for farligt til din datter. For hvad nu hvis....

    Sådan har andre gjort det med nogen tiing. - og andre ikke..

    Det rammer altid naboen.


  • #107   10. nov 2013 Vi behøver heller ikke blive enige, men du er spændene at debatere med . : )

    Og til dit eksempel kan jeg jo kun sige : Ja, og det er der også forældre der forbyder deres børn. Kald det overbeskyttende, men hvis barnet kravler op i et højt træ, er der også chance for at det tager skade på turen ned. Igen konsikvensen af at gøre en ting, istedet for at blive sikkert på jorden. (selvom det vil være en kedelig barndom)

    Jeg siger igen ikke at børn ikke må klatre i træer, eller bade, men måske voksen opsyn ville være det bedste? smiley



  • #109   10. nov 2013

    Ja ,hvis det er din mors opgave at se efter barnet når hun er barnepige,.



  • #111   10. nov 2013 Nej. Uheld sker. Og det har konsikvenser. Læs nu Minion. Og det var da kun godt din datter kom sikkert ned. smiley

  • #112   10. nov 2013 Og som du selv siger gik din mor og støvsugede og var uopmærksom et øjeblik. Hvis din mor havde set det, havde hun jo nok stoppet pigen halvvejs oppe?

    - Bare for at sige, at ulykken sker når man ikke forventer det. Også selvom man tror alt er under kontrol.


  • #114   10. nov 2013 Kan næsten ikke forklare det på andre måder.

    Du bliver ved med at komme på eksempler, men mit svar vil blive ved med at være det samme. Hvis DU lader døren stå åben indtil et værelse hvor din hund har chance for at komme til dit barn. HVIS der sker noget, kunne det kun være undgået ved at døren var lukket. Men det er bagklogstænkning. Forstå nu at det er for du at det KAN gå galt. Man håber aldrig det sker, men det sker jo så for NOGEN. selvfølgelig ikke dig, men NOGEN!.




  • #116   10. nov 2013 Iorden smiley

  • #118   10. nov 2013 Jeg er enig med Minion...

    mine unger har osse været alene med vores hunde, man kan ikke være over dem konstant. De har fået at vide hvordan de behandler dyr og ikke overtræder deres grænser.

    De er begge opvokset med både hund og katte fra de var helt små, og aldrig har det været et problem. Ungerne har elsket deres dyr og det har været gensidigt.

    Der var nogen hjemme når de kom fra skole og de hyggede sig. De gik sandelig osse ture med hunden, da de blev større... puu ha, jeg kan godt se jeg har været uansvarlig så det basker....


  • #120   10. nov 2013 Ej lad nu vær.


  • #121   10. nov 2013 Annelise hvor ser du at jeg siger det er uansvarlighed?

  • #122   11. nov 2013 Har også pløjet nettet tynd for at lære om pitten, det er dæleme ikke en hund jeg ville udsætte min værste fjende for. Jeg er rystet over de klip og beretninger, jeg er stødt på. Den race hører ikke hjemme i danske villahaver eller på gader og stræder.

    Der er masser af klip, hvor den ud af det blå, går besærk på helt tilfældige ofre, som ikke har en chance. Hvis den trigges af så lidt at ingen kan se, hvad den reagerer på, hører den ganske ikke hjemme i offentligheden. Det værste er næsten, at den bliver ved og ved selv om offeret har "overgivet" sig. Den bliver høj af angrebet, og fortsætter gerne indtil den selv dør. Skræmmende.

    Med så mange andre racer at vælge imellem, kan jeg ganske enkelt ikke få øje på dens berettigelse i samfund som det danske.


  • #123   11. nov 2013 Minion:
    Som jeg forstår det er der ingen der ved hvad der er sket, hvorfor det skete, men du mener bare hun sov, interessant konstatering.

    Vores dreng på 2 1/2 går også hen til den store hund og løfter læben op og siger TÆNDER mens han griner, hunden står bare og ser dum ud, kunne aldrig finde på at gøre ham noget, men den mjndre lab, den knurrer hvis han trænger den op i en krog, uforsætligt, så siger jeg at han ikke må gøre dit og dat, så smider han sig ned og er fornærmet, gokker nogen gange hovedet gentagne gange i gulvet i trods, dumt synes jeg, men åbenbart noget han dyrker.

    Trine B:
    Du er ikke alene med dit synspunkt, men det er ikke velset at kritisere andres valg af hund, men der findes hunde der kun er interessante pga nogen ting de kan som ikke er til nogen nytte, f.eks. at bide fåkin hårdt og nægte at slippe, hvad kan den egenskab bruges til i DK?
    Så jeg kritiserer ikke folks valg af hund, jeg spørger ind til det hvis der er episoder eller andre uregelmæssigheder.
    Go nat.


  • #125   12. nov 2013 I følge Mirror News:

    "Little Lexi Branson was mauled to death by her family's massive dog yesterday as she took a midday nap after being off school sick.

    The normally placid 10st French mastiff suddenly leapt at the sleeping four-year-old, grabbed her in its jaws and began shaking her like a rag doll.

    Lexi's horrified mother Jodi, 31, who was comforting the youngster in their shared bed, frantically wrestled with the dog to try to get it off her.

    Finally she ran to grab a knife and stabbed the rescue dog to death - but it was too late to save Lexi, who died from her injuries after being rushed to hospital."

    sov pigen, da hun blev angrebet, og hun var ikke alene. Og hvor alene kan man være i et-værelses lejlighed ?

    Det er en frygtelig, frygtelig hændelse, og stakkels barn og stakkels mor.

    Men jeg er også lidt rystet over, at der vitterlig sidder folk herinde og forsøger at finde begrundelser for at undskylde hunden og give moderen skylden i stedet.
    Heldigvis kun nogle få af dem der har skrevet men stadigvæk..

    Er det bare et princip hos jer, at hunden altid er uskyldig, ligemeget hvad den gør, eller hvad skal der til, for at I også vil fordømme en hund ? Ville I være lige så forstående overfor en hund, der havde flået enten jeres egne børn eller jeres egne hunde til døde ?





  • #126   12. nov 2013 Nu jeg forvirret er en ikke noget bulldog der angreb? DDB er da ikke hvid?

  • #127   12. nov 2013 Jo, det var noget bulldog, der angreb. Af en eller anden grund vises der også billeder af pigen med onklens DDB. Oplagt til at forvirre.

  • #130   12. nov 2013 Tjah, det siger jo bare alt om EB.. Tror aldrig jeg har oplevet noget sagligt fra deres side...

  • #133   12. nov 2013 Palle, jeg kan sagtens fordømme en hund, der laver sådan et nummer. Hvorfor skulle jeg ikke kunne det ?

  • #135   13. nov 2013 Så vidt jeg har kunnet læse mig til, har hunden handlet på eget initiativ, så jo, jeg giver hunden skylden. At andre måske også har fejlet (f.eks. det internat, der solgte hunden til en børnefamilie uden ordentlig kendskab til den) fratager ikke hunden sin del af skylden.

Kommentér på:
4 årig dræbt af hund

Annonce